Πριν πας στην κάλπη, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ... Οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας είναι προκατασκευασμένοι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, από τα Παγκόσμια Διευθυντήρια. 

Πριν πας στην κάλπη, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ... Οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας είναι προκατασκευασμένοι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, από τα Παγκόσμια Διευθυντήρια. 

28 Απριλίου, 2023 20 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,749
Μοίρασέ το

 

 

Ο Θανάσης Στριγάς πάλι στο προσκήνιο. Επαληθεύονται “Οι Παγκόσμιοι Εντολοδότες”.

 

Η ώρα της αλήθειας πλησιάζει.

Από το 2013 τα είχαν γράψει τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ… και μια και το παλιό ιστολόγιο δεν υπάρχει με την παλιά μορφή του, δανείστηκα το πολύ σημαντικό θέμα που είναι πιο επίκαιρο από ποτέ ενόψει των επικείμενων εκλογών, από έναν εξαιρετικό συνάδελφο ιστολόγο, τον Γιώργο Ευαγγελάτο, που το είχε δημοσιεύσει.

Γεγονότα σημερινά, είχαν προαποφασιστεί πολλές δεκαετίες πριν…

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ… αυτό πλέον είναι γνωστό…

ΟΛΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΛΟΜΠΙ…

ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΡΙΝ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…

ΣΤΑ ΙΜΙΑ, ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΗΤΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ…

Αποκαλύψεις που πρέπει να διαδοθούν, να γίνουν γνωστές σε κάθε Έλληνα και σε κάθε Ελκληνίδα… μήπως και σωθεί η Πατρίδα…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Όταν γνωρίζεις ποιοί είναι οι εχθροί σου και πως επεμβαίνουν στα εσωτερική της Πατρίδας σου, έχει κάποια όπλα να τους πολεμήσεις… αναίμακτα…

ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ… ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ… ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ…

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΑΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ…

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΟΥΣ ΤΟΥ ’40…

 

Οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας είναι προκατασκευασμένοι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, από τα Παγκόσμια Διευθυντήρια. 

Ο καθένας τους μοιάζει μ’ έναν άνθρωπο που στέκεται μπροστά σ’ ένα μύλο.

Μόλις τελειώσει το προκατασκευασμένο έργο του, ένα πτερύγιο του μύλου τον ρίχνει κάτω σαν άχυρο στον άνεμο.

Κατόπιν έρχεται η σειρά της δεύτερης, τρίτης μαριονέτας κλπ.

Καταγγέλλω εκείνους τους Έλληνες πολιτικούς που οδήγησαν τη χώρα στο δρόμο της διαταραγμένης συμβίωσης και -σχεδόν- πέτυχαν να ρίξουν την Ελλάδα στο αμερικανικό τέλμα.

Κέρδισαν τους πρωθυπουργικούς θώκους, αφοσιωμένοι στην αναγκαιότητα του τεμαχισμού της χώρας.

Όμως δεν κέρδισαν την αγάπη και την εμπιστοσύνη του Λαού.

Ωστόσο δεν απογοητεύομαι.

Η ώρα της αλήθειας πλησιάζει.

Οι προδότες και η CIA βάψανε με ελληνικό αίμα το δικό μας χώμα στα Ίμια

ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΤΟ ΕΡΙΞΑΝ!

Αμερικανικό κατασκοπευτικό αεροπλάνο, από πολύ μεγάλο ύψος από συμφώνου με τη βάση της Πρέβεζας με τις εντολές του Μπέργκερ εδώσε εντολή να αποσυναρμολογήσει το ελικόπτερο στον αέρα και να το ρίξει.

 The American spy plane, flying overhead at a very high altitude, agreed with the Preveza base: the helicopter was Greek. Berger advised shooting it down at once [..]·     

Ας είναι καλά το σιωνιστικο-μασονο-παγκοσμιοποιητικό σύστημα με πρωτοστάτες την Τριμερή και τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ

 

 

Υπάρχουν δύο παγκόσμιες συνωμοτικές οργανώσεις, η λέσχη Μπίλντεμπεργκ και η Τριμερής Επιτροπή, από τις οποίες εκπηγάζουν τα πάντα: Αυτές καθορίζουν τον πόλεμο και την ειρήνη, αυτές διορίζουν τους πρωθυπουργούς και τους δικτάτορες, αυτές μοιράζουν και την οικονομική εξουσία των καρτέλ του πετρελαίου.

Έχουμε την  ύπαρξη ενός παγκόσμιου «Συμβουλίου κατασκευής πολιτικών» με πρόεδρο τον Ντ. Ροκφέλερ και μέλη τούς Κίσιγκερ, Αλεξάντερ Χέιγκ(κουμπάρο του Θανάση Στριγά), Τόσιο Νακαμούρα (της Μιτσουμπίσι), Ρότσιλντ (τραπεζίτη), Τζιοβάννι Ανιέλι (της Φίατ), Ντάνκαν (της Κόκα-Κόλα), κ.λπ. («Εντολοδότες», σ. 256).

 

Δεν υπάρχουν ούτε κοινωνικές δυνάμεις ούτε πολιτικά κινήματα. 
Ολα είναι αποτέλεσμα μηχανορραφιών και διατεταγμένων ενεργειών.    

  Οι γνωστές δολοφονίες (τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη από έναν πράκτορα της CIA, τη δολοφονία του Τσάντες στη NSA, τη δολοφονία του Μάλλιου στον σταθμάρχη της CIA Ελρόι Τζορτζ), αλλά «αποκαλύπτει» και άλλες άγνωστες «δολοφονίες»: του Μακάριου, της Φρειδερίκης, του Σοφοκλή Βενιζέλου, του Παπάγου, του Βασιλιά Παύλου. 

Πάντα θα υπάρχουν αποβράσματα που θα υπακούουν στις εντολές της Ελίτ και των ισχυρών επ’αμοιβή ασφαλώς.

 

Αποτυχημένες απόπειρες δολοφονίας: του Ντέιβιντ Ροκφέλερ, του Καραμανλή, του Ανδρέα.

 

Παντού υπάρχουν πράκτορες:

*Ο Ανδρέας Παπανδρέου με τη φήμη κομμουνιστού στις ΗΠΑ διέθετε, ταυτότητα πράκτορα της υπερυπηρεσίας των ΗΠΑ NSA («Παγκόσμιοι Εντολοδότες», σ. 372). Πήρε και 100.000.000 δολάρια από την Chase Manhattan με εντολή της Τριμερούς για να ιδρύσει το ΠΑΣΟΚ.

*Πράκτορας και ο Καραμανλής και όλοι οι άλλοι πολιτικοί. 

Λίγες μέρες πριν πέσει η χούντα τον κάλεσαν στις ΗΠΑ για να του δώσουν την εντολή να αναλάβει πάλι την εξουσία μετά τη χούντα, κρατώντας τον Ανδρέα σαν δεύτερο χαρτί.

 

Πράκτορας των Αγγλων η Αγγέλα Κοκόλα («Μαύρη Βίβλος», σ. 292).
Πράκτορας και μάλιστα πληρωμένος των «εξτρεμιστών» της «Τριμερούς» ο Γιάγκος Πεσμαζόγλου, ο οποίος συνεδρίαζε κατά τον Στριγά με τους βασανιστές της χούντας Μάλλιο, Μπάμπαλη και Καραπαναγιώτη («Πολυτεχνείο», σ. 141).

Πράκτορες των Αμερικάνων και οι τρεις ηγέτες του αντιδικτατορικού φοιτητικού κινήματος (Μαρία Δαμανάκη, Κώστας Λαλιώτης, Στέφανος Τζουμάκας), οι οποίοι συνεδρίαζαν στην αμερικανική πρεσβεία το βράδυ της 16ης Νοεμβρίου 1973.

 

Πράκτορας ακόμα και ο Ολλανδός δημοσιογράφος Κουράντ που κινηματογράφησε την είσοδο του τανκ στο Πολυτεχνείο (σ. 141).

Ολα τα λαϊκά κινήματα και οι εξεγέρσεις έχουν πραγματοποιηθεί από προβοκάτορες.

Οι εφοπλιστές «σε συνεργασία με τους κομμουνιστές έστειλαν τα Ελληνόπουλα στα ξερονήσια με την ετικέτα του “κομμουνιστή” για να εισπράξουν λεφτά, επειδή όσο πιο πολλοί κομμουνιστές υπήρχαν στα νησιά, τόσο περισσότερα δολάρια έστελνε η φίλη Αμερική» («Εντολοδότες», σ. 369).

Και την εξέγερση του Πολυτεχνείου την πραγματοποίησε ο Μοσέ Νταγιάν με χίλιους κομάντος απ’ τις Βρυξέλλες! (Πολυτεχνείο ’73) και Εντολοδότες σ. 540) 

Ακόμα και τον ΑΣΠΙΔΑ, ο Ανδρέας Παπανδρέου υποτίθεται ότι τον έστησε με τους χουντικούς Ιωαννίδη, Στειακάκη, Λαδά και Αραπάκη («Εντολοδότες», σ. 391).

Συμφωνία του Ανδρέα με την KGB στο στρατηγείο της NSA (!) να διαλυθεί η ΚΝΕ και το 30% των μελών της να απορροφηθεί στην ΚΥΠ (σ. 466).
·         -Οι αδελφότητες των μυστικών υπηρεσιών είναι αδελφωμένες με το θάνατο.

 

·         -Τα θέλγητρα του θανάτου τους γοητεύουν.

 

·         -Μην πιστεύετε ότι τώρα τελείωσε το κυνηγοί των κομμουνιστών, ότι σταμάτησαν και οι υπηρεσίες το «θεάρεστο» έργο τους.

 

·         -Έχουν διατεθεί εκατό δισεκατομμύρια δολάρια – σαν αρχή – για την εφαρμογή της ισλαμικής τρομοκρατίας η οποία θα πνίξει στο αίμα όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου.

 

·         -Όι επτά αδελφές πετρελαίου ελέγχουν απόλυτα ΟΛΑ τα πετρέλαια.

 

·         -Στις τελευταίες εκλογές στην Τουρκία η CIA παρέδωσε στον ισλαμιστή ηγέτη 102εκατομμύρια δολάρια εκβίασε 527 πολίτες της Τουρκίας, εκφόβισε αμέσως η εμμέσως χιλιάδες ψηφοφόρους, κ.λ.π.

 

·         -Μετά το εμπόριο ναρκωτικών που κάνει η CIA διεθνώς από το 1990 εμπορεύεται και πυρηνικά όπλα σε οποίον πληρώσει περισσότερα.

 

Για την ΕΛΛΑΔΑ υπάρχει το ΣΧΕΔΙΟ «ΜΙΝΑΡΕΣ»

Επέστρεψα στις Βρυξέλλες στις 12 Νοεμβρίου, αφού είχα {περάσει} από την NSA , τον πρόεδρο της τριμερούς Ροκφέλλερ, το πεντάγωνο, τη CIA, τον Χάμμερ {όπως έχω ήδη γράψει}, τις {επτά αδελφές} κ.α. για να πάρω νέα γραμμή.

Ο τότε υπουργός εξωτερικών της Ελλάδας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης θα επισκεπτόταν το NATO σε δυο μέρες δηλ. στις 10 Νοεμβρίου 1980.

Μυστικά φυσικά και εν αγνοία του πρωθυπουργού Ράλλη.

Θα γινόταν δεκτός από το γενικό γραμματέα της συμμαχίας και τον αρχιστράτηγο.

Ο Ιωσήφ Λουνς με διέταξε να συναντηθώ κι εγώ μαζί του. Στις αντιρρήσεις μου, μου είπε ότι φέρνει νέες προτάσεις για το NATO.
Προσπάθησα να μάθω ποιοι μας υποχρέωσαν να βλέπουμε τον Μητσοτάκη, αφού ήταν γνωστό ότι δεν είχε να προσφέρει τίποτα.  Ερχόταν μόνο για να πάρει.

 

Έμαθα ότι οι Γερμανοί μέσω του Στράους αλλά και του Χελμουτ Κολ {του σημερινού καγκελάριου, ευνοούμενου της Τριμερούς …;.} κάποιου Άγγλου λόρδου, αλλά και του Τζιοβάννι Ανιελι!! …;.

 

Το ενδιαφέρον του τελευταίου μου προκάλεσε την περιέργεια.

Του τηλεφώνησα  για να διακριβώσω τα αίτια της συμπάθειας του προς το Μητσοτάκη.
«Είναι απλό», απάντησε ο Ανιελι. «Αυτός ο κερατάς είναι αγγλόφιλος και γερμανόφιλος από το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

 

Οι γερμανικές υπηρεσίες τον έχουν μπλοκάρει στα καταγώγια της BND {γερμανική ΚΥΠ}, οι Άγγλοι στη δική τους ΚΥΠ.

 

Θέλω να διαπιστώσω μέχρι που είναι διατεθειμένος να φτάσει …;..

Από την άλλη πλευρά, είναι μπλεγμένος και με τους Γάλλους …;..
(Σ.γ.:Τα είχε καλά με όλους ο πανάθλιος, γλοιώδης αποστάτης κι αρχιπροδότης).
Κάποιο «ειδύλλιο» έχει αρχίσει να φαίνεται με τον τραπεζίτη Ροτσιλντ! …;.
Τι ζητάνε οι Γερμανοί, οι Γάλλοι και οι Άγγλοι μέσω του Μητσοτάκη στην Ελλάδα, Θανάση;;;;».
«Ότι ζητούσαν πάντα …;.» του απάντησα.
«Ναι, αλλά γιατί με τον Μητσοτάκη. Αφού έχουμε συμφωνήσει να προωθηθεί ο Α. Παπανδρέου στην πρωθυπουργία. Τι θέλουν με το Μητσοτάκη;»
«Ίσως κάποιοι επιθυμούν να ανατρέψουν το συμβιβασμό {διορισμό Παπανδρέου} και να προωθήσουν τον Μητσοτάκη, αν προσφέρει περισσότερα …;..ανταλλάγματα».
«Γι΄ αυτό λοιπόν το λόγο πρέπει να μάθουμε, θα σ΄ έπαιρνα μετά την επαφή μαζί του.
Πιθανολογώ ότι μάλλον θα πρέπει να έρθουν  σ΄ επαφή μαζί σου ο Ροτσιλντ και οι Γερμανοί …;..»   
«Ας περιμένουμε λοιπόν», του είπα .

 

Μια ώρα αργότερα , ο εντιμότατος τραπεζίτης και στέλεχος της Μπιλντεμπεργκ, Εντμουντ Ροτσιλντ μου μιλούσε στο τηλέφωνο .
Ήθελε ν΄ ακούγαμε τον Μητσοτάκη επειδή είχε επωφελείς για τη συμμαχία και τη Δύση σκέψεις …; …; …;

Τελικά ο Μητσοτάκης ήρθε στις Βρυξέλλες.

 

Η αρχική του «επωφελής» ανακάλυψη ήταν ότι η επανένταξη της  Ελλάδας στο ΝΑΤΟ ήταν  μια σωστή κίνηση που ωφέλησε τα μέγιστα την Ελλάδα. 

Προτιμούσε να προχωρούσε η Ελλάδα προσδεδεμενη στο αμερικανονατοικό άρμα παρά στην ουδετερότητα που θα την οδηγούσε ο Α. Παπανδρέου!! …;.

Τι ζητούσε λοιπόν;;;

Ζητούσε τη στήριξη της Συμμαχίας για να σταματήσει τότε την άνοδο του Α. Παπανδρέου.

Κι επειδή η στήριξη του ΝΑΤΟ ήταν λίγη, πρότεινε να μεσολαβούσαμε στα δυο Παγκόσμια Κέντρα Αποφάσεων για να αναθεωρήσουν τις αποφάσεις τους..

«Με εκατό εκατομμύρια δολάρια και ηθική υποστήριξη θα μπορούσα να δρομολογήσω τις εξελίξεις χωρίς να υπάρχουν δυσάρεστες εκπλήξεις …;..».

Το τελικό χτύπημα το φύλαγε για μένα : «Θα δεχτούμε με νόμο την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας στα …; …; έξι μίλια  κι έτσι η Τουρκία δεν θα έχει λόγους να είναι εχθρική …;Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι εταιρίες πετρελαίων θα βγουν ωφελημένες απ΄ αυτήν  την ιστορία …;.»

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γιοζεφ Λουνς (Αμερικανο-Εβραίος αρχισιωνιστής) κόντεψε να τον αγκαλιάσει από χαρά.

Ο Αρχιστράτηγος έμεινε ουδέτερος.. Σκεπτόταν χωρίς να μιλάει.
Μίλησα όμως εγώ: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα καρτέλ πετρελαίων θα κερδίσουν καθώς και η Τουρκία.. Δεν μας είπατε τι θα κερδίσει η ΕΛΛΑΔΑ …; …;»

Χαμογέλασε πλατειά ο Μητσοτάκης με εκείνο το περιβόητο χαμόγελο και απτόητος είπε¨:  «Απορώ πως δεν βλέπετε το κέρδος της ΕΛΛΑΔΑΣ, θα κερδίσει την αιώνια ειρήνη με την Τουρκία. Το θεωρείτε λίγο;;;;»
ΑΙΩΝΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ;; ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ.

Αιωνία η μνήμη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και σε λίγο του “ἁγαθού τέκνου” αυτού Κούλη.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ, Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ

 

·         Την 1η Αυγούστου 1984, ημέρα Τετάρτη, γίνεται δεκτός από τον Πάπα Ιωάννη ‐ Παύλο II στο Βατικανό.

·         Τα περισσότερα βιβλία του Θανάσης Στριγά έχουν γίνει μπεστ σέλερ κυρίως πρόκειται για εκδόσεις ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ. Πολυγραφότατος και πολυπράγμων, ο κ. Στριγάς διαθέτει ένα ακλόνητο ατού: υπήρξε ο ίδιος υπάλληλος (ή πράκτορας) του ΝΑΤΟ και κουμπάρος του Αλεξάντερ Χαίηγκ. 

Μ’ άλλα λόγια, ο κ. Στριγάς εμφανίζεται να τα ξέρει όλα «απ’ τα μέσα».

·          Ο κ. Στριγάς είχε την τύχη να βρει ισχυρό υποστηρικτή στο πρόσωπο του Βασίλη Ραφαηλίδη
·         Απαριθμεί χρονολογικά γεγονότα, τα οποία μπορεί ο καθένας να επαληθεύσει με τη μνήμη του ή με ξεφύλλισμα παλιών εφημερίδων.
·         Λέει, γράφει, δημοσιοποιεί ότι του λένε και πρέπει να μας λέει.

 

ΣΤΡΙΓΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

 

 ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΣΤΡΙΓΑ, ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

·         http://www.scribd.com/doc/19620374/%CE%91%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%9A-%CE%A3%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%B3%CE%AC%CF%82-%CE%9A%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B1-%CE%95%CE%BE%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%A4%CE%BF%CF%85-%CE%A0%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CE%AE%CF%84%CE%B7

 πηγή
Σ.Γ.:Τα πιο πάνω γράφτηκαν στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ της Καλλιόπης Σουφλή, όμως κατά καιρούς έχουμε και μεις αναφερθεί στο παρελθόν.

 

 

Πηγή

Προβολές : 2,749


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα