Ο Έπσταϊν και η ερωμένη του Γκισλέιν Μάξγουελ ήταν στελέχη της Μοσάντ που ΕΚΒΙΑΖΑΝ διάσημες προσωπικότητες με βίντεο που τους έδειχναν να κλέβουν ανήλικα κορίτσια

Ο Έπσταϊν και η ερωμένη του Γκισλέιν Μάξγουελ ήταν στελέχη της Μοσάντ που ΕΚΒΙΑΖΑΝ διάσημες προσωπικότητες με βίντεο που τους έδειχναν να κλέβουν ανήλικα κορίτσια

2 Δεκεμβρίου, 2023 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:950
Μοίρασέ το

Σύμφωνα με το άρθρο, παρέσυραν εξέχοντες πολιτικούς και επιχειρηματίες της Δύσης να κοιμηθούν με ανήλικα κορίτσια και στη συνέχεια τραβήξαν βίντεο με αυτά να κάνουν την πράξη. Στη συνέχεια χρησιμοποίησαν το υλικό για να τους εκβιάσουν αργότερα.

Κολλητάρι ο Τραμπολίνος με τον παιδοβιαστή… όπως και ο Κλίντον…
ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ…
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ Ο ΕΠΣΤΕΪΝ…  ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ…
ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΟΣΣΑΝΤΕΝΙΟΙ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Φωτογραφικό υλικό από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ…

Ένα βιβλίο που κυκλοφόρησε πρόσφατα υποστήριξε ότι ο Τζέφρι Έπσταϊν και η τότε φίλη του Γκισλέιν Μάξγουελ ήταν κατάσκοποι που εργάζονταν για τη Μοσάντ ή το Ινστιτούτο Πληροφοριών και Ειδικών Επιχειρήσεων, την εθνική υπηρεσία πληροφοριών του Κράτους του Ισραήλ.

Σύμφωνα με το άρθρο, παρέσυραν εξέχοντες πολιτικούς και επιχειρηματίες της Δύσης να κοιμηθούν με ανήλικα κορίτσια και στη συνέχεια τραβήξαν βίντεο με αυτά να κάνουν την πράξη. Στη συνέχεια χρησιμοποίησαν το υλικό για να τους εκβιάσουν αργότερα.

Με τίτλο «Dead Men Tell No Tales», το βιβλίο γράφτηκε από τον Dylan Howard της American Media Inc, τη Melissa Cronin και αρκετούς άλλους ρεπόρτερ που ισχυρίζονται ότι εργάστηκαν για οκτώ χρόνια για να ξετυλίξουν «μια διεθνή συνωμοσία που δεν έχουμε ξαναδεί. “

 

Σύμφωνα με τους συγγραφείς, ο Robert Maxwell, ο πατέρας της Ghislaine, ο οποίος πέθανε σε μυστηριώδεις συνθήκες το 1991 αφού έπεσε από το γιοτ του και ο οποίος φέρεται επίσης να ήταν κατάσκοπος της Mossad, εισήγαγε τον Epstein στον κόσμο των κατασκόπων.

Ο Ari Ben-Menashe, ένας πρώην Ισραηλινός κατάσκοπος που ισχυρίστηκε ότι ήταν ο χειριστής του μεγαλύτερου Maxwell, είπε ότι παρουσίασε τον Epstein στη Mossad και ήθελε να τον δεχτούν ως μέρος της ομάδας.

 

“Ο Έπσταϊν τριγυρνούσε με τον Ρόμπερτ Μάξγουελ και η κόρη τριγυρνούσε επίσης εκεί, και έτσι γνωρίστηκαν. Μόλις δύο νεαρές ψυχές, συναντήθηκαν”, είπε.

Σε μια ξεχωριστή συνέντευξη, είπε ότι ο πατέρας ένιωθε ότι μπορούσε να ευλογήσει τον Έπσταιν με κάποια δουλειά και να τον βοηθήσει με πατρικό τρόπο. “Ήταν πράκτορες των Ισραηλινών Υπηρεσιών Πληροφοριών . Αργότερα, ο Ghislaine ενεπλάκη με τις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες μαζί του”, πρόσθεσε.

 

Σύμφωνα με το βιβλίο, οι ειδικοί της Intel είπαν ότι το ζευγάρι χρησιμοποίησε μια «μελιτοπαγίδα» για να κινηματογραφήσει εξέχουσες πολιτικές προσωπικότητες να κάνουν σεξ με ανήλικα κορίτσια, ώστε αργότερα να τα εκβιάσουν.

«Ο Έπσταϊν πετούσε κατά κάποιο τρόπο πολύ σημαντικούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, παρέχοντας νεαρά κορίτσια για μερικούς από αυτούς», είπαν.

 

«Αν βάλεις ανθρώπους σαν τον Κλίντον στα αεροπλάνα του και μπορείς να βάλεις τον Εχούντ Μπαράλ [πρώην πρωθυπουργό του Ισραήλ] και έναν πρώην στρατηγό, τότε είναι ένας τύπος που έχει σημασία για σένα. Αν πρόκειται να γίνει φίλος σου, είναι Θα δουλέψει για σένα. Θα είναι πλεονέκτημα για σένα. Κοίτα τι μπορεί να κάνει.”

 

Ο Μάρτιν Ντίλον, ένας συγγραφέας που έγραψε ένα βιβλίο για τους δεσμούς του Μάξγουελ στη Μοσάντ, είπε ότι ο Έπσταϊν μπορεί να δώσει πληροφορίες για όλους αυτούς τους πολιτικούς. (Σχετικό: Πόσοι βουλευτές των ΗΠΑ είναι ένοχοι για ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ PEDO τύπου Epstein; Ο στρατηγός Mike Flynn δηλώνει ότι υπάρχουν πολλοί και είναι σκυμμένοι σε ένα βαρέλι από παγκοσμιοποιητές.)

 

Σύμφωνα με πολλά από τα θύματα, το σπίτι του Epstein στο Upper East Side ήταν στημένο με κάμερες, οι οποίες κινηματογραφούσαν τα υπνοδωμάτια και τα μπάνια.

Ένας από αυτούς είπε ότι της είπε ότι κράτησε το βίντεο σε ένα χρηματοκιβώτιο. Ωστόσο, μέχρι σήμερα, δεν έχει βγει καμία απόδειξη ότι ο Έπσταιν κινηματογράφησε άλλες διασημότητες και πολιτικούς να κάνουν την πράξη. «Έκαναν έφοδο στο σπίτι του Epstein στο Upper East Side τον περασμένο Ιούλιο και πήραν διαβατήρια, μετρητά και διαμάντια από αυτό», είπε ο Giraldi.

Ο καταδικασμένος σεξουαλικός δράστης απαγχονίστηκε στο κελί του στο Μητροπολιτικό Σωφρονιστικό Ίδρυμα της Νέας Υόρκης τον Αύγουστο του 2019.

 

Οι δικηγόροι του πρότειναν ότι δολοφονήθηκε, αλλά ο ιατροδικαστής της Νέας Υόρκης αποφάσισε οριστικά την ίδια χρονιά ότι αυτοκτόνησε με απαγχονισμό.

 

Εν τω μεταξύ, η πρώην αγαπημένη του εκτίει την 20ετή ποινή της σε φυλακή της Φλόριντα χαμηλής ασφάλειας.

 

Το 2021, η Maxwell κρίθηκε ένοχη για σεξουαλική εμπορία παιδιών και άλλα αδικήματα σε σχέση με τον Epstein.

 

Ήταν επίσης γνωστή ως « Κάρεν της φυλακής » για όλα τα παράπονά της, γκρίνιαζε για πολλά πράγματα όπως η διατροφή της στη φυλακή και η ώρα αφύπνισης στις 6:00 π.μ.

 

Το θύμα που κατέθεσε κατά της Ghislaine Maxwell πέθανε

 

Η Carolyn Andriano, θύμα του Epstein πέθανε , σύμφωνα με αναφορές. Πέθανε νωρίτερα φέτος, αλλά δεν έγινε νεκρολογία ή κηδεία. Πρόσφατα, η αστυνομία στο West Palm Beach στη Φλόριντα άνοιξε έρευνα για τον θάνατό της και διαπίστωσε ότι πέθανε από τυχαία υπερβολική δόση.

 

Σύμφωνα με την Daily Beast , η 36χρονη μητέρα πέντε παιδιών είχε σχεδιάσει να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στη Βόρεια Καρολίνα, σε ένα νέο σπίτι με τζάκι και μισό στρέμμα οικόπεδο με κοτέτσι.

Η Αντριάνο και ο σύζυγός της Τζον Πιτς είχαν αγοράσει το ακίνητο λίγες εβδομάδες πριν βρεθεί αδιάφορη σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Δυτικό Παλμ Μπιτς στις 23 Μαΐου.

Πριν από το θάνατό της, «ήταν εκστασιασμένη», είπε η μητέρα του Αντριάνο Ντόροθι Γκρόενερτ στο ανεξάρτητο πρακτορείο ειδήσεων. «Ήταν προετοιμασμένη για έναν εντελώς νέο τρόπο ζωής», πρόσθεσε.

 

Αν και δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία ή ο τρόπος θανάτου, μια τοξικολογική έκθεση έδειξε ότι είχε μεθαδόνη, φαιντανύλη και αλπραζολάμη στο σύστημά της την ημέρα που πέθανε.

 

Ο Lewis Nelson, καθηγητής και πρόεδρος του τμήματος επείγουσας ιατρικής της Ιατρικής Σχολής Rutgers New Jersey και Διευθυντής του Τμήματος Ιατρικής Τοξικολογίας, είπε ότι η αλπραζολάμη και η φεντανύλη μπορεί να είναι ένας επικίνδυνος συνδυασμός, καθώς και τα δύο φάρμακα καταστέλλουν την αναπνοή.

 

«Η χρήση της φαιντανύλης ήταν πολύ πρόσφατη», είπε η Νέλσον, η οποία δεν εμπλεκόταν στην υπόθεση, αλλά εξέτασε ανεξάρτητα την τοξικολογική της έκθεση.

 

«Η άποψή μου είναι ότι παίρνει μεθαδόνη, παίρνει μεγάλη δόση, πήρε φαιντανύλη και πέθανε γρήγορα».

 

Τα χαμηλά επίπεδα ενός μεταβολίτη της φαιντανύλης, πρόσθεσε ο Nelson, υποδηλώνουν ότι πέθανε πριν προλάβει το σώμα της να μεταβολίσει το φάρμακο. Ωστόσο, η αιμοληψία συνήθως δεν δίνει εικόνα του πόσο συχνά κάποιος χρησιμοποιεί μια ουσία.

 

Επισκεφτείτε το Trafficking.news για περισσότερες ιστορίες σχετικά με το ανεξέλεγκτο εμπόριο παιδιών και σεξουαλικής διακίνησης στις Ηνωμένες Πολιτείες.

 

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

DailyMail.co.uk

 

NYPost.com

 

TheDailyBeast.com

 

 

Πηγή

Προβολές : 950


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα