Ούτε για τον Ιρακινό “πρόσφυγα” με την χλιδάτη ζωή, που έκανε κουμάντο στην Κιβωτό, γνωρίζει κάτι ο πατήρ Αντώνιος;;;

Ούτε για τον Ιρακινό “πρόσφυγα” με την χλιδάτη ζωή, που έκανε κουμάντο στην Κιβωτό, γνωρίζει κάτι ο πατήρ Αντώνιος;;;

24 Νοεμβρίου, 2022 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:368
Μοίρασέ το

 

Ιδού ο 34χρονος πρόσφυγας από το Ιράκ που ήταν το δεξί χέρι του πάτερ Αντώνιου και τις επόμενες μέρες θα περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα!

Είχε προσλάβει όλη την οικογένεια του στην δομή και ζούσε μέσα στην χλιδή κάνοντας κουμάντο στα πάντα.

Θέλω να κρατήσω κάποιες επιφυλάξεις για όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας και να μην καταδικάσω πριν δικαστεί (από ποιά “δικαιοσύνη”, άραγε;;; την διαπλεκόμενη και διεστραμμένη;;;) αλλά δεν μ’ αφήνουν ν’ αγιάσω…
Να υποθέσω πως ούτε για τον Ιρακινό “πρόσφυγα” είχε ιδέα ο πατέρας Αντώνιος;;;
Ούτε για τον τρόπο που ήρθε όλη η οικογένεια του Ιρακινού, στην Ελλάδα;
Ούτε για το κουμάντο που έκανε στην Κιβωτό του, ΤΟ … ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙ;;;
ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΛΙΔΑΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ … “ΠΡΟΣΦΥΓΑ”;;;
ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΗΞΕΡΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΑ ΤΟΥ;;;
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Και μα την αλήθεια, λυπάμαι που τον υπερασπίζονται κάποιοι καλοπροαίρετοι…

Ήταν το απόλυτο κουμάντο στην “Κιβωτού του Κόσμου” Πρόκειται για έναν άντρα 34 ετών, που μπήκε στη δομή στα 9 του χρόνια ως πρόσφυγας από το Ιράκ.
Ένας 34χρονος άνδρας είναι ένα από τα τρία πρόσωπα που ελέγχονται εκτός από τον πατέρα Αντώνιο, για τα όσα φέρονται να συνέβαιναν στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Ο νεαρός άντρας φαίνεται πως πέρασε όλη του τη ζωή στην «Κιβωτό», μέχρι που κατάφερε να εξασφαλίσει τη θέση του γενικού διευθυντή. Ωστόσο ο νεποτισμός φαίνεται πως καλά κρατούσε και στην «Κιβωτό του Κόσμου» καθώς ο 34χρονος άντρας είχε προσλάβει ακόμα και τα αδέρφια του, την σύζυγό του και την αδερφή της συζύγου του να εργάζονται εκεί.

Σύμφωνα με καταγγελίες , όλοι μαζί ήταν εκείνοι που «έκαναν κουμάντο» στην Κιβωτό.

Ο 34χρονος είναι από τα πρώτα παιδιά που έμειναν στην Κιβωτό. Τον συνάντησε ο πατέρας Αντώνιος να παίζει σε μια πλατεία την ώρα που έπρεπε να είναι στο σχολείο και θέλησε να μάθει την ιστορία του.

Σε παλιότερη συνέντευξή του ο 34χρονος έλεγε για την σχέση του με τον ιερέα.

«Η Κιβωτός που με υπεράσπιζε από μικρό παιδί ενάντια στην ξενοφοβία και τον ρατσισμό δεν μπορεί παρά να είναι ένα καταφύγιο για όλο τον κόσμο. Ο πατέρας Αντώνιος δέχτηκε πολλές αντιδράσεις στην αρχή. Ήταν πολλοί αυτοί που του είπαν ‘τι κοιτάς τώρα ξένα παιδιά, εσύ ασχολήσου με τη δουλειά σου’.

»Αλλά αυτός συνέχισε. Ουδέποτε μας μίλησε για την θρησκεία, για την εκκλησία. Ουδέποτε μας είπε ελάτε να δείτε τι κάνω στην εκκλησία. Σεβόταν την καταγωγή μας και τα πιστεύω μας».

Ο 34χρονος, όπως και άλλα δύο στελέχη της «Κιβωτού» που από φιλοξενούμενοι, με την πάροδο του χρόνου, έγιναν εργαζόμενοι στη δομή, βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» των Αρχών για την ασέλγεια που έχει καταγγελθεί αλλά και για τις κακοποιήσεις.

 

Πηγή

Προβολές : 368


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα