Ούγγρος ηγέτης Β.Ορμπάν, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ: «Μέχρι το 2030 όλα τα έθνη θα υποφέρουν χειρότερα και από ότι συνέβη στην πανδημία»!

Ούγγρος ηγέτης Β.Ορμπάν, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ: «Μέχρι το 2030 όλα τα έθνη θα υποφέρουν χειρότερα και από ότι συνέβη στην πανδημία»!

14 Μαρτίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:584
Μοίρασέ το

 

Βίντεο με τις συγκλονιστικές δηλώσεις του

Αναφέρθηκε στο σχέδιο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ για τη Μεγάλη Επανεκκίνηση του κόσμου και στην απόφαση της Δύσης να επιφέρει παγκόσμιο κραχ με τεχνητό τρόπο.

 

Αποκαλύπτει αυτά που γνωρίζει κάθε νοήμων ενημερωμένος πολίτης.

Σημασία έχει να αντέξουμε σ’ όλα αυτά που μας φέρνει μια κλίκα άρρωστων και νοσηρών μυαλών και ψυχών… ΟΙ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ.

Καλλιόπη Σουφλή

Μια ομιλία βαρύνουσας σημασίας έκανε πριν από λίγες ημέρες ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν στο Εμπορικό Επιμελητήριο στη Βουδαπέστη. 

Ο Β.Ορμπάν αναφέρθηκε στο σχέδιο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ για τη Μεγάλη Επανεκκίνηση του κόσμου και στην απόφαση της Δύσης να επιφέρει παγκόσμιο κραχ με τεχνητό τρόπο.

Ο Ούγγρος πρόεδρος στέκεται στα περί κλιματικής αλλαγής και στην απόφαση της ΕΕ για βίαιη απολιγνιτοποίηση και μετάβαση στις ΑΠΕ, μια απόφαση που έχει οδηγήσει στη ραγδαία αύξηση των τιμών του ρεύματος και κατά συνέπεια όλων των προϊόντων και προειδοποιεί ότι αυτό που έρχεται θα είναι πολύ χειρότερο από τον Covid-19.

«Από την Αμερική στην Ευρωπαϊκή Ένωση, θα συμβούν πολλά. Αυτή η περίοδος πριν το 2030 θα είναι μια δοκιμασία για όλα τα έθνη και θα τα θέσει σε ένα σοβαρό τεστ αντοχών, πολύ μεγαλύτερο από αυτήν την πανδημία.

Το έθνος μας, η εθνική μας κοινότητα, συμπεριλαμβανομένης της οικονομίας, πρέπει να είναι σε μια κατάσταση να αντέξει αυτές τις προκλήσεις. Αυτό είναι που έχουμε μπροστά μας…», είπε μεταξύ άλλων ο Ούγγρος πρωθυπουργός.


Πηγή

Προβολές : 584


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα