Οι προβλέψεις του Wolf Messing για το 2024.

Οι προβλέψεις του Wolf Messing για το 2024.

17 Ιανουαρίου, 2024 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:641
Μοίρασέ το

 

 

«Όλα θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο, περιμένετε τον Μάρτιο» – αλλαγή κυβέρνησης, σύγκρουση με την Κίνα, αποδυνάμωση της Αμερικής

 Οι προφητείες του Wolf Messing θα μπορούσαν να συμβούν μεταξύ 2024 και 2025. 

Ο μεγάλος μάντης ήξερε να διαβάζει μυαλά και προφήτευε επιδέξια για πολιτικά γεγονότα υψηλού προφίλ που σίγουρα έγιναν πραγματικότητα.

Για παράδειγμα, για την έναρξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και την πτώση της Γερμανίας. Υπέδειξε την ακριβή ημερομηνία λήξης των εχθροπραξιών, καθώς και την ημερομηνία του θανάτου του .

 

Υπήρχαν πολλές άλλες προειδοποιήσεις που δεν δημοσιοποιήθηκαν τόσο δυνατά, αλλά προκάλεσαν πραγματική έκπληξη στους ανθρώπους.

Προβλέψεις για τον κόσμο.

Υπάρχουν γνωστές παγκόσμιες προβλέψεις που απηύθυνε η διορατική στον κόσμο για το 2024 και το 2025.

Μπορεί να μην πιστεύετε τα προαισθήματα του σοβιετικού μάντη, αλλά πολλές συμπτώσεις θα προκαλέσουν σύγχυση ακόμη και στους πιο διαβόητους σκεπτικιστές. Μπορεί οι κυριολεκτικές προφητείες του Wolf Messing για το 2024 να παραμένουν ένα μεγάλο μυστήριο, αλλά αυτές που σίγουρα έγιναν πραγματικότητα είναι ήδη γνωστές.

Επιδημίες μεγάλης κλίμακας.

 

Ο πλανήτης αντιμετωπίζει τακτικά σοβαρές πανδημίες που στοιχίζουν τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων. Ο 21ος αιώνας δεν αποτελεί εξαίρεση. Ο Covid-19 έχει γίνει ένα μεγάλο πλήγμα για την ανθρωπότητα, αναγκάζοντας ολόκληρο τον κόσμο να επικεντρώσει τις προσπάθειές του στην εύρεση ενός θεραπευτικού εμβολίου.

Καταφέραμε να ξεπεράσουμε την ασθένεια (αν και αυτό δεν είναι γεγονός), αλλά είναι προφανές ότι δεν θα μπορέσουμε να χαλαρώσουμε. Οι ιολόγοι ήδη δηλώνουν ότι πλησιάζει άλλη μια πανδημία. Ωστόσο, ο Wolf Messing δήλωσε ότι η εμφάνιση παγκόσμιων πανδημιών θα ωφελούσε την ανθρωπότητα .

Η ιατρική θα φτάσει σε ένα νέο επίπεδο και οι άνθρωποι θα αρχίσουν να υιοθετούν μια πιο υπεύθυνη προσέγγιση στη χρήση των φαρμάκων.

Απουσία στρατιωτικών επιχειρήσεων στο έδαφος της Λευκορωσίας.

Ο μάντης προέβλεψε το μέλλον πολλών χωρών, χωρίς να αγνοήσει τη δεύτερη πατρίδα του – τη Λευκορωσία (τότε μέρος της ΕΣΣΔ), η οποία τον προστάτευσε αφού έφυγε από την κατεχόμενη από τους Ναζί Πολωνία. Σύμφωνα με τον ίδιο, η ειρήνη και η ηρεμία θα παραμείνουν στη χώρα για πολύ χρόνος. Δεν αναμένονται μεγάλες συγκρούσεις. Οι πολίτες μπορούν να είναι ήσυχοι. Οι ηγέτες της Λευκορωσίας δεν σχεδιάζουν να μπουν σε γεωπολιτικές διαμάχες.

Επιδείνωση της κατάστασης στην παγκόσμια σκηνή.

Ο πιο μυστηριώδης μάντης της σοβιετικής εποχής προειδοποίησε τον κόσμο για την ανάγκη προετοιμασίας για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Wolf Messing, το 2024 θα είναι μια δύσκολη χρονιά για τη Ρωσία ( αλλά θα είναι επίσης μια χρονιά εκπληρωμένης ελπίδας ), επειδή θα λάβει μέρος και σε εχθροπραξίες. Απλώς δεν είναι δυνατόν να πούμε κατηγορηματικά ότι ο πόλεμος θα γίνει το 2024.

Αν κρίνουμε από τις προβλέψεις του Messing, η παγκόσμια σύγκρουση θα ξεκινήσει από την Κίνα. Είναι αυτό το κράτος που θα εξαπολύσει πυρηνικό χτύπημα στην Ταϊβάν και την Ιαπωνία (είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τι θα αναγκάσει την κινεζική ηγεσία να αποφασίσει να κάνει αυτό το μοιραίο βήμα;).

Και το πιο εκπληκτικό είναι ότι η Ρωσική Ομοσπονδία θα λειτουργήσει ως βοηθός και προστάτης αυτών των χωρών (αυτό είναι το πιο απίστευτο, αλλά δεν μπορούμε να δούμε το μέλλον, σε αντίθεση με τον Messing). Έχοντας λάβει μια τέτοια απόφαση, η Ρωσική Ομοσπονδία θα γίνει αυτόματα ο κύριος αντίπαλος της Κίνας.

Το μέντιουμ προβλέπει ότι ο πόλεμος θα διαρκέσει πολύ. Το τέλος των εχθροπραξιών θα έρθει χάρη στην εμπειρία και τη στρατηγική σκέψη του ρωσικού στρατού.

Η έναρξη ενός νέου σταδίου ζωής στη Ρωσία.

Όσον αφορά το μέλλον της Ρωσίας, η περίοδος από το 2024 έως το 2025 θα είναι δύσκολη για τη χώρα. Θα αντιμετωπίσει κρίση και θα εμπλακεί σε μια διεθνή αντιπαράθεση. Οι κύριοι αντίπαλοι της Ρωσικής Ομοσπονδίας θα είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Κίνα.

Ωστόσο, μετά την υπέρβαση της κρίσης και της πολιτικής συμφωνίας, η Ρωσία θα γνωρίσει ταχεία πρόοδο και ανάπτυξη. Το μέντιουμ αναφέρει την εμφάνιση ενός νέου ηγέτη, αλλά το όνομά του θα παραμείνει μυστικό μέχρι να διοριστεί στη θέση . Και αυτό θα γίνει τον Μάρτιο του 2024… Οπότε, περιμένουμε τον Μάρτιο, τον Μάρτιο η έναρξη μεγαλεπήβολων αλλαγών τόσο στον κόσμο όσο και στη χώρα!

Το μέντιουμ προβλέπει επίσης ότι η Ρωσία θα επεκτείνει τα εδαφικά της σύνορα. Ίσως αυτό να επιτευχθεί ειρηνικά μέσω της δημιουργίας μιας συμμαχίας με ορισμένα κράτη, πρώην χώρες της ΚΑΚ.

Η αποδυνάμωση της Αμερικής.

Οι ΗΠΑ αναμένουν επίσης πολύ δύσκολες στιγμές την περίοδο από το 2024 έως το 2025 ( μέχρι την κατάρρευση του κράτους ) λόγω της οικονομικής και πολιτικής αποδυνάμωσης στη διεθνή σκηνή. Οι κύριοι σύμμαχοί τους θα τους γυρίσουν την πλάτη.

Βελτίωση των σχέσεων με μια γειτονική χώρα.

Τέλος, ο Wolf Messing ήταν πεπεισμένος ότι η Ουκρανία και η Ρωσία θα μπορούσαν να συμφιλιωθούν γρήγορα, αφού αυτοί οι δύο λαοί αναπτύσσονταν σύμφωνα με το ίδιο σενάριο. Αυτό θα γίνει η βάση για τη σύναψη ειρήνης.

Ο μάντης προβλέπει την ένωση των εθνών και την εμφάνιση ισχυρών πολιτικών ηγετών που θα τερματίσουν τη διαφθορά και θα νοιάζονται πραγματικά για τις ανάγκες των πολιτών τους.

Τώρα το μόνο που μένει είναι να παρακολουθήσουμε με περιέργεια αν οι προβλέψεις του διάσημου σοβιετικού προγνωστικού θα πραγματοποιηθούν στο άμεσο μέλλον.

dzen.ru

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 641


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα