Οι Πυρκαγιές στο Μάουϊ και η Κλοπή της Ιερής Χαβανέζικης Γης (ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΠΛΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ)[βίντεο]

Οι Πυρκαγιές στο Μάουϊ και η Κλοπή της Ιερής Χαβανέζικης Γης (ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΠΛΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ)[βίντεο]

17 Αυγούστου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:853
Μοίρασέ το

 

Ο κυβερνήτης Josh Green έχει βάλει την ατζέντα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Great Reset πάνω από τα συμφέροντα της Χαβάης.

Μόλις λίγες εβδομάδες πριν από την πυρκαγιά παρουσίασε μια επείγουσα διακήρυξη για τη στέγαση που καταργεί την Επιτροπή Χρήσεων Γης. Επιτρέποντας στην κυβέρνηση περισσότερα περιθώρια για να χτίσει κατά το δοκούν.

Όπως η κατασκευή Έξυπνων Πόλεων 15 Λεπτών που λειτουργούν με Τεχνητή Νοημοσύνη. Ακριβώς όπως σχεδιάζουν εδώ και χρόνια.

Όλα ξεκίνησαν από την Συνόδο Κορυφής στην οποία αρχηγοί 194 κρατών, υιοθέτησαν τη Διακήρυξη του Ρίο και την Ατζέντα 21, το 1992…
Εκεί μπήκαν τα θεμέλια της ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, της ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, της  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, τα ΕΜΒΟΛΙΑ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ 21.
ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ…
Οι φωτιές και οι “φυσικές καταστροφές” που συντελούνται παγκοσμίως, ειναι αποτέλεσμα εκείνης της ΣΥΝΟΔΟΥ ΚΟΡΥΦΗΣ και των ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ… ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΟΣΩΝ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ…
Διαβάστε προσεκτικά το παρακάτω σημαντικό θέμα που μετέφρασε ο ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ, καθότι αφορά και εμάς…
Εδω και δεκαετίες, και η Ελλάδα έχει γίνει στόχος απόλυτης καταστροφής, με φωτιές που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ αλλά αποτέλεσμα του ΑΟΡΑΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΟΥΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΔΡΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ, που στόχο έχει την καταστροφή όλων των κρατών και των λαών τους και την κυριαρχία του ΣΑΤΑΝΑ.
Και μην ξεχνάτε… ΟΠΩΣ ΚΑΗΚΕ Η ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ, Η ΧΑΒΑΗ, ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΚΑΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ…
ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΠΛΑ…
Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση: Απολλόδωρος

14 Αυγούστου 2023 | Greg Reese, The Reese Report | Διάβαστε το εδώ

 

Οι επιζώντες της πυρκαγιάς στο Μάουϊ λένε ότι δεν έλαβαν καμία προειδοποίηση και ότι οι φλόγες εμφανίστηκαν τόσο γρήγορα που η διαφυγή ήταν δύσκολη.

 

Τα πάντα βρέθηκαν ξαφνικά στις φλόγες και πολλοί βρήκαν καταφύγιο στον ωκεανό για ώρες, ενώ τα σπίτια τους κάηκαν ολοσχερώς και μετατράπηκαν στο ίδιο αποτύπωμα από σκόνη στάχτης που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Μέχρι στιγμής, εκτιμάται ότι σχεδόν χίλιοι άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους.

Οι ντόπιοι ανησυχούν ότι σε αυτούς περιλαμβάνονται και εκατοντάδες παιδιά που βρίσκονταν στο σπίτι τους λόγω της ακύρωσης του σχολείου εκείνη την ημέρα.

Αρκετοί άνθρωποι αναφέρουν ότι η κυβέρνηση όχι μόνο κάνει ελάχιστα πράγματα για να βοηθήσει, αλλά εμποδίζει τις τοπικές προσπάθειες να το πράξουν και δεν επιτρέπει τη διέλευση τοπικών δωρεών. Και μπλοκάρουν φάρμακα που σώζουν ζωές επειδή δεν είναι εγκεκριμένα από την ομοσπονδία.

Οι κάτοικοι του Μάουϊ είναι μόνοι τους προς το παρόν. Και πέρα από τη γραφειοκρατική αποτυχία της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, έχουν καλό λόγο να είναι καχύποπτοι. Ακριβώς όπως αυτό που είδαμε πριν από πέντε χρόνια στον Παράδεισο της Καλιφόρνια, δεν υπήρχε τίποτα φυσιολογικό σε αυτές τις πυρκαγιές. Μέσα σε μια μέρα πυρκαγιάς, ήταν σαν να έσκασε μια βόμβα.

Οι κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν έντονες λάμψεις φωτός. Μια από αυτές καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας σπιτιού και φαίνεται ότι ήταν η αρχή της πυρκαγιάς στην Olinda.

Πολλοί άνθρωποι λένε ότι επρόκειτο για Όπλα Κατευθυνόμενης Ενέργειας. Γνωρίζουμε ότι οι περισσότερες μεγάλες κυβερνήσεις τα διαθέτουν ήδη.

Και κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών στην Καλιφόρνια, οι διαδικτυακοί μετεωρολογικοί χάρτες κατέγραψαν κάτι που μοιάζει με λέιζερ από ψηλά να χτυπά μια περιοχή λίγο πριν αυτή τυλιχθεί στις φλόγες.

Στην έρευνά του, ο Denis Mills ανακάλυψε ότι η εμπρηστική νανοσκόνη αλουμινίου και βαρίου από τα chemtrails είναι πιθανότατα η αιτία που τροφοδοτεί την αγριότητα των σημερινών λεγόμενων υπερπυρκαγιών. Και την ημέρα πριν ξεσπάσουν οι πυρκαγιές στο Μάουι, οι ντόπιοι ανέφεραν μια βαριά συννεφιά από chem-trails που δεν είχαν ξαναδεί ποτέ στο παρελθόν.

Είναι επίσης ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι ο αρχηγός της αστυνομίας του Μάουι ήταν ο διοικητής του συμβάντος για τους μαζικούς πυροβολισμούς στο Λας Βέγκας το 2017.

Η Lahaina θεωρείται ιστορική και ιερή γη. Ήταν η πρωτεύουσα του Βασιλείου της Χαβάης πριν την καταλάβουν οι Ηνωμένες Πολιτείες. Έκτοτε κατοικείται από τους ιθαγενείς της Χαβάης, οι οποίοι αντιτίθενται προκλητικά στους ξένους της ηπειρωτικής χώρας που αγοράζουν γη χωρίς να σέβονται την τοπική κουλτούρα.

 

Όχι μόνο η BlackRock και η Vanguard, αλλά και δισεκατομμυριούχοι όπως ο Mark Zuckerberg που κατέχει περισσότερη γη στο Kauai από όση κατέχει η κυβέρνηση του Kauai.

Και η Oprah Winfrey που έχει αγοράσει πάνω από χίλια στρέμματα γης στη Χαβάη. Συμπεριλαμβανομένων νέων 870 στρεμμάτων στο Μάουι που αγόρασε φέτος την άνοιξη.

Το 2018 ξέσπασαν οι πυρκαγιές στον Παράδεισο, εκεί ακριβώς όπου τα Ηνωμένα Έθνη σχεδιάζουν να καταστήσουν με κάποιο τρόπο απαγορευμένο χώρο για τους ανθρώπους. Και την ίδια χρονιά δημοσιεύτηκε μια έκθεση για την πρόληψη των πυρκαγιών που επικεντρώθηκε στις ίδιες ακριβώς περιοχές στο Μάουι όπου μόλις ξέσπασαν οι πυρκαγιές.

Ο κυβερνήτης Josh Green έχει βάλει την ατζέντα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Great Reset πάνω από τα συμφέροντα της Χαβάης. Μόλις λίγες εβδομάδες πριν από την πυρκαγιά παρουσίασε μια επείγουσα διακήρυξη για τη στέγαση που καταργεί την Επιτροπή Χρήσεων Γης. Επιτρέποντας στην κυβέρνηση περισσότερα περιθώρια για να χτίσει κατά το δοκούν. Όπως η κατασκευή Έξυπνων Πόλεων 15 Λεπτών που λειτουργούν με Τεχνητή Νοημοσύνη. Ακριβώς όπως σχεδιάζουν εδώ και χρόνια.

 


—-Δικτυογραφία:

Maui Wildfires and the Theft of Sacred Hawaiian Land – Truth Comes to Light

Maui Wildfires and the Theft of Sacred Hawaiian Land

Πηγή https://apollodoros.substack.com/p/126

Προβολές : 853


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα