Οταν η νομοθεσία ευνοεί τους εγκληματίες, μαντέψτε το ποιόν εκείνων που νομοθετούν.

Οταν η νομοθεσία ευνοεί τους εγκληματίες, μαντέψτε το ποιόν εκείνων που νομοθετούν.

14 Ιουνίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:313
Μοίρασέ το

 

 

Παραδοσιακό καμοριανό* δίκαιο

Κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος, παρά το γεγονός ότι συνελήφθη και διώκεται για προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Αφέθηκε, καθώς λένε, ελεύθερος «με προφορική εντολή εισαγγελέα», ο οποίοςθα κοιμηθεί μια χαρά το βράδυ γνωρίζοντας ότι άφησε ακόμα έναν λύκο να κυκλοφορεί ανάμεσα στα πρόβατα.

 

 

 

 

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ;;;

ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΙΧΕ ΩΣ … “ΚΡΑΧΤΗ” ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΤΗΝΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ;;;
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Σ’ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ;;;
Καλλιόπη Σουφλή

Ο 63χρονος παιδεραστής με τη βδελυρή φάτσα και το περουκίνι κυκλοφορούσε ελεύθερος, παρά το γεγονός ότι είχε καταδικαστεί για βιασμό. Κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος, παρά το γεγονός ότι συνελήφθη και διώκεται για προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Αφέθηκε, καθώς λένε, ελεύθερος «με προφορική εντολή εισαγγελέα», ο οποίοςθα κοιμηθεί μια χαρά το βράδυ γνωρίζοντας ότι άφησε ακόμα έναν λύκο να κυκλοφορεί ανάμεσα στα πρόβατα.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο 63χρονος, που έστελνε πρόστυχα μηνύματα σε 14χρονο κοριτσάκι, έχει αναγνωριστεί από τη 12χρονη του Κολωνού ως ένα από τα άτομα με τα οποία έκλεινε ραντεβού με σκοπό να τη βιάσουν!

Επίσης, ελεύθεροι κυκλοφορούν οι τρεις εκ των τεσσάρων Αιγυπτίων που κατηγορούνται για την επίθεση σε 17χρονη στη Φρεαττύδα και στον φίλο της, με σκοπό να βιάσουν την κοπέλα. Επιβεβαιώνοντας πανηγυρικά τη γενική αίσθηση ότι το κράτος έχει μαφιοζοποιηθεί, οι δύο από τους τρεις που αφέθηκαν ελεύθεροι επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους και στον οπερατέρ τηλεοπτικού σταθμού!

Αν περιμένει κάποιος δικαιοσύνη στην Ελλάδα, είναι πιο αφελής από εκείνους που πάνε κάθε τόσο στη σπηλιά του Νταβέλη στην Πεντέλη, περιμένοντας να δουν ενδογήινους να ξεμυτίζουν από το σπήλαιο και εξωγήινους να προσγειώνονται για βολτούλα στην περιοχή.
Είναι πλέον καιρός να το «χωνέψουμε»: στην Κολομβία τη\ς Ευρώπης δεν εφαρμόζονται ούτε το Ρωμαϊκό** ούτε το Βρετανικό ούτε το Γερμανικό Δίκαιο, αλλά το παραδοσιακό… καμοριανό.

*Καμόρα είναι το συνδικάτο του εγκλήματος στην Ιταλία, που έχει το διοικητικό κέντρο του στη Νάπολη.

**Η ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια Wikipedia γράφει: «Ρωμαϊκό Δίκαιο είναι το νομικό σύστημα της αρχαίας Ρώμης, συμπεριλαμβανομένης της ρωμαϊκής στρατιωτικής δικαιοσύνης και των νομικών εξελίξεων που εκτείνονται σε πάνω από χίλια χρόνια νομολογίας, περίπου από το 753 π.Χ. έως τον Ιουστινιάνειο Κώδικα του 529. Η ιστορική σημασία του Ρωμαϊκού Δικαίου ανακλάται από τη συνεχιζόμενη χρήση της λατινικής νομικής ορολογίας σε πολλά νομικά συστήματα που επηρεάστηκαν από αυτό».

 

 

Πηγή

Προβολές : 313


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα