ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. Προκαλούν ανατριχίλα οι αποκαλύψεις

ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. Προκαλούν ανατριχίλα οι αποκαλύψεις

5 Απριλίου, 2022 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,177
Μοίρασέ το

 

 

Οι ΧΑΖΑΡΟΙ, που ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 2 και 3 ως η ΚΑΚΗ “ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΟΥ @Α@Α@Α”, προσδιορίζονται περαιτέρω στο Ιεζεκιήλ 38 και 39 προφητικά ως ο λαός του Γωγ, από τη γη του Μαγώγ. Η προφητεία μας λέει ξεκάθαρα ότι αυτός ο ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΗΣ ΕΡΠΕΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΘΑ ΒΥΘΙΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ (Αποκάλυψη 20).

Δεν υπάρχει χειρότερη ράτσα απ’ αυτά τα ερπετά…

Μόνον αν και ο τελευταίος εβραιοχάζαρος αφανιστεί από προσώπου γη, αν και το τελευταίο κτήνος εξαφανιστεί από την υδρόγειο, θα ηρεμήσουν όλοι οι λαοί της γης…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μετάφραση blümlifee

 

14 Αυγούστου 2014 (!!!)

(φωτό: αριστερά, 540.000 τετραγωνικά πόδια Το Εβραϊκό Κοινοτικό Κέντρο Dnepropetrovsk είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο. Το Dnepropetrovsk βρίσκεται 250 μίλια ΝΑ του Κιέβου.)

Από φυλάκια στην Ουάσιγκτον, το Λονδίνο, τις Βρυξέλλες και το Τελ Αβίβ, η αναζωπυρωμένη αυτοκρατορία των Χαζάρων έχει ανακτήσει τον έλεγχο των προγονικών της εδαφών και αναβιώνει τον αρχαίο στόχο της να κατακτήσει τη Ρωσσία.

“ὄφεις γεννήματα ἐχιδνῶν, πῶς φύγητε ἀπὸ τῆς κρίσεως τῆς γεέννης;” – (Ιησούς Χριστός- Ματθαίος 23:33)

του Texe Marrs –
The Serpent People Return (Η Επιστροφή του Ερπετικού Λαού)
(σε συντομευμένη έκδοση από: henrymakow.com)

Από τους πρώτους κιόλας αιώνες της πρώτης χιλιετίας, οι Χαζάροι της Ουκρανίας ήταν γνωστοί ως ο @ια@ολικός “Ερπετικός Λαός”.

Οι Εβραίοι ανέλαβαν ξανά την κυβέρνηση και τα οικονομικά αυτής της κατεστραμμένης χώρας και σκοπεύουν τελικά να κάνουν την Ουκρανία “δεύτερη πατρίδα” για τους Εβραίους. [Σημείωση του συντάκτη: Έχω διαγράψει πολλές αναφορές του Marrs σε αυτό το άρθρο, το οποίο πιστεύω ότι προορίζεται ως σάτιρα. Ωστόσο, το επιχείρημα του Marrs εξακολουθεί να ισχύει.)

Τα ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ DNA ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ. Αντίθετα, προήλθαν από τη Χαζαρία, πρωτεύουσα της οποίας είναι το Κίεβο της Ουκρανίας.

Οι ραβίνοι διδάσκουν ότι τον 8ο αιώνα, ολόκληρο το έθνος της Χαζαρίας προσηλυτίστηκε στο Ταλμούδ και στον καμπαλιστικό Ιουδαϊσμό. Υιοθετώντας το άθλιο, απόκρυφο σεξουαλικό σύμβολο του εξάκτινου άστρου, οι ειδωλολάτρες Χαζάροι, ήταν γνωστοί για αιώνες ως ο “Ερπετικός Λαός” και πολέμησαν τόσο εναντίον των Χριστιανών όσο και των Ισλαμιστών. Αργότερα, ΩΣ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΕΝΟΙ “ΕΒΡΑΙΟΙ” μετανάστευσαν στην Πολωνία και την Ανατολική Ευρώπη. Σήμερα, βρίσκονται κυρίως στις ΗΠΑ και το Ισραήλ.

texe-marrs-2.jpg

(φωτό: το βιβλίο του Texe Marrs “DNA Science and the Jewish Bloodline” (Η Επιστήμη του DNA και η Ιουδαϊκή Γενεαλογία))

Η επιστήμη του DNA επιβεβαιώνει σήμερα αυτή τη Χαζαρική καταγωγή των Εβραίων. Το τεκμηριώνω αυτό στο οριστικό βιβλίο μου, το “DNA Science and the Jewish Bloodline”. Οι ΓΕΝΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ 2012από τον Δρ. Eran Elhaik του αναγνωρισμένου Ιατρικού Πανεπιστημίου Johns Hopkins, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΖΑΡΙΑ …

Ακολούθησαν τώρα άλλες υψηλού επιπέδου επιστημονικές έρευνες.

Οι ΧΑΖΑΡΟΙ, που ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 2 και 3 ως η ΚΑΚΗ “ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΟΥ @Α@Α@Α”, προσδιορίζονται περαιτέρω στο Ιεζεκιήλ 38 και 39 προφητικά ως ο λαός του Γωγ, από τη γη του Μαγώγ. Η προφητεία μας λέει ξεκάθαρα ότι αυτός ο ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΗΣ ΕΡΠΕΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΘΑ ΒΥΘΙΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ (Αποκάλυψη 20).

Από την Χαζαρία στο Ισραήλ και πίσω στην Χαζαρία (Ουκρανία) είναι το μυστικό σχέδιο του Ισραήλ.

Μετά την καταστολή του έθνους της Ουκρανίας, οι ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥΣ.

Το 2007, οι Αμερικανοί καθηγητές πολιτικών επιστημών James Petras, John Mearsheimer και Stephen Walt κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΛΟΜΠΥ.

Οι Εβραίοι το κάνουν αυτό μέσω των ισχυρών οικονομικών ομάδων τους, της AIPAC, της ADL και της AJC.

Ελέγχουν τόσο το Ρεπουμπλικανικό όσο και το Δημοκρατικό Κόμμα, και ο Λευκός Οίκος ακολουθεί τις εντολές τους. Αυτή η προσφορά περιλαμβάνει την κατάκτηση της Ουκρανίας.

Έτσι, κατανοούμε το τρέχον πολιτικό χάος στην Ουκρανία.

Οι Εβραίοι ξεκίνησαν την αναζήτηση για τη νέα τους ουκρανική πατρίδα.

Έχουν υποστήριξη από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ως μάρτυρας – η Εβραία διπλωμάτης, Victoria Nuland, του Στέϊτ Ντιπάρτμεντ.

Οι ΗΠΑ προειδοποιούν τον Βλαντιμίρ Πούτιν να κρατήσει απόσταση από την ΟΥΚΡΑΝΙΑ και να εγκαταλείψει τους ιστορικούς δεσμούς της Ρωσσίας με αυτό το έθνος, που ΤΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

0814_petro_poroshenko.jpg

(φωτό: ο Ουκρανός πρόεδρος, Yanukovych)

Ο συνταγματικά εκλεγμένος πρόεδρος της Ουκρανίας, Yanukovych, ανατράπηκε πέρυσι από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ, με τη CIA και τη Μοσάντ να εμπλέκονται βαθιά. Ένας Εβραίος δισεκατομμυριούχος, ο Petro Poroshenko, που έφυγε, διορίστηκε γρήγορα Πρόεδρος. ΕΒΡΑΪΚΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ (ΟΧΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!) ΣΦΑΓΙΑΖΟΝΤΑΙ. Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ.

ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΙΔΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ.

Οι ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ έμαθαν στην Τουρκία (1905), τη Σοβιετική Ένωση (1917) και την Παλαιστίνη (1948) πώς να εργάζονται ως ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ και ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ “ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ” για να κυριαρχούν σε μια μεγαλύτερη, εθνοτική πλειοψηφία.

Πρέπει όλοι να νιώθουμε μεγάλη λύπη και θλίψη για τον ουκρανικό λαό που υποφέρει.

ΣΦΑΓΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ τους αλαζονικούς ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ που, ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, έχουν γίνει πλέον οι “ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ”.

yatseniuk1.jpg

(φωτό: ο Εβραίος Πρωθυπουργός Yatseniuk)

Οι ολιγάρχες του Ισραήλ, κάτω από την σιδερένια γροθιά του Poroshenko, μοιράζουν τα λάφυρα της ουκρανικής εξαγοράς τους.

Η οικονομία πέφτει — έχει βυθιστεί μόνο στο 40% των επιπέδων πριν από το 2013.

Το ΙΣΡΑΗΛ ΚΛΕΒΕΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΟΛΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη τραγωδία από τότε που οι @α@α@ικοί Χαζάροι εισέβαλαν στην ειρηνική, άοπλη Παλαιστίνη το 1948, σκοτώνοντας και χτυπώντας τους Παλαιστίνιους και οδηγώντας εκατοντάδες χιλιάδες σε καταυλισμούς προσφύγων στην έρημο.

Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΓΝΟΕΙ ΤΗΝ ΦΡΙΚΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ.

ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ -ΒΛΕΠΕΙ – Ο ΘΕΟΣ ΝΟΙΩΘΕΙ.

Σπείραμε ανέμους. Τώρα θα θερίσουμε θύελλες.

~
Σχετικά- Texe Marrs – The Jewish Coup in Ukraine/Khazaria, pt 1of 3 (Το Ιουδαϊκό Πραξικόπημα στην Ουκρανία/Χαζαρία, μέρος 1 από 3)
Makow – Οι σατανιστές μας οδηγούν στο χείλος της καταστροφής στην Ουκρανία

Από το Radio Islam : Ποιός ελέγχει την Ουκρανία;

ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ

Η Ουκρανία, η οποία χωρίστηκε από τη Ρωσσία το 1991, ποτέ δεν πέτυχε ένα αληθινό ανεξάρτητο κράτος.

Ακριβώς όπως στη Ρωσσία, ή ακόμα και 80 χρόνια νωρίτερα στη Δημοκρατία της Βαϊμάρης, ένα σμήνος από γύπες επιτέθηκε στο σώμα του έθνους.

Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, με την υποστήριξη της οικονομικής δύναμης των διεθνών Εβραίων τραπεζιτών, τα αρπακτικά αγόρασαν για δεκάρες και κατέλαβαν ξεκάθαρα όλες τις μεγάλες επιχειρήσεις που προηγουμένως ανήκαν στο κράτος, συμπεριλαμβανομένων των μεγαλύτερων εργοστασίων και ολόκληρων τομέων της ΠΡΟΣΦΑΤΑ “ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ” ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.

ukraine_jewish_media_moguls.jpg

(φωτό: από τα αριστερά προς τα δεξιά : οι δισεκατομμυριούχοι μεγιστάνες των μέσων ενημέρωσης της Ουκρανίας:
Gregory Surkis, Victor Medvedchuk, Vadim Rabinovich and Victor Pinchuk.)

Σύμφωνα με την ουκρανική απογραφή του 2001, υπάρχουν 103.000 Εβραίοι στην Ουκρανία, που είναι το 0,2% του συνολικού πληθυσμού.

Από 130 εθνικότητες στην Ουκρανία, η εβραϊκή μειονότητα αριθμητικά βρίσκεται πίσω από τους Βούλγαρους (204.000), τους Ούγγρους (156.000), τους Ρουμάνους (151.000) και τους Πολωνούς (144.000).

Ωστόσο, όπως θα περίμενε κανείς, οι Εβραίοι “ολιγάρχες” ήταν αυτοί που έτυχε να καταλάβουν όλες τις θέσεις στα ΜΜΕ.

Ο καθηγητής Vasyl Yaremenko, διευθυντής του Ινστιτούτου Πολιτισμικής και Εθνοπολιτικής Έρευνας στο Κρατικό Πανεπιστήμιο του Κιέβου, δημοσίευσε ένα άρθρο το 2003 με τίτλο “Οι Εβραίοι στην Ουκρανία σήμερα : πραγματικότητα χωρίς μύθους”. Σε αυτό λέει τα εξής:

“ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ Ή ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ …”

Στη συνέχεια εξετάζει την κατάσταση όσον αφορά την ουκρανική τηλεόραση και τους καλωδιακούς ραδιοτηλεοπτικούς φορείς:

• Το “Πρώτο Εθνικό Τηλεοπτικό Κανάλι UT-1” ανήκει στον πρόεδρο του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος, του οποίου ηγείται και κυριαρχεί ο αρχηγός του προσωπικού Viktor Medvedchuk.

• Το “Inter TV” και το “Studio 1+1 TV” είναι εθνικοί ραδιοτηλεοπτικοί φορείς της Ουκρανίας από το 1996, είναι διαθέσιμοι στα Αγγλικά, Ουκρανικά και Ρωσικά. Ανήκουν στους Viktor Medvedchuk και Gregory Surkis.

• “Alternativa TV”, “TET Broadcasting Company” και “UNIAN (Ukrainian Independent Information & News Agency)” ανήκουν επίσης στους Viktor Medvedchuk και Gregory Surkis.

• “STB TV” και “ICTV” ανήκουν στον Viktor Pinchuk,

• Το “Novyi Kanal (Νέο Κανάλι) TV” ανήκει στον Viktor Pinchuk με μια ομάδα Εβραίων ολιγαρχών από τη Ρωσία που ονομάζεται “Alpha Group”.

ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ Ο Λ Α ΤΑ ΟΥΚΡΑΝΙΚΑ ΤΗΛΕΟ[ΠΤΙΚΑ ΜΕΣΑ!

Σύμφωνα με τον καθηγητή Yaremenko, ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ:

• Ο εκδοτικός οίκος Rabinovich-Katsman κατέχει τις εφημερίδες Stolychka, Stolichnye Novosti, Jewish Review (στα ρωσικά), Jewish Reviewer, Vek, Mig και Zerkalo.

• Ο Jed Sandes, Αμερικανός πολίτης και Εβραίος, δημοσιεύει το Korrespondent και το Kiev-Post.

• Ο Gregory Surkis εκδίδει το Kievskie Vedomosti και το εβδομαδιαίο 2000.

• Ο Εβραίος Dmitro Gordon εκδίδει το Bulvar.

• Ο Viktor Pinchuk δημοσιεύει Γεγονότα και Σχόλια.

• Η Ομάδα του Ντονέτσκ (Εβραίοι-Ρώσοι ολιγάρχες) εκδίδει το Segondnya.

Το άρθρο συνεχίζεται εδώ. (ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΣΕΛΙΔΑ)

Πρώτο σχόλιο από τον Texe Marrs:

Σχετικά με τη χρήση του άρθρου σάτιρας του Jim Wild. Ήξερα ότι προοριζόταν να είναι σάτιρα, αλλά χρησιμοποίησα μέρη της επειδή συμβαδίζει με την πραγματικότητα.

Εξέτασα επίσης τον Wild και ανακάλυψα ότι είναι καθηγητής ιστορίας και διδάσκει ένα μάθημα για την την Χαζαρία και το Ισραήλ. Μιλάει ευρέως για το θέμα.

Πιστεύω ότι ήξερε τι έγραφε αλλά χρησιμοποίησε υπερβολή για σατιρικό αποτέλεσμα.

Θεώρησα ότι ήταν τρομερά αναίσθητος να κάνει τις “φαρμακερές” του παρατηρήσεις σε αυτό το άρθρο την ίδια στιγμή που ο Ποροσένκο και οι Εβραίοι ηγέτες της Ουκρανίας διαπράττουν γενοκτονία και οι Ισραηλινοί βομβαρδίζουν την ανυπεράσπιστη Παλαιστίνη.

http://rehmat1.com/2014/08/16/ukraine-new-jewish-promised-land/ (ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΕΛΙΔΑ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ)

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 1,177


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα