Ο ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ Γκέερτ Βίλντερς, έβριζε τον Ελληνικό λαό και οι... τατάνες του διαδικτύου τον πλασάρουν ως... “εθνικιστή”!!!

Ο ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ Γκέερτ Βίλντερς, έβριζε τον Ελληνικό λαό και οι... τατάνες του διαδικτύου τον πλασάρουν ως... “εθνικιστή”!!!

23 Νοεμβρίου, 2023 18 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:695
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και ανατριχιάζω για τον ρόλο κάποιων φασιστικών ιστολογίων…

 

Γκέερτ Βίλντερς: Ο ακροδεξιός που έκανε καριέρα βρίζοντας τους Έλληνες – Τι έχει πει

«Αγαπημένο» θέμα του ακροδεξιού Ολλανδού πολιτικού Γκέερτ Βίλντερς το πρόγραμμα στήριξης της Ελλάδας.

Είναι αδιανόητο να βγαίνουν τάχα μου “μπατριώτισσες” ιστολόγες που υπεραμύνονται του φασισμού, και να υπερασπίζονται έναν ΕΒΡΑΙΟ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ, και να τον θεωρουν …. “τον ευρωπαίο Τράμπ”, την στιγμή που βρίζουν τον ελληνικό λαό!!!!!!!!!!

Μήπως πρόκειται για … πρακτοράτζες που γράφουν αυτό που τους επιβάλουν τα αφεντικά τους;;;

ΤΟΥΣ ΓΛΕΝΤΑΩ κι αυτούς και τους ηλίθιους που τους διαβάζουν..

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Ταυτίζομαι με την παρακάτω φωτογραφία από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, και το απευθύνω  και στα ναζίδια του διαδικτύου…

 

Ο επικεφαλής του ακροδεξιού «Κόμματος της Ελευθερίας» Γκέερτ Βίλντερς έγινε γνωστός για τις θέσεις του υπέρ του GREXIT, αλλά και ως πολέμιος των προγραμμάτων στήριξης της Ελλάδας. Πλέον, το κόμμα του βρίσκεται ψηλά στις δημοσκοπήσεις και επηρεάζει καθοριστικά τη δημόσια ατζέντα σε μία από τις ισχυρότερες οικονομίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τι έχει, λοιπόν, πει κατά καιρούς ο Γκέερτ Βίλντερς για την Ελλάδα; Τα σχόλια εναντίον της Ελλάδας συχνά συνοδεύονταν από επιθέσεις κατά του βασικού του πολιτικού αντιπάλου και πρωθυπουργού της Ολλανδίας Μαρκ Ρούτε.

Ο Βίλντερς τον έχει κατηγορήσει ότι εξαπάτησε τους Ολλανδούς, καθώς στις προηγούμενες εκλογές είχε υποσχεθεί ότι δεν θα ανανεωθεί η βοήθεια στην Ελλάδα και τελικά ενέδωσε στο τρίτο ελληνικό πρόγραμμα.

Η πιο πρόσφατη αναφορά του Βίλντερς στην Ελλάδα έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν σε συνέντευξή του δήλωσε:

«Να σταματήσουμε να δίνουμε χρήματα σε ξένους, δισεκατομμύρια σε αναπτυξιακά προγράμματα στην Αφρική, στις Βρυξέλλες, στην Ελλάδα, σε αιτούντες άσυλο στην Ολλανδία. Θα δίνουμε τα χρήματα στους Ολλανδούς που ζουν στην Ολλανδία».

Λίγες ημέρες νωρίτερα είχε υπενθυμίσει στον Ολλανδό πρωθυπουργό Μαρκ Ρούτε τη δέσμευση του 2012 για «ούτε μία ακόμα δεκάρα για την Ελλάδα» και τον κατηγόρησε για «ψέματα, ψέματα, ψέματα».

Τον Οκτώβριο του 2016, ο Βίλντερς «ξεσπάθωσε» εναντίον της απόφασης για εκταμίευση μίας ακόμα δόσης στην Ελλάδα.

«Ο Ντάισελμπλουμ δίνει ένα ακόμα δισεκατομμύριο στην Ελλάδα», είχε δηλώσει.

 


Τον Μάιο του 2016, περιλαμβάνει την Ελλάδα στις «προδοσίες» που έχει υποστεί ο ολλανδικός λαός από την κυβέρνησή του:

«Ουκρανία. Τουρκία. Ελλάδα.

Συντάξεις. Πρόνοια. 1000 ευρώ.

Άσυλο. Ισλάμ. ΕΕ. Μας έχουν προδώσει».

 


Τον Νοέμβριο του 2015 ενημερώνει όσους τον ακολουθούν στο twitter ότι ο βομβιστής που χτύπησε το Σταντ ντε Φρανς, στο Παρίσι είχε περάσει στην Ευρώπη μέσω Ελλάδας.

Τον Αύγουστο του 2015, εν όψει της συμφωνίας Ελλάδας-θεσμών για το τρίτο ελληνικό πρόγραμμα, ο Βίλντερς αναφωνούσε:

«Όχι άλλα ευρώ στην Ελλάδα. Αρκετά πια!»

 

Τον Ιούλιο του 2013, με αφορμή την εκταμίευση μίας δόσης από το δεύτερο ελληνικό πρόγραμμα ο Γκέερτ Βίλντερς γράφει στο twitter:

«Νέα δισεκατομμύρια στην Ελλάδα. Οι Ολλανδοί λαμβάνουν τον αυξημένο λογαριασμό, οι Έλληνες την απόλαυση. Ο ελληνικός ήλιος έχει χτυπήσει τον Ρούτε».

 

Πηγή

Προβολές : 695


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα