Οι Ουκρανοί στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν (…) από τον Πούτιν πέφτουν στα χέρια των Ναζί των m-volίων στη Γερμανία, όπου όλοι οι πρόσφυγες υπόκεινται σε πλήρη m-volιασμό

Οι Ουκρανοί στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν (…) από τον Πούτιν πέφτουν στα χέρια των Ναζί των m-volίων στη Γερμανία, όπου όλοι οι πρόσφυγες υπόκεινται σε πλήρη m-volιασμό

10 Μαρτίου, 2022 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:752
Μοίρασέ το

 

ΤΕΛΙΚΑ, Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΣΒΗΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

Ο Lauterbach και άλλοι όμοιοί του θέλουν να διατηρήσουν την φάση με τους m-volιασμούς ακόμη ζωντανή και να επιβάλουν δια της βίας τον m-volιασμό σε όσους απέμειναν να λένε “όχι” στα φαρμακευτικά κοκταίηλ.

 

Στους λαθροεισβολείς όμως, τα ναζιστικά κτήνη, δεν κάνουν εμβόλια…

ΤΕΛΙΚΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΖΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Βλέπεις τις εικόνες των προσφύγων, και σφίγγεται η ψυχή σου… ιδίως για τα παιδιά…

Τα ανθρωπόμορφα καθάρματα που προκαλούν πολέμους, ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΡΕ ΘΕΕ;;;

 

Μετάφραση blümlifee

Η Γερμανία υποδέχεται Ουκρανούς πρόσφυγες που εγκαταλείπουν την εμπόλεμη ζώνη, αλλά υπό έναν όρο: να m-volιαστούν όλοι για τον κορωνοϊό της Γουχάν (Covid-19) κατά την είσοδό τους στη χώρα.

Ο Γερμανός Υπουργός Υγείας Karl Lauterbach (SPD) δήλωσε ότι οι Ουκρανοί πρόσφυγες θα πρέπει να m-volιαστούν, καθώς και να ελέγχονται με “γρήγορα τεστ” προτού τους δοθεί άσυλο.

Θα υπάρχουν διαθέσιμα εύκολα κατανοητά ενημερωτικά δελτία στα ουκρανικά για αυτόν τον σκοπό”, είπε ο Lauterbach στο γερμανικό περιοδικό “Der Spiegel”, προσθέτοντας ότι τα m-volια θα χορηγηθούν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στους πρόσφυγες σε κάθε ιατρικό σημείο επαφής στη Γερμανία.

“Οι άνθρωποι που προέρχονται από την εμπόλεμη ζώνη χρειάζονται επίσης ιατρική βοήθεια και προστασία από λοιμώξεις”, υποστήριξε ο Lauterbach, αν και δεν διευκρίνισε τη φύση αυτών των “λοιμώξεων”.

 

“ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ”.

Ο Lauterbach, παρεμπιπτόντως, είναι ο ίδιος τύπος που όταν ήρθε αντιμέτωπος με τα δεδομένα, ως απάντηση στον προηγούμενο ψευδή ισχυρισμό του ότι η Γερμανία υπέφερε από μια “πανδημία μη m-volιασμένων”, κατηγόρησε αυτό το “λάθος” σε απλό “λάθος λογισμικού”.

Και δεδομένου ότι μόνο το 1/3 περίπου των Ουκρανών έχουν κολλήσει τη γρίπη Fauci, σύμφωνα με το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Υγείας, ο Lauterbach έχει βρεθεί και πάλι στο στοιχείο του, που θα του επιτρέψει να επιβάλει τις ενέσεις υποχρεωτικά στους Ουκρανούς πρόσφυγες.

Όπως αποκάλυψε το γερμανικό μέσο ενημέρωσης” Die Welt”, το 1/3 από αυτούς έχει λάβει το κινεζικό m-volιο Sinovac, το οποίο δεν είναι εγκεκριμένο στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΤΕΛΙΚΑ, Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΣΒΗΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

Η “πλανδημία” έχει ήδη τελειώσει, απλά για να είμαστε ξεκάθαροι – τουλάχιστον εκείνο το μέρος της με τις μάσκες και τα τρυπήματα. Τώρα οι παγκοσμιοποιητές προχωρούν στην φάση του πολέμου και της πείνας.

Κι όμως, ο Lauterbach και άλλοι όμοιοί του θέλουν να διατηρήσουν την φάση με τους m-volιασμούς ακόμη ζωντανή και να επιβάλουν δια της βίας τον m-volιασμό σε όσους απέμειναν να λένε “όχι” στα φαρμακευτικά κοκταίηλ.

Παρόλο που έχουμε να κάνουμε εδώ με ένα ζήτημα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ο Lauterbach θέλει να αρνηθεί το άσυλο στους Ουκρανούς που αρνούνται να αλλάξουν μόνιμα το DNA τους με πειραματικά χημικά γονιδιακής θεραπείας της Big Pharma.

“Η κρίση έχει τελειώσει”, λέει ο Δρ Peter McCullough, ένας Αμερικανός καρδιολόγος που ζητά να σταματήσει αμέσως κάθε περαιτέρω m-volιασμός κατά της γρίπης της Γουχάν.

Οι ενέσεις των Pfizer-BioNTech, Moderna και οι άλλες ενέσεις Covid που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά “δεν είναι αρκετά ασφαλείς, ούτε είναι αρκετά αποτελεσματικές, ώστε να επιβληθούν στη ζωή μας”.

“Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο Αμερικανοί έχουν τραυματιστεί ως αποτέλεσμα του m-volιασμού τους κατά του Covid-19 και, δυστυχώς, χιλιάδες πέθαναν στη συνέχεια”, πρόσθεσε ο McCullough σε δήλωσή του.

Αποδεικνύεται ότι τα κράτη και οι χώρες σε όλο τον κόσμο παλεύουν να βρούν τί θα κάνουν με τα εκατομμύρια των ενέσεων που παρήγγειλαν και οι οποίες παρέμειναν αχρησιμοποίητες λόγω της “διστακτικότητας απέναντι στα m-volια”.

Άνθρωποι όπως ο Lauterbach δεν έχουν ιδέα τί να κάνουν με όλες αυτές τις υπερβολικές δόσεις m-volίων που κανείς δεν θέλει, γι’ αυτό εκμεταλλεύονται την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τους Ουκρανούς πρόσφυγες.

“Αυτοί οι Ναζί πρέπει να κάνουν κάτι με τους θρόμβους”, έγραψε κάποιος στο Free West Media. “Ο κόσμος δεν “μασάει” πια και δεν έχουν καμία καμία όρεξη να ακολουθήσουν αυτές τις γελοίες εντολές. Αυτοί οι βρωμο-ναζί της νέας παγκόσμιας τάξης δεν θα το επιβάλουν τώρα στους πρόσφυγες”.

“Αυτοί είναι ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ”, πρόσθεσε ο ίδιος σχολιαστής, “όχι σαν τους παράνομους μετανάστες που πλημμυρίζουν την Αμερική χωρίς να υποχρεώνονται σε m-volιασμούς ή τεστ. Οι πρόσφυγες πρέπει να ξεσηκωθούν και να κάνουν ένεση σε αυτούς τους προδότες ναζί προκαλώντας τους θρόμβους που προετοίμασαν οι ίδιοι”.

Στο Natural News, κάποιος έγραψε ως απάντηση στον ισχυρισμό του Lauterbach ότι η ενημέρωση με πλαστά δεδομένα σχετικά με τον Covid οφειλόταν σε ένα “σφάλμα λογισμικού” ότι ο μόνος λόγος που το είπε είναι επειδή τον έπιασαν στα πράσα.

“Αν οι δημοσιογράφοι δεν είχαν αποκαλύψει την απάτη, θα την είχε συνεχίσει”, είπε αυτό το άτομο για τον Lauterbach και τους ομοίους του. “Σίγουρα το γνώριζαν από τότε. Απλώς πρόκειται για άλλη μια περίπτωση όχι και τόσο εύλογης άρνησης”.

Τα τελευταία νέα για τον πόλεμο μπορείτε να βρείτε στο WWIII.news

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

FreeWestMedia.com

NaturalNews.com

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 752


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα