Οι παγκοσμιοποιητές χρειάζονται ένα “σοκ” τις τελευταίες μέρες για να κάνουν τους ανθρώπους να αποδεχτούν τη “Νέα Τάξη Πραγμάτων”

Οι παγκοσμιοποιητές χρειάζονται ένα “σοκ” τις τελευταίες μέρες για να κάνουν τους ανθρώπους να αποδεχτούν τη “Νέα Τάξη Πραγμάτων”

9 Ιανουαρίου, 2024 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,172
Μοίρασέ το

Οι Νεφιλίμ και το Project Blue Beam γίνονται viral μετά το περίεργο εξωγήινο “περιστατικό” στο Μαϊάμι.

Τα πράγματα είναι απλά…

ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ…

ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ, ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΥΦΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΠΩΣ ΗΡΘΕ Ο ΚΩΛΟΠΡΟΦΗΤΗΣ ΤΟΥΣ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Πριν από μια εβδομάδα, ένα πολύ περίεργο περιστατικό συνέβη σε ένα εμπορικό κέντρο του Μαϊάμι, το οποίο τράβηξε τεράστια προσοχή από την αστυνομία, δεν απασχόλησε τις κύριες ειδήσεις, αλλά τελικά έγινε viral στο “Χ”, όπως φαίνεται και ακούγεται στα βίντεο στο τέλος αυτής της ιστορίας για τους όρους “Nephilim” και “Project Blue Beam”. Με αυτό το περιστατικό στο Μαϊάμι που φέρεται να περιλαμβάνει πολυάριθμες αναφορές ανθρώπων που ισχυρίζονται ότι είδαν πραγματικά περίεργα πλάσματα 8′ – 10′ να περιφέρονται, με έναν μάρτυρα να ισχυρίζεται ότι έμοιαζαν με “σύννεφα”, που εμφανίζονταν και εξαφανίζονταν πριν ξαναεμφανιστούν μπροστά στα μάτια των ανθρώπων, αξιοσημείωτο είναι ότι κανείς δεν πήρε κανένα καλό βίντεο από αυτά τα “πλάσματα”.

 

Επίσης, δεν έλαβε καμία αναφορά από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης παρά την παράξενη φύση των όσων φέρεται να συνέβησαν εκεί, συμπεριλαμβανομένων αναφορών για “μαύρα ελικόπτερα” που πετούσαν στον ουρανό πάνω από το εμπορικό κέντρο, αναφορές που είδαμε σε βίντεο για ένα UFO σε σχήμα τριγώνου που πετούσε στον ουρανό πάνω από το εμπορικό κέντρο και την προσέγγιση της αστυνομίας στο εμπορικό κέντρο που φαινόταν να είναι κάτι που προορίζεται για μια μεγάλη τρομοκρατική απειλή, υπήρχαν επίσης αναφορές ότι όλη η εναέρια κυκλοφορία στην περιοχή είχε σταματήσει και το αεροδρόμιο είχε κλείσει.

Με αυτό το παράξενο περιστατικό να φέρνει αμέσως στο μυαλό το “Σχέδιο Μπλε Δέσμη”, που εδώ και καιρό αποκαλείται “θεωρία συνωμοσίας”, με αναφορές ότι το “Σχέδιο Μπλε Δέσμη” θα αποτελούνταν από παγκοσμιοποιητές που θα χρησιμοποιούσαν “ολογράμματα” για να αναγκάσουν τους ανθρώπους να δουν πράγματα που δεν υπήρχαν στην πραγματικότητα, το “Σχέδιο Μπλε Δέσμη” θα χρησιμοποιούνταν επίσης για να “σοκάρουν” τις μάζες ώστε να υποταχθούν σε μια “Νέα Τάξη Πραγμάτων”, και μια εξωγήινη εισβολή θα έκανε σίγουρα αυτό το κόλπο.

Ήταν λοιπόν αυτό που μόλις συνέβη στο εμπορικό κέντρο του Μαϊάμι, όπως φαίνεται και ακούγεται στα βίντεο στο τέλος αυτής της ιστορίας, το “σοκ” που χρειάζονται οι παγκοσμιοποιητές για να μας κάνουν όλους να παρακαλάμε την “κυβέρνηση” να μας “προστατεύσει”;

 

Σίγουρα η πλειοψηφία των “προβάτων” που πιστεύει ότι μια διαστημική εισβολή με εξωγήινους και παράξενα πλάσματα που λαμβάνει χώρα εδώ στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο θα έκανε το κόλπο που χρειάζονται οι παγκοσμιοποιητές και θα “σοκάριζε” το κοινό σε υποταγή.

 

Τι ακριβώς είναι λοιπόν το “Σχέδιο Μπλε Ακτίνα”; Από αυτή τη νέα ιστορία στο The Expose.

Πολλοί από εμάς τους αποκαλούμενους “θεωρητικούς συνωμοσίας” έχουν ενημερωθεί για την τεχνολογία που επιτρέπει τη διακίνηση ολογραφικών εικόνων στον αέρα, οι οποίες μπορούν να μας ξεγελάσουν και να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι είναι πραγματικές.

 

Μας έχουν προειδοποιήσει ότι κάποια στιγμή θα χρησιμοποιηθούν από την αίρεση των παγκοσμιοποιητών προκειμένου να τρομοκρατήσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό σε μια υποτακτική κατάσταση, ώστε να μπορέσουν να θέσουν σε εφαρμογή το επόμενο στάδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων τους. Αυτό το προσχεδιασμένο γεγονός ονομάστηκε Project Blue Beam και φέρεται να το έφερε για πρώτη φορά στο φως ο Γαλλοκαναδός δημοσιογράφος Serge Monast.

Ο Monast ήταν ερευνητής δημοσιογράφος τη δεκαετία του 1980 και κάλυψε θέματα όπως τα ιατρικά πειράματα που επηρέαζαν την ανθρώπινη σκέψη και τα συναισθήματα που διεξήγαγε η CIA, καθώς και μια κοινή επιχείρηση που διεξήγαγαν η NASA, η CIA και η NSA, με την κωδική ονομασία Blue Beam. Ο στόχος της Blue Beam ήταν να χειραγωγήσει τη θρησκευτική πίστη των ανθρώπων με τη βοήθεια ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, υπολογιστών και παγκόσμιων, ολογραφικών προβολών σε πραγματικό χρόνο για να προσποιηθεί η έλευση του Μεσσία, σύμφωνα με τον Monast.

Χρειάζεται ένα σοκ.

Στην Παγκόσμια Σύνοδο Κορυφής των Κυβερνήσεων το 2003, κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης σε πάνελ, ο καθηγητής Arturo Bris από το Παγκόσμιο Κέντρο Ανταγωνιστικότητας IMD, υποστήριξε ότι χρειάζεται ένα “σοκ” για τη μετάβαση στη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Όλα είναι μέρος του σχεδίου για τον πλήρη έλεγχο του απλού ανθρώπου.

Dr. Arturo Bris: Πώς θα γίνει αυτή η μετάβαση; Συμφωνώ απόλυτα ότι η παγκόσμια τάξη πραγμάτων, έτσι όπως έχει οικοδομηθεί σήμερα, δεν έχει κανένα νόημα. Δεν συνάδει με τις οικονομικές δυνάμεις όπως η Ινδία, η Βραζιλία ή η Γερμανία. Δεν έχουν τεράστιο ρόλο στη διεθνή τάξη. Αλλά για μένα, το μεγάλο ερώτημα είναι πώς θα προχωρήσουμε σε αυτόν τον μετασχηματισμό. Δεν μπορεί να είναι σταδιακός. Πρέπει να είναι, πρέπει να είναι, οδηγούμενος από ένα μέρος, από ένα συγκεκριμένο σοκ που θα συμβεί.

Αυτό το “σοκ” θα αφορά το Σχέδιο Μπλε Δέσμη; Σύμφωνα με τον Serge Monast, σίγουρα θα παίξει κάποιο ρόλο στη μετάβαση στην αποδοχή της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

ΤΟ ΕΡΓΟ BLUE BEAM ΤΗΣ NASA από: Monast – 1994

Η έλευση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης

Το καθήκον μας είναι να κάνουμε τους ανθρώπους να συνειδητοποιήσουν ότι ο ερχομός της Νέας Τάξης Πραγμάτων δεν είναι ούτε όνειρο, ούτε παρανοϊκή σκέψη. Πρόκειται για ένα πραγματικό σατανιστικό σχέδιο που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Για ποιο λόγο;

– Για να καταργηθούν όλες οι χριστιανικές παραδοσιακές θρησκείες, προκειμένου να αντικατασταθούν από μια μονοκοσμική θρησκεία που θα βασίζεται στη “λατρεία του ανθρώπου”.

– Για να καταργηθεί κάθε εθνική ταυτότητα και εθνική υπερηφάνεια προκειμένου να καθιερωθεί μια παγκόσμια ταυτότητα και παγκόσμια υπερηφάνεια.

– Να καταργηθεί η οικογένεια, όπως είναι γνωστή σήμερα, για να αντικατασταθεί από άτομα που εργάζονται όλοι για τη δόξα της μονοκοσμικής κυβέρνησης.

– Να καταστραφούν όλα τα ατομικά καλλιτεχνικά και επιστημονικά δημιουργικά έργα για να εφαρμοστεί η όραση ενός μυαλού μιας παγκόσμιας κυβέρνησης;

Και αυτού του είδους η κήρυξη πολέμου από τα Ηνωμένα Έθνη είναι για:

– την εφαρμογή μιας καθολικής και υποχρεωτικής ένταξης στα Ηνωμένα Έθνη, ως υπέρβαση των Ηνωμένων Εθνών από πολυστρατιωτική και πολυαστυνομική δύναμη,

– ένα παγκόσμιο Υπουργείο Δικαιοσύνης μέσω των Ηνωμένων Εθνών με ένα Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο,

– μια παγκόσμια νέα εμπορική συμφωνία για όλα τα έθνη,

– το τέλος του ψυχρού πολέμου – του τοπικού πολέμου όπως είναι σήμερα, και την υποχρέωση για συνύπαρξη για την “ειρήνη”,

– και επίσης, μια Νέα Παγκόσμια Θρησκεία και ένας Νέος Παγκόσμιος Πολιτισμός για όλους τους ανθρώπους.

Έτσι, οι στόχοι του κινήματος της Νέας Εποχής, στο πλαίσιο του οποίου λειτουργούν αυτή τη στιγμή τα Ηνωμένα Έθνη, είναι η εφαρμογή ενός Νέου Παγκόσμιου Μεσσία.

Τα εργαλεία της νέας παγκόσμιας κυβέρνησης είναι ένας πολυεθνικός στρατός – ένας διεθνής στρατός- μια διεθνής αστυνομική δύναμη- μια Παγκόσμια Τράπεζα για την οικονομία- μια Παγκόσμια Κυβέρνηση υπό τα Ηνωμένα Έθνη- μια Παγκόσμια Τράπεζα Διατήρησης για την άγρια φύση σε όλο τον κόσμο. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα πράσινα κινήματα θα συγχωνευθούν σε αυτή τη νέα Διεθνή Τράπεζα ή θα εξαφανιστούν. Μια Παγκόσμια Θρησκεία όπου όλα τα δόγματα της εκκλησίας θα καταστραφούν στη ρίζα τους για να αντικατασταθούν από τη νέα θρησκεία

Καταστροφή όλων όσων πιστεύουν στη Βίβλο.

Ποια είναι τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων;

Σχεδιάζουν την καταστροφή όλων των ανθρώπων που πιστεύουν στη Βίβλο, που λατρεύουν τον Ιησού Χριστό, και την πλήρη εξαφάνιση του Χριστιανισμού για την επίτευξη αυτού του σχεδίου.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων θα αλλάξει τους νόμους των εθνών ώστε οι χριστιανικές θρησκευτικές πεποιθήσεις και τα σύμβολα – όπως για παράδειγμα ο σταυρός – να καταστούν παράνομα. Μόνο το Πάσχα και τα Χριστούγεννα για παράδειγμα θα αντικατασταθούν από εορτασμούς της Νέας Εποχής σε όλο τον κόσμο.

Το πιο μυστικό τους έργο

Τέσσερα βήματα του έργου Blue Beam 

Τώρα, το περίφημο πρόγραμμα Blue Beam της NASA έχει τέσσερα διαφορετικά βήματα. Τέσσερα μέρη προς την εφαρμογή της Νέας Παγκόσμιας Θρησκείας με επικεφαλής τον Αντίχριστο. Και πρέπει να θυμόμαστε ότι η Νέα Παγκόσμια Θρησκεία είναι το βασικό θεμέλιο για τη Νέα Παγκόσμια Κυβέρνηση. Χωρίς αυτή τη Νέα Παγκόσμια Θρησκεία, μια τέτοια κυβέρνηση, μια τέτοια παγκόσμια δικτατορία είναι εντελώς αδύνατη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το σχέδιο αυτό είναι όχι μόνο τόσο σημαντικό γι’ αυτούς, αλλά και τόσο καλά κρυμμένο μέχρι τώρα. Μπορείτε να διαβάσετε όλα τα τέσσερα βήματα του Έργου Blue Beam στο έγγραφο Scribd στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας. Εμείς εδώ θα επικεντρωθούμε στο Βήμα Δύο.

Βήμα δεύτερο – Ολογράμματα και ήχοι 

Το δεύτερο βήμα αφορά το γιγαντιαίο διαστημικό σόου με τρισδιάστατα οπτικά ολογράμματα και ήχους, προβολές με λέιζερ πολλαπλών ολογραφικών εικόνων σε διάφορα μέρη του κόσμου, όπου το καθένα λαμβάνει διαφορετικές εικόνες ανάλογα με την επικρατούσα περιφερειακή/εθνική θρησκευτική πίστη. Αυτή η νέα εικόνα του θεού θα μιλάει σε όλες τις γλώσσες. Τώρα για να το καταλάβουμε αυτό, πρέπει να πάμε λίγο πίσω σε διάφορες έρευνες των Μυστικών Υπηρεσιών που έγιναν τα τελευταία 25 χρόνια. Όπως αυτή εδώ: 

Οι Σοβιετικοί κατασκεύασαν τους προηγμένους υπολογιστές, ακόμα και εισαγόμενους, και τους τροφοδότησαν με τη μικροσκοπική ψυχική συγκεκριμένη βάση βάσει μελετών σχετικά με την ανατομία και τη βιολογία του ανθρώπινου σώματος- και τις μελέτες σχετικά με την ανατομία, τη χημεία και τον ηλεκτρισμό του ανθρώπινου εγκεφάλου. Αυτοί οι υπολογιστές τροφοδοτήθηκαν επίσης με τις διάφορες γλώσσες και τις έννοιες τους. Η διάλεκτος των ανθρώπων τροφοδοτήθηκε από τον δορυφόρο της Αλήθειας της Φύσης. Οι Σοβιετικοί άρχισαν να τροφοδοτούν τους υπολογιστές με αντικειμενικά προγράμματα όπως αυτά του Νέου Μεσσία. Φαίνεται επίσης ότι οι Σοβιετικοί τώρα, οι άνθρωποι της Νέας Τάξης Πραγμάτων, ακολουθούν αυτοκτονικές μεθόδους με την ανθρώπινη κοινωνία, κατανέμοντας ένα ηλεκτρονικό κύμα σε κάθε μυαλό για πολλά άτομα σε διαφορετικές κοινωνίες.

Τώρα, υπάρχουν δύο διαφορετικά πράγματα σε αυτό το δεύτερο μέρος. Το διαστημικό σόου και από πού προέρχεται αυτό το διαστημικό σόου. Το διαστημικό σόου, η ολογραφική απεικόνιση θα χρησιμοποιηθεί σε μια προσομοίωση του τέλους στην οποία σας δίνονται σκηνές που εστιάζουν στην εκπλήρωση αυτού που είναι επιθυμία σας να προστατεύσετε; Για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες αυτών των αντιπάλων;

Τα αποτελέσματα αυτού του σκόπιμα σκηνοθετημένου ψεύτικου Χριστού θα είναι για την εφαρμογή μιας νέας παγκόσμιας θρησκείας. Αρκετά τεχνάσματα θα μας επιβληθούν για να γαντζωθούμε στο ψέμα. Το Σχέδιο είναι η ικανότητα να πάρουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων, όπως σε μια κατάσταση τύπου αρπαγής, και να την παρασύρουν σε μια χώρα που δεν υπάρχει ποτέ.

Οι υπολογιστές θα συντονίζουν το δορυφόρο και το λογισμικό θα τρέχει το show and tell. Η ολογραφία βασίζεται σε πολύ σχεδόν πανομοιότυπα σήματα, που συνδυάζονται για να παράγουν μια εικόνα ή ένα ολόγραμμα με βαθιά αντίληψη που είναι εξίσου εφαρμόσιμη;;; Σε ELF, VLF και LF κύματα. Είναι ένα οπτικό φαινόμενο.

Ολογραφικές εικόνες .

Συγκεκριμένα, η παράσταση θα αποτελείται από την προβολή με λέιζερ πολλαπλών ολογραφικών εικόνων σε διάφορα μέρη του κόσμου, όπου η κάθε μία θα λαμβάνει διαφορετική ανάλογα με την επικρατούσα περιφερειακή/εθνική θρησκευτική πίστη. Καμία περιοχή δεν θα εξαιρεθεί.

5.6 Αερομεταφερόμενος ολογραφικός προβολέας

Σύντομη περιγραφή .

Ο ολογραφικός προβολέας προβάλλει μια τρισδιάστατη οπτική εικόνα σε μια επιθυμητή θέση, απομακρυσμένη από τη γεννήτρια προβολής. Ο προβολέας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ψυχολογικές επιχειρήσεις και στρατηγική διαχείριση της αντίληψης. Είναι επίσης χρήσιμος για οπτική παραπλάνηση και απόκρυψη, παρέχοντας στιγμιαία απόσπαση της προσοχής όταν εμπλέκεται ένας μη εξελιγμένος αντίπαλος.

 

Δυνατότητες.

 

Προβολή τρισδιάστατων οπτικών εικόνων ακριβείας σε επιλεγμένη περιοχή

Υποστηρίζει PSYOP και στρατηγική διαχείριση παραπλάνησης

Παρέχει παραπλάνηση και απόκρυψη έναντι οπτικών αισθητήρων

Απλά μια θεωρία συνωμοσίας;

Ο Serge Monast έχει αναμφίβολα αναδείξει θέματα που δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι συμβαίνουν στο πλαίσιο της ατζέντας των παγκοσμιοποιητών, το νέο νόμισμα, τα μικροτσίπ κ.λπ.

Θα ήταν πραγματικά τόσο δύσκολο να πιστέψουμε ότι οι μη εκλεγμένοι ηγέτες σχεδιάζουν να προβάλουν θεότητες ή γιγάντιους εξωγήινους και να τους επιτρέψουν να μας επιτεθούν ή να τους ακούσουν να μας μιλούν στην προσπάθειά τους να μας τρομοκρατήσουν για να μας εντάξουν στη Νέα Τάξη Πραγμάτων τους;

 

 

allnewspipeline.com

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,172


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα