Οι σιωνιστικές πόρνες και πόρνες είναι εδώ για να μείνουν

Οι σιωνιστικές πόρνες και πόρνες είναι εδώ για να μείνουν

24 Οκτωβρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:340
Μοίρασέ το

 

Δυστυχώς, προσωπικά έχω διαπιστώσει ότι αυτό ισχύει όλα αυτά τα χρόνια.

Κάποιος μπορεί να συμπεράνει ότι ο Swier φαίνεται να γνωρίζει την αλήθεια, αλλά επειδή λειτουργεί υπό μια κακή ιδεολογία που ακούει στο όνομα Σιωνισμός, πρέπει επομένως να είναι πόρνη, που σημαίνει ότι πρέπει να ανταλλάξει υποτροφία για ψεύδος.

Λάβετε υπόψη ότι ένας από τους ορισμούς της πόρνης είναι να χρησιμοποιείτε «τον εαυτό σας ή τις ικανότητες ή τις πεποιθήσεις σας με τρόπο που δεν αξίζει σεβασμό».


Η VT καταδικάζει την ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ από τις ΗΠΑ/Ισραήλ

280 ΔΙΣ. ΔΟΛΑΡΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΗΠΑ ΕΠΕΝΔΥΘΗΚΑΝ από το 1948 στην Επιχείρηση Εθνοκάθαρσης και Κατοχής ΗΠΑ/Ισραήλ. 150 δισεκατομμύρια δολάρια άμεσης «βοήθειας» και 130 δισεκατομμύρια δολάρια σε συμβάσεις «Παράβασης»
Πηγή: Πρεσβεία του Ισραήλ, Ουάσιγκτον, DC και Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ.


…από τον Jonas E. Alexis, VT Senior Editor

Ο Daniel J. Flynn υποστηρίζει στο βιβλίο του  Intellectual Morons  ότι «Όταν η ιδεολογία είναι ο οδηγός σου, σίγουρα θα χαθείς. Η ιδεολογία παραπλανά, εμπνέει ανεντιμότητα και γεννά φανατισμό. Τα γεγονότα, η εμπειρία και η λογική είναι πολύ καλύτερα για να σας οδηγήσουν στην αλήθεια. Η αλήθεια, ωστόσο, δεν είναι ο προορισμός του καθενός… Τα διδακτορικά, το υψηλό IQ και οι διανοητικές διακρίσεις δεν είναι αντίδοτα στην χοντροκέφαλη». [1]

Δυστυχώς, προσωπικά έχω διαπιστώσει ότι αυτό ισχύει όλα αυτά τα χρόνια. Έχω αλληλεπιδράσει με ιστορικούς, μελετητές και συγγραφείς διαφόρων γραμμών και έχω κυριολεκτικά μείνει έκπληκτος από το πώς δεν σέβονται τις σοβαρές υποτροφίες, την αυστηρή έρευνα και τελικά την αγάπη για την αλήθεια.

Επιπλέον, έχω μείνει έκπληκτος όταν βλέπω πώς προσπαθούν να παρακάμψουν το προφανές για να διατηρήσουν την αγαπημένη τους ιδεολογία. Μερικές φορές ανακαλύπτω ότι μερικοί από αυτούς τους ανθρώπους θα εφευρίσκουν εκπληκτικά πράγματα από τον αέρα για να σώσουν τη δική τους ιδεολογία από την ιστορική λήθη. [2]  Τότε κατάλαβα ότι απλά δεν μπορείς να συλλογίσεις τους ανθρώπους από μια ιδεολογία που δεν διαμορφώθηκε με βάση τη λογική και την αλήθεια.

Αυτή είναι στην πραγματικότητα η φρικτή περίπτωση του Rich Swier, ενός ανθρώπου που έχει αποφασιστικά φράξει τα αυτιά του από οτιδήποτε ακούγεται σαν αλήθεια. Στην πραγματικότητα, μπορεί κανείς να πει ότι ο Swier είναι μια κλασική αναπαράσταση ενός ατόμου που έχει τυφλωθεί τόσο από τη δική του κακή ιδεολογία που δεν μπορεί να δει τίποτα άλλο. Δεν το λέω επιπόλαια, ιδιαίτερα μετά την αλληλογραφία μου με τον Swier για το ζήτημα του Ισραήλ/Παλαιστίνης και αφού έγραψα ένα προηγούμενο άρθρο για την αλληλεπίδρασή μας.

Ωστόσο, στο πρόσφατο άρθρο του, ο Swier δηλώνει: « Έχω δει σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στον ιστότοπο VT που λένε ότι «η Χαμάς δημιουργήθηκε από το Ισραήλ . Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα ψέματα. Αυτό το ψέμα μοιάζει με δηλώσεις ότι οι Εβραίοι δημιούργησαν τους Ναζί ή χρηματοδότησαν τους Μπολσεβίκους. Είναι σαν να λέμε ότι οι μαύροι δημιούργησαν τη σκλαβιά».

Πώς απαντά κανείς σοβαρά σε μια δήλωση όπως αυτή; Αν ο Swier σταματούσε για μια φορά να ακολουθεί τη δική του ιδεολογία, θα είχε ανακαλύψει ότι κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν είπε ότι η Χαμάς δημιουργήθηκε στην πραγματικότητα από το Ισραήλ.

Το επιχείρημα είναι ότι αν το Ισραήλ δεν εκκαθάρισε τους Παλαιστίνιους, ιδιαίτερα τον λαό της Γάζας, δεν θα υπήρχε εξαρχής η Χαμάς! Δεν είμαστε οι μόνοι που προβάλλουν αυτό το επιχείρημα. Ο Andrew Higgins, ένας Ισραηλινός αξιωματούχος που είχε εργαστεί στη Γάζα τη δεκαετία του 1980, είπε στη Wall Street Journal το 2009:

«Όταν κοιτάζω πίσω στην αλυσίδα των γεγονότων νομίζω ότι κάναμε λάθος, αλλά εκείνη τη στιγμή κανείς δεν σκέφτηκε τα πιθανά αποτελέσματα. Η υπό την ηγεσία του Ισραήλ διοίκηση στη Γάζα κοίταξε ευνοϊκά τον παραπληγικό κληρικό, ο οποίος δημιούργησε ένα ευρύ δίκτυο σχολείων, κλινικών, βιβλιοθήκης και νηπιαγωγείων. Ο Σεΐχης Γιασίν δημιούργησε την ισλαμιστική ομάδα Mujama al-Islamiya, η οποία αναγνωρίστηκε επίσημα από το Ισραήλ ως φιλανθρωπικό ίδρυμα και στη συνέχεια, το 1979, ως ένωση.

«Το Ισραήλ ενέκρινε επίσης την ίδρυση του Ισλαμικού Πανεπιστημίου της Γάζας, το οποίο τώρα θεωρεί εστία μαχητικότητας. Το πανεπιστήμιο ήταν ένας από τους πρώτους στόχους που χτυπήθηκαν από ισραηλινά πολεμικά αεροσκάφη στην Επιχείρηση 2008-9. Η Μουτζάμα του Γιασίν θα γινόταν η Χαμάς, η οποία, μπορεί να υποστηριχθεί, ήταν οι Ταλιμπάν του Ισραήλ: μια ισλαμιστική ομάδα της οποίας οι προγονοί είχαν καταστρέψει η Δύση σε μια μάχη ενάντια σε έναν αριστερό εχθρό. Το Ισραήλ φυλάκισε τον Yassin το 1984 με ποινή κάθειρξης 12 ετών μετά την ανακάλυψη κρυμμένων κρυπτών όπλων, αλλά αφέθηκε ελεύθερος ένα χρόνο αργότερα». [3]

Ο Avner Cohen, ένας από τους κορυφαίους Ισραηλινούς ιστορικούς που έγραψε βιβλία όπως το Israel and the Bomb και το The Worst-Kept Secret: Israel’s Bargain with the Bomb (και τα δύο βιβλία εκδόθηκαν από την Columbia University Press), είπε στη Wall Street Journal την ίδια χρονιά. : «Η Χαμάς, προς μεγάλη μου λύπη, είναι δημιούργημα του Ισραήλ». [4] Ο Ισραηλινός συγγραφέας Shlomo Alegra των Times of Israel συμφωνεί τόσο με τον Higgins όσο και με τον Cohen. [5] Τώρα πώς άνθρωποι όπως ο Swier θα έχουν μια σοβαρή συζήτηση με ανθρώπους όπως ο Higgins και ο Cohen; Δεν θα φανεί γελοίος ο Swier; Η Χαμάς, παρεμπιπτόντως, αντιπροσωπεύει το « Κίνημα Ισλαμικής Αντίστασης».

Ο Swier λοιπόν δεν έχει ηθικό, ιστορικό και ακόμη και λογικό πόδι να σταθεί. Αλλά για να στηρίξει τη σιωνιστική του ιδεολογία, πρέπει να φέρει τον Robert Spencer.

Το 2015, έγραψα ένα ολόκληρο άρθρο υποστηρίζοντας ότι ο Alex Jones, ο Robert Spencer, ο Paul Joseph Watson και η Pamella Geller είναι όλοι σιωνιστές πόρνες . Και εξακολουθούν να είναι.

Εν ολίγοις, γνωρίζουμε από την προηγούμενη εμπειρία ότι ο Swier δεν σέβεται καθόλου την ιστορική υποτροφία. Αυτό και πάλι κάνει κάποιον να αναρωτιέται πώς μπόρεσε να περάσει από ένα διδακτορικό. πρόγραμμα, το οποίο υποτίθεται ότι είναι αυστηρή υποτροφία.

Κάποιος μπορεί να συμπεράνει ότι ο Swier φαίνεται να γνωρίζει την αλήθεια, αλλά επειδή λειτουργεί υπό μια κακή ιδεολογία που ακούει στο όνομα Σιωνισμός, πρέπει επομένως να είναι πόρνη, που σημαίνει ότι πρέπει να ανταλλάξει υποτροφία για ψεύδος. Λάβετε υπόψη ότι ένας από τους ορισμούς της πόρνης είναι να χρησιμοποιείτε «τον εαυτό σας ή τις ικανότητες ή τις πεποιθήσεις σας με τρόπο που δεν αξίζει σεβασμό».

[1] Daniel J. Flynn,  Intellectual Morons: How Ideology Makes Smart People Fall for Stupid Ideas  (Νέα Υόρκη: Crown Forum, 2004), 1.

[2] Για παραδείγματα αυτού, βλέπε Jon Wiener,  Historians in Trouble: Plagiarism, Fraud, and Politics in the Ivory Tower  (Νέα Υόρκη και Λονδίνο: The New Press, 2005); https://www.veteranstodayarchives.com/2014/07/13/scientific-frauds-academic-gangsters-and-the-khazarian-theory-revisited/.

[3] Andrew Higgins, «How Israel Helped to Spawn Hamas», Wall Street Journal , 24 Ιανουαρίου 2009

[4] Ό.π.

[5] Shlomo Alegra, «Η Χαμάς, η δημιουργία του ίδιου του Ισραήλ», Times of Israel , 3 Δεκεμβρίου 2018.

 

 

Πηγή

Προβολές : 340


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα