Ολική επαναφορά 2024: τι ξέρουν οι παγκοσμιοποιητές και για τι μας προετοιμάζουν.

Ολική επαναφορά 2024: τι ξέρουν οι παγκοσμιοποιητές και για τι μας προετοιμάζουν.

8 Μαΐου, 2024 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,369
Μοίρασέ το

 

Ή θα συμβεί κάτι το 2024 για το οποίο ο κόσμος δεν μιλάει τώρα, αλλά για το οποίο η ελίτ και οι διασημότητες γνωρίζουν και προετοιμάζονται;

Υπάρχει η υπόθεση ότι μας έχουν ετοιμάσει κάτι που έχει ήδη συμβεί το 2020 -με όλους τους περιορισμούς, αλλά σε ακόμη πιο αυστηρή μορφή. Θα υπάρξει ακόμα πιο δυνατή πίεση, οι άνθρωποι θα στριμωχτούν σε μια μέγγενη. Στη συνέχεια θα εισαγάγουν το ψηφιακό χρήμα και θα οδηγήσουν σε μαζική δημιουργία chip μέχρι το 2025-2026.

Όλα όσα έχουν σχεδιάσει οι ψυχοπαθείς θα υλοποιηθούν… έστω και για λίγο χρονικό διάστημα… πριν τους πάρει ο διάολος…

ΑΛΛΑ…

Η μεγάλη τραγωδία μας είναι πως ιδίως οι νέοι άνθρωποι, είναι τόσο πωρωμένοι με την τεχνολογία, που σαν χάνοι θα τσιμπήσουν το δόλωμα και θα παρασύρουν την πλειοψηφία του λαού στην καταστροφή.

Και δυστυχέστατα, αυτοί που προκειμένου να έχουν νερό και τροφή, η πλειοψηφία θα τσιπαριστεί…

ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ… ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ…

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ.

ΤΑ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Μόλις πρόσφατα μας είπαν ότι δεν θα εισαχθεί πουθενά ψηφιακό χρήμα.

Τώρα βλέπουμε να ξεκινούν πιλοτικά έργα σε όλο τον κόσμο, όπου θα δοκιμάζονται οι πλατφόρμες, πώς αυτά τα χρήματα θα αλληλεπιδρούν με τις τράπεζες και τα συστήματα πληρωμών και πώς θα συνδέονται οι άνθρωποι με αυτά.

Παντού αυτό παρέχεται ως όφελος, που είναι πολύ βολικό και υγιεινό.

 

Όλη αυτή η ιδέα για το ψηφιακό χρήμα ξεκίνησε από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, όπου οι παγκοσμιοποιητές λύνουν τα παγκόσμια προβλήματά τους και αναπτύσσουν σχέδια για τον έλεγχο της ανθρωπότητας.

Τι μας έχουν ετοιμάσει αυτή τη φορά;

Χωρίς τσιπ, χωρίς ζωή

Το WEF (Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ) δήλωσε ότι στο πολύ άμεσο μέλλον, σε όλους τους πολίτες θα εμφυτευθεί ένα τσιπ CBDC, δηλαδή ένα τσιπ από αυτό ακριβώς το ηλεκτρονικό χρήμα.

Αυτό είναι απαραίτητο ώστε οι άνθρωποι να μπορούν «να συμμετέχουν πλήρως στην κοινωνία και να κάνουν τα βασικά πράγματα όπως να αγοράζουν φαγητό και νερό».

Χωρίς αυτό το τσιπ, ένα άτομο δεν θα μπορεί να έχει πρόσβαση στους τραπεζικούς του λογαριασμούς.

Δηλαδή, ήδη μας προειδοποιούν ότι χωρίς τσιπ δεν θα δούμε μια κανονική ζωή. Η έμφαση δίνεται στο φαγητό και το νερό.

Γνωρίζουμε τι συμβαίνει με τα αγροκτήματα και τα φυσικά προϊόντα στην Ευρώπη – καταστρέφονται και καταστρέφονται.

Ο έλεγχος στα τρόφιμα μετατοπίζεται σε μεγάλες εταιρείες.

Και λένε στους ανθρώπους ότι αν δεν έχουμε πατατάκια, δεν θα μπορούμε να αγοράσουμε φαγητό και νερό. Και η πλειοψηφία θα καταπιεί αυτό το δόλωμα, γιατί θα συνοδεύεται από ευχάριστα μπόνους, προσφορές και εκπτώσεις.

Αυτοί που βρίσκονται στην εξουσία θα παρακολουθούν πώς αντιδρούν οι πολίτες στο νέο σύστημα πληρωμών. Αν κάτι πάει στραβά, θα προστεθούν νέες «γευστικές» συνθήκες. Θα δείτε, πολλοί θα συμφωνήσουν, ειδικά οι ηλικιωμένοι και οι νέοι.

Νέα gadgets – για έλεγχο και σταδιακή υποβάθμιση

Εάν τουλάχιστον το 40% του πληθυσμού συμφωνήσει να χρησιμοποιήσει ψηφιακό χρήμα, τότε το επόμενο στάδιο θα ξεκινήσει η μαζική δημιουργία chip. Σε τι χρησιμεύει;

Από το 2024, θα γίνουν τα πιο σοβαρά βήματα για την επανεκκίνηση του ανθρώπινου πολιτισμού σε μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων, η οποία θα πρέπει να εγκαθιδρυθεί έως το 2030.

Τα gadget θα βελτιωθούν. Τα smartphone θα αντικατασταθούν από πιο βολικές συσκευές που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν σε ένα άτομο μεγαλύτερες ευκαιρίες, αλλά ταυτόχρονα του στερούν την ικανότητα να σκέφτεται – και γιατί να το κάνετε αυτό αν όλα παρουσιάζονται ήδη σε μια ασημένια πιατέλα.

Ήδη ανακοινώνουν την εμφάνιση γυαλιών εικονικής πραγματικότητας, με τα οποία θα μπορούμε να κάνουμε κλήσεις, να πληρώνουμε λογαριασμούς, να βλέπουμε κοινωνικά δίκτυα και να κάνουμε πολλές άλλες απαραίτητες λειτουργίες. Και αυτό μπορεί να γίνει με τη βοήθεια των ματιών και ελαφριές πινελιές των δακτύλων στους κροτάφους των γυαλιών.

Αλλά τέτοια gadget κρύβουν βαθύτερα νοήματα από την επιθυμία να κάνουν τη ζωή των ανθρώπων ευκολότερη. Αυτό είναι ένα ακόμη βήμα προς τις πιο επεμβατικές τεχνολογίες όπως τα νευροτσίπ και τα εμφυτεύματα εγκεφάλου.

Είστε έτοιμοι για ολική επανεκκίνηση;

Έτσι, από το 2024 θα ξεκινήσει το στάδιο μιας ολικής επανεκκίνησης.

Πολλές διασημότητες και καλλιτέχνες του κόσμου έχουν προγραμματίσει τις αποχαιρετιστήριες περιοδείες τους για το 2023.

Σύμπτωση?

Ή θα συμβεί κάτι το 2024 για το οποίο ο κόσμος δεν μιλάει τώρα, αλλά για το οποίο η ελίτ και οι διασημότητες γνωρίζουν και προετοιμάζονται;

Υπάρχει η υπόθεση ότι μας έχουν ετοιμάσει κάτι που έχει ήδη συμβεί το 2020 -με όλους τους περιορισμούς, αλλά σε ακόμη πιο αυστηρή μορφή. Θα υπάρξει ακόμα πιο δυνατή πίεση, οι άνθρωποι θα στριμωχτούν σε μια μέγγενη. Στη συνέχεια θα εισαγάγουν το ψηφιακό χρήμα και θα οδηγήσουν σε μαζική δημιουργία chip μέχρι το 2025-2026.

Και όλα αυτά θα συμβούν με φόντο μια στρατιωτική σύγκρουση και την εμφάνιση νέων μολύνσεων, προκειμένου να διατηρηθεί σε αυστηρά όρια – ένα βήμα προς τα αριστερά, ένα βήμα προς τα δεξιά είναι απαράδεκτα.

Έλεγαν ότι τα γεγονότα του 2020 ήταν ένα είδος δοκιμασίας για την ανθρωπότητα. Αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Αυτά ήταν λουλούδια. 2024 – αυτό θα είναι ένα πραγματικά σοβαρό τεστ για όλους μας.

dzen.ru

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,369


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα