ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΟΙ, ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ...!!! Η κατάρρευση των τραπεζών στις ΗΠΑ είναι το κλειδί στο ψηφιακό νόμισμα για την μεγάλη επαναφορά

15 Μαρτίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,983
Μοίρασέ το

 

Όταν καταφέρουν σύντομα να ακυρώσουν το τραπεζικό σας χρηματικό υπόλοιπο με ένα μόνο πάτημα του πλήκτρου, τότε δεν θα έχετε ελευθερία, καμία αυτονομία. Θα είσαι σκλάβος του συστήματος.

Η ελίτ γίνεται τόσο αλαζονική που παραδέχεται δημόσια πλέον τα σχέδιά της, η κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος είναι ένα γεγονός ότι πρόκειται για απόλυτο κοινωνικό έλεγχο.

Οι λαοί, δεν έχουν αντιληφθεί τι έρχεται… η παγίδα είναι πολύ καλά στημένη…
Πάρτε όσοι έχετε τα χρήματά σας από τις τράπεζες ΤΩΡΑ, και επενδύστε τα εκεί που θα σας δοθεί η ευκαιρία να επιβιώσετε…
Καλλιόπη Σουφλή
>Η κατάρρευση των τραπεζών στις ΗΠΑ είναι το κλειδί στο ψηφιακό νόμισμα για την μεγάλη επαναφορά

Ο τελικός προορισμός της μεγάλης επανεκκίνησης ήδη βρίσκεται στο πετυχημένο τελικό στάδιο. Έρχεται παγκόσμια τραπεζική κατάρρευση και θα διασωθούν μόνο όσοι δεχθούν το ψηφιακό νόμισμα και την νέα κάρτα πληρωμών που σύντομα θα αντικατασταθεί με το χάραγμα.

Ένας εκπρόσωπος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ είχε πιαστεί να καυχιέται ότι το κραχ της Silicon Valley Bank ήταν μια ενορχηστρωμένη πλοκή που πήγαινε τέλεια και το κραχ θα έχει ως αποτέλεσμα ένα παγκόσμιο ντόμινο στον τραπεζικό κλάδο, οδηγώντας σε παγκόσμια οικονομική κατάρρευση.

Όποιος πιστεύει ότι η κατάρρευση της SV Bank ήταν σύμπτωση δεν έχει δώσει σημασία στις λεπτομέρειες.

Τα κρυμμένα χέρια που δουλεύουν υπόγεια έχουν αφήσει τα δακτυλικά τους αποτυπώματα σε όλο αυτό. Όταν πρόκειται για χρήματα, δεν υπάρχουν συμπτώσεις.

 

Γνωρίστε τον Joseph Gentile, στέλεχος της SV Bank.

 

Γνωρίζετε πού εργαζόταν ο Τζόζεφ Τζεντίλ πριν βρεθεί στην τράπεζα Silicon Valley;

Ήταν ο οικονομικός διευθυντής της Lehmann Brothers, η οποία ήταν η μεγαλύτερη τράπεζα που κατέρρευσε στην ιστορία των ΗΠΑ.

 

Πού πιστεύετε ότι δούλευε πριν από τη Lehmann Brothers;
Θυμάστε μια εταιρεία με το όνομα Enron;
Η Enron ήταν μια ενεργειακή εταιρεία με έδρα το Χιούστον του Τέξας και αγαπημένη της Wall Street τη δεκαετία του 90.
Θυμάστε την Enron που έκλεισε στα τέλη του 2001;
Η Enron ήταν η μεγαλύτερη χρεοκοπία στην ιστορία των ΗΠΑ και η μεγαλύτερη αποτυχία ελέγχου.
Ο ιδρυτής και ο διευθύνων σύμβουλος καταδικάστηκαν σε 24 χρόνια φυλάκιση.
Τυχαίνει ο Joseph Gentile να ήταν στο τιμόνι και των τριών εταιρειών πριν χρεωκοπήσουν.
Σε αντίθεση με τους συναδέλφους του δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ τη δικαιοσύνη.
Τα κύρια μέσα ενημέρωσης θέλουν να πιστεύετε και σας περνούν ότι αυτό είναι απλώς μια σύμπτωση. Δεν υπάρχουν όμως συμπτώσεις.
Οι χρήστες του Twitter αστειεύονται ότι ο Joseph Gentile είναι πολύ κακός στη δουλειά του.
Αλλά δεν το καταλαβαίνουν οι άλλοι.
Δεν υπάρχουν συμπτώσεις. 
Αυτός και άλλοι σαν αυτόν κάνουν το κουμάντο για λογαριασμό της παγκόσμιας ελίτ και ανταμείβονται πλουσιοπάροχα ενώ οι απλοί άνθρωποι τυφλώνονται.
Αυτό που βλέπουμε είναι μια ώθηση προς την Παγκόσμια Κυβέρνηση που καμουφλάρεται και καλύπτεται με ανθρωπισμό και πολυπολιτισμικότητα καθώς και κατασκευασμένες απειλές όπως η υπερθέρμανση του πλανήτη και οι πανδημίες, προκειμένου ο πληθυσμός να δεχτεί την παγκοσμιοποίηση και μια κυβέρνηση ενός κόσμου.
Για να συμβεί αυτό, η ελίτ σχεδιάζει να δημιουργήσει μια παγκόσμια χρηματοπιστωτική πτώχευση που δεν έχει δει ποτέ ο κόσμος.
Μέσα από τις στάχτες αυτής της χρηματοπιστωτικής κρίσης θα αναδυθεί ο Φοίνικας της Νέας Διεθνούς Οικονομικής Τάξης.
Στο κοινό θα πουν ότι η νέα τάξη πραγμάτων είναι ο μόνος τρόπος για να σταθεροποιηθεί η παγκόσμια οικονομία και να σωθεί ο ελάχιστος που απομένει από τον πλούτο του.
Οι άνθρωποι συχνά ρωτούν γιατί η παγκοσμιοποιητική ελίτ θα κατέρρεε την παγκόσμια οικονομία.
Δεν θα σήμαινε αυτό ότι καταστρέφουν τον ίδιο τους τον πλούτο στη διαδικασία;
Η απάντηση είναι όχι.
Η ελίτ εδραιώνει τον πλούτο της για να τον προστατεύσει εδώ και αιώνες.
Η διαδικασία εξυγίανσης έχει επιταχυνθεί δραματικά τα τελευταία χρόνια, με την παγκόσμια οικονομική κρίση το 2008 και την πανδημία του Covid να επιτρέπει στην ελίτ να γίνει πλουσιότερη, ενώ οι υπόλοιποι από εμάς έγιναν φτωχότεροι.
Όταν τελικά το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα καταρρεύσει, η ελίτ θα είναι σε θέση να αγοράσει ό,τι έχει απομείνει για ένα κομμάτι ψωμί.
Τι σημαίνει αυτό για τον υπόλοιπο κόσμο;
Η απάντηση είναι η δέσμευση ενός Τεχνο – Κομμουνιστικού Παγκόσμιου Κυβερνητικού Συστήματος υπό την ηγεσία του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός και των κρυμμένων χεριών που θα ελέγχουν το δημόσιο πρόσωπο του Αντιχρίστου.
Εάν προσέξετε τώρα, μπορείτε να δείτε ότι τα πάντα γύρω σας σχεδιάζονται προς αυτόν τον μοναδικό στόχο.
Αυτήν τη στιγμή βλέπουμε μια στροφή προς μια κοινωνία χωρίς μετρητά μέσω της τεχνολογίας που χρήματα θα έχουν όσοι ενδώσουν στο τελικό χάραγμα.
Η παγκοσμιοποιητική ελίτ αναγκάζει επίσης τα υποτελή κράτη τους να κινηθούν προς τη συγκέντρωση νομισμάτων με τη μορφή ενός λεγόμενου ψηφιακού νομίσματος της Κεντρικής Τράπεζας ή CBDC, το οποίο παρεμπιπτόντως, δεν είναι καθόλου χρήματα, αλλά είναι λογισμικό σχεδιασμένο ως εργαλείο συνολικού κοινωνικού  ελέγχου.
Όταν καταφέρουν σύντομα να ακυρώσουν το τραπεζικό σας χρηματικό υπόλοιπο με ένα μόνο πάτημα του πλήκτρου, τότε δεν θα έχετε ελευθερία, καμία αυτονομία. Θα είσαι σκλάβος του συστήματος.
Η ελίτ γίνεται τόσο αλαζονική που παραδέχεται δημόσια πλέον τα σχέδιά της, η κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος είναι ένα γεγονός ότι πρόκειται για απόλυτο κοινωνικό έλεγχο.
Σε περίπτωση που πιστεύετε ότι αυτή είναι μια άγρια θεωρία συνωμοσίας και δεν θα μπορούσε ποτέ να συμβεί, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η ελίτ κάνει αθόρυβα και με δόλο κινήσεις για να συγκεντρώσει το υπαρκτό νόμισμα από όλο τον κόσμο αυτή τη στιγμή χωρίς καμία δημόσια συζήτηση.

 

Πηγή

Προβολές : 1,983


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα