Οι Ψυχοπαθείς Παγκοσμιοποιητές που Προωθούν την Απάτη της “κλιματικής αλλαγής” Πιστεύουν ότι ο Πραγματικός Εχθρός είναι η Ίδια η Ανθρωπότητα

Οι Ψυχοπαθείς Παγκοσμιοποιητές που Προωθούν την Απάτη της “κλιματικής αλλαγής” Πιστεύουν ότι ο Πραγματικός Εχθρός είναι η Ίδια η Ανθρωπότητα

7 Μαΐου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:395
Μοίρασέ το

Οι παγκοσμιοποιητές ψυχοπαθείς της WEF του Νταβός που προωθούν την απάτη της κλιματικής αλλαγής και την απάτη του Covid, είναι ξεκάθαρα μαλθουσιανοί που πιστεύουν ότι: “ο πραγματικός εχθρός είναι η ίδια η ανθρωπότητα” (Λέσχη της Ρώμης 1991). Θέλουν να “σώσουν τον πλανήτη” με τη σφαγή της υποτιθέμενης μεγαλύτερης μάστιγας του, της ανθρωπότητας.

 

Μετάφραση: Απολλόδωρος

6 Μαΐου 2022,  Από την Rhoda Wilson, Διαβάστε το εδώ

____________

Οι πολιτικοί και οι ακτιβιστές του κλίματος υποστηρίζουν ότι ζούμε σε μια κλιματική κρίση και ότι είναι επιτακτική ανάγκη ο κόσμος να φτάσει σε εκπομπές Καθαρού Μηδενός – ουσιαστικά σε καθαρή μηδενική κατανάλωση ορυκτών καυσίμων – μέχρι το 2050, αν όχι νωρίτερα. Ωστόσο, η απόλυτη ματαιότητα του Net Zero αποκλείει κάθε άλλη εξήγηση εκτός από τον ανοιχτά διακηρυγμένο κακόβουλο στόχο της αποβιομηχάνισης και του παγκόσμιου αποπληθυσμού μέσω ενός συστήματος καταναγκαστικής παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Η κλιματική αλλαγή είναι μόνο ένα από τα εργαλεία τους. Σχεδόν όλα όσα μας επιβάλλουν οι πολιτικοί μαριονέτες του WEF αυτές τις μέρες φαίνεται να έχουν σχεδιαστεί σκόπιμα για να κάνουν τη ζωή πιο καταναγκαστική και μίζερη, να αποδυναμώσουν την οικονομία, να μας εξαθλιώσουν, να μας αποθαρρύνουν και να μας διχάσουν και, αν συνεχίσουν να πιέζουν όπως κάνουν, να σκοτώσουν πολλούς από τους φτωχούς και ευάλωτους. Ωστόσο, το ευρύ κοινό φαίνεται να είναι ικανοποιημένο με το να τα αποσιωπά όλα αυτά.


Απο τον Douglas Brodie, 2 Μαΐου 2022

Για μένα είναι ξεκάθαρο σαν την ημέρα ότι, για την “κλιματική αλλαγή” όπως και για το Covid, η ίδια ομάδα ισχυρών δισεκατομμυριούχων και μη υπόλογοι παγκοσμιοποιητικοί οργανισμοί όπως ο ΟΗΕ προωθούν το ίδιο είδος ανέντιμης επινοημένης αφήγησης που υποστηρίζεται από το ίδιο είδος απόκρυψης των ειλικρινών γεγονότων από τα ΜΚΔ, το ίδιο είδος πλύσης εγκεφάλου του κοινού και το ίδιο είδος εξαναγκασμού της Μεγάλης Τεχνολογίας (Big Tech).

Οι πολιτικοί και οι ακτιβιστές του κλίματος υποστηρίζουν ότι ζούμε σε μια κλιματική κρίση και ότι είναι επιτακτική ανάγκη ο κόσμος να φτάσει σε Καθαρό Μηδενικό επίπεδο εκπομπών (ουσιαστικά σε καθαρό μηδενικό επίπεδο κατανάλωσης ορυκτών καυσίμων) μέχρι το 2050, αν όχι νωρίτερα. Δυστυχώς, ένα μεγάλο μέρος του γενικού κοινού που έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου συναινεί ευγενικά.

Φανταστείτε μόνο αν, αντί για την ανέντιμη κινδυνολογία για το κλίμα, τα Μέσα Κοιωνικής Δικτύωσης έδιναν στο ευρύ κοινό τα ειλικρινή στοιχεία για την ενέργεια (για ευκολία χρησιμοποιώντας στατιστικά στοιχεία του 2019) και το κλίμα που:

  • ο κόσμος εξαρτάται κατά 84% από τα ορυκτά καύσιμα, ένα ποσοστό που έχει ελάχιστα αλλάξει εδώ και πολλά χρόνια, παρά τις αδιάκοπες προτροπές του κατεστημένου για μείωση. Το Ηνωμένο Βασίλειο εξαρτάται κατά 79%, ποσοστό που δεν λαμβάνει υπόψη την κατανάλωση ορυκτών καυσίμων που χρησιμοποιούνται στην εξωτερική παραγωγή και προμήθεια των εξαιρετικά υψηλών εισαγωγών του Ηνωμένου Βασιλείου,
  • οι κορυφαίες ανανεώσιμες πηγές ενέργειας αιολική και ηλιακή ενέργεια παρέχουν ένα πενιχρό 1,3% της παγκόσμιας ενέργειας και μόλις 3,5% στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά από μια δεκαετία δαπανηρών και επώδυνων προσπαθειών για την Πράξη για την Κλιματική Αλλαγή,
  • η παγκόσμια κατανάλωση ορυκτών καυσίμων αυξάνεται εδώ και πολλές δεκαετίες, για την ακρίβεια αιώνες, χωρίς να υπάρχει ρεαλιστική πιθανότητα να μειωθεί στο ορατό μέλλον,
  • η υπερθέρμανση του πλανήτη σταμάτησε πριν από σχεδόν ένα τέταρτο του αιώνα, παρά τη σταθερή αύξηση των παγκόσμιων εκπομπών CO2 – σε απόσταση 0,1°C από τη βασική τιμή και σε τάση ψύξης από το 2016. Πριν από μισό αιώνα ο ψευδής συναγερμός πανικού αφορούσε μια επικείμενη εποχή των παγετώνων,
  • μια πρόσφατη μελέτη ενός ομότιμου καθηγητή διαπίστωσε ότι: “δεν υπάρχουν ενδείξεις για κλιματική κρίση”.

Αν το ευρύ κοινό γνώριζε αυτά τα γεγονότα, θα εξακολουθούσε να πιστεύει τους ακτιβιστές που ισχυρίζονται χωρίς κανένα αξιόπιστο επιστημονικό ή στατιστικό στοιχείο ότι η ανθρωπογενής κλιματική αλλαγή αποτελεί υπαρξιακή απειλή για τον πλανήτη και ότι το παγκόσμιο Net Zero μπορεί εύκολα να επιτευχθεί; Νομίζω πως όχι.

Γιατί λοιπόν οι παγκοσμιοποιητές προωθούν το αδύνατο και άσκοπο Net Zero; Πιστεύω ότι η απόλυτη ματαιότητα του Καθαρού Μηδενός (Net Zero) από άποψη μηχανικής, λογιστικής, οικονομικής, πολιτικής και επιστημονικής πραγματικότητας αποκλείει όλες τις εξηγήσεις εκτός από τον ανοιχτά διακηρυγμένο κακόβουλο στόχο της αποβιομηχάνισης και του παγκόσμιου αποπληθυσμού μέσω ενός συστήματος καταναγκαστικής παγκόσμιας διακυβέρνησης. Οι παγκοσμιοποιητές ψυχοπαθείς της WEF του Νταβός που προωθούν την απάτη της κλιματικής αλλαγής και την απάτη του Covid, είναι ξεκάθαρα μαλθουσιανοί που πιστεύουν ότι: “ο πραγματικός εχθρός είναι η ίδια η ανθρωπότητα” (Λέσχη της Ρώμης 1991). Θέλουν να “σώσουν τον πλανήτη” με τη σφαγή της υποτιθέμενης μεγαλύτερης μάστιγας του, της ανθρωπότητας.

Αυτή η σατανική ατζέντα εκτίθεται σε ΑΥΤΟ το σύντομο βίντεο από ΑΥΤΟ το πρόσφατο άρθρο. Το ίδιο συμπέρασμα έχει διατυπωθεί από τον ειδικό στην τεχνοκρατία Patrick M. Wood στην κατάθεσή του στη δίκη των ενόρκων του Fuellmich (συντομευμένο βίντεο ΕΔΩ).

Συνοψίζοντας, έχουμε την απάτη της κλιματικής αλλαγής με το Net Zero που επιδιώκεται άσκοπα μονομερώς από τη Δύση, με αποτέλεσμα σύντομα πάνω από το 40% των νοικοκυριών του Ηνωμένου Βασιλείου να αγωνίζονται να πληρώσουν τους λογαριασμούς ενέργειας. Αυτό πρόκειται να γίνει πολύ χειρότερο ως αποτέλεσμα του επερχόμενου εξαναγκασμού να ξοδέψουν 20.000 λίρες και άνω σε μια άσκοπη, απελπιστικά αναποτελεσματική, μη φιλική προς τον χρήστη αντλία θερμότητας και 30.000 λίρες σε ένα άσκοπο, μη φιλικό προς τον χρήστη ηλεκτρικό όχημα, και τα δύο υποτίθεται ότι τροφοδοτούνται από τις ανύπαρκτες σήμερα τεράστιες ποσότητες ηλεκτρικής ενέργειας που θα παράγονται με όλο και ακριβότερη, όλο και περισσότερο επιδοτούμενη, εμπορικά αποτυχημένη, ανασφαλή, ακάθαρτη, μη βιώσιμη, καταστροφική για τις θέσεις εργασίας, απελπιστικά διαλείπουσα αιολική και ηλιακή ενέργεια.

Έχουμε την ατελείωτη απάτη με τον “ιό” Covid με τις τεράστιες κοινωνικές και οικονομικές παράπλευρες απώλειες που θα μας επιβαρύνουν για πολύ καιρό στο μέλλον, με τη μαριονέτα του WEF, τον Μπόρις Τζόνσον, να αρνείται να αποκλείσει τα αποδεδειγμένα αναποτελεσματικά λουκέτα στο μέλλον- με την εφαρμογή του συστήματος NHS Covid Pass σε εξέλιξη (που μοιάζει απειλητικά με το πράσινο πάσο Covid της ΕΕ), το οποίο θα μετατραπεί σε μια υποδουλωτική ψηφιακή ταυτότητα για την επιβολή ενός συστήματος κοινωνικής πίστωσης τύπου CCP, με την προτεινόμενη εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας στον ελεγχόμενο από τον Bill Gates ΠΟΥ για να μας αναγκάσει να πηδήξουμε μέσα από όποια στεφάνια ονειρεύονται για την επόμενη επινοημένη πανδημία τους– με τα κυβερνητικά σχέδια για δρακόντεια λογοκρισία της ελευθερίας του λόγου που έρχεται σε αντίθεση με την επίσημη κυβερνητική αφήγηση της ημέρας, όπως με το οργουελικό “Υπουργείο Αλήθειας” του Biden και τον ανατριχιαστικό νόμο της ΕΕ για τις υπηρεσίες δεδομένωνData Services Act)- και με τον Patrick Vallance να μας απειλεί με μια μελλοντική Ευγονική Βρετανία.

Έχουμε τον άσκοπα προκληθέντα (ή μήπως σκόπιμα προκληθέντα;) πόλεμο δι’ αντιπροσώπων του δυτικού κατεστημένου κατά της Ρωσίας για την υποστήριξη της τυραννικής μαριονέτας του WEF, του Ζελένσκι, με τις αυτοτραυματικές αντιρωσικές κυρώσεις που θα μας κοστίσουν ακριβά από πλευράς προμηθειών ενέργειας και τροφίμων, πέρα από το τεράστιο κόστος όλων των όπλων που στέλνουμε, χωρίς να μιλάμε για τους κινδύνους να σκοντάψουμε στον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι πολιτικοί μας παίζουν με τη φωτιά. Όπως και με το Covid και την κλιματική αλλαγή, οι ψευδείς ειδήσεις των εξαγορασμένων και πληρωμένων MSM για αυτόν τον πόλεμο είναι εντελώς αναξιόπιστες.

Έχουμε την ατζέντα των τρανς, η οποία μοιάζει σκόπιμα σχεδιασμένη να δημιουργεί διχόνοια και να υπονομεύει τους πυλώνες της κοινωνίας, όπως και το κίνημα BLM και το woke trashing της ιστορίας της δυτικής “λευκής υπεροχής”.

Όπως συνοψίζεται εύγλωττα σε αυτόν τον μονόλογο του Neil Oliver, σχεδόν όλα όσα μας επιβάλλουν οι πολιτικοί μαριονέτες των WEF αυτές τις μέρες φαίνεται να είναι σκόπιμα σχεδιασμένα για να κάνουν τη ζωή πιο καταναγκαστική και μίζερη, να αποδυναμώσουν την οικονομία, να μας εξαθλιώσουν, να μας αποθαρρύνουν και να μας διχάσουν και, αν συνεχίσουν να πιέζουν όπως κάνουν, να σκοτώσουν πολλούς από τους φτωχούς και ευάλωτους. Ωστόσο, το ευρύ κοινό φαίνεται να αρκείται στο να τα αποσιωπά όλα αυτά.

Υπάρχουν πολιτικοί που δεν υποτάσσονται στους παγκοσμιοποιητές του WEF και απορρίπτουν τις περισσότερες από τις παραπάνω ανοησίες, αλλά προς το παρόν είναι σε θέση να φωνάζουν μόνο από τις πλαϊνές γραμμές. Πρέπει με κάποιο τρόπο να τους εκλέξουμε στην εξουσία στη θέση της εγκληματικά ανεύθυνης σημερινής πολιτικής τάξης. Εν τω μεταξύ, θα πρέπει να σταματήσουμε να αφήνουμε τους σημερινούς κρατούντες να τη γλιτώνουν με φόνο. Είναι κρίμα που η δίκη του Μεγάλου Σώματος Ενόρκων του Fuellmich για τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας του Κόβιντ-19 εξακολουθεί να είναι σε αδιέξοδο, όπως και η καταγγελία των Yeadon κ.ά. στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης. Τουλάχιστον η περιοδεία της Fuellmich “Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας” στις ΗΠΑ σε εννέα πόλεις ξεκινά σύντομα.

Πηγή:

Το παραπάνω είναι το δεύτερο μισό του άρθρου “Πώς η κυβέρνηση εκμεταλλεύεται το ευρύ κοινό” που έγραψε ο Douglas Brodie.

Ο Brodie είναι ένας σκεπτικιστής λαϊκός άνθρωπος με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης, 20 χρόνια συνταξιούχος από μια καριέρα στους υπολογιστές και τις τηλεπικοινωνίες και μισεί να τον κοροϊδεύουν οι πολιτικοί.

Το πλήρες άρθρο του καλύπτει την ψυχολογία της επίσημης αφήγησης του Covid και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, καθώς και την παραπάνω ενότητα για την κλιματική αλλαγή. Αξίζει να διαβάσετε το άρθρο του στο σύνολό του, πράγμα που μπορείτε να κάνετε ακολουθώντας αυτόν τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ.

——————

Δικτυογραφία :

The Globalist Psychopaths Pushing the Climate Change Scam Believe That the Real Enemy Is Humanity Itself – The Expose

https://dailyexpose.uk/2022/05/06/globalist-psycopaths-pushing-climate-scam/

 

Πηγή και μετάφραση ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

Προβολές : 395


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα

Δεν βρέθηκαν άρθρα.