Ο ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕΙΣΜΟΣ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

16 Μαΐου, 2022 22 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Όπως είπε ο Εθνικοσοσιαλιστής (Ναζί) τύραννος Αδόλφος Χίτλερ, “ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ, ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ”.

Είναι σχεδόν αυτονόητο ότι ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ στις Ηνωμένες Πολιτείες και ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΩΣ ΜΕΣΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ.

Ο αγώνας για την εκπαίδευση — μεταξύ εκείνων που θέλουν να παρέχουν σταθερή εκπαίδευση που θα είναι θεμελιωμένη επάνω στο τρίπτυχο Κανόνες, Δικαιώματα, Ευθύνες, καθώς και σε άλλα μαθήματα και εκείνων που θέλουν να αλλάξουν τις βασικές πεποιθήσεις των παιδιών — κορυφώνεται.

 

 

Προστατέψτε και κάθε τρόπο τα παιδιά σας, έστω και τώρα…

Τόσα χρόνια τα σιωνιστικά κτήνη, έχουν επενδύσει στην νέα γενιά και στην καταστροφή της…

Σχολικά βιβλία με διαστροφές και ανωμαλίες από το νηπιαγωγείο, παιδικά βιβλία και ταινίες διαστροφής και βίας, παιδικά παιχνίδια σκοταδιστικά, σχολεία που διδάσκουν την διαστροφή και την απομόνωση από την οικογένεια, και χιλιάδες άλλοι τρόποι για να καταστρέψουν τις παιδικές ψυχές…

Και μαζί μ’ όλα αυτά που για δεκαετίες ανέχτηκαν οι γονείς, αντί να προστατεύσουν τα παιδιά τους, ήρθε και το κορονομπόλι…

Η Αμερική, ήταν και είναι το κέντρο του ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ… και από εκεί όλη η ανωμαλία και η διαστροφή διοχετεύεται σε όλα τα κράτη… και φυσικά και στην Ελλάδα…

Και φυσικά διαβρώθηκε όλη η εκπαίδευση… όλοι σχεδόν οι εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων…

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ… ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μετάφραση blümlifee

του Alex Newman

 

Ένας σιωπηλός αγώνας μαίνεται αυτή τη στιγμή από τον οποίο ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ της Αμερικής και των ελευθεριών της – ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ.

Στον πυρήνα του, ο ΑΓΩΝΑΣ περιστρέφεται γύρω από το ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ.

ΤΕΛΙΚΑ, υπάρχουν ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ : ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ Ή Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Προς το παρόν, φαίνεται να ΚΕΡΔΙΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Κερδίζει έδαφος ΜΕ ΚΑΘΕ ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Αλλά ΑΝ ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ.

Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΣ ΞΕΠΕΡΝΑ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΠΤΥΧΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.

Πριν από περισσότερα από 20 χρόνια, η Χίλαρι Κλίντον δημοσίευσε ένα βιβλίο με τίτλο “It Takes a Village”.

Το βασικό στοιχείο αυτού του βιβλίου είναι ότι η ΑΝΑΤΡΟΦΗ των ΠΑΙΔΙΩΝ πρέπει να θεωρείται ως ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ (!!!!!!) ΕΥΘΥΝΗ και ότι η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (!!!!!!!) πρέπει να αναλάβει έναν ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΟ ΡΟΛΟ.

Πιο πρόσφατα, η παρουσιάστρια του MSNBC Melissa Harris-Perry έκανε ένα βήμα που προχωρούσε ακόμη περισσότερο.

“ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ Ή ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ”, είπε (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σ.τ.μ. άραγε, γιατί η ιδέα παραπέμπει τόσο έντονα στην ανατριχιαστική έννοια του “αγοραίου”;) καλώντας η ανατροφή των παιδιών να γίνει “υπευθυνότητα όλων και όχι μόνο της οικογένειας.

” Το προηγούμενο έτος, ο υπουργός Παιδείας των ΗΠΑ Arne Duncan πρότεινε κρατικά οικοτροφεία, λέγοντας ότι ΥΠΑΡΧΟΥΝ “ΟΡΙΣΜΕΝΑ (;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;) ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ 24/7” (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!).

Φυσικά, η ιδέα δεν είναι καινούργια.

Το 1932, ο ηγέτης του Αμερικανικού ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ William Z. Foster, στο βιβλίο του “Toward Soviet America”, (“Προς μια Σοβιετική Αμερική”) περιέγραψε ΠΑΡΟΜΟΙΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ.

“ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ για να προωθήσει την πολιτιστική επανάσταση είναι τα ακόλουθα: τα σχολεία, τα κολέγια και τα πανεπιστήμια θα συντονιστούν και θα ομαδοποιηθούν υπό το Εθνικό Υπουργείο Παιδείας και τα κρατικά και τοπικά του παραρτήματα”, έγραψε.

“ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ, ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ.

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΟ ΥΛΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΗΘΙΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ”.

Πράγματι, οι ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ Η ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

Όπως είπε ο Εθνικοσοσιαλιστής (Ναζί) τύραννος Αδόλφος Χίτλερ, “ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ, ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ”.

Είναι σχεδόν αυτονόητο ότι ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ στις Ηνωμένες Πολιτείες και ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΩΣ ΜΕΣΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ.

Και αυτό ακριβώς συμβαίνει, καθώς αυτή η ειδική έκθεση θα το τεκμηριώσει πέρα ​​από κάθε αμφιβολία.

Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΑΠΛΩΣ ΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΣΩΣΤΑ.

Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, όπως αποδεικνύεται, είναι το ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΟΣΩΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΟΥΝ αυτό που συχνά αναφέρουν δημόσια ως ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ.

Και όχι μόνο το παραδέχονται, αλλά καμαρώνουν δημόσια.

Το ίδιο το ΜΕΛΛΟΝ των Ηνωμένων Πολιτειών ως ελεύθερης και αυτοδιοικούμενης δημοκρατίας ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ.

Άλλωστε, ΕΑΝ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΤΗΧΗΘΕΙ ΕΠΑΡΚΩΣ, ΤΟΤΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ. ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ [τους αγώνες].

Οι φόροι θα αυξηθούν.

Τα δικαιώματα των όπλων θα καταρριφθούν.

Οι ΑΜΒΛΩΣΕΙΣ που ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΣΦΑΓΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΚΟΜΗ ΠΑΙΔΙΩΝ.

Την υγειονομική περίθαλψη θα αναλάβει πλήρως από την κυβέρνηση.

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ.

Τα δικαιώματα ιδιοκτησίας θα αντικατασταθούν από το όραμα του καθεστώτος για το “κοινό καλό”.

Η ηθική της Αγίας Γραφής θα αντικατασταθεί.

Τα Ηνωμένα Έθνη θα γίνονται όλο και πιο ισχυρά.

Συνειδητοποιήστε ότι, εάν υπερασπίζεστε την πίστη, την οικογένεια και την ελευθερία, είναι προδιαγεγραμμένο ότι μακροπρόθεσμα θα χάσετε, εάν οι ολοκληρωτικοί αποκτήσουν τον έλεγχο της εκπαίδευσης των παιδιών.

Και αυτή τη στιγμή, το κάνουν. Δεν μπαίνουν καν στον κόπο να το κρύψουν.

Αυτό σημαίνει ότι σχεδόν το 90% των παιδιών στην Αμερική διαμορφώνει το μυαλό τους από εκείνους που αντιτίθενται στον Θεό, την ατομική ελευθερία και την αυτοδιοίκηση.

Όπως θα δείξει αυτό το περιοδικό, ακόμα κι αν το μόνο που θα καταφέρουν οι υποστηρικτές του ολοκληρωτισμού θα είναι να κατηχήσουν τα περισσότερα από τα θύματά τους, δεν θα υπάρχει μέλλον για την ελευθερία και τη συνταγματική αυτοδιοίκηση στην Αμερική.

Και έτσι, η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ γίνεται ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ στην Αμερική σήμερα.

 

Η ΑΤΖΕΝΤΑ : ΒΙΩΣΙΜΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ

 

Το 1990, εν μέσω της εισβολής των ΗΠΑ στο Ιράκ, ο τότε Πρόεδρος George H.W. Bush μίλησε δημόσια για αυτό που αποκάλεσε “Νέα Παγκόσμια Τάξη”.

Ως μέρος αυτής της εντολής, ο Bush είπε στην Αμερική ότι ένας “αξιόπιστος ΟΗΕ” θα χρησιμοποιούσε τον “ειρηνευτικό του ρόλο” για να “ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΩΝ ΙΔΡΥΤΩΝ ΤΟΥ ΟΗΕ”.

Πρώτον, σκεφτείτε το γεγονός ότι ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΙΔΡΥΤΩΝ ΤΟΥ ΟΗΕ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ, (!!!!!!!!!!!!!!!) ένας από τους πιο βάναυσους τυράννους της ιστορίας, καθώς και ο Αμερικανός πράκτορας του, καταδικασμένος Σοβιετικός κατάσκοπος (και πρώτος Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ) Alger Hiss.

Αναλογιστείτε λοιπόν τώρα, ότι η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΘΑ ΒΑΣΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΑΥΤΩΝ, (!!!!!) ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΩΝ ΙΔΡΥΤΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

ΤΟ ΝΑ ΕΚΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΗΤΑΝ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ.

Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΟΔΟΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

Για τους Ιδρυτές αυτό δεν θεωρήθηκε ως ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ, αλλά ως “ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ”, όπως το έθεσαν.

Ωστόσο, υπό το ΠΡΟΣΧΗΜΑ του “ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣ” αυτή η ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ.

Αντίθετα, τώρα τα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ” του ΟΗΕ, ένα έγγραφο που περιγράφει ΑΝΑΚΛΗΤΑ προνόμια που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ.

Σήμερα, ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΨΕΥΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ — ιδιαίτερα ο ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ (βλ. σελίδα 21), και όλο και περισσότερο το ΙΣΛΑΜ, ο ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ, ο ΠΑΓΑΝΙΣΜΟΣ, ο ΠΑΝΘΕΪΣΜΟΣ, ο ΑΘΕΪΣΜΟΣ και πολλά άλλα.

ΑΛΛΑ Η ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΙΚΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΑ (!!!!!!) ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.

Στην πραγματικότητα, ΜΟΝΟ Η ΑΠΛΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

Εν τω μεταξύ, τα ΠΑΙΔΙΑ βομβαρδίζονται από μια ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ που υποστηρίζει ότι η “ΕΠΙΣΤΗΜΗ” υποτίθεται ότι αποδεικνύει ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ και ότι ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΑΝ ΤΥΧΑΙΑ ΑΠΟ τους ΠΙΘΗΚΟΥΣ και προήλθαν μέσα από μια αρχέγονη σούπα πριν από εκατομμύρια ή δισεκατομμύρια χρόνια.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ .

Υπάρχουν πολλά άλλα όπλα που χρησιμοποιούνται για την υλοποίηση της ατζέντας της Νέας Παγκόσμιας Τάξης που γιορτάζεται από τον Μπους, τον Πρόεδρο Μπιλ Κλίντον, τον δισεκατομμυριούχο Τζωρτζ Σόρος και τόσους άλλους γνώστες του Βαθέος Κράτους.

Ένα βασικό παράδειγμα είναι ένα έγγραφο του ΟΗΕ που δημιουργήθηκε το 1992 και είναι γνωστό ως “Ατζέντα 21 του ΟΗΕ: Πρόγραμμα Δράσης”.

Κάτω από το πρόσχημα της επιδίωξης της “βιώσιμης ανάπτυξης” για να “σωθεί ο πλανήτης”, η υποστηριζόμενη από τον ΟΗΕ ιδεολογία ΑΠΑΙΤΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Και ο Πρόεδρος Μπους υπέγραψε αυτή τη “συμφωνία-μαμούθ”, όπως την έθεσε σε δημόσια ομιλία, ενώ δεσμεύτηκε ότι η Αμερική θα είναι “ο κατεξοχήν ηγέτης στον κόσμο στην προστασία του παγκόσμιου περιβάλλοντος”.

Όπως θα δείξει αυτή η ειδική έκθεση, και αυτό είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την εκπαίδευση.

Την ίδια χρονιά, η εκπρόσωπος των ΗΠΑ Nancy Pelosi (D-Calif.) πήρε το λόγο του Κογκρέσου για να γιορτάσει “το σημαντικό έργο της Συνόδου Κορυφής [ΟΗΕ] για τη Γη για την ανάπτυξη του σχεδίου της Ατζέντας 21, για μια παγκόσμια περιβαλλοντική δράση”.

Προώθησε επίσης το νομοσχέδιο H. Con. Res. 353, το οποίο, όπως εξήγησε, “σκιαγραφεί μια ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ 21”.

Τον επόμενο χρόνο, ο Πρόεδρος Μπιλ ΚΛΙΝΤΟΝ, ο οποίος είπε δημόσια ότι ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ με τον Μπους ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ, υπέγραψε το Εκτελεστικό Διάταγμα 12852 για τη δημιουργία του Προεδρικού Συμβουλίου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Αυτό έκανε ολόκληρη την ομοσπονδιακή κυβέρνηση να εμπλακεί στην επιβολή πολιτικών τύπου Ατζέντα 21 στην Αμερική.

Στην Ατζέντα 21: “Η Στρατηγική της Συνόδου Κορυφής της Γης για να σώσουμε τον πλανήτη μας”, οι παγκοσμιοποιητές εξέφρασαν ξεκάθαρα τις φιλοδοξίες τους.

“Η ΑΤΖΕΝΤΑ 21 προτείνει μια σειρά από ενέργειες που ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΑΠΟ/ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΣΤΗΝ ΓΗ”, ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ. (Η έμφαση προστέθηκε.)

“Η αποτελεσματική εκτέλεση της Ατζέντας 21 θα απαιτήσει έναν ΒΑΘΥ ΑΝΑΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΒΙΩΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ — μια ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ τόσο των ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ όσο και των ΑΤΟΜΩΝ….

Αυτή η αλλαγή θα απαιτήσει να ενσωματωθεί η ανησυχία για τις ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ κάθε ανθρώπινης δράσης στην ΑΤΟΜΙΚΗ και ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ λήψη αποφάσεων σε κάθε επίπεδο”.

Προφανώς, αυτό είναι εξαιρετικά σοβαρό: Ο ΟΗΕ θεωρεί κυριολεκτικά το ΑΕΡΙΟ ΠΟΥ ΕΚΠΝΕΕΤΕ, το διοξείδιο του άνθρακα, ως ΡΥΠΑΝΣΗ. Και ξεπερνά πολύ το “παγκόσμιο περιβάλλον”.

Ένα άλλο βασικό εργαλείο είναι η Ατζέντα του ΟΗΕ 2030 “Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης”.

Όπως και η Ατζέντα 21, οι Στόχοι της Βιώσιμης Ανάπτυξης (ΣΒΑ), όπως είναι γνωστοί, απαιτούν έναν ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. Οι 17 ΣΤΟΧΟΙ περιλαμβάνουν την ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ του ΠΛΟΥΤΟΥ σε ΕΘΝΙΚΟ και ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ, τον ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ της ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ και της ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ, τη δράση για το ΚΛΙΜΑ και πολλά άλλα.

Η Ατζέντα 2030 ονομάστηκε “ΚΥΡΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ”(!!!!) από τα κορυφαία αφεντικά του ΟΗΕ και η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΑΖΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΚΙΝΑ ΚΑΥΧΙΟΤΑΝ ΟΤΙ ΕΠΑΙΞΕ “ΚΡΙΣΙΜΟ ΡΟΛΟ” ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ. (!!!!!!!!)

Κατά περίεργο τρόπο, κάποιος ΔΥΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ “ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΜΠΡΟΣ” (!!!!!!)
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ.

 

ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ : Η ΚΑΤΗΧΗΣΗ ΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ

Φυσικά, οι καλά μορφωμένοι και πατριώτες Αμερικανοί που εκτιμούν την ελευθερία δεν θα δέχονταν ποτέ ένα σχέδιο που παραχωρεί την ελευθερία και την κυριαρχία στον ΟΗΕ — ειδικά όταν η Αμερική έχει ήδη από τα πιο καθαρά περιβάλλοντα και τα υψηλότερα επίπεδα διαβίωσης οπουδήποτε στον κόσμο.

Αυτοί που βρίσκονται πίσω από τα σχέδια του ΟΗΕ το γνωρίζουν πολύ καλά.

Και συνεπώς τόσο η Ατζέντα 21 του ΟΗΕ όσο και η Ατζέντα του ΟΗΕ 2030 ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ “ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ” ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΛΟΚΗΣ.

Πράγματι, και τα δύο ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΚΑΤΗΧΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΓΕΝΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Στην ΑΤΖΕΝΤΑ 2030, το έγγραφο ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΡΗΤΑ στην ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΤΗΧΗΣΗΣ των ΠΑΙΔΙΩΝ.

“Τα ΠΑΙΔΙΑ και οι ΝΕΟΙ, γυναίκες και άνδρες ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΡΙΣΙΜΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΛΛΑΓΗΣ και θα βρουν στους νέους Στόχους της Ατζέντας μια πλατφόρμα για να διοχετεύσουν τις άπειρες ικανότητές τους για ακτιβισμό, με στόχο τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου”, εξηγεί η συμφωνία. (Η έμφαση δίνεται.)

Στον στόχο 4, ο οποίος εστιάζει αποκλειστικά στην εκπαίδευση, η συμφωνία αναφέρει ότι έως το 2030, οι κυβερνήσεις πρέπει να “ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ”.

ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ — ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΧΗΘΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ, ΩΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ. (!!!!!!!)

Η συμφωνία, που υπογράφηκε από τον Μπαράκ Ομπάμα, ορίζει επίσης ότι τα παιδιά λαμβάνουν “ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ” (βλ.: ΚΑΤΗΧΗΣΗ) ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, από την “ισότητα των φύλων” και τον “βιώσιμο τρόπο ζωής” έως την “ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ” και την “εκτίμηση για τη διαφορετικότητα”.

Η Ατζέντα 21 περιέχει παρόμοια γλώσσα στο Κεφάλαιο 36, το οποίο εστιάζει στην εκπαίδευση.

“Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ”, ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ, προσθέτοντας ότι “η περιβαλλοντική και αναπτυξιακή εκπαίδευση πρέπει να ενσωματωθεί ως ουσιαστικό μέρος της μάθησης”.

“Τόσο η τυπική όσο και η μη τυπική ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ είναι απαραίτητες ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ”, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ.

“Είναι επίσης κρίσιμο για την επίτευξη περιβαλλοντικής και ηθικής συνείδησης, ΑΞΙΩΝ και στάσεων, δεξιοτήτων και συμπεριφοράς που συνάδουν με την αειφόρο ανάπτυξη”.

Το πρόγραμμα λέει επίσης ότι “η εκπαίδευση για το περιβάλλον και την ανάπτυξη… ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ” (!!!!!!!) και “ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ”.

Μεταξύ των εργαλείων που ετοίμασε ο ΟΗΕ για τη διδασκαλία των παιδιών είναι ένα βιβλίο του ΟΗΕ με τίτλο “Αποστολή διάσωσης” Πλανήτης Γη – Η Παιδική Έκδοση (!!!!!!) της Ατζέντας 21″ (“Planet Earth — A Children’s Edition of Agenda 21”).

Σε αυτό, τα ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ “ΒΙΩΣΙΜΗ” ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

Η μία σελίδα περιλαμβάνει μια εικόνα πελαργών που κουβαλούν γύρω τους μωρά και έναν ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΟ “θεό” που εμφανίζεται προβληματισμένος και σαστισμένος.

“Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΤΕΝΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΕΝΝΗΣΗ” (!!!!!) ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ, υποδηλώνοντας ότι τα ΜΩΡΑ είναι κατά κάποιο τρόπο ΚΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ (!!!!) ΚΑΙ ότι οι θεοί (!!!!!!!) είναι αναστατωμένοι που οι άνθρωποι είναι καρποφόροι και πολλαπλασιάζονται. (!!!!!!!!)

Ήδη, στα σχολεία τα παιδιά κατηχούνται και τρομοκρατούνται.

Σε μια συνέντευξη με τον παρουσιαστή του Fox, John Stossel, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΟΤΙ Η ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΟΥΝ. (!!!!)

“Τί σε ανησυχεί περισσότερο ότι θα συμβεί;”

Ο Stossel ΡΩΤΑ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΓΕΜΑΤΗ ΠΑΙΔΙΑ που φαίνονται να είναι μεταξύ 6 και 8 ΕΤΩΝ (!!!).

Ένα ΜΙΚΡΟ ΑΓΟΡΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ (!!!!): “ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ!” (!!!!)

Στη συνέχεια τα παιδιά ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΟΥΣ.

Παρόμοια πλύση εγκεφάλου λαμβάνει χώρα σχεδόν σε κάθε κρατικό σχολείο στην Αμερική αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Σε ορισμένα σχολεία των ΗΠΑ μάλιστα, μοιράζονται γράμματα στα παιδιά για να στείλουν στους τοπικούς εκλεγμένους αξιωματούχους τους, προτρέποντάς τους να αναλάβουν δράση για το κλίμα.

Αυτές οι ΤΑΚΤΙΚΕΣ έχουν γίνει ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ.

Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης γενιάς, χρησιμοποιώντας παρόμοιες τακτικές χειραγώγησης, τα κυβερνητικά σχολεία άρχισαν να προετοιμάζουν τα ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΟΥ “ΓΑΜΟΥ”.

Στα μέσα της δεκαετίας του 1990, δάσκαλοι σε όλη την Αμερική εισήγαγαν παιδιά από την πρώτη τάξη στην προπαγάνδα, όπως η ταινία “It’s Elementary: Talking About Gay Issues in School”, (παίζοντας με την λέξη “Elementary” = Δημοτικό Σχολείο, “Είναι στοιχειώδες: Μιλώντας για Ζητήματα Ομοφυλοφιλίας στο Σχολείο”) παραγωγής δύο λεσβιών.

Σε μια σκηνή, ένας ομοφυλόφιλος δάσκαλος ενθαρρύνει τα παιδιά να φαντάζονται τους εαυτούς τους ως δικαστές που εξετάζουν την υποτιθέμενη μεροληπτική “απαγόρευση” στους ομοφυλόφιλους που “αγαπούν ο ένας τον άλλον” να “παντρευτούν”.

Στόχος: η ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ των παιδιών στις ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΩΣΤΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ.

Σκεφτείτε το.

Εκείνη την εποχή, ο σοδομισμός αποτελούσε ακόμα αδίκημα σε μεγάλο μέρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Λιγότερο από 20 χρόνια μετά την άρση της απαγόρευσης του σοδομισμού, ωστόσο, το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ θα αψηφούσε το Σύνταγμα και τους ψηφοφόρους για άλλη μια φορά – αυτή τη φορά για να δημιουργήσει το “δικαίωμα” στον ομοφυλοφιλικό “γάμο”, όπως ακριβώς το κίνημα ΛΟΑΤ και οι εξουσίες πίσω από αυτό οραματίστηκαν όταν κατηχούσαν παιδιά τη δεκαετία του 1990. Και όλα ετούτα συνέβησαν με ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ ΑΠΩΘΗΣΗ, ΧΑΡΗ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

 

Η ΛΥΣΗ: ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩ!

Σε ένα έγγραφο που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο της εκπαιδευτικής υπηρεσίας του ΟΗΕ σχετικά με την “Εκπαίδευση για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη” συναντούμε μια εκπληκτική παραδοχή.

“Γενικά, τα ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, τα οποία έχουν ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ, ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ (!!!!) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΦΤΩΧΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, που τείνουν να έχουν χαμηλότερα εισοδήματα” , εξηγεί η “εργαλειοθήκη” του ΟΗΕ για την παγκόσμια “βιώσιμη” εκπαίδευση.

“Σε αυτή την περίπτωση, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ”.

Περισσότερη εκπαίδευση — βλ.πραγματική εκπαίδευση — αποτελεί απειλή για την ατζέντα του ΟΗΕ, κατά την παραδοχή του ίδιου του ΟΗΕ.

Και έτσι η πραγματική εκπαίδευση αποβάλλεται όλο και περισσότερο από την τάξη, καθώς αυτό το θέμα θα αποδειχθεί πέρα ​​από κάθε αμφιβολία.

Η πληροφοριοδότης Charlotte Iserbyt, η οποία υπηρέτησε ως Ανώστερη Σύμβουλος Πολιτικής στο Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ του Προέδρου Ronald Reagan, ανακάλυψε κατά λάθος τί συνέβαινε, ενώ εργαζόταν για την κυβέρνηση.

“Πιστεύετε ότι ο σκοπός της εκπαίδευσης είναι η ανάγνωση, η γραφή και η αριθμητική”, είπε σε μια διάσημη συνέντευξη.

“Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ”.

Αφού διέρρευσε ορισμένα από τα έγγραφα που απέκτησε, η Iserbyt έγραψε το βιβλίο “The Deliberate Dumbing Down of America” (μτφρ.

Η Εσκεμμένη Αποβλάκωση της Αμερικής).

Μεταξύ άλλων ανατρεπτικών μεθόδων, το βιβλίο ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙ το ΕΣΚΕΜΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ για να ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ τα ΠΑΙΔΙΑ των Αμερικανών, να ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΟΥΝ τους ΓΟΝΕΙΣ, να ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΟΥΝ τις ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ και ουσιαστικά να ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΒΙΕΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.

Εν ολίγοις, ο στόχος του κυβερνητικού εκπαιδευτικού συστήματος της Αμερικής δεν ήταν και δεν είναι η εκπαίδευση των παιδιών — το αντίθετο.

Απόδειξη: αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ, ως ένα μόνο παράδειγμα της τραγωδίας, ότι ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΟΥΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

Το έχουν παραδεχτεί και οι μυημένοι που υποστηρίζουν το σχέδιο.

Σκεφτείτε μια ομιλία του 1989 στην ομοσπονδιακά χρηματοδοτούμενη Ένωση Εθνικών Κυβερνητών – την ομάδα λόμπι με το ακαταλόγιστο, με έδρα την Ουάσινγκτον, η οποία βοήθησε στην ανάπτυξη και την επιβολή των προτύπων του Κοινού Πυρήνα – από έναν εξέχοντα παίκτη στο κίνημα “μεταρρυθμίσεων” που τότε βρισκόταν σε σύμβαση με το Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ.

Στην ομιλία της, αποκάλυψε τον σκοπό του σημερινού ομοσπονδιακού ελεγχόμενου κυβερνητικού εκπαιδευτικού συστήματος: έναν θεμελιώδη μετασχηματισμό της κοινωνίας.

“ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ και αυτό που συμβαίνει στο Κάνσας στο Great Plains ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ.

Αυτό ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ”, είπε η Δρ. Shirley McCune, ανώτερη αξιωματούχος με μια ελάχιστα γνωστή εκπαιδευτική ομάδα που ασχολείται με τη συγγραφή εθνικών προτύπων.

“Συνεπώς, πρέπει να προβλέψουμε ποιό είναι το μέλλον και μετά να επιστρέψουμε και να καταλάβουμε τί πρέπει να κάνουμε σήμερα. Αυτό ονομάζεται προληπτική κοινωνικοποίηση ή η λειτουργία κοινωνικής αλλαγής των σχολείων.” (Η έμφαση είναι του συγγραφέα.) Οι κυβερνήτες χειροκρότησαν.

Το μυστικό όπλο όσων αναζητούν “έναν ολοκληρωτικό μετασχηματισμό της κοινωνίας μας”, λοιπόν, είναι η κατήχηση που μεταμφιέζεται σε εκπαίδευση.

Ενώ υπάρχουν μερικοί καλοί δάσκαλοι, το ΣΥΣΤΗΜΑ των ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ σε όλη την Αμερική είναι ΣΑΠΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ.

Και ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΡΙΖΙΚΗ ΔΡΑΣΗ για να αντιμετωπιστεί αυτό, οι ελευθερίες, η αυτοδιοίκηση, η κληρονομιά και οι συνταγματικές δομές της Αμερικής αναπόφευκτα ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΜΙΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ που επιδιώκεται από το Βαθύ Κράτος και τους συμμάχους του. Γι’ αυτό ακούγονται τόσο σίγουροι.

Φυσικά, μεμονωμένοι Αμερικανοί ΠΟΛΙΤΕΣ εδώ και εκεί – ή ακόμα και η πλειοψηφία των πολιτών σε μια δικαιοδοσία – έχουν αποδειχθεί ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ “ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ”.

Η συζήτηση για τον πολιτικά τοξικό “Κοινό Πυρήνα” (Common Core), ως ένα μόνο παράδειγμα, το απέδειξε ξανά πρόσφατα.

Παρόλο που οι δημοσκοπήσεις έδειξαν επανειλημμένα ότι η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των Αμερικανών ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, αυτό παραμένει πιο σταθερό σήμερα από ό,τι ήταν κατά τα τελευταία χρόνια της κυβέρνησης Ομπάμα.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής απλώς μετονόμασαν τα πρότυπα και τα κράτησαν στη θέση τους.

Και ενώ οι ΠΟΛΙΤΕΣ μπορεί να είναι ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ όμως και ΑΝΙΚΑΝΟΙ.

Στην πραγματικότητα, αν το κυβερνητικό σχολικό σύστημα είναι το μυστικό όπλο του Βαθέος Κράτους για την προώθηση μιας παγκόσμιας τάξης, οι Αμερικανοί ΓΟΝΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΠΛΟ — ακόμα κι αν δεν το έχουν συνειδητοποιήσει.

Και στις 50 πολιτείες σήμερα, οι Αμερικανοί έχουν το καθιερωμένο νόμιμο δικαίωμα να “εξαιρούνται” από το σύστημα.

Όπως θα δείξει αυτή η ειδική έκθεση, εάν η ελευθερία, η Αμερική και ο δυτικός Χριστιανικός πολιτισμός πρόκειται να επιβιώσουν, είναι επιτακτική ανάγκη οι Αμερικανοί να ασκήσουν αυτό το δικαίωμα σε τεράστιους αριθμούς – αυτή κιόλας την στιγμή.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στην ειδική έκθεση του The New American στις 4 Φεβρουαρίου 2019 για την εκπαίδευση

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 1,299


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα