ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ...

ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ...

3 Νοεμβρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:250
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και εξοργίζομαι…

 

Το Ισραήλ έπληξε κομβόι ασθενοφόρων που μετέφερε τραυματίες από νοσοκομείο

Φόβοι για δεκάδες νεκρούς και τραυματίες

Τα ερπετά του διαβόλου, δεν σέβονται ούτε τους διεθνείς κανόνες του πολέμου…
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΤΗΝΩΔΗ ΛΑΟ, ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ
ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΓΗ ΤΟΥΣ…
Κι ο Θεός, παίζει ακόμα τάβλι, αφήνοντας αυτή τη σατανική φάρα να αιματοκυλάει την ανθρωπότητα, εδώ και χιλιάδες χρόνια…
Καλλιόπη Σουφλή

Δεκάδες Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν σήμερα, Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, όταν το Ισραήλ έβαλε στο στόχαστρο μια πομπή ασθενοφόρων που αναχωρούσαν από το νοσοκομείο Αλ Σίφα, στην Πόλη της Γάζας, μετέδωσε το κανάλι Al-Aqsa TV, που πρόσκειται στη Χαμάς, επικαλούμενο το τοπικό υπουργείο Υγείας.

Ο στρατός του Ισραήλ ανέφερε ότι εξετάζει τις αναφορές. Το πρακτορείο Reuters δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες αυτές.

 

«Ενημερώσαμε τον Ερυθρό Σταυρό, όπως προβλέπεται από το διεθνές δίκαιο, για τη μετακίνηση τραυματιών με ασθενοφόρα από το νοσοκομείο Αλ Σίφα», ανέφερε σε μια ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας της Χαμάς, ο Ασράφ Αλ Κούντρα. «Στην πύλη του νοσοκομείου, στη συνέχεια στην πλατεία Άνσαρ, ο κατοχικός (στρατός) έβαλε στο στόχαστρο το κομβόι, σε περισσότερες από μία τοποθεσίες εκτός του νοσοκομείου Αλ Σίφα», πρόσθεσε.

Στην ανακοίνωση δεν γίνεται καμία αναφορά σε θύματα, όπως μετέδωσε το κανάλι.

 

Νωρίτερα, ο Αλ Κούντρα είχε ανακοινώσει ότι οι τραυματισμένοι Παλαιστίνιοι που είναι σε κρίσιμη κατάσταση και χρειάζεται να μεταφερθούν για νοσηλεία στην Αίγυπτο θα μετακινηθούν από την Πόλη της Γάζας και το βόρειο τμήμα του θύλακα προς τον νότο.

 

 

Πηγή

Προβολές : 250


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα