Οι μισές αποκαλύψεις της ΕΣΤΙΑΣ, αυτά που ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ και μια ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ...

Οι μισές αποκαλύψεις της ΕΣΤΙΑΣ, αυτά που ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ και μια ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ...

23 Οκτωβρίου, 2023 15 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:990
Μοίρασέ το

 

 

Διαβάζω και… θυμώνω όταν βλέπω… μισές αποκαλύψεις και… “αδυναμίες”…

 

Η μυστική σύναξη των ψευτομακεδόνων με «Τούρκους», «Βλάχους» και «Εβραίους»

Στην συνάντηση αυτή στην οποία μετείχαν εκπρόσωποι που αυτοπροσδιορίζονται ως εκπρόσωποι της «βλάχικης», «τουρκικής» και της «εβραϊκής» μειονότητας της Ελλάδος (αν και είναι πολύ αμφίβολο αν οι εκεί παριστάμενοι εκπροσωπούσαν το εβραϊκό στοιχείο), μαζί με τους λεγόμενους «μακεδόνες», αποδεικνύει πόσο μεγάλες αυταπάτες είχε το ελληνικό Κράτος όταν υπέγραφε με τους γείτονες των Σκοπίων την συνθήκη των Πρεσπών.

 

Η αιώνια ΕΣΤΙΑ… μην αγγίξουμε τους οβριούς… τον “ιερό λαό”… 

Μήπως ο ιδρυτής της ΚΥΡΟΣ ΚΥΡΟΥ ήταν οβριός;;;

Ρε, δεν πάτε να …

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Το σχόλιό μου με στοιχεία και αποδείξεις, και η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, στο τέλος της ανάρτησης…

 

Η «Εστία» αποκαλύπτει την συνάντηση που έγινε το Σάββατο σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης από την οργάνωση των «Μακεδόνων» της διασποράς, με στόχο τον συντονισμό τεσσάρων «μειονοτήτων» για την κατασυκοφάντηση της Ελλάδος.

Την πρωτεύουσα της Μακεδονίας Θεσσαλονίκη επέλεξαν οι οργανώσεις των Σκοπιανών ψευτομακεδόνων, προκειμένου να διοργανώσουν κάτω από την μύτη των αρχών μια μυστική ημερίδα, η οποία είχε ως στόχο τον συντονισμό τεσσάρων υποτιθέμενων εθνικών μειονοτικών ομάδων, προκειμένου να καταδειχθεί ότι η Ελλάδα τις καταπιέζει και παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα.

  • Της Φανής Χαρίση

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Εστία» η οποία κατάφερε να παρεισφρήσει στην εκδήλωση και να την παρακολουθήσει, μολονότι οι διοργανωτές επιχείρησαν να εμποδίσουν την υπογράφουσα και της έκαναν έλεγχο στοιχείων (!), οι ομάδες αυτές, παρόντος του γνωστού δικαιωματιστή Παναγιώτη Δημητρά, έδωσαν το ραντεβού τους στην συμπρωτεύουσα υπό την σκέπη οργανώσεων «Μακεδόνων της διασποράς», προκειμένου να συντονίσουν τον βηματισμό τους.

Στην συνάντηση αυτή στην οποία μετείχαν εκπρόσωποι που αυτοπροσδιορίζονται ως εκπρόσωποι της «βλάχικης», «τουρκικής» και της «εβραϊκής» μειονότητας της Ελλάδος (αν και είναι πολύ αμφίβολο αν οι εκεί παριστάμενοι εκπροσωπούσαν το εβραϊκό στοιχείο), μαζί με τους λεγόμενους «μακεδόνες», αποδεικνύει πόσο μεγάλες αυταπάτες είχε το ελληνικό Κράτος όταν υπέγραφε με τους γείτονες των Σκοπίων την συνθήκη των Πρεσπών.

 

Τα αλυτρωτικά παιχνίδια συνεχίζονται. Οι οργανώσεις και ομοσπονδίες αυτού του τύπου επιδεικνύουν δράση παντού και βυσσοδομούν κατά της Ελλάδος. Εκτός από τους αυτοπροσδιοριζόμενους ψευτοΜακεδόνες, πρόσφατα στο Συμβούλιο της Ευρώπης επιχείρησε να παρέμβει ανεπιτυχώς για να καταγγείλει την Ελλάδα και η αυτοπροσδιοριζόμενη ως ομοσπονδία «Τούρκων» Δυτικής Θράκης.

 

 

Αναλυτικά στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο συνέβησαν τα εξής:

Η μυστική σύναξη είχε τον τίτλο «2023 Θεσσαλονίκη Φόρουμ Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων-Ὑποχρεώσεις της Ελλάδος από διεθνείς συμφωνίες και τα δικαιώματα των μειονοτήτων» και διοργανώθηκε από τους «Ενωμένους Μακεδόνες Διασποράς» (United Macedonian Diaspora).

 

Σημειώνεται ότι κάποιοι εκ των ομιλητών δεν δίστασαν να χλευάσουν την Ελλάδα τονίζοντας ότι «αν θέλει πραγματικά να λέγεται και να είναι το λίκνο της Δημοκρατίας», θα πρέπει να αναγνωρίσει τις μειονότητες αυτές. Έτσι, οι ομιλητές έθεσαν θέματα καταπατήσεως των δικαιωμάτων της αυτοαποκαλούμενης μακεδονικής μειονότητας, ενώ προσέθεσαν ως μειονότητες τους Βλάχους, τους Εβραίους και βάφτισαν ως τουρκική την μουσουλμανική μειονότητα.

 

 

Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος της φαυλότητας των αυτοαποκαλούμενων ως μελών της μακεδονικής μειονότητας, αρκεί να αναφερθεί η παρουσία του ψευτοαρχιμανδρίτη Νικόδημου Τσαρκνιά, ο οποίος ήταν ιερέας –τό διάστημα 1973 έως 1991– στην Μητρόπολη Φλωρίνης από όπου διεκήρυσσε ανθελληνικές θέσεις και θέσεις υπέρ των Σκοπίων. Το 1991 απολύθηκε λόγω των θέσεων και της προπαγάνδας που έκανε υπέρ των Σκοπίων, ενώ το 1992 αποπέμφθηκε πλήρως από την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδας. Ο ψευτοαρχιμανδρίτης είχε μπει στο στόχαστρο της ΕΥΠ για λόγους χρηματοδοτήσεως και συνεργασίας με κρατικούς οργανισμούς των Σκοπίων αλλά και για μια σειρά άσεμνων φωτογραφιών που είχαν πιστοποιηθεί και από το FBI.

Ο κ. Τσαρκνιάς φέρεται να λειτουργεί σε μια ψευτοεκκλησία στην Αριδαία και συνεχίζει φυσικά να ισχυρίζεται ότι είναι Αρχιμανδρίτης. Στα ταξίδια του στην Αμερική γνώρισε τον νυν πρόεδρο των Ενωμένων Μακεδόνων Διασποράς κ. Μέτο Κόλοσκι, ο οποίος μάλιστα στην σύναξη αυτή (φόρουμ την ονόμασαν οι οργανωτές της) τον ευχαρίστησε για την δράση του και τα όσα κάνει για την «Μακεδονία μας». Ο ίδιος είναι και διευθυντής της ΑΜΚΕ Μακεδονική Κίνηση για την προώθηση της Μητρικής Γλώσσας «Κρστέ Μισίρκοβ» που κινείται μιλώντας για τα «δικαιώματα» της αυτοαποκαλουμένης μακεδονικής μειονότητος και θέλοντας να επιβάλλει την διδασκαλία σε σχολεία και πανεπιστήμια, της λεγομένης «μακεδονικής» γλώσσης.

Εκ των ιδρυτικών μελών της ΑΜΚΕ είναι η κ. Ευγενία Νατσουλίδου, η οποία είναι στενή συνεργάτης του προέδρου των «Ενωμένων Μακεδόνων Διασποράς» Μέτο Κόλοσκι που στην ομιλία της εξήρε την Συμφωνία των Πρεσπών με την οποία, όπως είπε, βελτιώθηκε το κλίμα και ζήτησε να μαθαίνεται η μακεδονική γλώσσα στα δημόσια σχολεία, προκειμένου να τηρούνται όπως επισήμανε τα δικαιώματα της μειονότητας. Ζήτησε από την Ελλάδα «να σταματήσει να καυχιέται πως σέβεται το διεθνές δίκαιο» και να «εξαλείψει τις μισαλλόδοξες απόψεις ορισμένων πολιτών», ενώ χαρακτήρισε ως ήρωα τον Γκότσε Ντέλτσεφ που εκείνη την εποχή Μόσχα και Γιουγκοσλαβία μετά τον θάνατό του προσπάθησαν να τον χαρακτηρίσουν ως προσωπικότητα προκειμένου να τονώσουν την εθνική συνείδηση στην τότε «Σοσιαλιστική Δημοκρατία της Μακεδονίας» ανακηρύσσοντάς τον «ήρωα» και «Σλαβομακεδόνα αυτονομιστή».

Στο φόρουμ δεν παρέλειψαν μάλιστα να αναφερθούν σε όσα παιδιά και ενήλικους έφυγαν από την περιοχή της Μακεδονίας προς τις γειτονικές κομμουνιστικές τότε χώρες μετά τον πόλεμο της περιόδου 1945-1949, υποστηρίζοντας ότι αυτά τα παιδιά που τώρα είναι μεγάλα σε ηλικία άτομα τους στερείται το δικαίωμα να πάρουν τις περιουσίες που έχουν από τους γονείς τους στην Ελλάδα.

Για την μειονότητα στην Θράκη την οποία διαρκώς χαρακτήριζε ως τουρκική και όχι ως μουσουλμανική –όπως είναι επίσημα αναγνωρισμένη, μίλησε ο δικηγόρος Ξάνθης, Αχμέτ Καρά, που ανέφερε ότι την Συνθήκη των Σεβρών δεν την υπέγραψε η Τουρκική Δημοκρατία η οποία συστάθηκε μετά από αυτή, αλλά οι ξένες δυνάμεις και η Ελλάδα, ερμηνεύοντας, έτσι αυθαίρετα, ότι η λέξη μουσουλμανική δεν είναι αποδεκτή από το τουρκικό κράτος. Κατηγόρησε το ελληνικό Κράτος και το Υπουργείο Παιδείας ότι κλείνουν μειονοτικά σχολεία λόγω ελλείψεως μαθητών και ισχυρίσθηκε ότι αυτός ο νόμος αφορά τα δημόσια ελληνικά σχολεία κι όχι τα μειονοτικά, ενώ ανέφερε ότι σε όλη την Θράκη δεν λειτουργεί μειονοτικό νηπιαγωγείο. Υπεστήριξε ακόμη ότι ιδιώτες έχουν στραφεί δικαστικά στο αίτημα να δημιουργηθεί ιδιωτικό μειονοτικό νηπιαγωγείο κι ότι η εκδίκαση της υπόθεσης αναμένεται σύντομα.

Εν συνεχεία έκανε εκτενή αναφορά και στην «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» που με αποφάσεις ελληνικών δικαστηρίων κρίθηκε μη νόμιμη η λειτουργία της, λέγοντας ότι τον προσεχή Δεκέμβριο αναμένεται και πάλι να συζητηθεί το θέμα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο μαζί με άλλες υποθέσεις που αφορούν έναν σύλλογο με την επωνυμία «Τούρκων Γυναικών Ροδόπης» και έναν ακόμα που αφορά την νεολαία.

Στο φόρουμ μίλησε και ο Σωτήρης Μπλέτσας –στό παρελθόν είχε δικαστεί και καταδικασθεί πρωτοδίκως, αθωώθηκε στο Εφετείο– για διασπορά ψευδών ειδήσεων διανέμοντας φυλλάδια για μειονοτικές γλώσσες στην Ελλάδα. Ο κ. Μπλέτσας μίλησε για την βλάχικη γλώσσα, κάνοντας λόγο για βλάχικη μειονότητα που δεν στηρίζεται από το κράτος όσον αφορά την διάδοση της γλώσσας και την εκμάθησή της στα σχολεία.

Παρών στην κλειστή εκδήλωση ήταν και ο Παναγιώτης Δημητράς του Greek Helsinki Monitor και άλλων ΜΚΟ, στον οποίο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη ότι μετείχε σε οργανωμένες προσπάθειες παράνομης διακινήσεως μεταναστών μαζί με τον πρόεδρο της ΜΚΟ Αegean Boat Report, Τόμι Όλσεν, ενώ έχει βρεθεί και στο μικροσκόπιο της Αρχής για Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος και έχουν δεσμευθεί οι λογαριασμοί του, καθώς φέρεται ότι έπαιρνε χρηματοδοτήσεις για την υποστήριξη –υποτίθεται– ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλά και διάφορα χρηματικά ποσά, που τα διέθετε κατά το δοκούν, δηλαδή για άλλους σκοπούς από εκείνους για τους οποίους τα εισέπραττε.

Η είσοδός μου στο «2013 Θεσσαλονίκη Φόρουμ Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων-Οἱ υποχρεώσεις της Ελλάδας από διεθνείς συμφωνίες και τα δικαιώματα των μειονοτήτων» δεν πέρασε απαρατήρητη και δεν ήταν εύκολη. Κατά την άφιξή μου, αμέσως ρωτήθηκα ποια είμαι και αν είμαι προσκεκλημένη στο φόρουμ.

Στην απάντηση ότι δεν έχω πρόσκληση και ήρθα να παρακολουθήσω τις εργασίες, αρχικά εισέπραξα χαμόγελα, αλλά λίγη ώρα μετά υπέστην έλεγχο ταυτότητας από τους διοργανωτές και εισήλθα στην αίθουσα, αφού προηγουμένως επέδειξα την δημοσιογραφική μου ταυτότητα.

Μάλιστα ένας εκ των διοργανωτών απαίτησε να μην τραβήξω φωτογραφίες και βίντεο, προσθέτοντας ότι στο τέλος θα μου δώσουν εκείνοι φωτογραφίες και βίντεο. Ανήκουστα πράγματα για κάποιους που θέλουν να λένε ότι υποστηρίζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα.

 

Πηγή

 

 

 

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή… γιατί σας έχω και αποκλειστικότητα… 

Τρεις αναρτήσεις από τις 21 Οκτωβρίου για το θέμα από τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ…

ΟΙ ΧΑΖΑΡΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΜΕ ΤΑ ΡΑΣΑ…

Όσο παραμένουμε θεατές του ακρωτηριασμού της Πατρίδας μας, αντί να τελειώνουμε με αυτά τα ερπετά, θα μας αφανίσουν …

ΕΔΩ, ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ... Η ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ... ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ!!!!!!!

ΕΔΩ, ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ… Η ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ… ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ!!!!!!!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ… ΨΕΥΤΟ “ΜΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ” ΚΟΜΜΑΤΑ;;; ΓΙΑΤΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΙΕΡΕΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΟΜΙΛΗΤΗ;;; ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ;;; …

«Φόρουμ εθνικού ακρωτηριασμού» στη Θεσσαλονίκη, με την ανοχή της κυβέρνησης! (ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΑΠΟ "ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ" - ΝΑΤΣΙΟ!!!)

«Φόρουμ εθνικού ακρωτηριασμού» στη Θεσσαλονίκη, με την ανοχή της κυβέρνησης! (ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΑΠΟ “ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ” – ΝΑΤΣΙΟ!!!)

Αδιανόητα γεγονότα! Το λεγόμενο «Φόρουμ για τα ανθρώπινα δικαιώματα» το οποίο διεξάγεται αυτή τη στιγμή στη Θεσσαλονίκη, συνιστά μία ασύλληπτη, αλλά και εθνικά επικίνδυνη πρόκληση. Πρόκειται για μία συγκέντρωση ψευτομακεδόνων …

Η Εστία, όφειλε να γνωρίζει πως το υποκεινούμενο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ, Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΣΙΠΡΑ – ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ…

Καμία αναφορά στο θέμα, από την ΕΣΤΙΑ… αντιθέτως προσπαθεί να βγάλει λάδι τους οβριούς…

Αμ’ κυρ Μανώλη μου, οβριός ήταν ο Άδωνης Κύρου… μην μου πεις πως δεν το γνωρίζεις…

Ποιός ξεσηκώνει τους δήθεν “μακεδόνες” και το δήθεν “θρακιώτικο” κουβέρνο;;;

ΟΙ ΟΒΡΙΟΙ… αυτοί όπως πάντα βάζουν τους άλλους μπροστά για να κάνουν τις βρωμοδουλειές τους και να καταστρέψουν την Ελλάδα…

Και στο θέμα του πισωγλέντη Νικόδημου Τσαρκνιά, κουβέντα για τον ρόλο της “δικαιοσύνης” που τον έχει να κυκλοφορεί ελεύθερος και να σπέρνει μίσος για την Ελλάδα… ο ρατσιστικός νόμος δεν ισχύει γι αυτόν… όπως δεν ισχύει και για τους εβραιοσιωνιστές που ξεκάθαρα μιλούν με μίσος για την Ελλάδα και τον Χριστιανισμό…

Εκεί η μανδάμ της Αλεξάνδρας, κουφαίνεται και στραβώνεται…

Και πάμε στον ΔΗΜΗΤΡΑ… ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ… ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ… ΤΟΝ… άντε μην το πω…

Γιατί η ΕΣΤΙΑ δεν αναρωτιέται τι γίνεται ένα χρόνο τώρα με το ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΕΙ;;;

Παραθέτω το έγγραφο  με την καταγγελία του Λιμενικού για το θέμα…

 

Να θυμηθούμε και τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων αλλά και αυτών της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, που υπερασπίζονται τον ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ;;;

 

 

 

 

Κι όμως, κυκλοφορεί ελεύθερος αντί να βρίσκεται ήδη στη φυλακή…

Το τσιράκι του ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΡΟΣ, στην ουσία, δεν τολμάει να το αγγίξει κανείς…

ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΛΗΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝΥΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΟΥΣ…

Υπάρχει εξήγηση για την απραξία στην ουσία σε βάρος ενός που διώκεται για κακούργημα και την δημοσιεύω κατ’ αποκλειστικότητα στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ…

Πρόκειται για επιστολή της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ προς τον τότε πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, να… μην ακουμπήσει τον εκλεκτό τους…

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΟΒΡΙΟΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑ;;;

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ;;;

 

Και η μετάφραση της επιστολής των οβριών στον Σαμαρά…

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ

Σας γράφουμε για λογαριασμό της Διεθνούς Ένωσης Εβραίων Δικηγόρων και Δικηγόρων (“Ένωση”), μιας Ένωσης που ιδρύθηκε το 1969 από τον Αναπληρωτή Πρόεδρο του Ανώτατου Δικαστηρίου του Ισραήλ, τον αείμνηστο δικαστή Haim Cohn και από τον βραβευμένο με Νόμπελ , Ο καθηγητής Reni Cassin που προσπαθεί να καταπολεμήσει τον αντισημιτισμό, τον ρατσισμό, την άρνηση του Ολοκαυτώματος, τον τρόμο και τις απαράδεκτες διακρίσεις εις βάρος του Ισραήλ και του εβραϊκού λαού.

 

Δήλωσε ότι ο κ. Δήμητρας κατηγορείται ότι διέπραξε συνειδητά ψευδορκία και έκανε ψευδή δήλωση όταν ερωτήθηκε ως μάρτυρας ενώπιον του Πρώτου Επιμελητηρίου του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών στις 23 Ιανουαρίου 2009, ακρόαση μιας υπόθεσης κατά του κ. Κωνσταντίνου Πλεύρη, ο οποίος στη συνέχεια κατηγορήθηκε ότι παραβίασε τα άρθρα 1 παράγραφοι 1 και 2 του νόμου 927/1979 για τον αντιρατσισμό.

 

Για πολλά χρόνια ο Σύλλογος μας έχει εξοικειωθεί με το έργο του κ. Παναγιώτη Δημήτρη ως μαχητή για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

 

Με αυτή την άποψη, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή σας στο γεγονός ότι κατά τη διάρκεια του 2009 ο Σύνδεσμος απευθύνθηκε στον πρώην Υπουργό Δικαιοσύνης ζητώντας να αποσύρει όλες τις νομικές διαδικασίες εναντίον του κ. Δημήτρη, όπως κατηγορήθηκε, τότε, σε προδοσία . Ο λόγος για τη διευκρίνιση αυτή ήταν ότι ο Σύνδεσμος εξέπληξε το γεγονός ότι στην Ελληνική Δημοκρατία, ένα δημοκρατικό κράτος και μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του οποίου τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι γνωστά, μια τέτοια έρευνα θα μπορούσε να διεξαχθεί εναντίον ενός ατόμου που είναι τόσο αφοσιωμένος τον αγώνα για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ιδίως τα δικαιώματα των μειονοτήτων στην Ελλάδα.

Σήμερα και λόγω των νέων εικαζόμενων καταγγελιών εναντίον του κ. Δημήτρη, σας καλούμε, κύριε Πρωθυπουργό και διακεκριμένους εκπροσώπους της κυβέρνησης, να χρησιμοποιήσετε όλες τις προσπάθειές σας για να διασφαλίσετε ότι:

Οποιαδήποτε παρενόχληση και η διαδικασία που κινήθηκε κατά του κ. Δημήτρου να αποσυρθεί.

Όλοι οι υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα είναι σε θέση να διεκπεραιώνουν τις νόμιμες δραστηριότητές τους χωρίς κανένα εμπόδιο και φόβο των αντιποίνων.

 

Οι διατάξεις της Διακήρυξης του ΟΗΕ για τους υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που εγκρίθηκε από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στις 9 Δεκεμβρίου 1998, ειδικότερα: (1) Το άρθρο 1, το οποίο ορίζει ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα, ατομικά και σε συνεργασία με άλλους, την προώθηση και την προσπάθεια για την προστασία και την υλοποίηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των θεμελιωδών ελευθεριών σε εθνικό και διεθνές επίπεδο · και (2) να συμμορφώνεται με το άρθρο 12, το οποίο προβλέπει ότι το κράτος λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα για να εξασφαλίσει την προστασία από τις αρμόδιες αρχές, ατομικά και σε συνεργασία με άλλους, έναντι κάθε βίας, απειλής, αντιποίνων, de facto ή de jure δυσμενείς διακρίσεις, πιέσεις ή οποιαδήποτε άλλη αυθαίρετη ενέργεια ως συνέπεια της νόμιμης άσκησης των δικαιωμάτων του / της.

 

Σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των θεμελιωδών ελευθεριών σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και διεθνείς πράξεις που επικυρώθηκαν από την Ελλάδα

 

Μήπως η … “δικαιοσύνη” εμπαίζει τον ελληνικό λαό;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΣ;

ΔΕΝ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΜΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ…

ΠΟΣΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΓΙΑ ΠΤΑΙΣΜΑΤΑ;;;

ΜΕΤΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ;;;

ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ  ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;;;

 

ΚΙΧ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΕΣΤΙΑ…

ΡΕ, ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ;;;

ΘΑΡΘΕΙ Η ΩΡΑ, ΠΟΥ ΤΟ ΥΓΙΕΣ ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ…

ΚΑΙ ΤΟΤΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Από τη μια η πίεση για την ψηφιακή ταυτότητα, από την άλλη το ψηφιακό νόμισμα και γύρω γύρω, η φτώχια, ο υποσιτισμός, η αδυναμία ακόμα και να βάλουν πετρέλαιο η πλειοψηφία του λαού, Η ΕΚΡΗΞΗ, ΘΑ ΕΛΘΕΙ… ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ … ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ…

 

 

 

 

 

 

Προβολές : 990


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα