Ο Έλον Μασκ είναι ένας τεράστιος εργολάβος του Πενταγώνου και μέρος του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗΣ ΕΛΙΤ.!!!

Ο Έλον Μασκ είναι ένας τεράστιος εργολάβος του Πενταγώνου και μέρος του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗΣ ΕΛΙΤ.!!!

29 Νοεμβρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:307
Μοίρασέ το

 

Ο ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ, ΤΗΝ CIA, THN NSA…

Ο Έλον Μασκ δεν πρόκειται ούτε να σώσει ούτε να καταστρέψει το Twitter γιατί δεν είναι ένας σταυροφορικός επαναστάτης που αμφισβητεί το κατεστημένο: είναι αναπόσπαστο μέρος του.

Εκτός από τα δισεκατομμύρια σε κρατικές συμβάσεις που έχουν εξασφαλίσει οι εταιρείες του Μασκ, έχουν επίσης λάβει παρόμοιους αριθμούς σε δημόσιες επιδοτήσεις και κίνητρα.

 

 

Βρε τον Χαζαρομογγόλο…

Πόσο δύσκολο είναι να αντιληφθεί ένας νοήμων άνθρωπος, πως και ο Έλον Μάσκ είναι ένα ακόμα πιόνι του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΕΛΙΤ;;;

Φαίνεται πως για κάποιους είτε είναι δύσκολο, είτε έχουν επικίνδυνες φαντασιώσεις, είτε ακόμα χειρότερο, παίζουν ρόλο … υπνωτιστή στο πόπολο που τους διαβάζει…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Τι αφήχθη;;; Το τέλος της παραπληροφόρησης;;;;

Ούτε ένα παιδάκι του δημοτικού σχολείου δεν θα τα έγραφε αυτά…

ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ, ΠΟΙΟΝ;;;

Κωστάκη, μαζέψου, γιατί ξέφυγες… και ταϊζεις τους αναγνώστες σου κουτόχορτο… 

 

 

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

πηγή μετάφρασης

Προβολές : 307


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα