Οι Μητσοτάκηδες τόχουν αυτό. Φτάνουν σε ουρανομήκεις οργασμούς όταν δημόσια αναγγέλλουν το βίτσιο τους να κάψουν την Ελλάδα. “Η Ελλάδα πρέπει να πεθάνει για να ζήσουμε εμείς” κατα τα συνθήματα των πρεζάκηδων των ΜΚΟ της αριστεράς.

Οι Μητσοτάκηδες τόχουν αυτό. Φτάνουν σε ουρανομήκεις οργασμούς όταν δημόσια αναγγέλλουν το βίτσιο τους να κάψουν την Ελλάδα. “Η Ελλάδα πρέπει να πεθάνει για να ζήσουμε εμείς” κατα τα συνθήματα των πρεζάκηδων των ΜΚΟ της αριστεράς.

7 Αυγούστου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:348
Μοίρασέ το
ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.

ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ.

 

 

Τους ψυχοπαθείς πολιτικούς σαν τους Μητσοτάκηδες,  τους ψηφίζουν ψυχοπαθείς πολίτες …

Ένα απέραντο τρελλοκομείο η Ελλάδα… το είχε πει και ο κουφός πισωγλέντης “εθναρχης”… και σ’ αυτή την περίπτωση είχε δίκιο…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

ΑΝΑΜΕΣΑ Σ ΕΝΑ ΗΓΕΤΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΖΑΒΛΑΚΑ
Βγαίνουν βρώμες που μυρίζουν έντονη πτωμαΐνη πως ο Βλαντιμίρ της Μόσχας επιδεικνύοντας ανωτερότητα ηγέτη, έβαλε στην άκρη τις προσωπικές διαφορές και τις ύβρεις εναντίον του της φάρας των Μητσοτάκηδων και προσφέρθηκε να στείλει για βοήθεια στην Ελλάδα μερικά φτερωτά τάνκερ των 40 τόνων νερού, μοναδικά στον κόσμο,
αυτα που άφησαν άφωνους τους πάντες στις φωτιές στο Μάτι.
Αλλά ο ζάβλακας των εβραίων ΑΡΝΗΘΗΚΕ.
ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΜΩΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗΝ ΠΥΡΟΜΑΝΕΙΣ ???????
Θα μου πεις και δίκαια βέβαια,
Kαι που είναι το παράξενο?
1. Η φάρα του Μητσοτακέϊκου έχει κηρύξει πόλεμο στον Πούτιν σε προσωπικό επίπεδο και
2. Ο ψυχωτικός έλληνας Νέρων, δεν θέλει να του χαλάσει κάποιος την εκτέλεση του σχεδίου, στο έργο καταστροφής που έχει αναλάβει εργολαβικά από τους εβραίους επικυρίαρχους.
Η Ελλάδα πρέπει να πεθάνει και να ζήσουν οι εβραίοι
όπως ουρλιάζουν και τα χαπακωμένα της εβραϊκής κομμουνιστικής σαπίλας των ΜΚΟ και των ροπαλοφόρων ταγμάτων κρούσης με τα κόκκινα ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ.
Και αυτό, αποτελεί προσωπικό στοίχημα για το μαυρόψυχο της φάρας.
ΚΑΙ ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΙΑ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΑΥΤΙΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ, ΑΜΦΟΤΕΡΕΣ ΓΟΝΥΠΕΤΩΣ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΥΣ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.
Το εχει πει και σε συνέντευξη του παλιότερα ο κούλης των σιωνιστών, όπως βλέπουμε στο πρώτο σχόλιο της ανάρτησης.
Οι Μητσοτάκηδες τόχουν αυτό.
Φτάνουν σε ουρανομήκεις οργασμούς όταν δημόσια αναγγέλλουν το βίτσιο τους να κάψουν την Ελλάδα.
“Η Ελλάδα πρέπει να πεθάνει για να ζήσουμε εμείς” κατα τα συνθήματα των πρεζάκηδων των ΜΚΟ της αριστεράς.
— Θυμηθείτε τα περί νατιβισμού που είπε στους εντολείς του εβραίους και μάζευαν τα σπέρματα απο τους τοίχους και τα ταβάνια,
— θυμηθείτε την υπερηφάνεια του όταν μέσα στη βουλή διαπίστωνε οτι η Ελλάδα μετατρέπεται σε μια χώρα ασπρόμαυρων χωρίς ταυτότητα δούλων,
— θυμηθείτε όταν έλεγε πως — Αυτα ούτως ή άλλως, μια μέρα θα καούν. Γιατί να μην τα κάψουμε εμείς ?
Αν θυμηθούμε και τη χυδαιότητα των δηλώσεων, της Λουκριτίας της φάρας, τότε δένουμε ολόκληρη εγκυκλοπαίδεια με δηλώσεις μίσους και μοχθηρίας της φάρας των ελληνόφωνων Βοργίων εναντίον του ελληνισμού
και υπέρ των σχεδίων και συμφερόντων των εντολοδοτών τους εβραιοναζήδων, απο την εποχή του Β’ Π. Π. όταν έβγαζε περιουσίες ο πολιτικός Εφιάλτης του τόπου, απο τους φυλακισμένους απο τα SS έλληνες αντιστασιακούς, στις φυλακές της Αγυιάς, από όπου και η αλήστου μνήμης φωτογραφία που του είχε κολλήσει στη μάπα ο στη μόδα τότε αυριανισμός των Κουρήδων.
ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ.

 

Papaderos Thodoris

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΥΟΝΤΑ ΚΟΥΛΗ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.
ΚΑΙ ΤΟΧΟΥΝ ΒΙΤΣΙΟ ΝΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΟΣΙΛΟΣΜΟ ΤΟΥΣ.
ΟΠΩΣ Ο ΓΕΡΟ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ CIA ΠΑΠΑΧΕΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ.

 

MHΤΣΟΤΑΚΙΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΙΣΜΟΣ No2

 

Papaderos Thodoris

KAI ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ

 

Papaderos Thodoris

Τζινα Πολεμαρχακη Έχουν αναλάβει εργολαβία να εξαφανίσουν απο το χάρτη την Ελλάδα. Με κάθε τρόπο.
Και το μόνο που έμεινε στην Ελλάδα είναι ο λαός της. ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος.
Όλοι οι παράγοντες και οι ηγεσίες προσκύνησαν στις σατανιστικές στοές των εβραίων για λίγες σταγόνες εξουσίας και πολύ χρήμα.
Τα όπλα είναι πλέον μονόδρομος αν δεν θέλουμε να τελειώσει εδώ η ιστορία των ελληνικών χιλιετιών και τα παιδιά μας να είναι δούλοι των εβραίων στα χώματα των πατεράδων τους.
ΚΑΝΕΙΣ δεν πρόκειται να μας σώσει αν δεν σωθούμε όπως σωζόταν όλοι οι λαοί στο πέρασμα των αιώνων απο τους εχθρούς τους.

 

Christina Michal

Η Ντάνα Λεβί γνωστή δημοσιογράφος του Ισραήλ έγραψε ότι ο Μητσοτάκης αρνήθηκε την βοήθεια της Ρωσίας (4 αεροπλάνα)στις πυρκαγιές!

 

 

Πηγή

Προβολές : 348


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα