Ο Άγιος Βασίλης χωρίς φύλο για να σκοτώσει το παιδί Ιησού. Σκιώδης Τεκτονική Συνωμοσία για Προπαγάνδα LGBT ακόμα και τα Χριστούγεννα

Ο Άγιος Βασίλης χωρίς φύλο για να σκοτώσει το παιδί Ιησού. Σκιώδης Τεκτονική Συνωμοσία για Προπαγάνδα LGBT ακόμα και τα Χριστούγεννα

28 Δεκεμβρίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:492
Μοίρασέ το

 

Και εσύ, Βηθλεέμ Εφραθά, η μικρότερη από τις οικογένειες του Ιούδα, από εσένα θα έρθει σε μένα ένας που θα είναι αρχηγός στον Ισραήλ. του οποίου η έξοδος είχε σκοπό από το παρελθόν, από τις αιώνιες ημέρες.
Βιβλίο του Μιχέα (5,2) – Αγία Γραφή


Το μωρό Ιησούς με σταυρό στην εικόνα του εξωφύλλου είναι έργο του Barbieri Giovanni Francesco γνωστού ως il Guercino

 

του Fabio Giuseppe Carlo Carisio

VERSIONE ORIGINALE IN ITALIANO

Ποτέ δεν ήμουν καλός στο να γράφω παραμύθια με αίσιο τέλος: προτιμώ να προσπαθώ να τα κάνω πραγματικότητα στη ζωή μου με όλες τις τεράστιες θυσίες και τις πικρές απογοητεύσεις που συνεπάγεται το κυνήγι των πιο αγνών και αυθεντικών ονείρων…

Αλλά μερικές φορές έχω πετύχει αρκετά καλά σε προφητικά παραμύθια γιατί, όταν προσεύχεσαι να εμπνέεται το μυαλό σου από το Άγιο Πνεύμα κάθε μέρα, είναι εύκολο να μαντέψεις τα εγκλήματα που θα έρθουν από τους κακούς αντι-ανθρώπους, όπως αυτά των νεοφώτιστων -ειδωλολατρικά δίποδα που διδάχθηκαν από τους μασονικούς πολιτισμικούς ανθρωπολόγους στο στυλ της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Στην ηχηρή ατμόσφαιρα των Χριστουγεννιάτικων εορτών, εδώ είναι μια πολύ ελεύθερη παρέκβαση για τον Άγιο Βασίλη ανάμεσα σε πολλούς ιστορικούς δεσμούς…

Μια φορά κι έναν καιρό υπήρχαν κάποιοι κουκουλοφόροι, οι οποίοι, την ημέρα αφιερωμένη στον αποκεφαλισμένο προφήτη San Giovanni Battista, στις 24 Ιουνίου 1717, συγκεντρώθηκαν στο Λονδίνο σε μια μυστική παρέα για να εμποδίσουν έναν καθολικό βασιλιά να διεκδικήσει τον θρόνο του Ηνωμένο Βασίλειο.

Είδαμε πρόσφατα σε ποια χέρια κατέληξε (Κάρολος Γ’) μέσω ενός αρχαίου νόμου που παραβιάζει τα ψηφίσματα του ΟΗΕ για την απαγόρευση των θρησκευτικών διακρίσεων!!!

Αυτοί οι υπέροχοι νταήδες είχαν τόσο εκλεπτυσμένο μυαλό και ζοφερή καρδιά που δεν δίστασαν να οργανώσουν αιματηρές τρομοκρατικές επαναστάσεις για να καταστρέψουν καθολικές μοναρχίες υποκινώντας το πλήθος των βοδιών χάρη σε χειραγωγημένες πληροφορίες (όπως συμβαίνει ακόμα σήμερα)…

Αλλά από τη στιγμή που η πίστη στον Χριστό ρίζωσε στην Ευρώπη χάρη στους χείμαρρους αίματος του μαρτυρίου των αγίων, το εγχείρημα να πειστούν εκατομμύρια Χριστιανοί να αποκηρύξουν αποδείχθηκε απίθανο…

 

Να λοιπόν το ύπουλο τέχνασμα για να αντικαταστήσουμε την πνευματικότητα με το συναίσθημα για να παγανίσουμε τη λατρεία, την αφοσίωση και να κοιμίσουμε τις ευσεβείς ψυχές.

Το The Storm and the Assault of the Hooded αρχικά ύμνησε το αχαλίνωτο ρομαντικό πάθος και στη συνέχεια τον Ύμνο στον Σατανά (στο Odi Barbare του μασόνο ποιητή Giosuè Carducci) του απατηλού επιστημονισμού για να συσκοτίσει 7 χιλιάδες χρόνια ιουδαιοχριστιανικής ιστορίας που αποκάλυψε η Αγια ΓΡΑΦΗ.

Αυτό συνέβη παρά την προειδοποίηση του μεγάλου σύγχρονου Ιταλού αγίου πατέρα Pio of Pietrelcina να υπερασπιστεί τις ηθικές αξίες του Ευαγγελίου μέσω των νόμων της πατρίδας. Αλλά αυτοί των κουκουλοφόρων άρχισαν να επικρατούν και επικρατούν όλο και περισσότερο…

Με χειροβομβίδες παραβίασαν το Παπικό Κράτος , αλλά όχι στις καρδιές των παιδιών που αγαπούσαν τον Παιδί Ιησού για αιώνες , από τότε που ο μοναχός της Ασίζης που μίλησε σε κοκκινολαίμηδες και λύκους εφηύρε την κούνια.

Το μόνο που απέμενε στους αδερφούς Mason ήταν να σκάψουν στους αγαπημένους τους νεοπαγανιστικούς πολιτισμούς των Κελτικών-Δρυιδών. Επειδή όμως τα Στρουμφ δεν ήταν αρκετά για να επισκιάσουν το αστέρι της Βηθλεέμ και το Άγιο Παιδί, στρατολόγησαν τον χειρότερο δολοφόνο: τον Άη Βασίλη χωρίς φύλο.

Ο Άγιος Βασίλης είναι ένας νυχτερινός περιπλανώμενος, χοντρός καλός και ψεύτικος άγιος, που μετά από 2.000 χρόνια θέλει να μιμηθεί τον Ηρώδη και ανατρέπει την προφητεία του Μίχα (5,1) με μάταια δώρα και ψεύτικα θαύματα από αστικούς θρύλους: προσπαθεί να σκοτώσει το Θείο Παιδί που συσκοτίζει τη μνήμη του.

Ακριβώς όπως το παγανιστικό τοτέμ του χριστουγεννιάτικου δέντρου, προσπαθεί να αντικαταστήσει την κούνια που τώρα παρασύρεται ανάμεσα σε χίλιες προκλήσεις. Το τελευταίο έγινε σε Βασιλική της Ρώμης με την ένταξη μεταξύ των βοσκών με τα πρόβατα, μια αλληγορία της αποστολής του Ιησού, ενός γιατρού που δεσμεύτηκε να προωθήσει τους πειραματικούς και πολύ επικίνδυνους ορούς γονιδίων κατά του Covid!

Για να σκοτώσει το μωρό Ιησού, η διαβολική μασονική συνωμοσία, που προβάλλεται προς τον μετανθρωπισμό χάρη στην σχεδιασμένη πανδημία και τα εμβόλια ικανά να αλλάξουν το ανθρώπινο DNA , κάνει μια τρανσέξουαλ προπαγάνδα σε παιδιά δημοτικού για να κάνουν πνευματική σφαγή αγνών ψυχών στον πόλεμο για χιλιετίες που χάνουν ενάντια στο πραγματικό Θεός του Αβραάμ, του Ισραήλ και του Ιησού Χριστού.

Αλλά στις ζωές μας και στις ζωές των παιδιών μας, μόνο εμείς καλούμαστε να αποφασίσουμε ποιον θα υπερασπιστούμε και ποιον θα αφήσουμε να κερδίσει…

Απλώς πάρτε το παράδειγμα του νέου Τσάρου της Ρωσίας που απαγόρευσε τις προαγωγές του Λόμπι των ΛΟΑΤ μετά την εκ νέου μετατροπή της κομμουνιστικής χώρας στον Ορθόδοξο Χριστιανισμό (αλλά χωρίς περιορισμούς στον Καθολικό) χάρη στον αγιασμό στη Παναγία εμπνευσμένη από τα μυστικά της Φατίμα. από την Παναγία στην αδελφή Λουκία , που εφαρμόστηκε από έναν από τους μεγαλύτερους ειρηνιστές στην ιστορία, τον Πάπα Ιωάννη Παύλο Β’ και προστατεύεται από τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος από το 2014 προσπάθησε μάταια να σταματήσει, μέσω πολλαπλών ειρηνευτικών συμφωνιών, τη γενοκτονία που διαπράχθηκε στο Ντονμπάς από τους νεοναζί και σατανιστές παραστρατιωτικούς του τάγματος Azov με τη σφαγή τουλάχιστον 500 αθώων παιδιών σε 8 χρόνια.

Μια γενοκτονία που νομιμοποιήθηκε για να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε αγριότητα από το καθεστώς του Κιέβου, το οποίο , από τις πρώτες πολιτιστικές ενέργειες όταν ανέλαβε την εξουσία μετά το πραξικόπημα του ΝΑΤΟ στην πλατεία Euiromaidan , απαγόρευσε τη ρωσική γλώσσα (όπως τώρα διώκει τη Ρωσική Εκκλησία ) και εισήγαγε το Gay Pride στο υπεράσπιση αυτής της κουλτούρας των τρανς που εκπροσωπείται καλά από τον Άγιο Βασίλη.

« Αν η ανθρωπότητα αναγνωρίσει ότι η αμαρτία δεν είναι παραβίαση του νόμου του Θεού, εάν η ανθρωπότητα συμφωνεί ότι η αμαρτία είναι μία από τις επιλογές για την ανθρώπινη συμπεριφορά, τότε ο ανθρώπινος πολιτισμός θα τελειώσει εκεί » είναι η τεράστια προφητεία του αρχηγού της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, Πατριάρχη Κύριλλου , που εκφωνήθηκε σε ένα από τα κηρύγματά του που έκανε τα ιταλικά και παγκόσμια μέσα ενημέρωσης να φωνάζουν με σκάνδαλο για το παράδειγμά του στις παρελάσεις των ομοφυλοφίλων «σχεδιασμένα για να αποδείξουν ότι η αμαρτία είναι μια από τις παραλλαγές της ανθρώπινης συμπεριφοράς».

ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗ

Ο Άγιος Βασίλης έχει 453 εκατομμύρια συμμετοχές στο Google έναντι 513 εκατομμυρίων για το Παιδί Ιησού, 417 εκατομμύρια για το Χριστό Παιδί, 296 εκατομμύρια για τον Μωρό Ιησού, 39 εκατομμύρια για τον Βρέφος Ιησού και 12 εκατομμύρια για το Μωρό Ιησού. Το όνομα προέρχεται από το ολλανδικό Sinter Klass (Niklass).

Ως εκ τούτου, αναφέρεται στην ιστορία του πραγματικού Αγίου Νικολάου του Μπάρι, ο οποίος είχε μεγάλη λατρεία μεταξύ των σκανδιναβικών πληθυσμών πιθανότατα ως προστάτης των ναυτικών, αλλά νοθευόταν σε ένα αθεϊστικό κλειδί. Ακόμη και ο Άγιος Νικόλαος, προστάτης των παιδιών, επίσκοπος Μίρας, φορούσε ένα μακρύ κόκκινο φόρεμα.

 

Αλλά στην καθολική αγγλόφωνη εκδοχή, ο χαμογελαστός χοντρός με γένια χαρακτηρίζεται από το επίθετο «Santa» της ισπανικής ετυμολογίας με γυναικεία κλίση που ακυρώνει την αποσαφήνιση του φύλου σε ένα κρυφό και υποσυνείδητο ψυχολογικό αποτύπωμα χωρίς φύλο ante litteram.

Η έμφαση του σημασιολογικού οξύμωρου είναι ακόμη πιο σοβαρή, προδοτική και πεισματικά περιζήτητη, αν αναλογιστούμε ότι στα αγγλικά το επίθετο «Άγιος» έχει ήδη διπλή σημασία τόσο για το αρσενικό όσο και για το θηλυκό

Αλλά στο Google ο Άγιος Βασίλης έχει μόνο 27 εκατομμύρια καταχωρίσεις: σε κάθε περίπτωση διπλάσιο Baby Jesus στα ιταλικά!

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Πηγή μετάφρασης

Προβολές : 492


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα