ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΡΟΩΡΑ!

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΡΟΩΡΑ!

27 Αυγούστου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,121
Μοίρασέ το

 

 

Η πρόωρα γενικευμένη προσφυγή στο οπλοστάσιο της Γεωμηχανικής και της Κατευθυνόμενης Ενέργειας κατά εμπολέμων (Ουκρανία/Ρωσία) και αμάχων (ιδίως σε Ελλάδα, Καναδά, Καλιφόρνια, Χαβάη, Νότια Αφρική κλπ.) ξεφτιλίζει το παραμύθι της «ανθρωπογενούς» κλιματικής αλλαγής, αποκαλύπτοντας τους πραγματικούς κατασκευαστές της και τα ανδρείκελα του Βαθέως Κράτους που την διαχειρίζονται σε κάθε μια στοχοποιημένη χώρα του πλανήτη. 

 

Τις πύλες της δικής τους κολάσεως άνοιξαν οι του βαθέως κράτους, που κινούν τα νήματα της Γεωμηχανικής και των Ενεργειακών Όπλων…

Τους γύρισε μπούμερανγκ…

Και μπορεί να προκάλεσαν τρομακτικές καταστροφές και αναρίθμητες ανθρώπινες τραγωδίες, αλλά… αφυπνίζονται οι λαοί και ετοιμάζουν την αντεπίθεσή τους, την ίδια στιγμή που οι επικυρίαρχοι, ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Δημήτρης Γιαννόπουλος

 

Πριν ασχοληθούμε με το πραγματικό οπλοστάσιο του ψυχολογικού, υβριδικού, τηλεκατευθυνόμενου και συγκαλυμμένου πολέμου που πυρπόλησε το βιός και τον δασικό πλούτο των Ελλήνων — ιδίως στην ακριτική ύπαιθρο — δεν πρέπει να υποτιμούμε την καθαρόαιμη Βλακεία της Εξουσίας που αναφύεται μέσα από τις στάχτες.

 

Το αμαρτωλό Κέντρο Ελέγχου Λοιμώξεων (CDC) των ΗΠΑ, βρέθηκε πρόσφατα στην ανάγκη να παρέμβει, καθώς τα ΜΜΕ εμφάνιζαν πολλά περιστατικά λιποθυμίας απλών ανθρώπων και τηλεπαρουσιαστών που φορούσαν τις γνωστές μας «μάσκες» για να προστατευτούν από την αποπνικτική ατμόσφαιρα των πυρκαγιών στην περιοχή τους.

 Στην προσπάθεια όμως να προειδοποιήσει τους πολίτες πως η μασκοφορία δεν προστατεύει την αναπνοή από τα αιωρούμενα σωματίδια της κάπνας, το CDC έμμεσα παραδέχτηκε πως η ιατρική μάσκα είναι ακόμα πιο άχρηστη ως μέσο προστασίας για την επόμενη ανθυποπαραλλαγή του κρυολογήματος Κορωνοϊού που «μαγειρεύεται» να ξεσπάσει διεθνώς το φθινόπωρο. 

 

 «Οι υφασμάτινες μάσκες που χρησιμοποιούνται για να επιβραδύνουν την εξάπλωση της Covid-19 δεν προσφέρουν την παραμικρή προστασία έναντι του καπνού της πυρκαγιάς», τονίζει η ανακοίνωση του CDC.

«Οι μάσκες αυτές δεν συλλαμβάνουν τα μικρά σωματίδια που αιωρούνται στον καπνό της πυρκαγιάς και τα οποία μπορούν να βλάψουν την υγεία σας. Περιορίσετε το χρόνο σας σε εξωτερικούς χώρους όταν η ατμόσφαιρα είναι καπνισμένη.

Μάθετε πώς μπορείτε να προστατευτείτε από τον καπνό της πυρκαγιάς: https://bit.ly/3kSMjl9.»

 

 

Με δεδομένο όμως ότι τα αιωρούμενα σωματίδια Κορωνοϊού είναι τουλάχιστον 100 φορές μικρότερα από τα αντίστοιχα του καπνού — 0,1 μm έναντι 10 μm (μικρόμετρα ή εκατομμυριοστά του μέτρου ή χιλιοστά του χιλιοστού) — το CDC πιάστηκε στη φάκα της δικής του Απάτης.

 

Είδαμε ήδη κάποιους να ξαναφοράνε μάσκα στην ομίχλη απο τα αποκαΐδια της Πάρνηθας στο κέντρο της Αθήνας, με 35 βαθμούς Κελσίου. Είναι όμως πολύ περισσότεροι αυτοί που δεν κρύβουν την αγανάκτηση και αποτροπιασμό τους για τον ψυχολογικό, βιολογικό, φυσικό και οικονομικό πόλεμο που μαίνεται εναντίον τους. Δεν ξαναπέφτουν στην ίδια παγίδα υπακοής στο φόβο του θάνατου.

 

Το πανί της μάσκας που επέβαλε ο Ιατροφασισμός μετά το πλανητικό πραξικόπημα του Μαρτίου 2020, ήταν το πρώτο μέσο νοητικού ελέγχου «πάνω από το πρόσωπο» κάθε ανθρώπου. Ήταν σύμβολο υποταγής στον «έλεγχο/προγραμματισμό κάτω από το δέρμα» (με την ψηφιοποίηση των βιομετρικών «ταυτοτήτων») που ευαγγελίζεται το νευρόσπαστο του WEF Γιουβάλ Χαράρι.

 

Άλλο πράγμα όμως η τεχνητή «πανδημία» με τις μάσκες και τα λοκνταουν που εξωθούσε τον υπνωτισμένο κόσμο κατευθείαν στα «εμβόλια» γονιδιακής μετάλλαξης, νανοτεχνολογίας και ξαφνικίτιδας.

 

 Άλλο η πύρινη λαίλαπα που εξαπέλυσε παγκοσμίως η Νέα Τάξη Πραγμάτων αυτό το καλοκαίρι (αφού την «δοκίμαζε» και τελειοποιούσε επί 30 χρόνια στην Ελλάδα), χωρίς όμως αυτό να οδηγεί λογικά στην μαζική αποδοχή του ψηφιακού προγραμματισμού μέσω της «κάρτας του πολίτη» και του ψηφιακού νομίσματος των κεντρικών τραπεζών (CBDC).

Αντιθέτως όλοι τρέχουν να ανανεώσουν της παλιές τους «ταυτότητες» — και καλά κάνουν! — γνωρίζοντας πως οι καινούργιες μπορούν να προκαλέσουν ακόμα και Αυτοανάφλεξη του κατόχου. 

 

Κάπου χάθηκε στις στάχτες της δασοκτονίας η αλληλουχία μέσων και στόχων της ΝΤΠ!

 

 Η πρόωρα γενικευμένη προσφυγή στο οπλοστάσιο της Γεωμηχανικής και της Κατευθυνόμενης Ενέργειας κατά εμπολέμων (Ουκρανία/Ρωσία) και αμάχων (ιδίως σε Ελλάδα, Καναδά, Καλιφόρνια, Χαβάη, Νότια Αφρική κλπ.) ξεφτιλίζει το παραμύθι της «ανθρωπογενούς» κλιματικής αλλαγής, αποκαλύπτοντας τους πραγματικούς κατασκευαστές της και τα ανδρείκελα του Βαθέως Κράτους που την διαχειρίζονται σε κάθε μια στοχοποιημένη χώρα του πλανήτη. 

 

Για τους Επικυρίαρχους δεν ήταν επίδειξη δύναμης αλλά ξέσπασμα οργής και αδιεξόδου μπροστά στον εκτροχιασμό των σχεδίων τους από τις αρχές του 2022. Έτσι έκαψαν το χαρτί μιας επόμενης τεχνητής καταστροφής ή σκηνοθετημένου «διαστημικού πολέμου». 

Αλλά επ’ αυτού θα επανέλθουμε πιο …διεξοδικά σε άλλο κείμενο.

 

 

Προβολές : 1,121


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα