Οι Συνολικές Παγκόσμιες Συνδέσεις και Δράσεις Εκθέτουν την Διαβολική Ατζέντα της Συνωμοσίας για τη Παγκόσμια Διακυβέρνηση

Οι Συνολικές Παγκόσμιες Συνδέσεις και Δράσεις Εκθέτουν την Διαβολική Ατζέντα της Συνωμοσίας για τη Παγκόσμια Διακυβέρνηση

8 Οκτωβρίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:567
Μοίρασέ το

 

Ο κόσμος μας σήμερα είναι ένας κόσμος μυστικών εταιρειών, ΜΚΟ, κυβερνήσεων, κρυφών ολιγαρχών, τεχνοκρατών, “κυρίων της υγείας” που ονομάζονται φαρμακευτικές εταιρείες, μέσων μαζικής ενημέρωσης, κεντρικών τραπεζών και επικεφαλής εταιρειών, οι οποίοι συνεργάζονται και εργάζονται για την ίδια ακριβώς ατζέντα, ενώ οι ταπεινές μάζες στέκονται και παρακολουθούν χωρίς να κουνάνε το δαχτυλάκι τους. Αυτό είναι το πραγματικό μας πρόβλημα.

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Gary D. Barnett | Διαβάστε το εδώ

 

“Είμαστε ευγνώμονες στην Washington Post, στους New York Times, στο Time Magazine και σε άλλες μεγάλες εκδόσεις, οι διευθυντές των οποίων παρακολουθούσαν τις συναντήσεις μας και τηρούσαν τις υποσχέσεις τους για εχεμύθεια για σχεδόν 40 χρόνια……. Θα ήταν αδύνατο για εμάς να αναπτύξουμε το σχέδιό μας για τον κόσμο, αν είχαμε εκτεθεί στα φώτα της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια αυτών των ετών. Όμως, ο κόσμος είναι πιο εξελιγμένος και έτοιμος να βαδίσει προς μια παγκόσμια κυβέρνηση. Η υπερεθνική κυριαρχία μιας διανοούμενης ελίτ και των παγκόσμιων τραπεζιτών είναι σίγουρα προτιμότερη από την εθνική αυτοδιάθεση που εφαρμόστηκε τους προηγούμενους αιώνες”.

~ David Rockefeller


Διαίρει και βασίλευε – Διαίρει και βασίλευε – Διαίρει και βασίλευε.

 

Έχετε αρχίσει να βλέπετε τι συμβαίνει σε αυτή τη χώρα και στον κόσμο;

 

Μπορείτε ενδεχομένως να καταλάβετε ότι σκάβετε τους δικούς σας τάφους επιτρέποντας στον εαυτό σας να σας λένε ψέματα, να σας χειραγωγούν και να σας ελέγχουν μαζικά;

 

Είναι η αντίληψή σας τόσο στενά εστιασμένη που η μόνη σας πραγματικότητα είναι το απόλυτο σκοτάδι; Αυτό σίγουρα φαίνεται να συμβαίνει όταν συζητάμε για την κατάντια των μαζών σήμερα. Για να δει κανείς, πρέπει να είναι πρόθυμος να κοιτάξει και να βρει την αλήθεια, και στη συνέχεια να δράσει με βάση αυτή την αλήθεια. Οτιδήποτε λιγότερο είναι δειλία μπροστά στην τυραννία.

Μόλις ανοίξουν τα μάτια, γίνεται γελοία προφανές ότι όλα όσα συμβαίνουν σήμερα είναι μια υπολογισμένη συνωμοσία, η οποία είναι ενεργή εδώ και δεκαετίες, αλλά πρόσφατα επιταχύνθηκε δραματικά, καθώς η νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων και το σχέδιο της παγκόσμιας κυβέρνησής της πλησιάζει στην υλοποίησή της.

 

Λάβετε υπόψη σας, ότι αυτός ο κόσμος διοικείται από πολύ λίγους, ενώ εκατοντάδες εκατομμύρια εδώ και δισεκατομμύρια στη Γη, υποστηρίζουν και αποδέχονται τη δική τους υποδούλωση στα χέρια μιας ελάχιστης μειοψηφίας αυτής που είναι μια κυρίαρχη συνωμοτική συμμορία.

 

Σκεφτείτε μερικές μόνο από τις φρικαλεότητες που συμβαίνουν, και πώς όλες συνδέονται μεταξύ τους σε αυτό που αναφέρεται από την άρχουσα τάξη, τις κυβερνήσεις και τα ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης, ως επακόλουθο.

 

Σκεφτείτε ότι τα περισσότερα από αυτά τα φρικτά γεγονότα, και η αντίδραση σε αυτές τις άθλιες πράξεις, διαπερνούν πολλά σύνορα, γεωγραφικές περιοχές, έθνη-κράτη και ηπείρους- όλα δρουν με παρόμοιο τρόπο την ίδια στιγμή. Αυτό φυσικά δεν είναι δυνατόν, εκτός αν όλα αυτά συντονίζονται μεταξύ μιας άρχουσας τάξης σατανικών τεράτων, των οποίων τα θύματα είναι όλοι οι απλοί άνθρωποι στη γη.

Για τους σκοπούς του παρόντος, η εστίαση μπορεί να περιοριστεί μόνο στα τελευταία τέσσερα χρόνια, καθώς η μεγαλύτερη ώθηση προς την πλήρη παγκοσμιοποίηση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια αυτής της πρόσφατης χρονικής περιόδου.

 

Ξεκινώντας με την απάτη του ψεύτικου “Covid”, αυτή η ψεύτικη απειλή έγινε αποδεκτή ως πραγματική, αντιμετωπίστηκε ως μια μονοκοσμική αφήγηση, όπου σχεδόν όλες οι χώρες του κόσμου δρούσαν ταυτόχρονα και συντονισμένα.

 

Όλες αυτές οι χώρες πριν από αυτή την κατασκευασμένη “κατάσταση έκτακτης ανάγκης”, ήταν κάπως ανεξάρτητες, κυρίαρχες από κάποια άποψη, και πολλές ήταν εχθροί μεταξύ τους, αλλά όλες μαζί ενώθηκαν ως ένα για να αντιμετωπίσουν αυτόν τον προφανή ψεύτικο κίνδυνο που είχε τηλεγραφηθεί για χρόνια πριν μας τον φορτώσουν σε όλους μας. Αυτό δεν είναι εφικτό από καμία άποψη, εκτός αν συντονιστεί παγκοσμίως εκ των προτέρων.

Σκεφτείτε τις συνέπειες αυτής της απάτης στις εντολές, τις διαταγές, τους νέους νόμους και τους περιορισμούς, και πώς έγιναν καθολικά αποδεκτές από κάθε νομό της γης με τη μία.

 

Τα λουκέτα ήταν καθολικά, όπως και η χρήση μάσκας, τα ψεύτικα τεστ, η “κοινωνική αποστασιοποίηση”, οι καραντίνες, η διακοπή των ταξιδιών, και τελικά η αποδοχή και η μαζική ένεση παγκοσμίως εντελώς αδοκίμαστων, επικίνδυνων και θανατηφόρων δηλητηρίων που ονομάζονται “εμβόλια”, τα οποία προκάλεσαν μαζικές ασθένειες και θανάτους που συνεχίζονται μέχρι σήμερα.

 

Σκεφτείτε τη μεταναστευτική δυσπραγία και την παγκόσμια κυβερνητική ώθηση για μαζική μετανάστευση, που έχει καταστρέψει πολλές χώρες και έχει καταστρέψει τις οικονομίες παντού. Και πάλι, αυτό ήταν ευρέως διαδεδομένο σε όλα τα σύνορα κατά την ίδια χρονική περίοδο. Αυτό εξακολουθεί να συμβαίνει καθημερινά και να προκαλεί χάος παγκοσμίως.

 

Σκεφτείτε το τέχνασμα του “ρατσισμού” που έχει κατασκευαστεί, χειραγωγηθεί, με σωρεία ψεμμάτων, δημιουργηθεί και υποδαυλιστεί, από όλους τους ίδιους παίκτες που ελέγχουν τον κόσμο.

 

Αυτός ο νέος παράνομος ρατσισμός είναι μια πλήρης απάτη που αποσκοπεί μόνο στο να διχάσει, αλλά οποιαδήποτε επιθεώρηση των κινήτρων καταστρέφει ολόκληρη τη βάση αυτής της απατηλής συνωμοσίας για την πρόκληση αναταραχής.

 

Στην ουσία, αυτό έχει γίνει πραγματικός ρατσισμός εναντίον όλων των λευκών ανθρώπων, ειδικά των λευκών ανδρών, αλλά ολόκληρη η άρχουσα τάξη και οι πόρνες των μέσων ενημέρωσης που διαιωνίζουν αυτό το ψέμα, είναι κυρίως λευκοί άνδρες.

 

Βγάζει αυτό κανένα νόημα αν ο πραγματικός ρατσισμός είναι το πρόβλημα; Φυσικά και όχι, καθώς αυτό είναι απλώς ένας άλλος τρόπος για να προκληθεί μίσος και πανικός, Δεν είναι σε καμία περίπτωση βάσιμος, αλλά χρησιμοποιείται ως όπλο σε πολλές περιοχές του κόσμου ταυτόχρονα.

Σκεφτείτε ότι οι αφύσικες πυρκαγιές, οι πυρκαγιές τέτοιας ακραίας θερμότητας και καταστροφής, που στοχοποιούν ολόκληρες πόλεις, κωμοπόλεις, φυσικούς θησαυρούς, δασικές εκτάσεις, περιζήτητες γεωγραφικές τοποθεσίες και ανθρώπινη τροφή.

 

Για άλλη μια φορά, δεν πρόκειται για μεμονωμένες τρομοκρατικές επιθέσεις, αυτό συμβαίνει παγκοσμίως και συντονισμένα.

 

Οι καταστροφές συμβαίνουν στην Καλιφόρνια, τη Χαβάη, τη Νέα Υόρκη, το μεγαλύτερο μέρος των δυτικών ΗΠΑ, τον Καναδά, την Ελλάδα, την Ισπανία, την Τουρκία, πολλά άλλα μέρη της Ευρώπης, την Κίνα, την Αυστραλία, για να αναφέρουμε μόνο μερικά.

Οι περισσότερες από αυτές τις πυρκαγιές είναι πολύ πιο καυτές και πιο θανατηφόρες από οποιαδήποτε φυσική πυρκαγιά θα μπορούσε να είναι, και πάλι, αυτό είναι ευρέως διαδεδομένο σε όλο τον κόσμο την ίδια στιγμή.

 

Η κύρια ευθύνη για ένα μεγάλο μέρος αυτής της τρομοκρατικής καταστροφής βασίζεται στο ψέμα και την απάτη που ονομάζεται “ανθρωπογενής κλιματική αλλαγή”, και αυτό κατά τη γνώμη μου είναι ο άξονας όλων των προσπαθειών να καταστραφεί αυτός ο πλανήτης, οι οικονομίες και το μεγαλύτερο μέρος των ανθρώπων που αποτελούν τις μάζες στο σύνολό τους.

Και πάλι, αυτή είναι μια ατζέντα που επιδιώκεται παγκοσμίως, και σε μια συντονισμένη προσπάθεια όλοι μαζί ως ένα σύνολο.

Επίσης, φαίνεται να υπάρχει μια γιγαντιαία ώθηση, ψεύτικη φυσικά, προς αυτή την παράλογη ηλιθιότητα των τρανσέξουαλ, και πάλι αυτό συμβαίνει σε πολλές διαφορετικές χώρες σε όλο τον κόσμο μαζί.

 

Οι τρανσέξουαλ αποτελούν μόνο ένα κλάσμα του 1% του πληθυσμού, αλλά η προβολή που δίνεται σε αυτή την απάτη είναι και πάλι καθολική.

 

Αν κάποιος παρακολουθούσε την τηλεόραση, τα αθλητικά γεγονότα, τη διαφήμιση και τα σκηνοθετημένα γεγονότα, θα νόμιζε ότι οι “τρανσέξουαλ” αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος των πληθυσμών. Τα σχολεία σε ολόκληρη τη χώρα, αλλά και σε άλλες χώρες, κατακλύζονται από αυτή την ανοησία περί τρανσέξουαλ.

 

Είναι εντελώς ανήθικο, και το να επιτρέπετε στα παιδιά να εκτίθενται σε αυτή την τρέλλα είναι το παράδειγμα του κακού. Αλλά τότε, ελέγξτε τα παιδιά και ελέγξτε τον κόσμο.

 

Είναι απλά ένα παιχνίδι αναμονής.

 

Η πλύση εγκεφάλου και η κατήχηση των νέων θα εγγυηθεί ότι όταν οι ηλικιωμένοι δεν θα κατοικούν πλέον σε αυτόν τον κόσμο, οι κυβερνήτες θα έχουν κερδίσει εξ ορισμού: έχοντας έναν εντελώς αποβλακωμένο, πειθήνιο και αδαή πληθυσμό που αποδέχεται μια ανώτατη αρχή να διαχειρίζεται και να ελέγχει τις ζωές τους.

 

Είναι όλα αυτά, και προφανώς τόσα άλλα, τυχαία; Είναι όλα τυχαία; Μπορούν όλα όσα συμβαίνουν σε αυτόν τον κόσμο να συμβαίνουν σχεδόν παντού, και όλα ταυτόχρονα, από όλους τους διαφορετικούς τύπους ανθρώπων και πολιτισμών, και να εξακολουθούν να θεωρούνται φυσικά;

 

Ή μήπως είναι κανονισμένα από κάποια μεγάλη συμμορία που έχει ένα σχέδιο για την υπόλοιπη ανθρωπότητα που οδηγεί μόνο στην απόλυτη κυριαρχία;

 

Αν όλες αυτές οι φρικαλεότητες συμβαίνουν ταυτόχρονα και καθολικά σε πολλές περιπτώσεις, δεν είναι προφανές ότι όλα αυτά είναι ενορχηστρωμένα και, επομένως, μια προκαθορισμένη συνωμοσία κατά της ελευθερίας και της ατομικότητας;

 

Προτείνω, ότι αυτό ακριβώς συμβαίνει, και το πιο θλιβερό είναι ότι οι περισσότεροι από εσάς έχετε τυφλωθεί από τη δική σας επιθυμία να κρυφτείτε από την αλήθεια και την πραγματικότητα, από τις “πεποιθήσεις” σας που σας ταΐζουν οι κυβερνήσεις, και από την αποδοχή βασιλιάδων και ηγεμόνων που έχετε εκούσια επιλέξει ως αφέντες σας.

Ο κόσμος μας σήμερα είναι ένας κόσμος μυστικών εταιρειών, ΜΚΟ, κυβερνήσεων, κρυφών ολιγαρχών, τεχνοκρατών, “κυρίων της υγείας” που ονομάζονται φαρμακευτικές εταιρείες, μέσων μαζικής ενημέρωσης, κεντρικών τραπεζών και επικεφαλής εταιρειών, οι οποίοι συνεργάζονται και εργάζονται για την ίδια ακριβώς ατζέντα, ενώ οι ταπεινές μάζες στέκονται και παρακολουθούν χωρίς να κουνάνε το δαχτυλάκι τους. Αυτό είναι το πραγματικό μας πρόβλημα.

“Κανείς δεν είναι πιο απελπιστικά σκλαβωμένος από εκείνους που πιστεύουν ψευδώς ότι είναι ελεύθεροι”.

~ Johann Wolfgang von Goethe


-Δικτυογραφία :

Total World Connections and Actions Expose the Evil Agenda of the One World Governance Plot – garydbarnett.com

Total World Connections and Actions Expose the Evil Agenda of the One World Governance Plot

 

Πηγή

Προβολές : 567


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα