Οφειλόμενη διόρθωση για τον εμβολιασμό των ρώσων στρατιωτών και μια συγνώμη στους συναδέλφους ιστολόγους

Οφειλόμενη διόρθωση για τον εμβολιασμό των ρώσων στρατιωτών και μια συγνώμη στους συναδέλφους ιστολόγους

12 Οκτωβρίου, 2022 26 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,758
Μοίρασέ το

 

 

Το Sputnik V ΔΕΝ περιλαμβάνεται στη λίστα με τα υποχρεωτικά m-volια για τους κινητοποιημένους Ρώσους εφέδρους

 

 

 

 

Πριν λίγες μέρες, έκανα μια ανάρτηση, σχετικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των Ρώσων στρατιωτών…(εδώ)

Την είδηση, ανέτρεψε ο ίδιος ο αρθρογράφος… κι εγώ, οφείλω να αποδώσω στους αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, την διόρθωση… και όχι μόνον…

Επειδή ήμουν αρκετά “τσουχτερή” στο σχόλιό μου απέναντι συναδέλφους ιστολόγους, οφείλω να τους ζητήσω συγνώμη, άσχετα αν προκλήθηκα απ’ αυτούς και υποχρεώθηκα να ανταποδώσω.

Αυτές ήταν πάντα οι Αρχές και οι Αξίες μου, και δεν θεωρώ ούτε πως είμαι αλάθητη, ούτε πως με την συγνώμη χάνω την αξιοπρέπειά μου.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Το Υπουργείο Άμυνας αποφασίζει ότι η τρέχουσα «επιδημιολογική κατάσταση» δεν δικαιολογεί τον υποχρεωτικό m-volιασμό κατά του Covid

 

Μετάφραση blümlifee

του

Edward Slavsquat

 

(Νέες πληροφορίες από την επίσημη πύλη πληροφοριών Explain.rf)

Μερικές σκέψεις και παρατηρήσεις:

Στις 23 Σεπτεμβρίου, δημοσιεύσαμε ένα μήνυμα στο Telegram που αναφερόταν στην υποχρεωτική πολιτική m-volιασμού του υπουργείου της Ρωσίας (η οποία είναι πραγματική και επιβλήθηκε). Ρωτήσαμε εάν (https://t.me/edwardslavsquat/313) αυτή η πολιτική θα ισχύει και για τους κινητοποιημένους Ρώσους:

Όταν το Ταταρστάν επιβεβαίωσε (https://edwardslavsquat.substack.com/p/compulsory-covid-vaccination-in-the) ότι θα m-volιάσει κινητοποιημένους κατοίκους (αφού φέρεται να «διαβούλευσε» με το Υπουργείο Άμυνας)—και όταν αρκετές άλλες περιοχές (συμπεριλαμβανομένης της Περιφέρειας της Μόσχας https://uslugi.mosreg.ru/commissariat_info) αναγνώρισαν ότι ο υποχρεωτικός m-volιασμός κατά του COVID εφαρμόστηκε στους κινητοποιημένους εφέδρους—λάβαμε μια απάντηση στην ερώτησή μας: Ναι, Το ίδιο διάταγμα του Ιουνίου 2021 ίσχυε για τους Ρώσους που κλήθηκαν κατά τη διάρκεια μερικής επιστράτευσης.

Όπως γράψαμε (https://edwardslavsquat.substack.com/p/the-denialism-about-russias-anti) στις 5 Οκτωβρίου:

Ο m-volιασμός κατά του COVID είναι υποχρεωτικός για όλο το στρατιωτικό προσωπικό. Το μόνο ερώτημα είναι πόσοι κινητοποιημένοι Ρώσοι θα υποβληθούν σε αυτήν την τρελή πολιτική.

Οι πληροφορίες που έχουμε τώρα καθιστούν σαφές ότι, τουλάχιστον προς το παρόν, ο αριθμός των νεοκινητοποιημένων Ρώσων που θα υποβληθούν σε υποχρεωτικό m-volιασμό κατά του COVID είναι μηδενικός .

Αναφέραμε αυτήν την ιστορία χρησιμοποιώντας τις καλύτερες επίσημες πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας. Αυτές οι πληροφορίες έχουν αλλάξει.

Υπήρχαν δύο σφάλματα στην αναφορά μας για τα οποία παραδεχόμαστε πλήρως και αναλαμβάνουμε την πλήρη ευθύνη :

  1. Επειδή το διάταγμα υποχρεωτικού m-volιασμού βασίζεται στην τρέχουσα «επιδημιολογική κατάσταση», θα έπρεπε να είμαστε πιο προσεκτικοί για να επισημάνουμε ότι το Υπουργείο Άμυνας θα μπορούσε απλώς να αποφασίσει ότι ο m-volιασμός δεν ήταν απαραίτητος. Όπως αποδεικνύεται, αυτό ακριβώς συνέβη.
  2. Μάθαμε για την ενημέρωση από το Explain.rf νωρίς σήμερα το πρωί (από μια αναφορά της 9ης Οκτωβρίου που (https://guberniya.tv/obshhestvo/prizvannym-po-chastichnoj-mobilizatsii-bryantsam-delayut-chetyre-privivki/) δημοσιεύτηκε από ένα τοπικό μέσο ενημέρωσης στο Bryansk). Ωστόσο, η λίστα των υποχρεωτικών m-volιασμών που δημοσιεύτηκε από το Explain.rf έχει ημερομηνία 6 Οκτωβρίου. Λυπούμαστε που δεν βρήκαμε αυτές τις πληροφορίες νωρίτερα. Αν και αυτές οι νέες πληροφορίες δεν ήταν ακόμη διαθέσιμες όταν γράψαμε την απάντησή μας (https://edwardslavsquat.substack.com/p/the-denialism-about-russias-anti) στον ισχυρισμό περί «φάρσας» του Röper από τις 4 Οκτωβρίου, θα έπρεπε να το είχαμε εντοπίσει νωρίτερα.

Αυτό το ιστολόγιο είναι αφιερωμένο στο να εκθέσουμε (και ελπίζουμε να τελειώσει) την αντι-ανθρώπινη «βιοασφάλεια» στη Ρωσία. Όπως πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, η ρωσική κυβέρνηση προσπάθησε να «ομαλοποιήσει» τον COVID, μετατρέποντάς τον σε «μόνιμο» κίνδυνο για την υγεία που απαιτεί τακτικό m-volιασμό.

Για παράδειγμα, χθες (9 Οκτωβρίου), ο υπουργός Υγείας Mikhail Murashko ανακοίνωσε (

https://xn--80aesfpebagmfblc0a.xn--p1ai/news/20221009-0803.html) ότι το Sputnik V θα μπορούσε να «συνδυαστεί» με m-volια γρίπης:

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έχει καθορίσει ότι στην παρούσα «επιδημιολογική κατάσταση» δεν θα απαιτείται m-volιασμός κατά του COVID για τους κινητοποιημένους εφέδρους.

Το Explain.rf, μια επίσημη πύλη πληροφοριών, γράφει (https://xn--90aivcdt6dxbc.xn--p1ai/articles/questions/mobilizatsiya/zdorove_meditsina/gde_mozhno_posmotret_spisok_privivok_dlya_mobilizovannykh/) :

Ο κατάλογος των m-volιασμών καθορίζεται από ειδικούς του Υπουργείου Άμυνας με βάση την επιδημιολογική κατάσταση.

Τώρα οι κινητοποιημένοι m-volιάζονται κατά των ακόλουθων ασθενειών: 

  • Γρίπη
  • Ηπατίτιδα
  • Τυφοειδής πυρετός
  • ADSM (διφθερίτιδα και τέτανος)

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ενέκρινε υποχρεωτικό διάταγμα m-volιασμού κατά του COVID για όλο το στρατιωτικό προσωπικό (https://edwardslavsquat.substack.com/p/compulsory-covid-vaccination-in-theτον Ιούνιο του 2021.

Στις 23 Σεπτεμβρίου 2022, η Explain.rf ανακοίνωσε ότι αυτό το ίδιο διάταγμα ίσχυε για τους Ρώσους που κινητοποιήθηκαν πρόσφατα (https://xn--90aivcdt6dxbc.xn--p1ai/articles/questions/mobilizatsiya/zdorove_meditsina/budut_li_obyazatelno_privivat_vsekh_kogo_mobilizuyut_/):

Η ιατρική περίθαλψη του στρατιωτικού προσωπικού αποτελεί προτεραιότητα για το κράτος. 

Σύμφωνα με το Διάταγμα του Προϊσταμένου Υγειονομικού Ιατρού του Ρωσικού Υπουργείου Άμυνας , της 18ης Ιουνίου 2021, αρ. 129 (https://www.garant.ru/products/ipo/prime/doc/401305314/), ο υποχρεωτικός m-volιασμός ισχύει για όλες τις κατηγορίες στρατιωτικού προσωπικού, συμπεριλαμβανομένων αυτών που καλούνται για κινητοποίηση.

Ο m-volιασμός είναι απαραίτητος για την πρόληψη της εμφάνισης οποιασδήποτε επιδημίας. Ως εκ τούτου, είναι υποχρεωτικό για τους στρατεύσιμους και το στρατιωτικό προσωπικό και διενεργείται σύμφωνα με το ημερολόγιο m-volιασμού και σύμφωνα με τις επιδημιολογικές ενδείξεις.

Ενώ οι κινητοποιημένοι έφεδροι υπόκεινται σε m-volιασμό κατά του κορωνοϊού, το Υπουργείο Άμυνας έχει αποφασίσει ότι η επιβολή του m-volιασμού δεν είναι απαραίτητη δεδομένων των σημερινών «επιδημιολογικών ενδείξεων».

Προς το παρόν, οι κινητοποιημένοι Ρώσοι ΔΕΝ θα απαιτείται να λάβουν «ασφαλείς και αποτελεσματικές» (https://edwardslavsquat.substack.com/p/sputnik-v-its-what-alt-media-craves) βολές Sputnik V. 

Οι «επιδημιολογικές ενδείξεις» θα μπορούσαν να «αλλάξουν»—και αυτό είναι κάτι που θα παρακολουθούμε στενά—αλλά δεν υπάρχει λόγος να αμφιβάλλουμε για αυτές τις νέες πληροφορίες που παρέχονται από το Explain.rf.

πηγή: RIA Novosti (https://xn--80aesfpebagmfblc0a.xn--p1ai/news/20221009-0803.html)

Μέσω RIA Novosti (https://xn--80aesfpebagmfblc0a.xn--p1ai/news/20221009-0803.html):

Ο ρινικός m-volιασμός κατά της λοίμωξης από τον κορωνοϊό μπορεί να συνδυαστεί με m-volιασμό κατά της γρίπης, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Υγείας Mikhail Murashko.

«Ο πληθυσμός αντιλαμβάνεται πραγματικά (ένα ρινικό m-volιο) καλύτερα από την ένεση [το m-volιο], είναι ευκολότερο να χορηγηθεί το m-volιο ενδορρινικά… Μπορεί να συνδυαστεί ταυτόχρονα με το m-volιο της γρίπης», είπε ο Murashko στους δημοσιογράφους.

Διευκρίνισε ότι ο m-volιασμός κατά της γρίπης και του κορωνοϊού διεξάγεται ενεργά στην περιοχή του Κεμέροβο. Η περιοχή έλαβε ακροφύσια για την εισαγωγή ρινικού m-volίου, σημείωσε ο υπουργός.

Μια μέρα νωρίτερα, ο Murashko ισχυρίστηκε ότι (https://xn--80aesfpebagmfblc0a.xn--p1ai/news/20221008-1429.html) η κατάσταση με τον κορονοϊό στη Ρωσία παραμένει «τεταμένη» και προέτρεψε τους Ρώσους να «υποβληθούν σε επαν-m-volιασμό».

Και φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε (https://edwardslavsquat.substack.com/p/sputnik-v-its-what-alt-media-craves) τα δύο m-volλια mRNA που βρίσκονται υπό ανάπτυξη από το Κέντρο Gamaleya και το Ινστιτούτο Vector.

Μια τελική σκέψη:

Μας ενδιαφέρουν μόνο τα γεγονότα. Τι γίνεται με τον Röper;

Ενθαρρύνουμε όλους να διαβάσουν (https://www.anti-spiegel.ru/2022/werden-mobilisierte-soldaten-in-russland-zwangsgeimpft/?doing_wp_cron=1664884406.3889000415802001953125) το άρθρο του Röper της 4ης Οκτωβρίου και να παρακολουθήσουν

(https://edwardslavsquat.substack.com/p/compulsory-covid-vaccination-in-theτην «κάλυψη» της UK Column του Ηνωμένου Βασιλείου για τον υποχρεωτικό m-volιασμό στη Ρωσία.

Ο Röper ισχυρίζεται ότι ο m-volιασμός κατά του COVID ήταν υποχρεωτικός μόνο για τους Ρώσους γιατρούς και υποστηρίζει ότι τα διατάγματα m-volίων (τα οποία εγκρίθηκαν από κάθε περιοχή στη Ρωσία) «δύσκολα θα μπορούσαν να εφαρμοστούν στην πράξη». Αυτό είναι ψευδές 

(https://edwardslavsquat.substack.com/p/the-denialism-about-russias-anti). Δεν είναι καν για συζήτηση. Πρέπει να διορθώσει αυτές τις δηλώσεις.

Ο Röper ισχυρίζεται επίσης ότι δεν υπάρχει υποχρεωτικός m-volιασμός κατά του COVID στον ρωσικό στρατό. Επίσης εντελώς ψευδής. 

Ο υποχρεωτικός m-volιασμός εφαρμόστηκε τον Ιούνιο του 2021 και όλα τα διαθέσιμα στοιχεία δείχνουν ότι είχε πραγματοποιηθεί — τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021. Αρνείται την αντικειμενική πραγματικότητα. Πρέπει να διορθώσει αυτή τη δήλωση.

Ο Röper υπερασπίζεται το Sputnik V και ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει οποιεσδήποτε «σοβαρές παρενέργειες» που συνδέονται με αυτό το εντελώς αναπόδεικτο γενετικό πείραμα. Αυτό είναι ασύλληπτο (https://edwardslavsquat.substack.com/p/sputnik-v-its-what-alt-media-craves).

Ο Röper πρέπει να αναγνωρίσει τις προφανείς και τεκμηριωμένες ερωτήσεις σχετικά με την «ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα» του Sputnik V. Θα θέλαμε επίσης να μάθουμε γιατί είναι τόσο επίμονος να υποστηρίζει έναν ελάχιστα δοκιμασμένο κλώνο της AstraZeneca.

Η UK Column του Ηνωμένου Βασιλείου παπαγάλισε τους ισχυρισμούς του Röper χωρίς κανένα ουσιαστικό έλεγχο.

Ελπίζουμε ότι στο μέλλον θα παρέχουν πιο ολοκληρωμένη, αντικειμενική κάλυψη αυτών των θεμάτων.

 

— Riley


(βίντεο: Chant cosaque, Κοζάκικο τραγούδι, διάρκεια 03:18)

Μετάφραση blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

 

Προβολές : 1,758


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα