Οι 143 πρόεδροι με τις “πατριωτικές” σφραγίδες – κόμματα του... φραπέ και του πληκτρολογίου! Άντε κορόϊδα, να τους ψηφίσετε...

Οι 143 πρόεδροι με τις “πατριωτικές” σφραγίδες – κόμματα του... φραπέ και του πληκτρολογίου! Άντε κορόϊδα, να τους ψηφίσετε...

21 Απριλίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:947
Μοίρασέ το

 

Η επιχορήγηση του 1,5 %, και τα τραπεζώματα στην ταβέρνα, που μόλις έρθει ο λογαριασμός, όλοι πάνε στην τουαλέτα! Τα μεροκάματα από το Μαξίμου στους πρόθυμους “Ελληναράδες” για να στηθούν ψηφοδέλτια.

 

 

Όσοι οραματίζεστε να ψηφίσετε εξωΚΥΝΟβουλευτικά κόμματα ως αποτέλεσμα αντίδρασης της ΚΥΝΟβουλευτικής εγκληματικής αλητείας, ξανασκεφθείτε το…

Στο άρθρο που ακολουθεί λέγονται πολλά σωστά πράγματα, για τα κόμματα και τα κομματίδια και από που στήνονται, εκτός από ένα: Η αναφορά στον Βελόπουλο… του έχει μια συμπάθεια ο δημοσιογράφος…

Δεν αμφισβητώ πως μπορεί να ξαναμπεί στη Βουλή ο εν λόγω, γιατί έχει δώσει πολλά δείγματα ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ, και βολεύει άριστα το ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ, αλλά έχει και μεγάλη φθορά, γιατί τον πήρε χαμπάρι πολύς κόσμος…

Ίδωμεν…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Και ο Σ. Χίος προμοτάρει τους… “μπατριώτες”…

Βάλτε το μυαλό σας να λειτουργήσει και αναρωτηθείτε, “ΓΙΑΤΙ”;;;

 

 

Του Άρη Σπίνου 

 

Όσο πλησιάζουν οι κάλπες τόσο θα αρχίζουν οι φωνές των δήθεν “πατριωτών” για να ενωθούν όλοι μαζί.
Φυσικά ο καθένας εννοεί πως όλοι οι άλλοι πρέπει να πάνε μαζί του!
Για όσους γνωρίζουν τον πολύπαθο πατριωτικό χώρο που έχει “γεννήσει” 143 “κόμματα” όλα αυτά είναι συνηθισμένα πλέον.
Συζητήσεις επί συζητήσεων με μπόλικους καφέδες που μόλις φτάνει η ώρα του λογαριασμού όλοι πάνε στην τουαλέτα για να μην πληρώσει κανένας.
Όταν τίθεται το ερώτημα σε κάθε παρόμοια σύναξη “Που θα βρούμε λεφτά ρε παιδιά ;” η απάντηση είναι πλέον αυτόματη.
“Εμείς θα βάλουμε το σαρκίο μας και θα βρούμε κάποιον επιχειρηματία”.
Λες και οι επιχειρηματίες είναι σε πάγκο στην λαϊκή και πάει ο καθένας και ψωνίζει από έναν.
Ακόμη και ένας εξ αυτών που φάνηκε τους τελευταίους μήνες να παριστάνει τον νέο σωτήρα της χώρας μαθαίνω πως όπου πάει για να μιλήσει για το νέο “σωτήριο πρόγραμμα τους” οι πορτοκαλάδες αποτελούν σπάνιο είδος!
Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.
Είναι άλλο πράγμα να κάθεσαι στο καναπέ του σπιτιού σου και να γράφεις αμπελοφιλοσοφίες με το πληκτρολόγιο χωρίς κανένα κόστος και πολλές φορές ανώνυμα γιατί ντρέπεσαι για όσα λες, αφού κάθε φορά λες διαφορετικά, και είναι άλλο πράγμα να βάζεις το χέρι βαθιά στην τσέπη, να στερείς πόρους από την οικογένεια σου, να υπογράφεις επιταγές, να κλέβεις χρόνο από τα παιδιά σου, γυρίζοντας όλη την Ελλάδα μιλώντας για αυτά που πιστεύεις προσπαθώντας να ξεσηκώσεις όσους έχουν πρόθεση να σε ακολουθήσουν.
Είναι αλήθεια ότι ο πολύπαθος χώρος των πατριωτών ψηφοφόρων έχει προδοθεί 2 φόρες με τον πιο χείριστο τρόπο.
Είναι πολύ δύσκολο το εγχείρημα για οποιοδήποτε να προσπαθήσει να καταφέρει να “μπαλώσει” την δεξαμενή των υγειών δυνάμεων που επιζητούν να εκφραστούν επιτέλους απέναντι στην σαπίλα του πολιτικού συστήματος.
Αυτό που υπάρχει ως αναμφισβήτητο δεδομένο είναι η εκλογική καταγραφή εκάστου όταν ανοίγουν οι κάλπες.
Αυτό έχει ήδη συμβεί.
Οι φαντασιώσεις κομμάτων – σφραγίδες ότι “θα πάρουμε τόσο ποσοστό στις επικείμενες εθνικές εκλογές” ή ότι οι “δημοσκοπήσεις κρύβουν την πραγματική μας δύναμη” είναι παιδικές συνομωσίες που περιγράφει ο σούπερμαν.
Επειδή τα κείμενα μένουν και ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη όσων λέει και γράφει θα πρέπει να επισημάνει την μοναδική φιλοδοξία που έχουν οι “καβαλάρηδες”.
Το 1,5% τους είναι υπέρ αρκετό για να αρχίσει να πέφτει το μεροκάματο που είναι περίπου 7.000 ευρώ το μήνα για όλη την τετραετία.
Αυτός είναι ο σκοπός τους και όλα τα άλλα που λένε αφορούν “κουβέντες”, μπας και ξεγελάσουν κανέναν ψηφοφόρο.
Υπάρχουν και αυτοί βέβαια που έχουν συμφωνήσει με τα υπόγεια του Μαξίμου για να στήσουν ψηφοδέλτια, έναντι αντιτίμου φυσικά, γνωρίζοντας ότι δεν θα βρουν ούτε την ψήφο τους.
Η περιρέουσα εκλογική πραγματικότητα δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι ο μόνος κομματικός σχηματισμός που θα εισέλθει με άνεση και πάλι στο εθνικό κοινοβούλιο είναι η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου.
Είτε μας αρέσει είτε όχι αυτή είναι η πραγματικότητα.
Καμία άλλη προσπάθεια, για τους λόγους που προείπαμε, αλλά και για πολλούς ακόμη δεν θα καταφέρει κάτι παρόμοιο, παρά μόνο να πάρει το “κάτι τις” από το κρατικό ταμείο. ή το μπαξίσι κάποιου φιλικού επιχειρηματία στην κυβέρνηση.

 

Πηγή

Προβολές : 947


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα