ΟΙ ΣΚΥΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ. ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΟ ΕΦΤΑΣΑΝ, Η ΡΗΞΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΥΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΚΑΚΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ.

ΟΙ ΣΚΥΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ. ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΟ ΕΦΤΑΣΑΝ, Η ΡΗΞΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΥΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΚΑΚΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ.

26 Αυγούστου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,091
Μοίρασέ το

 

Ο εγκεφαλικά παράλητος ζάβλακας αρχές Σεπτέμβρη στη ΔΕΘ ανακοινώνει αε πανευρωπαϊκή ΠΡΩΤΗ την ψηφιακή ταυτότητα, αυτή με το τσιπάκι.
Και βέβαια, ΣΤΟΧΟΣ των αφεντικών του δεν είναι η ταυτότητα, αλλά το ΨΗΦΙΑΚΟ ΧΡΗΜΜΑ.
Η αχρήματη οικονομία.
Η μεγάλη επανεκκίνηση του ανώμαλου παράφρονα.

Χωρίς ψηφιακό χρήμα η ταυτότητα ειναι άχρηστη.

 

Όποιος νομίζει πως θέλει να γίνει για το υπόλοιπο της ζωής του ΔΟΥΛΟΣ και να ΣΚΛΑΒΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ  ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ, ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ…

Γιατί αν νομίζει πως η ζωή του θα συνεχιστεί έστω και υπό τη μορφή που ζούμε σήμερα, είναι ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ…

 

ΚΑΙ ΝΑΙ… ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΩΔΕΚΑΨΗΦΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ 666!!!

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

Ή ΠΟΥ Θ’ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, Ή ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΜΑΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.
ΤΗΣ ΑΑΔΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΤΟΥ ΖΑΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ.
Η ΠΑΡΑΜΥΘΑ Ή ΜΑΛΛΟΝ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ
ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.
Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΒΙΝΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΩΝ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΦΡΟΝΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΧΗΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΗΚΕ ΕΠΙ 80ΕΤΙΑ, ΘΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ,  ΜΟΛΙΣ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΧΕΛΙΔΟΝΙΑ, ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ.
ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΙΟΛΑΣ ΕΙΔΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΑΠΟΙΚΙΑΣ.
ΑΡΧΙΣΕ ΚΙΟΛΑΣ Η ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΟΠΑΔΑΝΔΑ, Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ.
ΟΙ ΣΚΥΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΣΤΟ “Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΕΣΕΙΣ”.
ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΟ ΕΦΤΑΣΑΝ, Η ΡΗΞΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ
ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΥΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΚΑΚΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΔΟΞΟ ΜΟΥΓΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ.
Βιώσιμο μέλλον για τους σκυλάνθρωπους του ιουδαισμού και των ντόπιων πορνείων τους είναι η διατροφή με σκουλίκια και κατσαρίδες όπως με λύσσα μας φλόμωσαν στις διαφημίσεις μέσα απο το φεησμπουκικό κωλομάγαζο τους με κάτι ανθρωποζώα απο την ανατολή που τρώνε μετα βουλημίας λες και έχουν δέκα χρόνια να φάνε, μαμούνες, σκουλίκια, σκορπιούς και άλλα σιχαμερά έντομα και ερπετά.
Βιώσιμο μέλλον έβαλαν επιστημονικές αργυρώνητες πόρνες να μας πουν απο τα πετσωμένα ΜΜΕ τους οτι είναι, το να αλλάξουμε τις διατροφικές μας συνήθειες προκειμένου να αντιμετωπίσουμε την ακρίβεια των τροφίμων τρώγοντας ερπετά και σκουλίκια που είναι τζάμπα.
Και το είπαν οι ξευτιλισμένοι ζάβλακες των πτυχίων, ΔΗΜΟΣΙΑ απο τηλεόρασης.
ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ….
Το Φθινόπωρο το εργο των σατανιστών θα παιχτεί πάνω σε τριπλό ταμπλό.
Ο εγκεφαλικά παράλητος ζάβλακας αρχές Σεπτέμβρη στη ΔΕΘ ανακοινώνει αε πανευρωπαϊκή ΠΡΩΤΗ την ψηφιακή ταυτότητα, αυτή με το τσιπάκι.
Και βέβαια, ΣΤΟΧΟΣ των αφεντικών του δεν είναι η ταυτότητα, αλλά το ΨΗΦΙΑΚΟ ΧΡΗΜΜΑ.
Η αχρήματη οικονομία.
Η μεγάλη επανεκκίνηση του ανώμαλου παράφρονα.
Χωρίς ψηφιακό χρήμα η ταυτότητα ειναι άχρηστη.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΝΕ ΠΑΚΕΤΟ. ΜΑΖΙ.
ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ…
— ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΒΙΝΤ
— ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΝΕΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ
— ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΧΡΗΜΑΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ
— ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ.
ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΓΧΙΣΗ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΜΕΤΡΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,
ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΩΣ, ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΕΔΡΑΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ.
ΣΗΜΕΡΑ, ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΣΚΥΛΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ.
ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΣΚΥΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ.
ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΙΣΛΑΜ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ.
ΔΕΝ ΕΧΟΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΩΝ ΑΦΙΟΝΙΣΜΕΝΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΒΡΑΙΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΝΟΥΚΛΑΣ ΠΟΥ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ.
ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ.

 

Πηγή

Προβολές : 1,091


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα