Ο Αντιπρόεδρος της Μπούντεσταγκ Βόλφγκανγκ Κουμπίκι: «Ζητά αυτοψίες για θανάτους μετά από εμβολιασμό» (βίντεο)

Ο Αντιπρόεδρος της Μπούντεσταγκ Βόλφγκανγκ Κουμπίκι: «Ζητά αυτοψίες για θανάτους μετά από εμβολιασμό» (βίντεο)

28 Δεκεμβρίου, 2022 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:349
Μοίρασέ το

 

Ο Σμιρμάχερ και η ομάδα του διαπίστωσαν ότι στο 30% των ατόμων που εξέτασαν και πέθαναν λίγο μετά τον εμβολιασμό, ο εμβολιασμός ήταν η αιτία θανάτου.

Αν και αφυπνίζονται όλο και περισσότεροι και αντιλαμβάνονται πως αιτία θανάτου είναι το εμβόλιο, θα περάσει καιρός μέχρι να αποδοθούν ευθύνες… αν αποδοθούν…
 
Το ενδιαφέρον και αποκαλυπτικό ολιγόλεπτο βίντεο που μετέφρασε ο NIOLAND είναι μια πρώτη ελπίδα…που εύχομαι να μην εξαφανιστεί…
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 

ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΚ ΕΔΩ: https://rumble.com/v22nvzw-125406140.html


[BILD – 14 12 2022] – Αιτία θανάτου Εμβολιασμός για τον Kορονοϊό; Οι πολιτικοί απαιτούν διευκρινίσεις! – Αυτό ήταν το πρωτοσέλιδο της ημέρας στη BILD:

O Βόλφγκανγκ Κουμπίκι ζητά τώρα τη διενέργεια νεκροψίας για τους ανθρώπους που πέθαναν λίγο μετά τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού. Ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδιακής Βουλής δηλώνει ότι θεωρεί απαραίτητο κάθε ανεξήγητος θάνατος που συμβαίνει εντός 14 ημερών από τον εμβολιασμό να καταγράφεται αυτόματα ως ύποπτο κρούσμα.

Στην εκπομπή “Οκτώ και τέταρτο” της BILD, οι καλεσμένοι συζητούν αυτή ακριβώς την υπόθεση σήμερα: “Ο Κουμπίκι ζητά αυτοψίες όσων πέθαναν λίγο μετά τον εμβολιασμό τους κατά της Κόβιντ.”

Ακολουθεί το άρθρο στη WELT (13 12 2022):

– Σε συνέντευξή του στη WELT, ο παθολόγος της Χαϊδελβέργης, Πήτερ Σιρμάχερ ζήτησε περισσότερη πολιτική δέσμευση για την έρευνα σχετικά με τις παρενέργειες του εμβολιασμού. Ο αντιπρόεδρος της Μπούντεσταγκ, Βόλφγκανγκ Κουμπίκι (FDP) ενθαρρύνει τώρα πολύ περισσότερες αυτοψίες. Το CDU/CSU θέλει επίσης περισσότερη δέσμευση.

Βόλφγκανγκ Κουμπίκι, αναπληρωτής Πρόεδρος του FDP και Αντιπρόεδρος της Μπούντεσταγκ

Ο Αντιπρόεδρος Βόλφγκανγκ Κουμπίκι (FDP) ζητά εντατικότερες μελέτες σχετικά με τις πιθανές βλάβες που προκαλούνται από τους εμβολιασμούς κατά της κόβιντ.

“Νομίζω ότι είναι σημαντικό κάθε ανεξήγητος θάνατος να αναφέρεται αυτόματα ως ύποπτο περιστατικό στο Ινστιτούτο Paul Ehrlich εντός 14 ημερών από τον εμβολιασμό. Αυτό προφανώς δεν συμβαίνει προς το παρόν”, δήλωσε στη WELT.

Ο κ. Κουμπίκι αναφέρθηκε σε μια πρόσφατα δημοσιευμένη μελέτη του Πήτερ Σιρμάχερ, επικεφαλής παθολόγου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Χαϊδελβέργης.

Ο Σμιρμάχερ και η ομάδα του διαπίστωσαν ότι στο 30% των ατόμων που εξέτασαν και πέθαναν λίγο μετά τον εμβολιασμό, ο εμβολιασμός ήταν η αιτία θανάτου.

“Εδώ μιλάμε για έναν σχετικά μεγάλο αριθμό, γεγονός που καθιστά αναγκαία τη συστηματική αντιμετώπιση του προβλήματος”, δήλωσε ο Κουμπίκι στη WELT. Σύμφωνα με τον πολιτικό του FDP, οι αρχές δημόσιας υγείας θα πρέπει να διενεργηθούν

“συστηματικά” αυτοψίες σε όλους τους ανθρώπους που πέθαναν εντός δύο εβδομάδων από τον εμβολιασμό: “Αυτό είναι επίσης λογικό, διότι η υπό όρους έγκριση αυτών των εμβολίων έγινε υπό τεράστια χρονική πίεση”.

Ο Τίνο Σόρτζε (CDU), εκπρόσωπος για την πολιτική υγείας της κοινοβουλευτικής ομάδας CDU/CSU στη Μπούντεσταγκ, δήλωσε στη WELT:

“Δύο χρόνια μετά τον πρώτο εμβολιασμό κατά του κορονοϊού, είναι καιρός για μια πιο υπεύθυνη προσέγγιση των παρενεργειών του εμβολιασμού και των βλαβών του”.

“Η μελέτη (του Δρ Πήτερ Σιρμάχερ) είναι ανησυχητική και επίσης επειδή δείχνει πόσο λίγα γνωρίζουμε για τους κινδύνους των εμβολίων ακόμη και μετά από δύο χρόνια”.

Σύμφωνα με τον πολιτικό του CDU, η έρευνα και η συλλογή δεδομένων πρέπει τώρα να προωθηθούν με ταχύτατους ρυθμούς: Εξακολουθεί να υπάρχει έλλειψη αξιόπιστων και ουσιαστικών δεδομένων. Τα αποτελέσματα είναι υψίστης σημασίας για την αξιολόγηση οφέλους-κινδύνου. Για το σκοπό αυτό, το PEI πρέπει να ενισχυθεί, τα δεδομένα να χρησιμοποιηθούν τελικά καλύτερα και οι διαδικασίες υποβολής αναφορών να απλουστευθούν σημαντικά.”

Ήρθε η ώρα για ειλικρινή ενημέρωση σχετικά με τον εμβολιασμό

Σε συνέντευξή του στη WELT που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα, ο παθολόγος Σμιρμάχερ ζήτησε περισσότερη έρευνα σχετικά με τις ανεπιθύμητες ενέργειες των εμβολίων.

“Υπάρχουν σημαντικά ανοικτά ερωτήματα που πρέπει να διευκρινιστούν είτε μέσω μιας ολοκληρωμένης καταγραφής όλων των ανεπιθύμητων συμβάντων είτε στο πλαίσιο περαιτέρω έρευνας με σκοπό τη βελτίωση του εμβολιασμού, των εµβολιαστικών παρενεργειών και της πολιτικής προστασίας”,

δηλώνει ο Σμιρμάχερ:

“Υπάρχουν γενετικοί παράγοντες ή ορισμένες προϋπάρχουσες καταστάσεις – για παράδειγμα, αυτοάνοσα νοσήματα – που προδιαθέτουν σε σοβαρές παρενέργειες από τον εμβολιασμό;”. Οι συνέπειες του εμβολιασμού εξαρτώνται από το εμβόλιο, αλλά ποιες ιδιότητες και συστατικά του εμβολίου τις καθορίζουν;



Παρακολουθήστε τα βίντεο του Nioland στα κανάλια:

1. Στο RUMBLEhttps://rumble.com/c/NIOLAND

2. Στο BITCHUTEhttps://www.bitchute.com/channel/nioland/

3. Στο ODYSEEhttps://odysee.com/@NIOLAND

4. Στο BRIGHTEONhttps://www.brighteon.com/channels/NIOLAND


Πηγές:

 


Πηγή

Προβολές : 349


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα