Οι Ολλανδοί Αγρότες Θα Πρέπει Να Σκοτώσουν Το 30% Των Ζώων Τους Για Να Σώσουν Τον Πλανήτη

Οι Ολλανδοί Αγρότες Θα Πρέπει Να Σκοτώσουν Το 30% Των Ζώων Τους Για Να Σώσουν Τον Πλανήτη

1 Ιουλίου, 2022 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:601
Μοίρασέ το

 

Αναμφισβήτητα, αυτό είναι μέρος της Μεγάλης Επαναφοράς που ωθείται από την άρχουσα ελίτ, τους ίδιους ανθρώπους που πετούν μe ιδιωτικά τζετ σε συνέδρια για το κλίμα και βοηθούν τους πολιτικούς να γράψουν νόμους που κάνουν τη ζωή χειρότερη για όλους.

 

 

Όσο οι λαοί δεν ξεσηκώνονται κατά των κυβερνήσεών τους να πάρουν κεφάλια, τα μέτρα που θα εφαρμόζονται θα είναι μονόδρομος στον αφανισμό της ανθρωπότητας…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μετάφραση blümlifee

Γράφτηκε από τον Συντάκτη του PSI

Υποκινούμενο από ακτιβιστές οικολόγους, το ανώτατο δικαστήριο της Ολλανδίας διέταξε την κυβέρνηση να συμμορφωθεί με έναν νόμο της ΕΕ για τη μείωση του αδρανούς αερίου αζώτου σε ευάλωτες περιοχές. Αυτό θα σήμαινε την θανάτωση του 30% των ζώων της.

Μια αγροτική οργάνωση χαρακτήρισε τα σχέδια “αηδιαστικά”.

Η πρόταση πυροδότησε διαμαρτυρίες από την αγροτική κοινότητα, ενώ οι περιβαλλοντο-ψυχοπαθείς ζήτησαν ακόμη περισσότερη δράση.

Η μείωση κατά 30% είναι απάντηση στη λεγόμενη “κρίση του αζώτου”, συμπεριλαμβανομένων των ανησυχιών για τη ρύπανση από αμμωνία.

Παρά το γεγονός ότι αποτελεί το 78% της ατμόσφαιρας, το υπερβολικό άζωτο μπορεί να εισέλθει σε πηγές νερού ή στους ωκεανούς μέσω της γεωργικής απορροής, καθώς είναι βασικό συστατικό των λιπασμάτων.

Για τη μείωση του αριθμού των ζώων κατά 30%, το Υπουργείο Οικονομικών και Γεωργίας δημοσίευσε δύο προτάσεις: την ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΓΗΣ (!!!!!!) ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ. Και τα δύο θα κατέστρεφαν τους αγρότες σε ολόκληρη τη χώρα.

Όλα αυτά καθώς ο κόσμος πλησιάζει στο χείλος του παγκόσμιου λιμού εξαιτίας της έλλειψης λιπασμάτων και του αποκλεισμού σιταριού που υποκινήθηκε από τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας.

Αναμφισβήτητα, αυτό είναι μέρος της Μεγάλης Επαναφοράς που ωθείται από την άρχουσα ελίτ, τους ίδιους ανθρώπους που πετούν μe ιδιωτικά τζετ σε συνέδρια για το κλίμα και βοηθούν τους πολιτικούς να γράψουν νόμους που κάνουν τη ζωή χειρότερη για όλους.

Ο Jim Crenshaw τα αναλύει όλα για εσάς.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ:

 

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενογλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 601


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα