Οι τηλέ-ειδικοί ζητάνε ΕΛΕΟΣ από τους «ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ»!!! (ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ!!! ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!!)

Οι τηλέ-ειδικοί ζητάνε ΕΛΕΟΣ από τους «ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ»!!! (ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ!!! ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!!)

2 Νοεμβρίου, 2022 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,132
Μοίρασέ το

 

 

«Ας ξεχάσουμε ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ στην πανδημία»

 

 

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ… ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩ!!!

Όποιος θέλει να το παίξει καλός χριστιανός και να δώσει συγχωροχάρτι στις ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ, ας πάει στην εκκλησία και  να κάνει τρισάγιο για τις μαύρες ψυχές τους.

ΠΗΡΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ… ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ…

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ  ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ … ΕΠΙΜΙΣΘΙΑ…

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΝΕΥ ΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Ανάμεσα στην κρεμάλα και στην γκιλοτίνα, προτιμώ τη δεύτερη… να έχουν και μια μπάλα να παίζουν τα λαθρομουσλίμια πριν ξεκουμπιστούν από την Ελλάδα… 

Ζητάνε αμνηστία για όλα όσα επέβαλλαν στον κόσμο με τα μέτρα και τα εμβόλια!! Μυρίστηκαν πως κάτι έρχεται…

To διάσημο αμερικανικό περιοδικό «The Atlantic» έχει δεχθεί πυρά επειδή πρότεινε όλες οι χουντικού τύπου αποφάσεις της εποχής της πανδημίας σχετικά με τα φονικά lockdown, το κλείσιμο σχολείων, την μάσκα και την τιμωρία μιας ολόκληρης τάξης ανθρώπων που αμφισβήτησαν την αποτελεσματικότητα και την σοφία της λήψης ενός βιαστικού, κατά ορισμένους επιστήμονες, πειραματικού εμβολίου – για έναν ιό με ποσοστό επιβίωσης 99%, να ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ από τον κόσμο σαν να μην έγιναν ποτέ!!!

Με άλλα λόγια ζητούν το ΕΛΕΟΣ, καθώς κάποιοι έχουν ψυλλιαστεί πως η οργή του κόσμου θα πέσει πάνω τους!!!

«Πρέπει να συγχωρούμε ο ένας τον άλλον για όσα κάναμε και είπαμε όταν ήμασταν στο σκοτάδι για τον COVID », γράφει η Καθηγήτρια Emily Oster – μια  τεράστια υπέρμαχος του lockdown, η οποία τώρα εκλιπαρεί για έλεος από τους «ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ», όπως αποκάλεσαν και αποκαλούν τους ανυπάκουους σκεπτικιστές.

«Ας αναγνωρίσουμε ότι  κάναμε περίπλοκες επιλογές ενόψει της βαθιάς αβεβαιότητας και, στην συνέχεια, ας προσπαθήσουμε να συνεργαστούμε για να ξεχάσουμε το πίσω και να προχωρήσουμε μπροστά», συνεχίζει.

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΓΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΕ ΕΓΚΥΡΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;;;;;;;;;

Υπήρχαν πολυάριθμες πηγές που επισήμαναν την πραγματική επιστήμη που ήταν αντίθετη με τους ισχυρισμούς της ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, και αποσιωπήθηκαν, σύμφωνα με εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης, εσκεμμένα, μετά από μια  τεράστια εκστρατεία στα συστημικά μέσα ενημέρωσης (στην Ελλάδα δόθηκε πακτωλός χρημάτων για την προώθηση των μέτρων και των εμβολίων COVID).

 

 


Πηγή

Προβολές : 1,132


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα