Οι σύμβουλοι του FDA εγκρίνουν ομόφωνα τα m-volια των Pfizer και Moderna για τον COVID για βρέφη και μικρά παιδιά, αγνοώντας τον όρο του “Μη βλάπτειν””

20 Ιουνίου, 2022 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

 

“Όλοι οι κίνδυνοι επάνω στα αθώα παιδιά και όλες οι ανταμοιβές δισεκατομμυρίων δολαρίων πηγαίνουν στα φαρμακευτικά προϊόντα που προστατεύονται από την κυβέρνηση”, δήλωσε ο εκπρόσωπος Louie Gohmert (R-Texas), αφού οι σύμβουλοι της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ ψήφισαν σήμερα με 21- 0 ψήφους προτείνοντας τα m-volια τωνPfizer και Moderna για τον COVID-19 για βρέφη και μικρά παιδιά

“Ανησυχώ βαθιά ότι η ώθηση για τον m-volιασμό αυτών των παιδιών δεν είναι τίποτα άλλο από ένα ΔΥΣΤΟΠΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ με άγνωστες ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ”, είπε ο Gohmert στην επιτροπή.

 

ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ – ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ…

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση blümlifee

 

από την
Megan Redshaw

 

Η συμβουλευτική επιτροπή m-volίων της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) ψήφισε σήμερα ομόφωνα με 21-0 ψήφους για να προτείνει τα m-volια των Pfizer και Moderna για τον COVID-19 για βρέφη και μικρά παιδιά, αναφέροντας ότι το σύνολο των διαθέσιμων στοιχείων δείχνει ότι τα οφέλη των m-volίων υπερτερούν των κινδύνων.

Το m-volιο τριών δόσεων της Pfizer θα καλύπτει παιδιά ηλικίας 6 μηνών έως 5 ετών, ενώ το m-volιο δύο δόσεων της Moderna καλύπτει παιδιά ηλικίας 6 μηνών έως 6 ετών.

Τα κράτη έχουν ήδη παραγγείλει εκατομμύρια δόσεις που διατέθηκαν πριν από την έγκριση του FDA από την κυβέρνηση Μπάιντεν.

Ανάλογα με το αν ο FDA και τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) αποδέχονται τις συστάσεις των συμβουλευτικών επιτροπών τους, αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου έχουν πει ότι η χορήγηση m-volίων για αυτές τις ηλικιακές ομάδες θα μπορούσε να ξεκινήσει ήδη από τις 21 IOYNIOY. (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Η Συμβουλευτική Επιτροπή Εμβολίων και Συναφών Βιολογικών Προϊόντων (VRBPAC) ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ σχετικά με τους τραυματισμούς που προκαλούν τα m-volια, και ενός βουλευτή που εκπροσωπούσε άλλους 17 νομοθέτες ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ M-VOLΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19 ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Πολλά από τα μέλη της επιτροπής, συμπεριλαμβανομένου του παιδίατρου Δρ. Ofer Levy, είπαν ότι η απόφαση να εγκριθούν τα m-volια αφορούσε την παροχή επιλογής σε γονείς που ήθελαν πρόσβαση στα m-volια COVID-19, παρά τις ανησυχίες των δημοσίων σχολιαστών ότι η επιτροπή δεν συμμορφωνόταν με τις απαιτήσεις περί Άδειας Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης (EUA) και αυτή η εξουσιοδότηση θα οδηγούσε τελικά σε εντολές — όπως συνέβη με τα m-volια για τους ενήλικες.

“Γνωρίζω ότι το ποσοστό θνησιμότητας από τον COVID για τα μικρά παιδιά μπορεί να μην είναι εξαιρετικά υψηλό”, είπε ο Δρ. Jay Portnoy, καθηγητής παιδιατρικής στο Children’s Mercy Hospital στο Κάνσας Σίτι του Μιζούρι. “Είναι απολύτως τρομακτικό για τους γονείς να έχουν το παιδί τους άρρωστο”.

Ο Portnoy είπε ότι υπάρχουν “τόσοι πολλοί γονείς που είναι απολύτως απελπισμένοι και ζητούν να κάνουν αυτό το m-volιο” και πιστεύει ότι η επιτροπή “τους οφείλει να τους δώσει την επιλογή”. (να τα δολοφονήσουν νόμιμα)

Αρκετά μέλη της επιτροπής, συμπεριλαμβανομένου του Δρ. Paul Offit, διευθυντή του Κέντρου Εκπαίδευσης Εμβολίων στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο της Φιλαδέλφειας, εξέφρασαν ανησυχίες για το m-volιο της Pfizer κατά του COVID-19 για τα παιδιά και την ελάχιστη προστασία που παρείχε μετά από δύο δόσεις.

Ο Offit είπε ότι εξακολουθεί να υποστηρίζει την έγκριση ενός σχήματος τριών δόσεων για τις μικρότερες ηλικιακές ομάδες, αλλά αναμένει ότι μπορεί να χρειαστούν τέσσερεις δόσεις. (!!!!!!!!!!!)

Το m-volιο της Moderna για βρέφη και νήπια αποτελείται από δύο m-volια των 25 μικρογραμμαρίων, ενώ το m-volιο της Pfizer είναι ένα σχήμα τριπλής δόσης m-volίων 3 μικρογραμμαρίων το καθένα.

Συνδυάζοντας όλες τις ηλικίες μαζί, η Pfizer είπε ότι το σχήμα τριών δόσεων για παιδιά ηλικίας 6 μηνών έως 5 ετών ήταν 80% αποτελεσματικό στην πρόληψη ασθενειών από την παραλλαγή Omicron με βάση προκαταρκτικά δεδομένα από την κλινική της δοκιμή.

Ο αριθμός 80% υπολογίστηκε 30 ημέρες μετά την τρίτη δόση. Όπως σημειώθηκε από τα μέλη της επιτροπής, ο αριθμός αποτελεσματικότητας είναι πιθανό να μειωθεί μετά από 30 ημέρες και προτάθηκε η παρακολούθηση μετά την έγκριση.

Η Moderna είπε ότι το m-volιο της με δύο δόσεις ήταν περίπου 51% αποτελεσματικό κατά της μόλυνσης από το Omicron σε παιδιά κάτω των 2 ετών και περίπου 37% σε παιδιά ηλικίας 2 έως 5 ετών, αναφέροντας διαφορετικούς αριθμούς αποτελεσματικότητας από αυτούς που ανέφερε η εταιρεία τον Μάρτιο.

Σε ένα δελτίο τύπου στις 23 Μαρτίου, η Moderna είπε ότι το m-volιο της στην ηλικιακή ομάδα 6 μηνών έως 2 ετών ήταν μόνο 43,7% αποτελεσματικό. Στην ηλικιακή ομάδα μεγαλύτερης ηλικίας, η εταιρεία είπε ότι το m-volιο της ήταν 37,5% αποτελεσματικό.

Ένας κορυφαίος αξιωματούχος της Moderna έχει ήδη πει ότι θα είναι απαραίτητη μία ενισχυτική δόση.

Όλα τα προηγουμένως εγκεκριμένα m-volια και τα αναμνηστικά τους για τον COVID-19 για όλες τις ηλικιακές ομάδες έπρεπε να πληρούν την απαίτηση 50% του FDA πριν από τη λήψη EUA.

Ωστόσο, ο Δρ Peter Marks, διευθυντής του Κέντρου Αξιολόγησης και Έρευνας Βιολογικών Φαρμάκων στο FDA, τον περασμένο μήνα είπε στην Υποεπιτροπή Επιλογής της Βουλής για την Κρίση του Κορωνοϊού ότι ο οργανισμός δεν θα αρνηθεί την έγκριση ενός παιδιατρικού m-volίου εάν δεν ανταποκρίνεται στην αποτελεσματικότητα του 50% του οργανισμού. κατώφλι για τον αποκλεισμό των συμπτωματικών λοιμώξεων.

 

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ FDA ΓΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΩΝ

Κατά τη διάρκεια του τμήματος δημόσιας ακρόασης της συνάντησης, ο εκπρόσωπος Louie Gohmert (R-Texas) είπε ότι υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των m-volίων COVID-19, ειδικά για μωρά και μικρά παιδιά.

“Ανησυχώ βαθιά ότι η ώθηση για τον m-volιασμό αυτών των παιδιών δεν είναι τίποτα άλλο από ένα ΔΥΣΤΟΠΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ με άγνωστες ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ”, είπε ο Gohmert στην επιτροπή. “Μερικοί από εμάς έχουν περιγράψει αυτές τις ερωτήσεις σε μια επιστολή προς το VRBPAC, αλλά δεν έλαβαν ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ και θέτω μερικές από αυτές εδώ”.

Ο Gohmert είπε:

Νούμερο 1, ΓΙΑΤΙ ο FDA ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ τις ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ προέγκρισης, δεδομένα ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ και άλλα δεδομένα κατασκευαστή μετά την έγκριση;

“Νούμερο 2, ποιος είναι ο παράγοντας καρδιακού κινδύνου στη χορήγηση αυτών των m-volίων για τον COVID σε παιδιά;

“Νούμερο 3, παγκοσμίου φήμης ανοσολόγοι έχουν εκφράσει ανησυχίες για πιθανή ενίσχυση που εξαρτάται από τα αντισώματα ή ADE, που προκύπτει από τα m-volια για τον COVID, και δεδομένου ότι η ADE ήταν πρόβλημα σε προηγούμενες άσχετες δοκιμές αναπνευστικών m-volίων, πρέπει να γνωρίζουμε ποιες μελέτες, εάν υπάρχουν, Ο FDA λέει ότι χρησιμοποιείται σχετικά με την ADE από τα εμβόλια για τον COVID σε παιδιά κάτω των 5 ετών ή σε οποιαδήποτε ηλικιακή ομάδα. ΜΠΟΡΕΙ Ο FDA ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ADE ΓΙΑ ΤΑ Μ-VOLIAΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ;

“Αριθμός 4, εάν εγκριθεί ευρέως σε παιδιά 5 ετών και κάτω, πόσες ζωές, αν υπάρχουν, εκτιμά η FDA ότι θα σωθούν το επόμενο έτος; Δεδομένων των τραυματισμών που αναφέρθηκαν στο σύστημα VAERS [ Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου ] του FDA, πώς θα αξιολογήσει ο FDA τους σοβαρούς τραυματισμούς από m-volια έναντι των σοβαρών αποτελεσμάτων COVID;

“Αριθμός 5, είναι δυνατόν τα προτεινόμενα m-volια για τον COVID σε μικρά παιδιά να δημιουργήσουν αυξημένο κίνδυνο σε μελλοντικές νέες παραλλαγές COVID;

“Αριθμός 6, γιατί ο FDA μείωσε πρόσφατα τη γραμμή αποτελεσματικότητας για τα m-volια κατά του COVID για τα μικρότερα παιδιά; Αυτή η αλλαγή μειώνει σημαντικά τα αναμενόμενα οφέλη από οποιονδήποτε m-volιασμό κατά του COVID για μικρά παιδιά και προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία δεδομένου ότι πάνω από το 70% αυτής της ηλικιακής κοόρτης είναι ήδη οροθετικό”.

Ο Gohmert είπε ότι αυτές οι ερωτήσεις και άλλες 13 ερωτήσεις που θέτουν οι νομοθέτες είναι κρίσιμες και αξίζουν απαντήσεις από την FDA και το VRBPAC πριν από οποιαδήποτε EUA με τη”«συνοδευτική προστασία για ευθύνη για κάθε βλάβη που έχει προκληθεί”.

Ο Gohmert πρόσθεσε:

“Συμπερασματικά, ορισμένοι από εμάς έχουμε σοβαρές ανησυχίες ότι στην εξισορρόπηση του κινδύνου με τις ανταμοιβές εδώ, όλοι οι κίνδυνοι πέφτουν επάνω στα αθώα παιδιά και όλα τα κέρδη των δισεκατομμυρίων δολαρίων πηγαίνουν στα φαρμακευτικά προϊόντα που προστατεύονται από την κυβέρνηση, αφήνοντάς με να αναρωτιέμαι αν οι Ρεπουμπλικάνοι έχουν την πλειοψηφία, … ίσως χρειαστεί να έχω ένα νομοσχέδιο […] για να επιτρέψω την αστική και ποινική ευθύνη στους παρόχους m-volίων, παρά το EUA που θα ανάγκαζε μεγαλύτερη ευαισθησία ως προς τη βλάβη των m-volίων στα μικρά παιδιά μας”.

 

ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΒΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ Μ-VOLIΑ ΜΙΛΟΥΝ

 

Κατά τη διάρκεια της δημόσιας ακρόασης της συνάντησης, πολλά άτομα συζήτησαν τους τραυματισμούς που υπέστησαν μετά τον m-volιασμό με τα m-volια της Moderna και της Pfizer για τον COVID-19, παρακαλώντας τους αξιωματούχους να εξετάσουν τι συμβαίνει με τον ενήλικο πληθυσμό προτού εγκρίνουν m-volια για παιδιά.

Η Jasmine King, μια 38χρονη δικηγόρος της οποίας η άδεια δικηγορίας έληξε μετά τον τραυματισμό της από την πρώτη της δόση Moderna, είπε ότι έχει πάει σε περισσότερα από 50 ραντεβού γιατρού και έχει ξοδέψει περισσότερα από 20.000 δολάρια σε συνεδρίες, θεραπείες και συμπληρώματα στην προσπάθεια να θεραπευτεί από τα τραύματά της.

Η King είπε ότι παρακολουθείται για τη νόσο του Lou Gherig και ανέπτυξε συμπτώματα αισθητηριακών νεύρων, προβλήματα κινητικών νεύρων, αίσθημα παλμών και προβλήματα στο αυτόνομο νευρικό σύστημα μετά τον m-volιασμό.

Η King ζήτησε από τη συμβουλευτική ομάδα να εξετάσει τι συμβαίνει στον ενήλικο πληθυσμό για να δει τι θα μπορούσε να συμβεί στον παιδιατρικό πληθυσμό – εάν δοθεί εξουσιοδότηση – και να εξετάσει τους τραυματισμούς από τα m-volια όταν συζητούν τους κινδύνους του COVID-19.

Η Kathlyn Hinesley επεσήμανε ότι ο FDA απαγορεύεται νομικά να εγκρίνει οποιοδήποτε βιολογικό προϊόν για χρήση έκτακτης ανάγκης εκτός εάν υπάρχει επείγουσα κατάσταση που ενέχει κίνδυνο θανάτου για την ομάδα στόχο, το προϊόν είναι αποτελεσματικό στην πρόληψη της νόσου, είναι ασφαλές και τα οφέλη πρέπει να υπερτερούν το ρίσκο.

H Hinesley δήλωσε :

“Σε ό,τι αφορά το πρώτο σημείο, τα παιδιά χωρίς συννοσηρότητες που αποκτούν COVID-19 έχουν ποσοστό επιβίωσης 99,98%. Δεν υπάρχει έκτακτη ανάγκη. Προχωρώντας προς την αποτελεσματικότητα, μια μελέτη […] που περιλαμβάνει ανάλυση δεδομένων 145 χωρών διαπίστωσε ότι τα m-volια κατά του COVID-19 στην πραγματικότητα συσχετίστηκαν με 38% αύξηση των κρουσμάτων COVID-19 και αύξηση 31% στους θανάτους. Θα μπορούσαν αυτά τα m-volια να επηρεάσουν αρνητικά την ανοσία;

“Ο αριθμός των σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών που επηρέασαν παιδιά ηλικίας 5 έως 17 ετών που αναφέρθηκαν στο VAERS στις 3 Ιουνίου ήταν 8.811, συμπεριλαμβανομένων 114 θανάτων και 1.346 περιπτώσεων μυοκαρδίτιδας — μια κατάσταση που μπορεί να είναι θανατηφόρα.

“Μπορούμε να υποθέσουμε ότι ΑΝ ΕΓΚΡΙΘΟΥΝ εγκριθούν αυτά τα m-volια, κάποια ΜΩΡΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ. Τα ΟΦΕΛΗ αυτών των m-volίων είναι ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΙΜΑ και οι ΚΙΝΔΥΝΟΙ είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ”.

Η Hinesley ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΤΙ ΕΑΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ Μ-VOLIA ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ.

Ο Sam Dodson, ένας μηχανικός, κάλεσε τον FDA ότι δεν έκανε τίποτα με τα “τεράστια σήματα ασφάλειας”, και ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΔΟΚΙΜΩΝ ΓΙΑ 75 ΧΡΟΝΙΑ, αγνοώντας δόλια δεδομένα, αγνοώντας ανεπιθύμητα συμβάντα, όπως μυοκαρδίτιδα και ασθένειες πριόν και αγνοώντας προβλήματα υπογονιμότητας.

Ο Dodson εξέφρασε επίσης ανησυχίες για τα δεδομένα βιοδιανομής για τα οποία κατηγόρησε την υπηρεσία ότι “δεν έκανε τίποτα”.

“ΜΕΤΑΤΡΕΨΑΤΕ ΕΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ που κάποτε ήταν σεβαστό ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΟΧΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΤΕ ΝΑΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ”, είπε ο Dodson .

“Αν σας έχει μείνει ένα κομμάτι ανθρωπιάς, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ Μ-VOLΙΑΣΜΟΙ […]”.

Πριν τελειώσει ο χρόνος του, ο Dodson είπε ότι η επιτροπή ίσως να ενδιαφέρεται να καταλάβει

ΠΩΣ “ΘΑ ΔΙΑΓΝΩΣΟΥΝ ΜΥΟΚΑΡΔΙΤΙΔΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΒΡΕΦΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ”.

 

Η Δρ. Katarina Lindley, γιατρός και μέλος της διευθύνουσας επιτροπής για το Παγκόσμιο Συμβούλιο για την Υγεία, είπε ότι τα δεδομένα από το CDC από τον Φεβρουάριο έδειξαν ότι το 74,2% των παιδιών έχουν ήδη αποκτήσει COVID-19 και εξέφρασε ανησυχίες για τα δεδομένα της Moderna και της Pfizer που παρουσιάστηκαν στην FDA .

Η Lindley δήλωσε :

“Πάνω από 150 ΜΕΛΕΤΕΣ δείχνουν ότι η ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ είναι ΑΝΩΤΕΡΗ.

Το ποσοστό θνησιμότητας από μόλυνση κάτω των 5 ετών είναι 0,1 στις 100.000 ή 1 στο εκατομμύριο. Ο κίνδυνος του m-volιασμού στο ήδη άνοσο είναι μεγαλύτερος από 1 στο εκατομμύριο.

“Τόσο η Pfizer όσο και η Moderna ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ρητά ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥΣ. Το έκαναν αυτό ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΝΟΣΗ ΑΠΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.

“Ο Μ-VOLΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΗΔΗ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ να έχουν υπεράνοση απόκριση. Αυτό σημαίνει ότι ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΘΑΝΑΤΟ ΕΑΝ ΤΑ Μ-VOLIAΣΕΤΕ. Αυτό είναι κακή επιστήμη”.

 

ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ FDA ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ Μ-VOLΙΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΒΡΕΦΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΩΝ

Το ανοσοποιητικό αποτύπωμα δεν ήταν στην ημερήσια διάταξη στη συνεδρίαση του VRBPAC, ούτε συζητήθηκε μεταξύ ειδικών.

Ωστόσο, οι συντάκτες ενός άρθρου που δημοσιεύτηκε αυτή την εβδομάδα στο STAT, μια δημοσίευση της φαρμακευτικής βιομηχανίας, έθεσαν το ζήτημα ως δικαιολογία για να καλέσουν την επιτροπή του FDA να απορρίψει την EUA της Pfizer και της Moderna για μικρά παιδιά.

Ο Steve Brozak, ιδρυτής του Ερευνητικού Ινστιτούτου WBB, και ο Δρ. Richard Marfuggi, χειρουργός και ιατρικός διευθυντής του Ερευνητικού Ινστιτούτου WBB και μέλος της Επιτροπής Βιοϊατρικής Δεοντολογίας της Πολιτείας του Νιου Τζέρσεϊ, έγραψαν:

“Η ψηφοφορία για αυτό το -volιο για αυτόν τον ευάλωτο τομέα του πληθυσμού δεν είναι αδυσώπητη. Η διαθεσιμότητα μιας θεραπείας δεν δικαιολογεί τη χρήση της όταν τα οφέλη μιας τέτοιας χρήσης είναι τόσο ελάχιστα δικαιολογημένα και δεν υπάρχουν δεδομένα για μελλοντικές συνέπειες για αυτόν τον πληθυσμό που να περιλαμβάνουν ειδικά την αποτύπωση.

“Το VRBPAC θα πρέπει να πει “OXI” ΣΤΟΝ Μ-VOLIAΣΜΟ ΒΡΕΦΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΩΝ ΜΕ ΤΑ Μ-VOLIA Pfizer/BioNTech. Πρώτα από όλα έρχεται το “Μη βλάπτειν” και αυτό δεν ήταν ποτέ πιο σημαντικό ρητό”.

Η ανοσολογική αποτύπωση ή το αρχικό αντιγονικό αμάρτημα (OAS), προκύπτει από έκθεση σε πρωτεΐνες ή άλλες βιολογικές δομές ιών, όπως η πρωτεΐνη ακίδας SARS-CoV-2 , που επιτρέπουν σε έναν ιό να διεισδύσει στα κύτταρα ξενιστές και να προκαλέσει μόλυνση.

Το OAS αναφέρεται στην προτίμηση του ανοσοποιητικού συστήματος να ανακαλεί υπάρχοντα κύτταρα μνήμης – που ανακαλούν το ίδιο παθογόνο για παραγωγή αντισωμάτων – αντί να διεγείρει μια νέα απόκριση όταν αντιμετωπίζει ένα νέο αλλά στενά συνδεδεμένο αντιγόνο.

Σύμφωνα με τους Brozak και Marfuggi, η αποτύπωση μπορεί να προέλθει απευθείας από μια οξεία λοίμωξη που αποκτάται φυσικά ή έμμεσα μέσω του m-volιασμού.

“Μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένες – ή ενισχυμένες – αποκρίσεις σε μελλοντικές παραλλαγές με άγνωστες κλινικές συνέπειες”, έγραψαν. “Το πρώτο είναι ωφέλιμο, το δεύτερο όχι”.

Η αποτύπωση του ανοσοποιητικού συστήματος και οι αρνητικές επιπτώσεις της αποτύπωσης δεν είναι νέες έννοιες. Μια ομάδα ερευνητών σε μια εργασία του 2013 περιέγραψε πώς τα βρέφη που επέζησαν από τη ρωσική πανδημία του 1889 ήταν πιο πιθανό να βιώσουν υπερβολική θνησιμότητα ως ενήλικες κατά τη διάρκεια της πανδημίας της ισπανικής γρίπης του 1918.

Τα βρέφη που επέζησαν από την ισπανική γρίπη του 1918 είχαν περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν υπερβολική θνησιμότητα ως ενήλικες κατά τη γρίπη του Χονγκ Κονγκ του 1968 και τα βρέφη που εκτέθηκαν στην πανδημία της γρίπης των χοίρων του 1957 είχαν περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν υπερβολική θνησιμότητα ως ενήλικες κατά την πανδημία H1N1 του 2009 στο Μεξικό .

Σύμφωνα με το Δόγμα του Προπατορικού Αντιγονικού Αμαρτήματος του Δρ. Thomas Francis, η αρχική εκκίνηση του ανοσοποιητικού συστήματος (αρχική έκθεση στον ιό, είτε στη φύση είτε μέσω m-volίου) “διορθώνεται” εφ’ όρου ζωής.

Εάν η αρχική εκκίνηση του ανοσοποιητικού συστήματος είναι υποβέλτιστη και προκατειλημμένη, τότε αυτή η υποβέλτιστη αρχική εκκίνηση μπορεί αποτελεσματικά να διαταράξει και να προκαταλάβει την ανοσολογική απόκριση μακροπρόθεσμα, η οποία θα καθοδηγούσε όλες τις μελλοντικές ανοσολογικές αποκρίσεις, δήλωσε ο Δρ. Paul Elias Alexander, παγκόσμιος ειδικός για τον COVID-19.

Σύμφωνα με τους Brozak και Marfuggi , το ανοσοποιητικό σύστημα των βρεφών και των νηπίων – οι τελευταίοι στόχοι των κατασκευαστών m-volίων COVID-19 και των υπηρεσιών υγείας – είναι ανώριμο και αναπτυσσόμενο.

Αυτοί έγραψαν:

“Εάν ένα ανώριμο ανοσοποιητικό σύστημα αποτυπωθεί ανοσολογικά, είτε από οξεία λοίμωξη από την τρέχουσα παραλλαγή του ιού είτε από m-volιο COVID-19 που βασίζεται στην αρχική, άγριου τύπου παραλλαγή που δεν κυκλοφορεί πλέον, μπορεί να μην αναπτύξει τις κατάλληλες άμυνες όταν αντιμετωπίζουμε —ακόμα και χρόνια αργότερα— μια παραλλαγή του Covid ή άλλο εντελώς διαφορετικό παθογόνο”.

Σύμφωνα με τον Alexander, “Τα m-volια COVID-19 που χορηγούνται στις ΗΠΑ μειώνουν μόνο τα συμπτώματα, επιτρέποντας έτσι στον ξενιστή να παραμείνει ζωντανός (ένα εξελικτικό μέλλον που δεν είχε) ενώ παραμένει ικανός να μεταδοθεί. Τα στοιχεία δείχνουν ότι τα m-volιασμένα άτομα είναι όντως επιρρεπή σε λοιμώξεις και, όπως είναι ανησυχητικό, φέρουν τόσο υψηλό ιικό φορτίο όσο και τα μη m-volιασμένα”.

Επιπλέον, τα εμβολιασμένα άτομα είναι πιθανό να μεταδώσουν τον ιό σε άλλα μέλη του περιβάλλοντός τους , είπε ο Alexander.

“Τα ατελή, διαρρέοντα και επιβλαβή m-volια για τον COVID-19 θα μπορούσαν να στερήσουν από τα παιδιά μια ισχυρή, ανθεκτική και ισχυρή φυσική έμφυτη ανοσία που πάντα τα προστάτευε και συμβάλλει στη μείωση της λοιμώδους πίεσης ενώ συμβάλλει στην ανοσία του πληθυσμού”.

Μερικά m-volια θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην εξέλιξη πιο λοιμωδών παθογόνων και “η επίδραση της νόσου του Marek και ο m-volιασμός μπορεί κάλλιστα να παίζουν εδώ με τα m-volια COVID – μετριάζουν τα συμπτώματα ενώ δεν σταματούν τη μόλυνση ή τη μετάδοση, θέτοντας έτσι κίνδυνο για τους μη m-volιασμένους και m-volιασμένους”, πρόσθεσε ο Alexander.

Όπως ανέφερε την Τρίτη το The Defender , ο Robert F. Kennedy, Jr., πρόεδρος και επικεφαλής νομικός σύμβουλος του Children’s Health Defense, έστειλε μια επιστολή στα μέλη του VRBPAC την περασμένη εβδομάδα προειδοποιώντας ότι ο οργανισμός είναι έτοιμος να λάβει νομικά μέτρα σε περίπτωση που χορηγηθούν οι EUA.

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενογλωσσου κειμένου

 

 

Προβολές : 246


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα