Ομολογία της δυστοπίας στο Νταβός: Στόχος του WEF η δημιουργία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης – Οι πόλεις θα είναι…φυλακές

Ομολογία της δυστοπίας στο Νταβός: Στόχος του WEF η δημιουργία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης – Οι πόλεις θα είναι…φυλακές

21 Ιανουαρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:529
Μοίρασέ το

 

«Εδώ στο WEF… υπάρχει πολλή συζήτηση για το ποια θα είναι η νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων…» αποκάλυψε βασικός ομιλητής στις εργασίες του Νταβός

Η φετεινή συνάντηση των παρανοϊκών και ψυχοπαθών που κυβερνούν την ανθρωπότητα, έχει κάτι το ιδιαίτερο…
ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ…
Σ’ αυτή, μας καλούν να ξεχάσουμε όσα θεωρούσαμε φυσιολογικά… να ανατρέψουμε τις ζωές μας και κυρίως να υποταχθούμε πλήρως σ’ αυτούς που ποτέ δεν εκλέψαμε αλλά μας επιβάλλονται με τη βια…
Θα το αντιληφθείτε διαβάζοντας το παρακάτω άρθρο…
ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ Σ’ ΕΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΜΕ Ή ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ…
Βέβαια το έχουν προβλέψει και αυτό… την εξέγερση των λαών…
ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΟΣΟΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΦΩΣ…
ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ  ΠΩΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΤΑΓΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΣΤΟΣ.
ΑΞΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΤΟΥΣ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ.1. Ο ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ… ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ…
Υ.Γ.2. Το φωτογραφικό υλικό, είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ.

Ένας ομιλητής στο Νταβός περιέγραψε εύγλωττα την ατζέντα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) όταν δήλωσε ότι ο στόχος είναι να δημιουργηθεί μια «νέα παγκόσμια τάξη».

Οι παρατηρήσεις έγιναν από τον Bilawal Bhutto Zardari, υπουργό Εξωτερικών του Πακιστάν.

 

«Εδώ στο WEF… υπάρχει πολλή συζήτηση για το ποια θα είναι η νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων… πώς εργαζόμαστε προς αυτή τη νέα κανονιστική διεθνή τάξη που μας επιτρέπει να αντιμετωπίζουμε τις διαφορές και τις διαφωνίες μας ως πολιτισμένος κόσμος», είπε ο Zardari.

 

«Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε μια τόσο υπερπολωμένη εποχή που δεν θα μπορέσουμε να σχηματίσουμε αυτό το νέο Ελσίνκι σήμερα, αλλά προχωράμε… πρέπει να διαμορφώσουμε και να βελτιώσουμε την κανονιστική και διεθνή θεσμική μας τάξη ώστε να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αυτές τις καταγγελίες», πρόσθεσε.

 

Νέα Τάξη Πραγμάτων

 

«Ελπίζω αυτή τη φορά, μόλις χτίσουμε αυτή τη νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων ή μια νέα τάξη βασισμένη σε κανόνες, η φωνή του παγκόσμιου νότου και του αναπτυσσόμενου κόσμου θα συμπεριληφθεί», είπε ο Πακιστανός υπουργός Εξωτερικών.

Ένας άλλος ομιλητής διαμαρτυρήθηκε για χώρες που προασπίζουν τη δική τους κυριαρχία έναντι των συμφερόντων της «παγκόσμιας τάξης».

Τα μέσα ενημέρωσης του κατεστημένου εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν τη «νέα παγκόσμια τάξη» ως μια θεωρία συνωμοσίας που δεν υπάρχει, εκτός όταν την αναφέρουν οι υπέρμαχοι της παγκοσμιοποίησης οπότε είναι για καλό, σχολιάζει το Summit News.

 

Πώς θα μοιάζει η ζωή κάτω από τη Νέα Παγκόσμια Τάξη; – Πόλεις φυλακές

 

Πολλοί συμμετέχοντες στο Νταβός έχουν περιγράψει ρητά πώς θα μοιάζει.

Οι λεγόμενες πόλεις των 5 λεπτών που μοιάζουν με φυλακές, βάσει ενός νέου μοντέλου πολεοδομικού σχεδιασμού που αναδιαμορφώνει επί το ασφυκτικότερο τα μεγάλα αστικά κέντρα.

Τι άλλο θα φέρει η Νέα Τάξη:

Το τέλος όλων των ταξιδιών με αυτοκίνητο
Εμφυτευμένα τσιπ στον εγκέφαλο
Ψηφιακή βάση δεδομένων για τους εμβολιασμούς
Μια νέα πανδημία «κλίμακας Covid»
Καταστολή της «παραπληροφόρησης» που εμποδίζει τους εμβολιασμούς
Το τέλος της ελευθερίας του λόγου
Επιβολή κουλτούρας ΛΟΑΤΚΙ
Η επιτάχυνση της περιβαλλοντικής υστερίας για την κατάληψη περισσότερης εξουσίας και την υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου.

Μη εκλεγμένη παγκόσμια κυβέρνηση

 

Ο Elon Musk έγραψε πρόσφατα στο Twitter ότι «το WEF γίνεται ολοένα και περισσότερο μια μη εκλεγμένη παγκόσμια κυβέρνηση που οι άνθρωποι ποτέ δεν ζήτησαν και δεν θέλουν».

Οι θιασώτες του Νταβός δεν φαίνεται να έχουν λάβει το μήνυμα.

 

Πηγή

Προβολές : 529


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα