Οι πλουσιότεροι φεύγουν από τη χώρα. (Προτείνω να διαβαστεί...)

Οι πλουσιότεροι φεύγουν από τη χώρα. (Προτείνω να διαβαστεί...)

21 Δεκεμβρίου, 2023 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:992
Μοίρασέ το

 

Το πού πάνε οι πλούσιοι είναι κάτι σαν μυστήριο, καθώς δεν έχουν απομείνει ασφαλείς χώρες και όλες οι χώρες εισάγουν τους ίδιους τρελούς νόμους με τον ίδιο ρυθμό.

 

Οι πιθανότητες είναι ότι εάν φύγετε από τη χώρα Α και μεταβείτε στη χώρα Β για να ξεφύγετε από φρικτούς νέους περιορισμούς, οι ίδιοι περιορισμοί θα εισαχθούν στη χώρα Β προτού προλάβετε να αποσυσκευάσετε και να βρείτε κάπου να ζήσετε.

Διαβάζοντας το παρακάτω εξαιρετικό άρθρο, θα διαπιστώσετε πως και στην Αγγλία όπως και στην Ελλάδα, όπως και σε όλα τα κράτη που ελέγχονται από την εβραιοσιωνιστική λέπρα, διαλύονται τα πάντα…

Αυτή είναι η εντολή των ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΣΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ…

ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ… ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΑ…

ΑΡΑ, Η ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, Η ΜΙΑ ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Οι πλουσιότεροι άνθρωποι στη Βρετανία φεύγουν. Πάνω από μισό εκατομμύριο πλούσιοι φορολογούμενοι εγκατέλειψαν τη Βρετανία πέρυσι και αντικαταστάθηκαν από πάνω από ένα εκατομμύριο μετανάστες που αναζητούσαν δωρεάν χρήματα και δωρεάν στέγαση.

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν μια καθαρή αύξηση πληθυσμού άνω των 700.000 κατοίκων.

Και το αποτέλεσμα αυτού είναι ότι οι υποδομές του έθνους έχουν αποτύχει – δρόμοι, μεταφορές, υγειονομική περίθαλψη, παροχές νερού, αποχέτευση, εκπαίδευση και οτιδήποτε άλλο θα θεωρούνταν ντροπή σε μια τεταρτοκοσμική χώρα.

 

Του Δρ Βέρνον Κόλμαν

Το πού πάνε οι πλούσιοι είναι κάτι σαν μυστήριο, καθώς δεν έχουν απομείνει ασφαλείς χώρες και όλες οι χώρες εισάγουν τους ίδιους τρελούς νόμους με τον ίδιο ρυθμό. Οι πιθανότητες είναι ότι εάν φύγετε από τη χώρα Α και μεταβείτε στη χώρα Β για να ξεφύγετε από φρικτούς νέους περιορισμούς, οι ίδιοι περιορισμοί θα εισαχθούν στη χώρα Β προτού προλάβετε να αποσυσκευάσετε και να βρείτε κάπου να ζήσετε.

Μου φαίνεται, ωστόσο, ότι η ζωή σε μια μεγάλη πόλη ή πόλη είναι η χειρότερη επιλογή. Σε μια πόλη ή πόλη, είναι πιο πιθανό να βρεθείτε στο έλεος των πολεοδόμων και των πολιτικών που είναι αποφασισμένοι να επιβάλουν τον έλεγχό τους στη ζωή σας και να περιορίσουν τις κινήσεις σας.

 

Στην άγρια ​​φύση της υπαίθρου, μπορεί να δυσκολευτείτε τη μεταφορά εάν απαγορεύονται τα αυτοκίνητα ή ελέγχονται αυστηρά οι προμήθειες καυσίμων.

 

Η καλύτερη επιλογή είναι ίσως μια μικρή πόλη ή ένα μεγάλο χωριό κάπου με ένα σπίτι σε απόσταση ποδηλασίας από έναν σιδηροδρομικό σταθμό και ένα σούπερ μάρκετ. Και λιγότερες κάμερες CCTV από όσες είναι πιθανό να βρείτε σε μια πόλη ή μια πόλη.

Τελικά, φυσικά, μικρές πόλεις και χωριά θα κλείσουν και οι κάτοικοι θα μετακινηθούν. Τα κτίρια θα μείνουν, θα εγκαταλειφθούν, τελικά θα μεγαλώσουν για να μοιάζουν με εκείνα τα πνιγμένα χωριά που αναδύονται όταν οι δεξαμενές στεγνώνουν τα μακρά, ζεστά καλοκαίρια.

Όλοι πρέπει να επανεκτιμήσουμε τις προτεραιότητές μας και να αναγνωρίσουμε ότι τίποτα από αυτό που συμβαίνει δεν συμβαίνει τυχαία. Δίνεται υπερβολική προσοχή στο αποτέλεσμα και όχι αρκετή για να προκαλέσει.

Κατά τη διάρκεια των μηνών και των ετών που έρχονται, θα υπάρχει πολύ περισσότερος φόβος και θα ειπωθούν πολλά περισσότερα ψέματα. Τα μέσα ενημέρωσης θα προσπαθήσουν να αποσπάσουν την προσοχή του κοινού από την αλήθεια με μια φαινομενικά ατελείωτη σειρά απίστευτα κολλητικών ιστοριών για τη βασιλική οικογένεια. Οι φόβοι θα δημιουργηθούν από ειδικούς της πλύσης εγκεφάλου, ειδικούς ψυχοθεραπευτών και ψυχολόγους που έχουν προσληφθεί ειδικά από τις κυβερνήσεις (όπως συνέβη τις πρώτες μέρες της ψεύτικης πανδημίας).

Εάν δεν μπορούν να μας κάνουν να φοβηθούμε αρκετά, θα λάβουν μέτρα για να μας καταστρέψουν και αν δεν μπορούν να το κάνουν αυτό, απλώς θα σκοτώσουν περισσότερους από εμάς. Αν δεν το πιστεύεις αυτό, τότε φοβάμαι ότι απλά δεν έχεις δώσει σημασία.

Θα υπάρχουν όλο και περισσότεροι φόροι. Μπορώ να δω παγκόσμιους φόρους και συγκεκριμένες προειδοποιήσεις για την υγεία τυπωμένες στο κρέας και τα προϊόντα κρέατος εντός δύο ετών, αν όχι πριν – με τον ίδιο τρόπο που υπάρχουν τεράστιοι φόροι και προειδοποιήσεις για τον καπνό.

Και οι συνωμότες επιτίθενται στη χορτοφαγική διατροφή για να μας πουλήσουν μια δίαιτα με σφήκες, ακρίδες και σκουπίδια από εργοστάσιο.

Οι μικρές επιχειρήσεις και οι αυτοαπασχολούμενοι είναι καταδικασμένοι σε μακροχρόνιο αγώνα με το αναπόφευκτο. Οι παμπ, οι καφετέριες και τα μικρά, ανεξάρτητα μαγαζιά δεν έχουν μέλλον γιατί δεν υπάρχει θέση για αυτά στο «New Normal». Το Great Reset δεν έχει πλέον χώρο για ανεξάρτητες επιχειρήσεις παρά για ανεξάρτητη σκέψη. Οι Millennials, που πιστεύουν ότι επιστρέφουμε στα χαμηλά επιτόκια και τον χαμηλό πληθωρισμό, ζουν δίπλα στον Πήτερ Παν στο Ποτέ-Ποτέ Χώρα του Τζέιμς Μπάρι. Δεν θα υπάρχουν πλέον φθηνές εισαγωγές από την Κίνα.

Έχουμε ήδη μπει στην παράταση. Εάν δεν αναλάβουμε δράση πολύ γρήγορα, όλα θα τελειώσουν σύντομα. Καθώς προχωράμε ανελέητα σε έναν ψηφιακό κόσμο χωρίς μετρητά, τα γκέτο για τα οποία προειδοποίησα πριν από σχεδόν τρία χρόνια γίνονται όλο και πιο αληθινά κάθε μέρα. Κανείς δεν θα μας σώσει. Πρέπει να σώσουμε τον εαυτό μας.

Πρέπει να παραμείνουμε σε εγρήγορση. Ο πιο πρόσφατος κίνδυνος είναι ότι σχεδιάζουν να κάνουν έγκλημα πολέμου να λένε την αλήθεια για τα εμβόλια, κάθε είδους ή για την υπερθέρμανση του πλανήτη. Το να λες την αλήθεια θα χαρακτηριστεί παράλληλα με την τρομοκρατία ως έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Και η πραγματική απόδειξη, θυμηθείτε, όπως και με τον εμβολιασμό, είναι ότι δεν θα συζητήσουν για την κλιματική αλλαγή. Δεν επιτρέπεται καμία συζήτηση. Τα μέσα ενημέρωσης, όπως το απαξιωμένο BBC , έχουν απαγορεύσει κάθε συζήτηση και αμφισβήτηση του εμβολιασμού. Και πολύ καλά έχουν απαγορεύσει κάθε συζήτηση για την υπερθέρμανση του πλανήτη. Προσποιούνται ότι αυτά τα θέματα γίνονται αποδεκτά. Αλλά γίνονται αποδεκτοί μόνο από τους συνωμότες.

Θυμηθείτε, ο κόσμος είναι γεμάτος από μάζες αποδεικτικών στοιχείων που αποδεικνύουν ότι τα εμβόλια κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό, αλλά το κατεστημένο συνεχίζει να αρνείται ότι υπάρχουν τέτοια στοιχεία.

 

Δεν υπάρχει απολύτως καμία αμφιβολία ότι τα εμβόλια του Covid-19 κάνουν πολύ περισσότερο κακό παρά καλό.

 

Αλλά οι γιατροί και οι νοσοκόμες συνεχίζουν να τα δίνουν – δηλητηριάζοντας σκόπιμα τους ασθενείς τους και πληρώνοντας γι’ αυτό. Και οι ασθενείς που χρειάζονται μεταγγίσεις αίματος και που ζητούν αίμα χωρίς παραλαβή κακοποιούνται από γιατρούς και νοσηλευτές.

 

Οι γονείς που ζητούν να δοθεί στα παιδιά τους αίμα χωρίς προκαταβολή είναι πιθανό να τους αφαιρέσουν τα παιδιά τους. Δεν έχουμε ελευθερία και δεν έχουμε ελευθερία λόγου. Τα πράγματα είναι τόσο άσχημα που πολλοί επιστήμονες που γράφουν ερευνητικές εργασίες αυτολογοκρίνονται επειδή φοβούνται μήπως χάσουν την καριέρα τους. Ο κόσμος έχει γίνει ένα μέρος για ανθρώπους που τους αρέσει να δέχονται παραγγελίες από κακοήθεις, κρυψορχίδες κρετίνες.

Και να θυμάστε: όταν βλέπετε κάτι κακό να συμβαίνει, πρέπει να υπερασπίζεστε αυτό που πιστεύετε ότι είναι σωστό. Αν δεν το κάνεις, μπορεί να είσαι και νεκρός.

Και να θυμάστε κι αυτό: Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που δεν πιστεύουν στις συμπτώσεις είναι ακόμα ζωντανοί. Αυτό δεν είναι τυχαίο.

Υστερόγραφο:Ακόμα και αν δεν με πιστεύετε για τα αίτια αυτού που συμβαίνει, νομίζω ότι θα σας είναι αδύνατο να αρνηθείτε ότι συμβαίνουν περίεργα, πρωτόγνωρα πράγματα και ότι πρέπει, επομένως, να αναζητήσουμε λύσεις για τις ορατές συνέπειες του τι συμβαίνει, ακόμα κι αν δυσκολευόμαστε να αποδεχθούμε τις αιτίες.

Τα παραπάνω προέρχονται από το « There want your money and your life » του Vernon Coleman που είναι διαθέσιμο μέσω του βιβλιοπωλείου στη διεύθυνση http://www.vernoncoleman.com

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 992


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα