Οι μασονικοί τραπεζίτες χρηματοδοτούν και τις δύο πλευρές της σύγκρουσης Ισλάμ-Σιωνισμού

Οι μασονικοί τραπεζίτες χρηματοδοτούν και τις δύο πλευρές της σύγκρουσης Ισλάμ-Σιωνισμού

31 Οκτωβρίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:321
Μοίρασέ το

 

 

Ενόψει του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου, όπως προφήτευσε ο Άλμπερτ Πάικ, οι μασονικοί τραπεζίτες χρηματοδοτούν τόσο το Αριστερό (Κομμουνιστικό) όσο και το Δεξί (Σιωνιστικό).

Το Ριζοσπαστικό Ισλάμ (Χαμάς, Χεζμπολάχ κ.λπ.) μπαίνει κάτω από την κομμουνιστική ομπρέλα. 

 

 

 

 

 

Τα ίδια τέρατα του εβραιοσιωνισμού, χρηματοδότησαν τις αντίπαλες δυνάμεις και στον Α’ και στον Β’ Παγκοσμιο Πόλεμο…

Οι … συνήθειές τους δεν αλλάζουν..
Καλλιόπη Σουφλή

grand-central.jpeg

200 κρατούνται καθώς η εβραϊκή ομάδα κλείνει το Grand Central της Νέας Υόρκης καλώντας για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα
Η Εβραϊκή Φωνή για την Ειρήνη, μια αντισιωνιστική ομάδα, διαμαρτύρεται για τα ισραηλινά χτυπήματα στη Χαμάς με πανό και συνθήματα που λένε «όχι στο όνομά μας» και «Οι Παλαιστίνιοι πρέπει να είναι ελεύθεροι».
Δεν υπάρχει πια τέτοιο πράγμα όπως λαϊκές ρίζες. Όλα είναι αστρικό χλοοτάπητα.
Ενόψει του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου, όπως προφήτευσε ο Άλμπερτ Πάικ, οι μασονικοί τραπεζίτες χρηματοδοτούν τόσο το Αριστερό (Κομμουνιστικό) όσο και το Δεξί (Σιωνιστικό).
Το Ριζοσπαστικό Ισλάμ (Χαμάς, Χεζμπολάχ κ.λπ.) μπαίνει κάτω από την κομμουνιστική ομπρέλα. 
Έκθεση: Το Rockefeller Brothers Fund έχει προσφέρει πάνω από 3,4 εκατομμύρια δολάρια στη Χαμάς και σε άλλες φερόμενες τρομοκρατικές ομάδες από το 2018
Το Jewish Voice for Peace έχει λάβει επίσης 490.000 δολάρια από το RBF από το 2019.
Διαδηλωτές που συνδέονται με την ομάδα φέρεται να μπήκαν σε ένα κτίριο γραφείων του Κογκρέσου για να μιλήσουν εναντίον του Ισραήλ στις 18 Οκτωβρίου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη περίπου 300 διαδηλωτών. (Σχετικό: Περίπου 300 άτομα συνελήφθησαν αφού μια εβραϊκή ομάδα οργάνωσε καθιστική διαμαρτυρία στο Καπιτώλιο καλώντας για κατάπαυση του πυρός.)
Εκτός από τις τρεις οργανώσεις που ανέφερε, ο Κερ είπε ότι η RBF έχει δώσει περισσότερα από 2,2 εκατομμύρια δολάρια σε άλλες ομάδες που είτε έχουν δικαιολογήσει τις ενέργειες υπέρ της Χαμάς είτε έχουν κατηγορήσει το Ισραήλ για την τρομοκρατική επίθεση της 7ης Οκτωβρίου.
Περισσότεροι από 1.400 σκοτώθηκαν στο επεισόδιο, στο οποίο ενεπλάκησαν στελέχη της Χαμάς με αλεξίπτωτο πλαγιάς σε ένα μουσικό φεστιβάλ.

 

Ο ακροαριστερός δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος έχει διοχετεύσει περισσότερα από 15 εκατομμύρια δολάρια από το 2016 σε ομάδες πίσω από τις διαδηλώσεις υπέρ της Παλαιστίνης αυτού του μήνα, όπου οι διαδηλωτές επευφημούσαν ανοιχτά τις τρομοκρατικές επιθέσεις των μαχητών της Χαμάς στο Ισραήλ.
Μια μετά την εξέταση των αρχείων του Open Society Foundations δείχνει ότι το δίκτυο επιχορηγήσεων του Σόρος έδωσε 13,7 εκατομμύρια δολάρια από τα χρήματα μέσω του Tides Center, μιας αριστερής ομάδας υπεράσπισης με βαθιά τσέπη που χρηματοδοτεί αρκετούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που έχουν δικαιολογήσει τις αιματηρές επιθέσεις της Χαμάς ενώ ισχυρίζεται ότι οι Παλαιστίνιοι αν και έχουν εμμονή με την εξάλειψη του εβραϊκού κράτους, είναι τα πραγματικά θύματα.

Πηγή

Προβολές : 321


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα