Οι παιδόφιλοι όρισαν «Διεθνή Ημέρα Παιδόφιλων» την 25 Απριλίου: Αποκαλύπτουν τη νέα τους σημαία και απαιτούν πολιτικά δικαιώματα!

Οι παιδόφιλοι όρισαν «Διεθνή Ημέρα Παιδόφιλων» την 25 Απριλίου: Αποκαλύπτουν τη νέα τους σημαία και απαιτούν πολιτικά δικαιώματα!

8 Μαΐου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:742
Μοίρασέ το

 

 

Κάποιοι λένε πως το κίνημα LGBTQ εργαλειοποιείται ώστε να προσθέσει το “+” που για κάποιους σημαίνει την αποδοχή των παιδόφιλων.

Η λύση, είναι μία… ΣΤΟ ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙ… τέτοια ΚΤΗΝΗ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ… γιατί  η “δικαιοσύνη” τους αθωώνει όταν είναι “επώνυμοι”…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Θετική η κίνηση του Έλον Μάσκ, αλλά κι αυτός στο κλάμπ των σατανιστών, ανήκει… μην βλέπουμε μόνο το δένδρο και χάνουμε το δάσος…

Οι παιδόφιλοι έκαναν το ντεμπούτο τους με μια νέα σημαία για να προωθήσουν την ώθησή τους για την ομαλοποίηση της παιδεραστίας, καθώς συνεχίζουν να πιέζουν για «πολιτικά δικαιώματα για τους παιδεραστές».

Σύμφωνα με το κίνημα υπέρ των παιδεραστών, η 25η Απριλίου είναι η «Ημέρα της Αλίκης», μια ειδική ημέρα για τους παιδόφιλους για να γιορτάσουν τη «σεξουαλικότητά τους».

 Η αναφορά είναι στον Lewis Carroll, τον συγγραφέα του μυθιστορήματος «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων».

Αν δει κανείς το προφίλ τους καταλαβαίνει πολλά…

Η ατζέντα της παγκοσμιοποιητικής ελίτ πιέζει για την ομαλοποίηση της παιδεραστίας σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της κατάργησης των νόμων για την ηλικία συναίνεσης.

Ένας επίκουρος καθηγητής στο Old Dominion University (ODU) υπερασπίζεται τους παιδεραστές, αποκαλώντας τους με τον ευφημισμό που προτιμούν και υποστηρίζοντας ότι η συμπεριφορά τους μπορεί να είναι «ηθική».

Ο επίκουρος καθηγητής κοινωνιολογίας και ποινικής δικαιοσύνης του ODU, Allyn Walker, έγραψε το βιβλίο του,  A Long Dark Shadow: Minor Attracted People and their Pursuit of Dignity για να προωθήσει την αποδοχή των παιδεραστών. Εξήγησε το σκεπτικό πίσω από τις σκέψεις του ενώ έκανε ερωτήσεις σε ζωντανή ροή.

«Χρησιμοποιώ τον όρο ανήλικο άτομο ή MAP στον τίτλο και σε όλο το βιβλίο για πολλούς λόγους. Πρώτα απ ‘όλα, επειδή πιστεύω ότι είναι σημαντικό να χρησιμοποιείται ορολογία για ομάδες που τα μέλη αυτής της ομάδας θέλουν άλλοι να χρησιμοποιούν γι’ αυτές, και οι ομάδες υπεράσπισης των MAP όπως το “Before You Act” έχουν υποστηρίξει τη χρήση του όρου MAP. Το έχουν υποστηρίξει κυρίως επειδή είναι λιγότερο στιγματιστικό από άλλους όρους όπως ο παιδόφιλος», είπε ο Walker.

Ο Walker υπερασπίζεται την παιδεραστία και προσπαθεί να ενσωματώσει τους παιδόφιλους στο LGBT κίνημα.

«Οι μη προσβλητικοί MAP εξ ορισμού δεν κακοποιούν τα παιδιά, επομένως οι συμπεριφορές τους είναι ηθικές, αλλά εξακολουθούν να υπόκεινται στην ίδια ιδέα ότι είναι κακοί άνθρωποι», είπε ο Walker.

«Το στίγμα κατά των MAP είναι ένα πρόβλημα εν μέρει επειδή κάνει τους MAP να πιστεύουν ότι είναι τέρατα. Αυτό είναι πραγματικά προβληματικό όσον αφορά την ευημερία των MAP», πρόσθεσε. 

 

Παρέμβαση Έλον Μασκ: Αυτά όχι στην δικιά μου πλατφόρμα!

Οι παιδόφιλοι όρισαν «Διεθνής Ημέρα Παιδόφιλων» την 25 Απριλίου: Αποκαλύπτουν τη νέα τους σημαία και απαιτούν πολιτικά δικαιώματα!

Ο ιδιοκτήτης τους Twitter Έλον Μασκ έκανε μια γρήγορη παρέμβαση κατεβάζοντας αμέσως τον λογαριασμό των παιδόφιλων:

Κάποιοι λένε πως το κίνημα LGBTQ εργαλειοποιείται ώστε να προσθέσει το “+” που για κάποιους σημαίνει την αποδοχή των παιδόφιλων.

Αν και όπως αναζητήσαμε σε δικό τους ιστότοπο: Το LGBTQ+ είναι μια συντομογραφία των λεσβιών , ομοφυλόφιλων , αμφιφυλόφιλων ,  τρανσέξουαλ και queer (χωρίς φύλο) . Το «+» στο τέλος συμβολίζει τη συμπερίληψη άλλων σεξουαλικών προσανατολισμών ή ταυτοτήτων φύλου που δεν είναι ( ετεροφυλόφιλοι ).

Αυτός ο όρος χρησιμοποιείται γενικά για να αναφέρεται σε άτομα που δεν είναι στρ8, και ως εκ τούτου μερικές φορές περιλαμβάνει άτομα που είναι άφυλα,  ιντερσεξ ή οποιονδήποτε άλλο σεξουαλικό προσανατολισμό ή ταυτότητα φύλου.

 

 

Πηγή

Προβολές : 742


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα