Οι σατανιστές θέλουν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο στο Ιράν—ξανά

Οι σατανιστές θέλουν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο στο Ιράν—ξανά

13 Νοεμβρίου, 2022 23 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:926
Μοίρασέ το

 

«Δεν υπάρχει κανένα έγκλημα που δεν θα διαπράξει η Αμερική για να διατηρήσει την πολιτική, οικονομική, πολιτιστική και στρατιωτική κυριαρχία της σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου κυριαρχεί».

Οι ΗΠΑ είναι η ενσάρκωση του κακού επειδή οι πολιτικοί έχουν ασπαστεί μια βασικά ταλμουδική αρχή που λέει βασικά ότι οι αέναοι πόλεμοι και η εθνοκάθαρση στη Μέση Ανατολή και αλλού είναι καλές για την Αμερική, παρά τα στοιχεία για το αντίθετο.

Ο Τραμπ ήξερε ότι ήταν μαριονέτα του ισραηλινού καθεστώτος και ότι προσπαθούσε να ευχαριστήσει τα αφεντικά του. Ήξερε ότι κανένας σοβαρός Αμερικανός δεν θα υποστήριζε έναν άλλο πόλεμο στη Μέση Ανατολή. Ήξερε ότι ο πόλεμος στο Ιράκ θα κοστίσει στην Αμερική τουλάχιστον έξι τρισεκατομμύρια δολάρια.

Αλλά έπρεπε να υπακούσει στις σατανικές δυνάμεις στο Ισραήλ.

 

Όρος απαράβατος: ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ, ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΣΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

ΚΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΗ…

Πρώτα φόρεσε το κιπά, προσκύνησε το κ  Ωλοκαύτωμά τους και μετά έγινε πρόεδρας των ΗΠΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Αναρωτιέμαι πως κάποιοι ισχυρίζονται ακόμα πως ο Τραμπ, είναι κάτι το καλό και ξεχωριστό, όταν είχε λάβει σαφή θέση και στα Ελληνοτουρκικά υπέρ της Τουρκίας, και στο ξεπούλημα της Μακεδονίας…

Να προσέχετε τους “μπατριώτες” και τις “μπατριώτισσες” τα ιστολόγια των οποίων διαβάζετε…

…από τον Jonas E. Alexis, VT Editor

Οι σατανιστές που δημιούργησαν κυριολεκτικά χάος στο Ιράκ, το Αφγανιστάν, τη Λιβύη και τη Συρία χειροκροτούσαν τον Ντόναλντ Τραμπ για τη δολοφονία του Ιρανού στρατηγού Κασέμ Σουλεϊμανί.

Ο εθνοκαθαριστής και πολεμοχαρής Τζον Μπόλτον είπε τότε:

«Συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκόμενους στην εξάλειψη του Κασέμ Σουλεϊμανί. Εδώ και καιρό, αυτό ήταν ένα αποφασιστικό πλήγμα ενάντια στις κακόβουλες δραστηριότητες της Δύναμης Quds του Ιράν παγκοσμίως. Ελπίζω ότι αυτό είναι το πρώτο βήμα για την αλλαγή καθεστώτος στην Τεχεράνη».[1]

Ο Μπόλτον δεν βρισκόταν στον Λευκό Οίκο, αλλά σίγουρα χαμογελούσε γιατί έβλεπε ότι ο Τραμπ εκπληρώνει πραγματικά τις φιλοδοξίες του Ισραήλ. Το ενδιαφέρον είναι ότι το 2011, ο Τραμπ ήταν σε όλα τα μέσα ενημέρωσης επιτίθεντο στον Ομπάμα και έλεγε ότι ο Ομπάμα ήθελε να κάνει έναν άχρηστο πόλεμο με το Ιράν.

Ο Τραμπ είπε τότε:

«Ο πρόεδρός μας θα ξεκινήσει έναν πόλεμο με το Ιράν γιατί δεν έχει καμία απολύτως ικανότητα να διαπραγματευτεί – είναι αδύναμος και αναποτελεσματικός. Έτσι, ο μόνος τρόπος που πιστεύει ότι θα επανεκλεγεί, και όσο σίγουρος κι αν κάθεστε εκεί, είναι να ξεκινήσει έναν πόλεμο με το Ιράν». [2]

Το 2012, ο Τραμπ δήλωσε ξανά: «Μην αφήσετε τον Ομπάμα να παίξει το χαρτί του Ιράν για να ξεκινήσει έναν πόλεμο για να εκλεγεί – να είστε προσεκτικοί Ρεπουμπλικάνοι!». [3]

Το 2013, ο Τραμπ δεν μπορούσε να κλείσει καθόλου το στόμα του: «Προβλέπω ότι ο Πρόεδρος Ομπάμα κάποια στιγμή θα επιτεθεί στο Ιράν για να σώσει το πρόσωπό του!» [4]

Ο Ομπάμα δεν είχε καμία πρόθεση να επιτεθεί στο Ιράν. Στην πραγματικότητα, συγκρούονταν πάντα με το ισραηλινό καθεστώς, την ίδια την οντότητα που συνεχίζει να στέλνει πολύτιμους Αμερικανούς στρατιώτες να πεθάνουν στη Μέση Ανατολή.

Ο Ομπάμα ήταν ο πρώτος πρόεδρος στην ιστορία που αποκάλεσε ανοιχτά τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου «κοτόπουλο». [5]

Ο Τραμπ, λοιπόν, έκανε ακριβώς αυτό που πίστευε ότι σχεδίαζε να κάνει ο Ομπάμα. Γιατί λοιπόν οι Σιωνιστικές Πολιτείες της Αμερικής δολοφόνησαν τον Κασέμ Σουλεϊμανί; Λοιπόν, προσπαθούσαν να σώσουν «εκατοντάδες ζωές Αμερικανών»[6] !

Ο Τραμπ δήλωσε:

«Ο στρατηγός Κασέμ Σουλεϊμανί σκότωσε ή τραυμάτισε βαριά χιλιάδες Αμερικανούς για μεγάλο χρονικό διάστημα και σχεδίαζε να σκοτώσει πολλούς άλλους… αλλά συνελήφθη! Ήταν άμεσα και έμμεσα υπεύθυνος για το θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένου του πρόσφατου μεγάλου αριθμού διαδηλωτών που σκοτώθηκαν στο ίδιο το Ιράν». [7]

Κάποιος θα μπορούσε να είχε δώσει στον Τραμπ ένα αντίγραφο της ταινίας On Bullshit του Χάρι Γ. Φρανκφούρτης ; «Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του πολιτισμού μας είναι ότι υπάρχουν τόσες μαλακίες», γράφει η Φρανκφούρτη. «Όλοι το ξέρουν». [8]

Ο Τραμπ ήξερε ότι ήταν μαριονέτα του ισραηλινού καθεστώτος και ότι προσπαθούσε να ευχαριστήσει τα αφεντικά του. Ήξερε ότι κανένας σοβαρός Αμερικανός δεν θα υποστήριζε έναν άλλο πόλεμο στη Μέση Ανατολή. Ήξερε ότι ο πόλεμος στο Ιράκ θα κοστίσει στην Αμερική τουλάχιστον έξι τρισεκατομμύρια δολάρια.

Αλλά έπρεπε να υπακούσει στις σατανικές δυνάμεις στο Ισραήλ. Έπρεπε να προκαλέσει το Ιράν για να βρουν οι Ηνωμένες Πολιτείες μια δικαιολογία για έναν ακόμη πόλεμο.

(Προσέξτε την σατανιστική χειρονομία του Νετανιάχου)

 

Στην πραγματικότητα, μόλις ο στρατηγός δολοφονήθηκε, ο Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέβηκε γρήγορα στο πολιτικό βήμα και δήλωσε ότι ο Τραμπ έκανε καλή δουλειά, γιατί ενήργησε « γρήγορα, δυναμικά και αποφασιστικά.

Αλλά τόσο το Ισραήλ όσο και οι Ηνωμένες Πολιτείες μπορεί να μετανιώσουν για μια τέτοια κίνηση επειδή η Ρωσία, η Κίνα και η Γαλλία δεν ήταν ευχαριστημένες. Επιπλέον, η διαβολική δραστηριότητα του Τραμπ προκάλεσε μαζική αντίδραση σε όλο τον κόσμο και φαινόταν ότι οι Ισραηλινοί αξιωματούχοι και οι μαριονέτες τους στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν ήταν έτοιμοι για αυτήν την αντίδραση.

Λάβετε υπόψη ότι οι Ιρανοί ηγέτες πάντα συμπαθούσαν τους Αμερικανούς, παρά το γεγονός ότι το αγγλοαμερικανικό κατεστημένο ανέτρεψε έναν Ιρανό δημοκρατικά εκλεγμένο πρόεδρο με το όνομα Mohammad Mosaddegh το 1953. [9]

Για παράδειγμα, αμέσως μετά την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου, ήταν οι ίδιοι οι Ιρανοί ηγέτες που προσφέρθηκαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τον αμερικανικό στρατό για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας. Οι ΗΠΑ, ωστόσο, απέρριψαν τη γενναιόδωρη προσφορά. [10]

Επιπλέον, το Ιράν, σε αντίθεση με την Αμερική, δεν ασχολήθηκε ποτέ με την εισβολή χωρών και την καταστροφή του ηθικού και πολιτικού ιστού αυτών των χωρών. Γνωρίζουμε ήδη πόσο καταστροφικός ήταν ο πόλεμος στο Ιράκ. [11]

Όταν λοιπόν ο Χαμενεΐ δηλώνει ότι η Αμερική είναι «κακή και κακιά», αναφέρεται στην εκδήλωση μιας διαβολικής ιδεολογίας που έχει έρθει να τυλίξει αναμφισβήτητα ολόκληρο τον πλανήτη. [12]

Δεν αναφέρεται σε καμία περίπτωση στον αμερικανικό λαό.

Ο Χαμενεΐ ακόμη και σήμερα κατέστησε πολύ σαφές ότι ο «θάνατος στην Αμερική» δεν έχει καμία σχέση με τον μέσο Αμερικανό, αλλά έχει να κάνει με τη σιωνιστική ιδεολογία, η οποία επιδιώκει να αποχαιρετήσει ολόκληρο τον πλανήτη. Αυτή η πολιτική διαμορφώθηκε το 1979, [13] και εξακολουθεί να είναι επίκαιρη σήμερα.

Ο Αγιατολάχ Χομεϊνί ανέφερε τότε:

«Δεν υπάρχει κανένα έγκλημα που δεν θα διαπράξει η Αμερική για να διατηρήσει την πολιτική, οικονομική, πολιτιστική και στρατιωτική κυριαρχία της σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου κυριαρχεί. Εκμεταλλεύεται τους καταπιεσμένους ανθρώπους του κόσμου μέσω των εκστρατειών μεγάλης κλίμακας προπαγάνδας που συντονίζει γι’ αυτήν ο διεθνής Σιωνισμός.

«Με τους κρυφούς και προδοτικούς πράκτορές της ρουφάει το αίμα των ανυπεράσπιστων ανθρώπων σαν να είχε το δικαίωμα μόνος της, μαζί με τους δορυφόρους της, να ζήσει σε αυτόν τον κόσμο.

Το Ιράν προσπάθησε να διακόψει όλες τις σχέσεις του με αυτόν τον Μεγάλο Σατανά και για αυτόν τον λόγο βρίσκει τώρα πολέμους που του επιβάλλονται».

Ο «Διεθνής Σιωνισμός» είναι μια κατάλληλη περιγραφή του τι συνέβαινε τότε.

Όπως έχω ήδη προτείνει, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Αγγλία είχαν ήδη ανατρέψει έναν δημοκρατικά εκλεγμένο πρόεδρο στο Ιράν το 1953, και οι δύο χώρες επεκτείνονταν επιθετικά στη Μέση Ανατολή για να κρατήσουν ζωντανή και καλά μια διαβολική αυτοκρατορία.

Ο πρώην πρόεδρος του Ιράν Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ έκανε πρόσφατα παρόμοια σχόλια όταν δήλωσε στη στρογγυλή συζήτησή του με τους Kevin Barrett, E. Michael Jones και Scott Bennett :

«Γνωρίζουμε ότι ο Σατανάς είναι ακριβώς εχθρικός προς την ανθρωπότητα. Πιστεύω ότι ανάλογα με την ανάπτυξη του ανθρώπου, ο Σατανάς αλλάζει και τροποποιεί το επίπεδο των μεθόδων του. Την εποχή που οι άνθρωποι ζούσαν σε σπηλιές, ο Σατανάς περιόρισε επίσης τις μεθόδους εχθρότητάς του σε αυτό. αλλά καθώς η ανθρωπότητα μεγαλώνει, ο Σατανάς αλλάζει επίσης τις μεθόδους του. Στις μέρες μας, οι άνθρωποι έχουν αναπτυχθεί κοινωνικά και χρειάζονται κανόνες και κοινωνικές σχέσεις που να ταιριάζουν σε παγκόσμια κλίμακα.

«Έτσι, ο Σατανάς καταστρώνει τα σχέδιά του σε τέτοια κλίμακα και συνεχίζει να εναντιώνεται στην ανθρωπότητα. Υπάρχουν κάποια άτομα που έχουν ανθρώπινο πρόσωπο, αλλά οι πράξεις τους είναι σατανικές.

Στην πραγματικότητα, ο Σατανάς μπορεί να αναπτύξει μηχανισμούς και δομές, ακόμη και να σχεδιάσει κάτι που μοιάζει με σύστημα σκέψης, και στη συνέχεια να ασκήσει εχθρότητα με την ανθρωπότητα μέσω αυτού.

Κάνοντας μια μεγάλη ιστορία, μπορώ να πω? Οποιαδήποτε ενέργεια, αξίωση ή μηχανισμός που επιδιώκει να περιορίσει τους ανθρώπους, να σταματήσει την άνθηση και την άσκηση της θέλησής τους, και οποιαδήποτε σκέψη ή δομή που στοχεύει να ταπεινώσει τους ανθρώπους, να τους υποδουλώσει και να σταματήσει την άνθηση των άπειρων ταλέντων τους, είναι πραγματικά σατανική σκέψη, δράση. ή δομή.

« Η σκέψη που δικαιολογεί τις διακρίσεις, την καταπάτηση, την καταπίεση και την κατοχή και ταπεινώνει τους ανθρώπους είναι μια σατανική σκέψη.

« Η σατανική βούληση μπορεί να εμφανιστεί με τη μορφή μιας αυτοκρατορίας, ηγεμονίας ή ενός πολιτικού συστήματος και στη συνέχεια να λάβει μέτρα που στοχεύουν στους στόχους του Σατανά. Αυτοί που έχουν γεμίσει μακράν τα αποθέματά τους με όπλα μαζικής δολοφονίας, αυτοί που σπέρνουν διχόνοια και υποκινούν πολέμους μεταξύ των ανθρώπων, για να πουλήσουν όπλα και να συνεχίσουν την ηγεμονία τους, είναι είτε ο ίδιος ο Διάβολος, είτε επηρεάζονται πλήρως από τον Διάβολο.

Σήμερα, η κατανόηση των μεθόδων του Σατανά και εκείνων που ακολουθούν το δρόμο του, είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την κατανόηση των λύσεων για την αλλαγή του status quo προς όφελος της ανθρωπότητας».

Ο Αγιατολάχ Χομεϊνί έκανε μια προσπάθεια να λύσει το πρόβλημα του «διεθνούς σιωνισμού» κάνοντας έκκληση στη μουσουλμανική ενότητα.

Αλλά αυτό και πάλι ήταν ένα άλλο πρόβλημα, επειδή χώρες όπως η Σαουδική Αραβία είχαν ήδη προσκυνήσει στον «διεθνές σιωνισμό».

Όπως το θέτει ο E. Michael Jones,

«Την ίδια στιγμή που επικαλέστηκε την ισλαμική ενότητα, ο Χομεϊνί αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι το Ισλάμ διαλύεται σε δύο αντιμαχόμενες φατρίες.

Η μεγάλη κορυφαία μάχη της αντικομμουνιστικής σταυροφορίας συγκάλυπτε αυτή τη διάσπαση για δεκαετίες, αλλά τώρα, καθώς μαίνονταν οι ενδοισλαμικοί πόλεμοι στην Υεμένη και το Ιράκ, ο Χομεϊνί έδειξε περισσότερο προφήτης παρά πολιτικός που θα μπορούσε να επιφέρει την ισλαμική ενότητα.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, ο Μεγάλος Σατανάς επέτεινε τη διαίρεση ως μέσο για την επίτευξη γεωπολιτικών στόχων». [14]

Ο Χομεϊνί προφανώς άναψε μια προφητική φωτιά που είναι και πάλι επίκαιρη σήμερα.

Ο «διεθνής σιωνισμός» εξακολουθεί να ρουφάει το αίμα σχεδόν κάθε έθνους στη γη μέσω μυστικών δραστηριοτήτων, κατασκοπείας και παραπλανητικών μέσων. [15]

Απορρίπτοντας μεταφυσικά την ηθική και πολιτική τάξη και αγκαλιάζοντας το χάος και την καταστροφή, ο διεθνής σιωνισμός έχει γίνει ουσιαστικά σατανισμός.

Αυτή η αρχή διατυπώθηκε από τον άγιο Αθανάσιο, ο οποίος υπέθεσε ότι οποιαδήποτε μεταφυσική ιδέα που αρνείται οντολογικά τον Λόγο και την κεντρική του θέση στο σύμπαν θα καταλήξει να είναι σατανική.

Σε ένα σατανικό σύμπαν, αυτό που είναι αλήθεια είναι στην πραγματικότητα ψέμα και αυτό που είναι ψέμα είναι εξ ορισμού αληθινό.

Το ισραηλινό καθεστώς και οι μαριονέτες του στις Ηνωμένες Πολιτείες αντιπροσωπεύουν τον Σατανισμό.

Ο Τραμπ είναι ένας από τους κήρυκες τους. Εν ολίγοις, μια «ενεργητική πίστη στον Σατανά» είναι η πολιτική ιδεολογία των Ηνωμένων Πολιτειών, της Σαουδικής Αραβίας και μάλιστα του Ισραήλ, ειδικά όταν πρόκειται για την αντιμετώπιση σημαντικών ζητημάτων στη Μέση Ανατολή.

Ο Χαμενεΐ πρόσθεσε ότι όσο η εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ παραμένει «κακή και μοχθηρή» [16], τότε το Ιράν και οι ηγέτες του θα συνεχίσουν να φωνάζουν θάνατο σε όσους διαιωνίζουν την εθνοκάθαρση σχεδόν παντού στη Μέση Ανατολή.

Οι εκπρόσωποι του κακού στη Μέση Ανατολή, λέει ο Χαμενεΐ, δεν είναι άλλοι από τον Ντόναλντ Τραμπ, τον Τζον Μπόλτον και τον Πομπέο. [17]

Ο Χαμενεΐ συνέχισε να λέει: «Οι ΗΠΑ είναι η ενσάρκωση του κακού, αλλά εξακολουθούν να παραπονιούνται όταν φωνάζετε «Θάνατος στην Αμερική». [18]

Οι ΗΠΑ είναι η ενσάρκωση του κακού επειδή οι πολιτικοί έχουν ασπαστεί μια βασικά ταλμουδική αρχή που λέει βασικά ότι οι αέναοι πόλεμοι και η εθνοκάθαρση στη Μέση Ανατολή και αλλού είναι καλές για την Αμερική, παρά τα στοιχεία για το αντίθετο.

Donald Trump Sold America to Israel

 

Δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2020. Ενημερώθηκε τον Νοέμβριο του 2022.

 


 • [1] «Το γεράκι Μπόλτον γιορτάζει τη δολοφονία του διοικητή του Κουντς ως το «πρώτο βήμα για την αλλαγή καθεστώτος στην Τεχεράνη», Russia Today , 3 Ιανουαρίου 2020.
 • [2] «Δεν έχει ικανότητα να διαπραγματευτεί»: Ο Τραμπ είπε το 2011 ότι ο Ομπάμα θα ξεκινήσει πόλεμο με το Ιράν για να επανεκλεγεί», Independent, 3 Ιανουαρίου 2020.
 • [3] Ό.π.
 • [4] Ό.π.
 • [5] Jeffrey Goldberg, “The thing about Bibi is, he’s a chicken shit,” Atlantic , 28 Οκτωβρίου 2014; Jonathan Topaz, «Ομπάμα, Μπίμπι ‘κοτόπουλο—’ σάλος», Politico , 29 Οκτωβρίου 2014.
 • [6] Peter Baker και Edward Wong, «Ο Τραμπ λέει ότι διέταξε τη δολοφονία του Ιρανού για να αποτρέψει νέα επίθεση εναντίον των Αμερικανών», NY Times , 3 Ιανουαρίου 2020.
 • [7] Ό.π.
 • [8] Harry G. Frankfurt, On Bullshit (Princeton: Princeton University Press, 2005), 1.
 • [9] Βλέπε Stephen Kinzer, All the Shah’s Men: An American Coup and the Roots of Middle East Terror (Hoboken: John Wiley & Sons, 2003 & 2008); Christopher de Bellaigue, Patriot of Persia: Muhammad Mossadegh and a Tragic Anglo-American Coup (Νέα Υόρκη: HarperCollins, 2013); Ervand Abrahamian, The Coup: 1953, CIA, and the Roots of Modern US-Iranian Relations (Νέα Υόρκη: The New Press, 2015).
 • [10] Βλέπε Trita Parsi, Treacherous Alliance: The Secret Dealings of Israel, Iran, and the United States (New Haven: Yale University Press, 2008); A Single Roll of the Dice: Η Διπλωματία του Ομπάμα με το Ιράν (New Haven: Yale University Press, 2011).
 • [11] Ernesto Londono, «Μελέτη: Ο πόλεμος στο Ιράκ και το Αφγανιστάν ξεπέρασε τα 4 τρισεκατομμύρια δολάρια»,  Washington Post , 28 Μαρτίου 2013. Bob Dreyfuss, The $6 Trillion Wars,  The Nation , 29 Μαρτίου 2013. «Ο πόλεμος στο Ιράκ κόστισε στις ΗΠΑ περισσότερα από 2 τρισεκατομμύρια δολάρια, θα μπορούσε να αυξηθεί στα 6 τρισεκατομμύρια δολάρια, λέει η μελέτη του Ινστιτούτου Watson»,  Huffington Post , 14 Μαΐου 2013. Mark Thompson, «The $5 Trillion War on Terror»,  Time , 29 Ιουνίου 2011. «Ο πόλεμος στο Ιράκ κόστισε: 6 τρισεκατομμύρια δολάρια. Τι άλλο θα μπορούσε να είχε γίνει;»,  LA Times , 18 Μαρτίου 2013.
 • [12] Για μια ιστορική ανάλυση αυτής της εκδήλωσης στο Αφγανιστάν, βλέπε Paul Fitzgerald and Elizabeth Gould, Invisible History: Afghanistan’s Untold Story (Σαν Φρανσίσκο: City Lights Books, 2009).
 • [13 ] Βλ .
 • [14] Ό.π.
 • [15] Βλέπε Stephen Kinzer, The Brothers: John Foster Dulles, Allen Dulles, and Their Secret World War (Νέα Υόρκη: Times Books, 2013). David Talbot, The Devil’s Chessboard: Allen Dulles, the CIA, and the Rise of America’s Secret Government (Νέα Υόρκη: Harper Collins, 2015).
 • [16] ««Θάνατος στην Αμερική» σημαίνει θάνατος στον Τραμπ, τον Μπόλτον και τον Πομπέο – τον ​​ανώτατο ηγέτη του Ιράν», Russia Today , 8 Φεβρουαρίου 2019.
 • [17] Ό.π.
 • [18] Ό.π.
ΠΗΓΗΟι βετεράνοι σήμερα

 

Ο Jonas E. Alexis είναι πτυχιούχος μαθηματικών και φιλοσοφίας. Σπούδασε εκπαίδευση σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Τα κύρια ενδιαφέροντά του περιλαμβάνουν την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ, την ιστορία της σύγκρουσης Ισραήλ/Παλαιστίνης και την ιστορία των ιδεών. Είναι ο συγγραφέας του νέου βιβλίου, Kevin MacDonald’s Metaphysical Failure: A Philosophical, Historical, and Moral Critique of Evolutionary Psychology, Sociobiology, and Identity Politics . Διδάσκει μαθηματικά στη Νότια Κορέα.

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

Προβολές : 926


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα