Οι υπερδυνάμεις του κόσμου έριξαν τα χαρτιά τους στο τραπέζι αυτή την εβδομάδα και τάχθηκαν υπέρ του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου

Οι υπερδυνάμεις του κόσμου έριξαν τα χαρτιά τους στο τραπέζι αυτή την εβδομάδα και τάχθηκαν υπέρ του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου

24 Φεβρουαρίου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:518
Μοίρασέ το

 

Αυτό που έχουμε είναι Κίνα-Ρωσία-Βόρεια Κορέα-Ιράν να ανταγωνίζονται με τις ΗΠΑ-ΗΒ-Ισραήλ-ΝΑΤΟ για το ποιος θα καθίσει στην κορυφή του βουνού και θα καλέσει τους πυροβολισμούς στην επερχόμενη νέα ψηφιακή παγκόσμια τάξη πραγμάτων.

>Οι υπερδυνάμεις του κόσμου έριξαν τα χαρτιά τους στο τραπέζι αυτή την εβδομάδα και τάχθηκαν υπέρ του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου
Σε κανένα κυρίαρχο μέσο δεν θα διαβάσεις τις αλήθειες που διαβάζεις εδώ. Σου αποκρύβουν συστηματικά ότι σε αφορά!
Ακολουθεί ένα απόσπασμα από ένα άρθρο του ρωσικού πρακτορείου ειδήσεων Tass με ημερομηνία Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, στο οποίο περιλαμβάνονται οι δηλώσεις του Yi:
Η Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας είναι έτοιμη να ενώσει τις δυνάμεις της με τη Ρωσία για να υπερασπιστεί αποφασιστικά τα εθνικά συμφέροντα και να προωθήσει αμοιβαία επωφελή συνεργασία σε όλους τους τομείς, δήλωσε ο Wang Yi, διευθυντής του Γραφείου της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας. την Τρίτη, καθώς συναντήθηκε με τον γραμματέα του Ρώσου Συμβουλίου Ασφαλείας, Νικολάι Πατρούσεφ.
«Κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης στα τέλη του περασμένου έτους, οι ηγέτες μας (ο Πρόεδρος της Κίνας Σι Τζινπίνγκ και ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν  TASS) κατέληξαν σε ένα σχέδιο για περαιτέρω ανάπτυξη των διμερών σχέσεων. Είμαστε έτοιμοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τη ρωσική πλευρά, σύμφωνα με τις συμφωνίες υψηλού επιπέδου, να υπερασπιστούμε αποφασιστικά τα εθνικά συμφέροντα και τις αρετές και να προωθήσουμε την αμοιβαία επωφελή συνεργασία σε όλους τους τομείς», είπε.
Πρόκειται για δύο χώρες των οποίων τα συμφέροντα συγκλίνουν ταυτόχρονα, τα συμφέροντα της Κίνας και των ΗΠΑ φαίνεται να αποκλίνουν.
Αυτό που έχουμε είναι Κίνα-Ρωσία-Βόρεια Κορέα-Ιράν να ανταγωνίζονται με τις ΗΠΑ-ΗΒ-Ισραήλ-ΝΑΤΟ για το ποιος θα καθίσει στην κορυφή του βουνού και θα καλέσει τους πυροβολισμούς στην επερχόμενη νέα ψηφιακή παγκόσμια τάξη πραγμάτων.
Αν κάποιος, συμπεριλαμβανομένου του αξιότιμου Τόνι Μπλερ, πιστεύει ότι η απόφαση της Κίνας να «ενώσει τις δυνάμεις» της με τη Ρωσία τον αποκλείει από το να βοηθήσει τη Ρωσία να πάρει την Ουκρανία, αυταπατάται.
Η Ρωσία θα νικήσει την Ουκρανία και πιθανότατα θα καταλήξει να προσαρτήσει ολόκληρη τη χώρα, αντί να χαράξει απλώς το ανατολικό τμήμα που κατοικείται από Ρωσόφωνους όπως είχαν αρχικά σχεδιάσει.
Υπάρχουν επίσης αναφορές αυτή την εβδομάδα ότι η Ρωσία αναπτύσσει πυρηνικά πλοία για πρώτη φορά εδώ και 30 χρόνια.
 
Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης δεν μας λένε τι λέει η Κίνα και η Ρωσία και πόσο στενά συνεργάζονται στρατηγικά. Έτσι, το 99% των Αμερικανών παραμένουν σε πλήρη άγνοια της τρέχουσας τροχιάς προς τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και τον πυρηνικό Αρμαγεδδώνα, χωρίς καν να γνωρίζουν ότι οι ηγέτες της κυβέρνησής τους είναι σαν λύκοι με ένδυμα προβάτου που τους οδηγούν σε σφαγή.
Οι International Business Times αναφέρουν:
* Στην πρέσβειρα των ΗΠΑ, Λιν Τρέισι, δόθηκε σημείωμα διαμαρτυρίας από το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών
* Η Ρωσία προέτρεψε τις ΗΠΑ να απομακρύνουν το υπηρετικό προσωπικό και τον στρατιωτικό εξοπλισμό τους από την Ουκρανία
* Η Ρωσία ζήτησε από τις ΗΠΑ να σταματήσουν την «εχθρική, αντιρωσική δραστηριότητα» και να σταματήσουν να «αντλούν» τον ουκρανικό στρατό με όπλα και να ενθαρρύνουν την Ουκρανία να επιτεθεί σε στόχους εντός της Ρωσίας παρέχοντάς τους αναφορές πληροφοριών.
Σε αυτό το σημείο, ο πυρηνικός πόλεμος είναι αναπόφευκτος.

 

 

Πηγή

Προβολές : 518


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα