Οι Σπαρτιάτες καλώς θα φύγουν από τη Βουλή αλλά η τριτοκοσμική και χυδαία διαπλοκή ΝΔ– Δικαιοσύνης κάνει την Ελλάδα…Σομαλία

Οι Σπαρτιάτες καλώς θα φύγουν από τη Βουλή αλλά η τριτοκοσμική και χυδαία διαπλοκή ΝΔ– Δικαιοσύνης κάνει την Ελλάδα…Σομαλία

24 Απριλίου, 2024 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:384
Μοίρασέ το

Η Δικαιοσύνη είναι ελεγχόμενη και δεν το λέει το BN, το λέει η ίδια η Ευρώπη

Το ό,τι η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα απονέμεται a la carte δεν το λέει το BN, το διατρανώνουν η Ευρωπαία εισαγγελέας και το ίδιο το ευρωκοινοβούλιο.

Οι Σπαρτιάτες είναι ξεκάθαρα ένα κόμμα που εισήλθαν στη Βουλή επειδή τους παρείχε στήριξη ο Ηλίας Κασιδιάρης

Οι Σπαρτιάτες καλώς θα φύγουν από τη Βουλή αλλά η τριτοκοσμική και χυδαία διαπλοκή ΝΔ– Δικαιοσύνης κάνει την Ελλάδα…Σομαλία
Για να το ξεκαθαρίσουμε:
ΤΟ ΤΑΓΚΟ ΧΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΥΟ…
ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ – ΔΙΑΦΘΟΡΑ…
ΑΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΚΛΑΠΑ – ΑΔΕΙΛΙΝΗ, ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ…
Σε μια ευνομούμενη πολιτεία, θα είχαν εκτελεστεί και οι τρεις…
Όταν καταλάβετε πως ο Μιχαλολιάκος και η Χ.Α. είναι κατασκεύασμα του σατανικού συστήματος της οικογένειας Μητσοτάκη και ότι ο έγκλειστος του ΔΟΜΟΚΟΥ, έχει κάνει τεράστιο κακό στη χώρα, θα τους στείλετε στο διάολο…
Όσο για τους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, ας πρόσεχαν, όταν έμπλεκαν με τον Κασιδιάρη… τα έγραψαν από την πρώτη στιγμή τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ.
Όλο αυτό το τζέρτζελο που γίνεται ένα χρόνο τώρα, τα σημερινά γεγονότα και τα όσα προκύψουν στην συνέχεια, έχουν έναν ΑΙΤΙΟ…  ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Μην μπερδεύετε το αν είναι παράνομα στη φυλακή ο Κασιδιάρης…
Πρέπει να γίνει επιτέλους κατανοητό, πως ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΡΑΠΑΙΝΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΠΛΕΟΝ ΕΝΝΟΙΑ ΜΙΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΙΚΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.
ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΣΧΥΡΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΜΑΖΑ ΡΑΓΙΑΔΩΝ… ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
Η Ελλάδα θυμίζει λατινοαμερικανικό καθεστώς με τη χυδαία διαπλοκή Εκτελεστικής Εξουσίας – Δικαιοσύνης που επέβαλε η κυβέρνηση της ΝΔ

Σε επικίνδυνες ατραπούς κινείται η Ελλάδα η οποία με ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι μία κατ’ επίφαση κοινοβουλευτική Δημοκρατία.
Οι αποδείξεις ότι η Ελλάδα κινείται σε έναν αυταρχικό κατήφορο είναι πολλές, παρά πολλές.

Η Ελλάδα θυμίζει λατινοαμερικανικό καθεστώς με τη διαπλοκή Εκτελεστικής Εξουσίας – Δικαιοσύνης που επέβαλε η κυβέρνηση της ΝΔ.
Η υπόθεση των παρακολουθήσεων, η συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών, η παρεμπόδιση του έργου της Ευρωπαίας εισαγγελέως και ο αποκλεισμός κομμάτων από εκλογικές διαδικασίες, επιβεβαιώνουν ότι «κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας».

Και μπορεί στην περίπτωση των Σπαρτιατών καλώς να απεφάνθη η Δικαιοσύνη ότι δεν πρέπει να λάβουν μέρος στις Ευρωεκλογές ή και να αποβληθούν από το Ελληνικό Κοινοβούλιο αλλά όλες οι περιπτώσεις δεν είναι ίδιες.

Η ΝΔ κατασκευάζει νόμους για να διώξει τους πολιτικούς αντιπάλους

Οι Σπαρτιάτες είναι ξεκάθαρα ένα κόμμα που εισήλθαν στη Βουλή επειδή τους παρείχε στήριξη ο Ηλίας Κασιδιάρης, πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής, πρώην Βουλευτής και Πρόεδρος του εθνικού κόμματος Έλληνες .

Ο Βασίλης Στίγκας ο πρόεδρος των Σπαρτιατών και κάποιοι άλλοι βουλευτές του εν λόγω κόμματος με παρασκηνιακές μεθοδεύσεις και πρωτοφανείς για τη μεταπολίτευση παρασκηνιακές επαφές με την κυβέρνηση αποκήρυξαν τον Ηλία Κασιδιάρη, επαναβεβαιώνοντας πως η αχαριστία ανθεί στην Ελλάδα.

Οι Σπαρτιάτες καλώς θα απομακρυνθούν από τη Βουλή αλλά η απόφαση να απαγγελθεί κατηγορία περί εξαπάτησης του εκλογικού κοινού είναι γελοία, έπρεπε με κάποιο τρόπο να βρουν μια μέθοδο να ενεργοποιήσουν το εκλογοδικείο ώστε το εν λόγω κόμμα να τεθεί εκτός 

Θύμα πολιτικής δίωξης ο Κασιδιάρης

Ο έγκλειστος Ηλίας Κασιδιάρης, ξεκάθαρα θύμα πολιτικής δίωξης στην Ελλάδα του 21ου αιώνα, δεν έχει καμία σχέση με τους Σπαρτιάτες, οι οποίοι με τον αποκλεισμό τους από τις Ευρωεκλογές και την αποβολή τους από τη Βουλή θα πληρώσουν το τίμημα της προδοσίας.
Ωστόσο ανησυχητικά επικίνδυνο είναι το γεγονός πως μία ολόκληρη πολιτεία μεθοδεύει και νομοθετεί, ώστε ο Ηλίας Κασιδιάρης που έχει καταδικαστεί μόνο πρωτόδικα, να μην μπορεί να κατέλθει σε εκλογικές αναμετρήσεις.
Του απαγορεύουν να μιλάει πολιτικά ή να στηρίζει κάποιο κόμμα, όποιο στηρίζει το εκλογοδικείο ή το Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου το αποβάλλει.
Όμως δεν είναι μόνο αυτό, η κυβέρνηση έχοντας μετατρέψει τη Δικαιοσύνη σε θεραπαινίδα της, έχει φτάσει στο σημείο να απαγορεύει και τις εξόδους στον έγκλειστο πολιτικό.

Ο σφιχτός και χυδαίος εναγκαλισμός της κυβέρνησης με τη Δικαιοσύνη έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε…Σομαλία που φιγουράρει πρώτη στον πίνακα με τις χώρες της Διαφθοράς.

Η Δικαιοσύνη είναι ελεγχόμενη και δεν το λέει το BN, το λέει η ίδια η Ευρώπη

Το ό,τι η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα απονέμεται a la carte δεν το λέει το BN, το διατρανώνουν η Ευρωπαία εισαγγελέας και το ίδιο το ευρωκοινοβούλιο.

«Μας μπλοκάρουν από το να βρούμε την αλήθεια.
Μας μπλοκάρουν από το να εφαρμόσουμε δικαιοσύνη.
Γιατί αν σου απαγορεύουν να κάνεις έρευνα, δεν μπορείς να αποκαλύψεις την αλήθεια.
Δυστυχώς, η συνταγματική πρόβλεψη πρέπει να αλλάξει.
Γι’ αυτό το έχουμε ζητήσει και έχουμε στείλει επιστολή στην Commission.
Δεν είναι στο χέρι μας να το αλλάξουμε αυτό.
Δεν είμαστε οι νομοθέτες» δηλώνει η Ευρωπαία εισαγγελέας για το έγκλημα των Τεμπών.
Στο ψήφισμά του, το Ευρωκοινοβούλιο για το προβληματικό ή το ανύπαρκτο κράτος δικαίου στην Ελλάδα καταγράφει τις φυσικές και προφορικές απειλές, καθώς και τις καταχρηστικές αγωγές (SLAPPS) εναντίον δημοσιογράφων από υψηλά ιστάμενους πολιτικούς, περιλαμβανομένων ανθρώπων του περιβάλλοντος του πρωθυπουργού, την παράνομη χρήση λογισμικού παρακολούθησης, όπως του Predador εναντίον πολιτικών αντιπάλων και δημοσιογράφων, ενώ επικρίνει την παράνομη εργαλειοποίηση του όρου απειλή για την εθνική ασφάλεια και σημειώνει την επιρροή του πρωθυπουργού στην ΕΥΠ, που τελεί υπό την άμεση εποπτεία του.

 

 

ΠηγήΑγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 384


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα