Ουδείς έχει απαντήσει στις περίεργες δηλώσεις Τσούνη για το Αιγαίο! Mας είπε και γιατί πρέπει να πάρουμε F-35

Ουδείς έχει απαντήσει στις περίεργες δηλώσεις Τσούνη για το Αιγαίο! Mας είπε και γιατί πρέπει να πάρουμε F-35

1 Μαΐου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:277
Μοίρασέ το

 

 

Αν είναι να συμμετέχουμε απρόσκοπτα στις ασκήσεις του ΝΑΤΟ να τα πληρώσουμε;

Έναντι τους Τουρκίας θα επιτρέπεται να πολεμήσουν;

Σε αυτό το ερώτημα έχουν απαντήσει άνθρωποι της Πολεμικής Αεροπορίας και η απάντηση είναι κατηγορηματικά όχι.

 

 

Για τα … “χαϊρια” του πρέσβη, τα είπαμε στην προηγούμενη ανάρτηση εδώ

Ούτε πρόκειται να απαντήσει κανείς πολιτικός αρχηγός ή βολευτής… ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ DNA  ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΛΑΖΑΡΕΙΟ ΛΕΠΡΑ…

Το να είσαι με τη γλώσσα έξω για τα εξοπλιστικά που ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ, ΑΥΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ;;;

Τι δεν καταλαβαίνετε;;;

“Μας εξοπλίζουν” για να μας φτωχύνουν… και για να πάρουν μίζες δισεκατομμυρίων όσοι εμπλέκονται στα εξοπλιστικά… ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Μας δουλεύει το porky…

Ουδείς έχει απαντήσει στις περίεργες δηλώσεις Τσούνη για το Αιγαίο! Mας είπε και γιατί πρέπει να πάρουμε F-35

Τουλάχιστον περίεργες οι δηλώσεις του πρέσβη των ΗΠΑ Γιώργου Τσούνη για το Αιγαίο και τις τουρκικές παράνομες απαιτήσεις.

Από τη μία έχουμε υπερπτήσεις είπε, αλλά από την άλλη κανείς δεν έχει το αλάθητο!

Όχι ουδείς από την Αθήνα έχει αντιδράσει…

Τουλάχιστον ο Αμερικανός πρέσβης μας εξήγησε γιατί πρέπει οπωσδήποτε να αγοράσουμε τα F-35.

Μας διαβεβαίωσε πως η Ελλάδα θα πάρει τα F-35, σημειώνοντας ότι θα είναι η μόνη χώρα της περιοχής που θα έχει αυτά τα πολεμικά αεροσκάφη.

Προσέθεσε πως εάν μια χώρα δεν έχει F-35 μέχρι το 2030, θα είναι πολύ δύσκολο να συμμετάσχει σε συγκεκριμένες ασκήσεις του ΝΑΤΟ και είναι πολύ σημαντικό συμφέρον των Ηνωμένων Πολιτειών να διασφαλίσουν ότι η Ελλάδα θα έχει αυτά τα συγκεκριμένα πολεμικά αεροσκάφη.

Αν είναι να συμμετέχουμε απρόσκοπτα στις ασκήσεις του ΝΑΤΟ να τα πληρώσουμε; Έναντι τους Τουρκίας θα επιτρέπεται να πολεμήσουν; Σε αυτό το ερώτημα έχουν απαντήσει άνθρωποι της Πολεμικής Αεροπορίας και η απάντηση είναι κατηγορηματικά όχι.

 

Ο κ.Τσούνης αναγνώρισε πως οι ΗΠΑ έκαναν λάθη σε ό,τι αφορά την Ελλάδα το 1967 και το 1974.
Σχετικά με τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, ο Αμερικανός πρέσβης είπε πως οι προκλήσεις στις σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας είναι επιλύσιμες.

 

«Πρέπει να διαχειριστούμε αυτή τη σχέση για την ειρηνική συνύπαρξη» σημείωσε και προσέθεσε πως είναι προς το συμφέρον όλων να εργαστούμε για την ειρήνη.

 

Ερωτηθείς αν οι ΗΠΑ παίζουν κάποιο ρόλο, εξέφρασε την πρόθεση να συνδράμουν στη διευκόλυνση των συζητήσεων και στη βελτίωση των σχέσεων Ελλάδας και Τουρκίας, εφόσον αυτό ζητηθεί.

 

Σε σχόλιο του δημοσιογράφου για τη ρητορική της Τουρκίας ότι ”θα έρθουμε ένα βράδυ”, ο Αμερικανός πρέσβης υπογράμμισε πως όλοι έχουν ξεκαθαρίσει ότι αποτελεί προσβολή για την αξιοπρέπεια ενός κράτους. «Και εγώ προσωπικά προσβλήθηκα γιατί τυχαίνει να ζω στη χώρα που είπαν ότι θα έρθουν ένα βράδυ» επισήμανε.

 

Μάλιστα, διέκρινε μια επιθυμία και στις δύο πλευρές του Αιγαίου να εργαστούν για την ειρήνη. «Θα πρέπει να διευκολύνουμε ένα κλίμα που θα είναι σε θέση να το κάνουν αυτό» συμπλήρωσε.

Εκτίμησε ότι μετά τις εκλογές θα γίνει μια ειλικρινής προσπάθεια και από τις δύο χώρες να λύσουν τα προβλήματα στη σχέση τους και αυτό θα ωφελήσει και τα δύο κράτη.

 

Πηγή

Προβολές : 277


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα