Οι 6 εκρηκτικές αλλαγές του 2024 που θα φέρουν ανατροπές

Οι 6 εκρηκτικές αλλαγές του 2024 που θα φέρουν ανατροπές

8 Ιανουαρίου, 2024 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:726
Μοίρασέ το

 

Από την ήττα του ΝΑΤΟ, έως την νίκη Ρωσίας, Trump και ακροδεξιάς

Οι 6 εκρηκτικές αλλαγές του 2024 που θα φέρουν ανατροπές από την ήττα του ΝΑΤΟ, έως την νίκη Ρωσίας, Trump και ακροδεξιάς
Το μόνο σίγουρο είναι πως το 2024, θα πρόκειται για χρονιά με μεγάλες παγκόσμιες τραγωδίες…
Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ζελένσκι ή θα δολοφονηθεί, ή θα πάθει πολύ μεγάλο κακό…
Οι BRICS είναι η άλλη όψη του ιδίου νομίσματος της σατανικής νέας τάξης πραγμάτων…
Στα πιόνια του συστήματος και ο Τράμπ… να θυμίσω πως επί ημερών του δημιουργήθηκε ο κορονοϊός;;;
Είδατε να διώχνει τον Φάουτσι;;; ΟΧΙ…
Είδατε να απαγορεύει τα δολοφονικά εμβόλια; ΟΧΙ…
Αυτό που προσωπικά εισπράττω από το παρακάτω άρθρο είναι μια … αισιοδοξία που λυπάμαι, αλλά δεν θα βγει…
Καλλιόπη Σουφλή
Στις 5 Νοεμβρίου 2024 στις ΗΠΑ θα συμβεί ένα σπουδαίο γεγονός θα νικήσει ο Trump που θα φέρει ξανά την ειρήνη στον κόσμο
Το 2023 ήταν προπαρασκευαστικό έτος και το 2024 θα σημειωθούν οι μεγάλες εκρηκτικές αλλαγές που θα επιφέρουν δομικές ανατροπές στο υφιστάμενο σύστημα που βρίσκεται σε παρακμή
Το 2024 θα συμβούν πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα, θετικά πράγματα…
1)Το ΝΑΤΟ από αμυντική συμμαχία έχει εξελιχθεί σε επιθετική συμμαχία που δεν συμβάλλει στην ειρήνη αλλά διαιωνίζει τις συγκρούσεις.
Το ΝΑΤΟ είναι ένας παρωχημένος οργανισμός πλέον που χρειάζεται ριζική αλλαγή.

Καταλύτης θα είναι η ήττα του ΝΑΤΟ που επίσημα θα καταγραφεί ως αντικειμενικό γεγονός το 2024 άπαξ και το ΝΑΤΟ θα ηττηθεί από την Ρωσία…

Σήμερα το ΝΑΤΟ έχει επεκταθεί προς τα Ανατολικά και νέες χώρες έχουν ενταχθεί αυτό αποτελεί επεκτατική στρατηγική πλήττοντας την ασφάλεια και τα συμφέροντα της Ρωσίας.

 

 

2)Η Ρωσία θα συντρίψει το καθεστώς της Ουκρανίας και θα οδηγήσει τον στρατό σε ήττα και παράδοση άνευ όρων, μαζί θα ηττηθεί και η Δύση και το ΝΑΤΟ 

 

Το καθεστώς Zelensky είναι επικίνδυνο και θα τελειώσει, έστειλε 400.000 Ουκρανούς στον θάνατο, είναι πιόνι των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ δεν λειτουργεί προς όφελος των συμφερόντων του Ουκρανικού λαού.

 

Η Ρωσία επειδή θεωρεί την Ουκρανία ιστορική συνέχεια της όχι μόνο ως γεωγραφικός προσδιορισμός δεν έχει ισοπεδώσει το Κίεβο ή την Οδησσό…
Οι ρώσοι εύκολα θα μπορούσαν να είχαν ισοπεδώσει αυτές τις πόλεις αλλά δεν το έχουν κάνει…

 

Η Ρωσία το 2024 θα ανακοινώσει και επίσημα την νίκη της επί της Ουκρανίας και του ΝΑΤΟ.

 

 

 

3)Στις 5 Νοεμβρίου 2024 στις ΗΠΑ θα συμβεί ένα σπουδαίο γεγονός θα νικήσει ο Trump που θα φέρει ξανά την ειρήνη στον κόσμο.

 

Επί του Biden όλος ο κόσμος βρίσκεται σε αναβρασμό, σε σύγκρουση, εκατοντάδες χιλιάδες νεκροί και οι αμερικανικές πολεμικές βιομηχανίες πλέουν σε πελάγη ευτυχίας λόγω της έκρηξης κερδών.
Ο Trump θα φέρει μεγάλες αλλαγές στην παρακμάζουσα ηγεμονία των ΗΠΑ, η διακυβέρνηση Biden ήταν μια αποτυχία μια καταστροφή…

 

 

4)Η ακροδεξιά έρχεται στην εξουσία σε πολλές χώρες της Ευρώπης και ευρωζώνης εξέλιξη σίγουρα θετική καθώς αποδείχθηκε ότι οι φιλελεύθεροι και σοσιαλδημοκράτες στηρίζουν τον πόλεμο και οι ακροδεξιοί την ειρήνη…

 

Η Le Pen στην Γαλλία στις βουλευτικές εκλογές και ειδικά στις ευρωεκλογές θα συντρίψει τον πολιτικό ανταγωνισμό, αυτό θα συμβεί σχεδόν σε όλες τις χώρες όπως και στην Γερμανία το AfD θα είναι δεύτερο κόμμα.

 

Οι πρόσφατες δηλώσεις του Πρωθυπουργού της Βαυαρίας να σταλούν πύραυλοι στην Ουκρανία ώστε να χτυπήσει ρωσικά εδάφη δείχνει τελικά ποιοι είναι οι πολεμοχαρής σε αντίθεση με τους ακροδεξιούς που εναντιώνονται στον πόλεμο και ζητούν ειρήνη τόσο στην Ουκρανία όσο και στο παλαιστινιακό.

 

 

5)Η ΕΚΤ θα αρχίσει να μειώνει τα επιτόκια…
Η ΕΚΤ όπως και η FED εγκλώβισαν τις οικονομίες με την διεστραμμένη ποσοτική χαλάρωση εκτινάσσοντας τα δημόσια χρέη.
Στις ΗΠΑ το δημόσιο χρέος έφθασε τα 34 τρισεκ. και στην μικρή Ελλάδα 402,9 δισεκ. παντού το χρέος διογκώνεται και σε αυτό ευθύνη φέρουν οι κεντρικές τράπεζες.
Η έκρηξη του χρέους καθιστά δύσκολη την εξυπηρέτηση του και με πρόσχημα τον πληθωρισμό οι κεντρικές τράπεζες θα αρχίσουν τις μειώσεις αλλά ο βασικός στόχος είναι ένας η διαχείριση του χρέους.

 

 

6)Το 2024 θα ενισχυθούν ακόμη περισσότεροι οι BRICS το αντίπαλο οικονομικό και εμπορικό στρατόπεδο από την παρακμάζουσα άρχουσα τάξη της Δύσης.
Η άνοδος της Κίνας και η στρατιωτική νίκη της Ρωσίας έχει αναβαθμίσει τον ρόλο των BRICS…
Υπάρχουν εκτιμήσεις ότι συνολικά 70 χώρες θα ενταχθούν στους BRICS τα επόμενα λίγα χρόνια…
Το δολάριο βρίσκεται σε φάση συρρίκνωση στο διεθνές εμπόριο και η Ευρώπη έδειξε και απέδειξε ότι δεν μπορεί…

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 726


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα