Οι Μέγγελε, η ξαφνικίτιδα και οι ανοξείδωτοι όχλοι

Οι Μέγγελε, η ξαφνικίτιδα και οι ανοξείδωτοι όχλοι

10 Ιουνίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:598
Μοίρασέ το

 

 

Μπροστά στη νέα πανδημία, αληθινή αυτή τη φορά, που αφορά την απότομη αύξηση της θανατηφόρας ξαφνικίτιδας με θύματα παιδιά, αθλητές, νέους και σιδερένιας υγείας συνανθρώπους μας, δεν μπορούμε να μη θυμηθούμε τα ιατρικά θέσφατα των πεμπτοφαλαγγιτών ακαταδίωκτων, «ειδικών επιστημόνων» μα επιστημονικών κομματόσκυλων στην ουσία, της νεοταξικής κακουργίας, που έστεκαν το ένα απένατι στο άλλο, αλληλοσυγκρουόμενα μετέωρα και άναυδα στην κοινή λογική.

 

 

 

 

Εξαιρετικές διαπιστώσεις και εξαιρετικά ερωτήματα…που πρέπει να μας προβληματίσουν όλους…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Επιστήμη πολιτευόμενη, πόρνη γίνεται.

Η «ξαφνικίτιδα»,
Οι Μέγγελε και
Οι φτηνές επιστημονικοφανείς ορντινάτσες

Μπροστά στην ατομική ευθύνη του γονέα
Ως αναλώσιμου και ταυτόχρονα
“χρήσιμου ηλίθιου, θύματος-θύτη”.

Μπροστά στη νέα πανδημία, αληθινή αυτή τη φορά, που αφορά την απότομη αύξηση της θανατηφόρας ξαφνικίτιδας με θύματα παιδιά, αθλητές, νέους και σιδερένιας υγείας συνανθρώπους μας, δεν μπορούμε να μη θυμηθούμε τα ιατρικά θέσφατα των πεμπτοφαλαγγιτών ακαταδίωκτων, «ειδικών επιστημόνων» μα επιστημονικών κομματόσκυλων στην ουσία, της νεοταξικής κακουργίας, που έστεκαν το ένα απένατι στο άλλο, αλληλοσυγκρουόμενα μετέωρα και άναυδα στην κοινή λογική.

— “Τα παιδιά και οι νέοι δεν προσβάλλονται και δεν μεταδίδουν τον κόβιντ”

Και όταν οι ίδιοι δολοφόνοι επέβαλαν τον μαζικό εμβολιασμό αυτών των ομάδων, μας ξεφούρνισαν το νέο ανάπηρο αυτή τη φορά θέσφατο.

— “Τα εμβόλια, έχουν μηδενικές επιπτώσεις επάνω στα παιδιά και τους νέους”.

ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ.

Αρχίζοντας με εντελώς λάθος αφετηρία την διερεύνηση των θανάτων απο τη νέα πανδημία της ξαφνικίτιδας, που προτιμά ανηλεώς τα παιδιά και τους νέους με ένα μοναδικό κοινό μεταξύ τους.

Τον εμβολιασμό με τα σκευάσματα των διεθνών δολοφόνων των φαρμακευτικών.

Ο όρος διεθνείς δολοφόνοι, βρίσκει την πλήρη μετάφραση και επεξήγηση του ανατρέχοντας στο ιστορικό ενός εκάστου των θεάρεστων αυτών ιδρυμάτων.

Απο τη rock opera “The Wall” των Pink Floyd

Πάμε λοιπόν μια ανάλυση των δυο αυτών ιατρικών αντιθέσεων, μήπως καταλάβουμε το βάρος των γεγονότων που συμβαίνουν βάσει ατζέντας γύρω μας και αφορούν το μέλλον της νέας γενιάς.

 

Πρώτη πράξη.

Θέτομαι το ένα δεδομένο, κοινά αποδεκτό απο καταδιωκόμενους και ακαταδίωκτους, οτι τα παιδιά έχουν ελάχιστες εως μηδενικές πιθανότητες προσβολής απο τον ιό.

Και δίπλα του βάζουμε το δεύτερο δεδομένο, που ΔΕΝ είναι κοινά αποδεκτό, αλλά αποτελεί ψωμοτύρι των ακαταδίωκτων και των δολοφόνων.

Οτι δηλαδή, τα εμβόλια ελάχιστες εως μηδενικές επιπτώσεις έχουν στα παιδιά.
ΑΥΤΟ το δεύτερο θέσφατο, ΧΑΛΑ τη σούπα.
Απο που συνάγεται αυτό ?
Ο χρόνος απέδειξε το άκρως αντίθετο.

Οτι ο θάνατος χορεύει τσιφτετέλι πάνω στους νέους που σύρθηκαν στά θυσιαστήρια.

 

Δεύτερη πράξη.


Σαφώς και ο γονιός έχει ευθύνη για τον εμβολιασμό του ανήλικου παιδιού.
Ευθύνη που τον οδηγεί στην αυτοκτονία αν είναι ηθικός και υπεύθυνος των πράξεων του.

Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση όμως δεν μπορούμε να ισοφαρίσουμε την ΑΤΟΜΙΚΗ ευθύνη του γονιού, του αγράμματου ίσως, ανειδίκευτου, μή ειδικού γονιού, που βομβαρδίζεται καθημερινά απο τα πετσωμένα Μέσα, με τη συλλογική ευθύνη ηθική, επιστημονική του “ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ” και “ειδικού στη γνώση” γιατρού, που ΧΩΡΙΣ να γνωρίζει στο ελάχιστο το αντικείμενο ως πρωτοεφαρμοσθέν παγκοσμίως, ούτε καν τον ιό να γνωρίζει ως νέας γενιάς μετάλλαξη εργαστηριακή, ΣΠΡΩΧΝΕΙ στο βωμό τον αγράμματο, που στο κάτω της γραφής, ΑΥΤΟΝ μια ζωή εμπιστευόταν σε όλα τα θέματα οικογενειακής υγείας.

Η ιατρική κοινότητα λοιπόν, ΣΗΜΕΡΑ στάθηκε ανίκανη, ανήθικη και τραγικά μικρότερη των περιστάσεων,
ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ την επαγγελματική και οικογενειακή ΤΗΣ ασφάλεια, απέναντι στη δημόσια υγεία την οποία ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ της στέλνει στο θάνατο,

Οι “ειδικοί” της επίσημης επιστήμης διαχρονικά

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τους μόνους αληθινούς επιστήμονες και ανθρώπους, που είναι οι 7,5 χιλιάδες “παρακμιακοί” απολυμένοι, του δεξιοσταλινικού φασισμού.

ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ οτι αυτά που εγώ έβλεπα και έκρινα το Μάρτη του 2020, χωρίς καμία απολύτως ιατρική γνώση αλλά με την επίγνωση του πολιτικού περιβάλλοντος, το δεδομένο της παγκοσμιοποίησης και το είδος αυτών που λυσσομανούν να με σώσουν,να μην τα έβλεπε στο σύνολο της μια ολόκληρη επιστημονική κοινότητα.

Πλην αν, εκτός του φτηνού ατομικού συμφέροντος,
αυτή η κοινότητα δεν είχε ποτέ σχέση με την ιατρική εφαρμογή,
αλλά ακολουθούσε πιστά εντολές και συνταγές που έριχναν στο τραπέζι οι φαρμακευτικές, οι οποίες καθόριζαν ΠΑΝΤΑ και την ατζέντα.

Την ιατρική-θεραπευτική ατζέντα, η οποία έπαψε απο την εποχή της επέλασης των συμμοριών τύπου Σβάμπ, Σόρος, Φάουτσι, ‘Ελον Μάσκ, Βασιλάκη Γκέουλα και άλλων παράφρονων της καμπάλας
να αποτελεί προϊόν μακρόχρονης έρευνας και πειραματισμού
και έγινε προϊόν βίαιης επιβολής παράφρονων πολιτικών,
πάνω σε αναλώσιμες μάζες.

Ποιος θυμάται το cardasil αλήθεια ?

Δείτε εμβόλιο του τραχήλου της μήτρας στα κοριτσάκια και το μέγα σκάνδαλο που κρύβει πίσω του, με την νεκραναστημένη απο το Ομπάμα Κέαρ αμαρτωλή ΜΕΡΚ

ΕΔΩ

http://keritisriver.blogspot.com/2012/09/blog-post_13.html

τα εμβόλια της γρίπης, την προηγούμενη επιχείρηση εμβολιασμού επι Αβραμό-Τσιόδρα με τα 16 εκατομμύρια πεταμένα σκευάσματα
και δείτε και το σήμερα.

ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΨΕΥΔΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΣΚΟΥ ????
ΑΝ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΦΤΗΝΗΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΟΡΝΤΙΝΑΤΣΑΣ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ???

Και δεν μπορούμε επ ουδενί να κλείσουμε, χωρίς να αναφέρουμε ακροθιγώς, μια εύλογη και διαχρονική απορία, μη έχουσα ούτε επιστημονική, ούτε πολιτική, ούτε κοινή λογική βάση.

— ΓΙΑΤΙ όλοι οι όχλοι των μισθοφορικών απο τους εβραιοναζί επικυρίαρχους εποικιστικών στρατευμάτων του ισλάμ, παρέμειναν και παραμένουν ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ για τον αναλώσιμο έλληνα πολίτη, εκτός ατζέντας και ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΕΙΛΗ ΘΑΝΑΤΟΥ,
ΑΠΕΙΛΗ ΒΙΑΙΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΜΠΟΛΙΑΣΜΑΤΩΝ,
ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΘΑΝΑΤΩΝ,
ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ,
ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ,
ΚΛΠ…. ΚΛΠ…. ΚΛΠ…….

ΕΙΝΑΙ INOX 18/10 EXONTES ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ ??????
Απορίες, ενός των αναλώσιμων.


Βυζαντινός Αντίλαλος

 

Πηγή

Προβολές : 598


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα