Ούτε Ανίκανοι, ούτε Κορόϊδα... ΔΕΥΤΕΡΑΝΤΖΕΣ ΡΟΛΟΙ ΣΕ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟ ΒΡΕΦΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΟΠΟΛΟ...

Ούτε Ανίκανοι, ούτε Κορόϊδα... ΔΕΥΤΕΡΑΝΤΖΕΣ ΡΟΛΟΙ ΣΕ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟ ΒΡΕΦΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΟΠΟΛΟ...

16 Φεβρουαρίου, 2024 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:638
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω κι αναρωτιέμαι: ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ … ΜΑΚΑΚΙΕΣ;;;

Ή ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΩΣ … ΜΑΛΑΚΕΣ;;;

 

 

Ανίκανοι ή απλά κορόιδα, Ανδρουλάκης και Κασσελάκης;

Έδωσαν βοήθεια, αντί να «ρίξουν» την κυβέρνηση που φυλλορροούσε.

Αν ο Τσίπρας ήταν αρχηγός στον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ψήφιζε

Ανίκανοι ή απλά κορόιδα, Ανδρουλάκης και Κασσελάκης; – Έδωσαν βοήθεια, αντί να «ρίξουν» την κυβέρνηση που φυλλορροούσε
Δεν αντέχω ούτε αυτούς που είναι ΜΑΛΑΚΕΣ, ούτε αυτούς που θεωρούν πως απευθύνονται σε ΜΑΛΑΚΕΣ…
ΡΕ ΜΑΞΙΜΙΛΙΑΝΕ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΠΙΟΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟΥΣ ΒΑΣΕΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ.
Δεν γίνεται ο αρθρογράφος να φτιάχνει την αγιογραφία του Τσίπρα,  του έτερου εβραιότουρκου, που ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΛΙΜΙΑ, δηλώνοντας πως δεν θα ψήφιζε το νομοσχέδιο της πουστιάς και της διαστροφής αν ήταν αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, ΤΗΝ  ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΘΕΣ Ο ΑΛΙΕΞΗΣ ΨΗΦΙΣΕ …ΝΑΙ…
ΡΕ, ΤΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;;;
Μαξιμιλιανέ, τι πίνεις και δεν μας δίνεις;;;
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Μετά μου λένε κάποιοι αγαπημένοι φίλοι, να μην βρίζω… ΔΗΛΑΔΗ  ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΟΤΑΝ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ, ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ… ΝΑ ΜΗΝ ΡΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ Ή ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΜΦΡΑΓΜΑ;;;
Αν ο Τσίπρας ήταν αρχηγός στον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ψήφιζε
ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και λοιπά κόμματα πιάστηκαν κορόιδααπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς έδωσαν χείρα βοήθειας στην κυβέρνηση σε ένα νομοσχέδιο που πάνω από τα μισά κοινοβουλευτικά στελέχη δεν το ήθελαν.
Κανονικά εάν δεν ψήφιζαν η ΝΔ έχανε την δεδηλωμένη, δεν θα εξασφάλιζε την ψήφο εμπιστοσύνης που δίνουν οι βουλευτές της και θα ήταν απονομιμοποιημένη και στη Βουλή και στους ψηφοφόρους της.

Όσοι ψήφισαν ΝΔ στις εθνικές εκλογές δεν γνώριζαν ότι σε λίγο καιρό η ΝΔ θα έφερνε ένα νομοσχέδιο που θα έδινε δικαίωμα γάμου και τεκνοθεσίας για τα ομόφυλα ζευγάρια. Και υπό αυτή την έννοια πιάστηκαν κορόιδα οι παραδοσιακοί ψηφοφόροι που έδωσαν στην ΝΔ το 41% που γέμισε αλαζονεία την ομάδα του Μαξίμου που είναι στην εξουσία.

Το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη σύρθηκε, δεν είναι προοδευτικό κόμμα με τόσες αποχές

Το ΠΑΣΟΚ με τις γνωστές ενοχές του σύρθηκε και έγινε παρακολούθημα του Μητσοτάκη, μετρώντας μεγάλες απώλειες αφού το 1/3 των βουλευτών του παρά τις μεγάλες πιέσεις που ασκήθηκαν εν τέλει απείχαν αν και η πραγματική τους θέση ήταν η καταψήφιση.

Αν δεν υπήρχε αυτή η πίεση, κυρίως για να μην εκπέσει στα μάτια της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας ο Ανδρουλάκης, τότε οι βουλευτές που θα απείχαν ή ακόμα θα καταψήφιζαν θα ήταν περισσότεροι.

Το σημερινό ΠΑΣΟΚ διαθέτει ακόμα στελέχη του «πατριωτικού ΠΑΣΟΚ» και δεν είναι ένα προοδευτικό κόμμα όπως θα νόμιζαν κάποιοι. Ίσως γι’ αυτό και δεν μπορεί να πάρει τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.

Αν ο Τσίπρας ήταν αρχηγός στον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ψήφιζε

Στον ΣΥΡΙΖΑ, εάν ο Αλέξης Τσίπρας ήταν αρχηγός δεν θα ψήφιζαν το νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

 

Το είχε πράξει αρκετές φορές ο Τσίπρας σε νομοσχέδιο που ουσιαστικά συμφωνούσε, αλλά δεν εξυπηρετούσαν την ευρύτερη στρατηγική του.

 

Μπορεί να είχαν προτείνει πιο ακραίο σχέδιο νόμου που έδινε το δικαίωμα και για τεκνοθεσία μέσω παρένθετης μητέρας όμως, θα είχαν βρει τρόπο να μην δώσουν στήριξη σε νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Μην ξεχνάμε ότι επί Αλέξη Τσίπρα στο κόμμα μπήκαν και καραμανλικοί, ο πρώην πρωθυπουργός ψηφίστηκε και από ένα ευρύτερο σύνολο από αντισυστημικούς μέχρι και ακροδεξιούς, επειδή επί Τσίπρα ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένα αντισυστημικό κόμμα.

Χωρίς στρατηγική οι ηγεσίες ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ

Τι θέλουμε να πούμε; Ότι αν στις ηγεσίες των κομμάτων υπήρχαν αρχηγοί με στρατηγική και μυαλό τώρα θα είχαν φέρει τον Μητσοτάκη σε πολύ δεινή θέση. Ίσως πρόκειται για ένα τεράστιο ιστορικό λάθος της αντιπολίτευσης. Αυτό που κατάφεραν είναι να κάνουν τον Μητσοτάκη να «κλέβει» τον χώρο τους με τον ίδιον να αφήνει παράλληλα χώρο στα δεξιά της ΝΔ. Ίσως και σκόπιμα. Ίσως υποτιμώντας ότι στην επόμενη Βουλή τα εθνικά κόμματα θα έχουν πάρει διψήφιο ποσοστό.

Μαξιμιλιανός

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 638


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα