ΟΥΠΣ!!!!!!!!!!!!!! ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;;; “Να παρακαλάτε να μην έχετε αυτοδυναμία…”

ΟΥΠΣ!!!!!!!!!!!!!! ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;;; “Να παρακαλάτε να μην έχετε αυτοδυναμία…”

9 Ιουνίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,039
Μοίρασέ το

 

 

Τι είπες, ρε κ@λόπαιδο, Πνευματικέ;

Μεθοδεύσεις, που θα στείλουν τον νεοφιλελευθερισμό και τον ευρωδοσιλογισμό του κομπραδόρικου μεταπολιτευτικού καθεστώτος, εκεί που πρέπει, δηλαδή στο απόσπασμα.

Τι εννοεί ο ποιητής, βρε παιδιά;

Πες τε μου να καταλάβω κι εγώ…

Όχι τίποτ’ άλλο, αλλά αυτό το απόσπασμα, το επιθυμούν όλοι οι ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Η ερώτηση αφορά στον κύριο Πνευματικό της ΝΔ και αγαπημένου τέκνου του Κυριάκου Μητσοτάκη, για τη δήλωσή του ότι «σε βαριά ασθενείς δε χρειάζεται να γίνονται πολλές ιατρικές πράξεις και εξετάσεις γιατί κοστίζουν!».

Άκουσε, κύριε Πνευματικέ και άκουσε κι εσύ, κύριε Μητσοτάκη.

 

Το 40% που λάβατε στις εκλογές, εμένα δεν μου λέει τίποτα απολύτως.

 

Ίσα – ίσα, που μου κάνει τη ζωή πολύ πιο εύκολη.

 

Μετά τον πολιτικό αφανισμό της εθνομηδενιστικής Αριστεράς, που ήταν και το ζητούμενο, τώρα ήρθε η σειρά του πολιτικού αφανισμού της ΝΔ, διά της μεθόδου που εγώ επιθυμούσα.

Όχι μέσω της πολιτικής δεοντολογίας και του κοινοβουλευτισμού, αλλά μέσω άλλων μεθοδεύσεων, που θα στείλουν τον νεοφιλελευθερισμό και τον ευρωδοσιλογισμό του κομπραδόρικου μεταπολιτευτικού καθεστώτος, εκεί που πρέπει, δηλαδή στο απόσπασμα.

Η χώρα και η κοινωνία, δεν αντέχουν άλλη μία τετραετία με Άδωνι, Πορτοσάλτε, Τσιόδρες και Πνευματικούς.

 

Δεν μάθατε τίποτα από τα Τέμπη και το πως εκρήγνυνται ηλεκτρικά τρένα στον αέρα.

 

Κοντέψατε να πέσετε μέσα σε μία νύχτα.

 

Εγώ, λοιπόν, που η επαγγελματική μου ενασχόληση είναι να παρατηρώ το μαύρο αυγό με τα ροζ αστεράκια κάτω από το θόλο, σας λέω να το πάρετε αλλιώς το πράγμα και να παρακαλάτε να μην έχετε αυτοδυναμία…

 

Πηγή

Προβολές : 1,039


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα