Οργή στη Νέα Δημοκρατία για τον Τσιάρα. Σκέψεις να τον «τελειώσουν»!

Οργή στη Νέα Δημοκρατία για τον Τσιάρα. Σκέψεις να τον «τελειώσουν»!

3 Νοεμβρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:322
Μοίρασέ το

 

 

«Έβαλες να γίνει η δίκη για το Μάτι σε ένα «κοτέτσι», δεν πήγες να δεις ούτε καν το χώρο»

 

Έβαλε να γίνει η δίκη σε ένα κοτέτσι, γιατί τα έχει κάνει πλακάκια με τους ΣΥΡΙΖαίους, καθώς ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΩΣ… ΠΛΗΜΕΛΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ…

Μέχρι να βρουν αίθουσα και να καταθέσουν οι εκατοντάδες μάρτυρες κατηγορίας, τα λαμόγια που θα υπερασπιστούν ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ, οι απολογίες των ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ και των δικηγόρων τους και μέχρι να βγει το πόρισμα, ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ…

ΑΘΩΟΙ ΜΕ ΠΟΙΝΕΣ ΟΛΙΓΩΝ ΜΗΝΩΝ, ΕΞΑΓΟΡΑΣΙΜΕΣ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ…

Όσο για την σχέση του με τον … “ομορφονιό” Πάτση, τι τα θέλετε;;;

Εκίνησε ο τέτζηρες και βρήκε το καπάκι… “… κοινώς ότι τα σκατά κι ο βόθρος… αν δεν ταιριάζανε δεν θα συμπεθεριάζανε…

Ότι σκατά οι μούρες τους και οι ψυχές τους…

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΕΙΝΑΙ…Ο ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ…

Εύχομαι οι αθώοι νεκροί του Ματιού, να πάρουν εκδίκηση… και να είναι ανελέητη…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Τσιάρα ΛΑΜΟΓΙΟ… την Μαρία Μαργαρίτη, την … “έθαψες”, αν και ήξερες πως είναι και ΑΘΩΑ και έχει ΑΔΙΚΗΘΕΙ…

Θα έρθει και για σένα η ώρα της τιμωρίας…

Η παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα ανέτρεψε τη δική του προηγούμενη απόφασή να διεξαχθεί η δίκη για το Μάτι στην Ευελπιδων όπου διαδραματίστηκαν θλιβερές σκηνές συνωστισμού και αδυναμίας να διεξαχθεί η δίκη σε ένα στοιχειωδώς πολιτισμένο περιβάλλον.

Ακόμα κι αν λόγω της ιδιότητας του ως γιατρού δεν είχε γνώση για τα κτίρια της σχολής Ευελπίδων ως υπουργός Δικαιοσύνης όφειλε να έχει επισκεφτεί το χώρο προκειμένου να διαπιστώσει εγκαίρως την ακαταλληλότητα πριν λάβει στις 19.10.2022 (ΦΕΚ 5395) την απόφαση να διεξαχθεί εκεί η δίκη, μια και γνώριζε πολύ καλά τους τα μεγέθη. Μετά από τις απαράδεκτες σκηνές που διαδραματίστηκαν άλλαξε την απόφασή του στις 21.10.2022 (ΦΕΚ 5469)

Μπορεί λοιπόν σήμερα ο υπουργός να δέχεται «συγχαρητήρια» για τη δυναμική του παρέμβαση (στον εαυτό του) όμως η αλήθεια είναι ότι καμία απολύτως ενέργεια δεν έχει γίνει προκειμένου να καθίσταται δυνατό να διεξαχθούν ταυτόχρονα δίκες με πληθώρα μαρτύρων και κατηγορουμένων. Και να σκεφτεί κανείς ότι επί ΝΔ τα τρία τέταρτα των αρμοδιοτήτων του υπουργείου Δικαιοσύνης παραχωρήθηκαν στο ΠροΠο.

Θυμίζουμε εδώ ότι ο Κ. Τσιάρας ξόδεψε για την ανακαίνιση του κτιρίου, των επίπλων  και των κήπων του νοικιασμένου υπουργείου πάνω από 300. 000 ευρω. Στο μεταξύ ήδη στην αίθουσα τελετών του Εφετείου διεξάγεται και η Δίκη της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή με ότι κι αν αυτό σημαίνει για την εξέλιξη και αυτής της δίκης αλλά και της δίκης για το Μάτι.

 

Πηγή

 

Σκέψεις να «τελειώσουν» τον Τσιάρα από τη Νέα Δημοκρατία: Τους εξέθεσε ανεπανόρθωτα με το σκάνδαλο Πάτση και με τη δίκη στο Μάτι

Ο Κώστας Τσιάρας χρεώνεται την ευθύνη για το γεγονός ότι δεν είχε εξασφαλιστεί κατάλληλη αίθουσα για τη διεξαγωγή της δίκης για το Μάτι.

Δεν έφταναν τα μπερδέματα με τον Πάτση.

Ήρθε και το… Μάτι και «έδεσε το γλυκό».

Με έντονο εκνευρισμό πληροφορήθηκαν στο Μαξίμου ότι το υπουργείο Δικαιοσύνης δεν είχε φροντίσει να εξασφαλίσει μια κατάλληλη αίθουσα για τη διεξαγωγή της δίκης για το Μάτι.

Και έτρεχαν εκ των υστέρων να βρουν μια λύση. Σε ποιον χρεώνουν την ευθύνη;

Μα φυσικά στον αρμόδιο υπουργό Κώστα Τσιάρα, ο οποίος το τελευταίο διάστημα πηγαίνει από πρόβλημα σε… μπελάδες και το αντίστροφο.

Μην πέσετε από τα σύννεφα αν το προσεχές διάστημα έχουμε αυτό που λέει το δημοσιογραφικό κλισέ «ραγδαίες εξελίξεις».

 

Πηγή

Προβολές : 322


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα