Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ. (Ή πως αποδομείς με το γάντι, έναν “εντολοδόχο” του συστήματος) (βίντεο)

Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ. (Ή πως αποδομείς με το γάντι, έναν “εντολοδόχο” του συστήματος) (βίντεο)

19 Ιουλίου, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ. (Ή πως αποδομείς με το γάντι, έναν “εντολοδόχο” του συστήματος) (βίντεο)

 

 

Δημήτρης Γιαννόπουλος: “Στην πραγματικότητα όμως, ήταν μια βραδιά Απολογίας αν όχι Μετανοίας, γιατί το απρόσμενα μεγάλο πλήθους των διαδηλωτών σε συνδυασμό με τα συνθήματα που κυριάρχησαν, τον «ξεπέρασαν» σε βαθμό που ανησύχησαν τόσο τον ίδιο όσο και το Καθεστώς της Ιατροφασιστικής Τυραννίας που του επέτρεψε να διοργανώσει τις διαδηλώσεις «χωρίς έκτροπα».

Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ. (Ή πως αποδομείς με το γάντι, έναν “εντολοδόχο” του συστήματος) (βίντεο)

Με το γάντι, αποδομεί τον γιατρό Φαίδωνα Βόβολη ο δημοσιογράφος Δημήτρης Γιαννόπουλος, δίνοντας την πραγματική εικόνα μιας κοινωνίας που βράζει και αντιδρά χωρίς την ανάγκη των ανθρώπων του συστήματος.

Όσο για την χείρα συνεργασίας που έτεινε ο Φ. Βόβολης προς τον Αθανάσιο Κολυβά, σαφώς δεν είναι τυχαία…

Τείνει χείρα συνεργασίας σε κομμάτια του Συστήματος…

Γιατί ας πούμε δεν έτεινε χείρα συνεργασίας στον Χρήστο Τσιάρτα του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΡΞΑΡΤΗΣΙΑΣ, ή στον Ζώη Μπέχλη του Κινήματος ΕΛΛΑΣ 21;;;

Μα γιατί αυτοί οι δύο, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

«Απόψε είναι μια βραδιά απολογισμού» είπε ο Φαίδων Βόβολης ξεκινώντας τη δεύτερη ζωντανή εκπομπή του, δύο μέρες μετά τις εντυπωσιακές λαϊκές συγκεντρώσεις που είχε διοργανώσει σε μεγάλες πόλεις της χώρας στις 14 Ιουλίου.

 

Στην πραγματικότητα όμως, ήταν μια βραδιά Απολογίας αν όχι Μετανοίας, γιατί το απρόσμενα μεγάλο πλήθους των διαδηλωτών σε συνδυασμό με τα συνθήματα που κυριάρχησαν, τον «ξεπέρασαν» σε βαθμό που ανησύχησαν τόσο τον ίδιο όσο και το Καθεστώς της Ιατροφασιστικής Τυραννίας που του επέτρεψε να διοργανώσει τις διαδηλώσεις «χωρίς έκτροπα».

 

Γι αυτό το λόγο πιθανώς χρειάστηκε να δώσει «λογαριασμό» στους πολιτικούς και επικοινωνιακούς του «συμβούλους» που δυσαρεστήθηκαν το βράδυ της …Ημέρας της Βαστίλης, επειδή δεν κατάφερε να συγκρατήσει το ρεύμα της Αφύπνισης που σοβούσε στην Ελληνική κοινωνία!

 

Πάντως η «απολογία» του δείχνει πως τα βαθιά κέντρα εξουσίας θορυβήθηκαν από τον αυθόρμητο ξεσηκωμό του κόσμου ακόμα και αν αυτοί ήταν που έδωσαν το πράσινο φως στο Βόβολη να δοκιμάσει τις λαϊκές αντιδράσεις στο ακραία φασιστικό και διχαστικό διάγγελμα του Πρωθυπουργού για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.

 

Όλοι τώρα οι εντολοδόχοι των παγκοσμιοποιητών φαίνεται πως ψάχνουν τρόπους να διαχειριστούν και να μετριάσουν τη ζημιά της ελληνικής «παρεκτροπής» που κατέπληξε τον υπόλοιπο κόσμο.

 

Ποια ζημιά;

Τα ντόπια πλοκάμια του Βαθέως Κράτους, της Νέας Τάξης και του Great Reset ήξεραν πως οι λεγόμενοι “ανεμβολίαστοι” αποτελούν πλέον το πιο συνειδητοποιημένο, ακομμάτιστο, πολιτικοποιημένο και αποφασισμένο κομμάτι που ανέδειξε ποτέ η ελληνική κοινωνία, ίσως σε όλη τη διάρκεια της «Μεταπολίτευσης».

 

Αν όχι γι άλλο λόγο, παρά μόνο το γεγονός πως έχουν ολόκληρο το πολιτικό και μιντιακό σύστημα φανατισμένο εναντίον τους, ενώ κατανοούν το κόστος και τους κινδύνους των επιλογών τους να υψώσουν ανάχωμα «Θερμοπυλών» μπροστά στην Πλανητική Δικτατορία και τους σκοπούς που εξυπηρετεί ο υποχρεωτικός μαζικός, πειραματικός γονιδιακός εμβολιασμός της ανθρωπότητας.

 

«Αν σωθεί το παιδί, υπάρχει Ελπίδα» έγραφε το πλακάτ που κρατούσε μια απλή μητέρα στη διαδήλωση της Σύρου.

 

Ο Βόβολης έπρεπε να τραβήξει το χαλινάρι απέναντι σε τέτοιας ποιότητας «ξεσηκωμό». 

Οι έκκληση που επανέλαβε πολλές φορές στην ολιγόλεπτη ομιλία στο Facebook ήταν: «να ρίξουμε τους τόνους» και «να κατεβάσουμε την μπάλα» εννοώντας τον πήχυ των διεκδικήσεων και ελπίδων που ο ίδιος είχε υποδαυλίσει στην εβδομάδα που προηγήθηκε.

 

Για πρώτη φορά, υπονόησε σαφώς ότι το «όφελος» των εμβολίων mRNA ήταν η «προστασία» που υποτίθεται ότι προσφέρουν, παρόλο που οι αριθμοί των θανάτων και των παρενεργειών λένε το αντίθετο!

«Ο εμβολιασμένος άνθρωπος προστατεύεται έτσι κι αλλιώς» είπε χτες ο Βόβολης περίπου εγκαλώντας τους μανιακούς εμβολιαστές των ΜΜΕ και «λοιμωξιολόγους» της κυβέρνησης, να δείξουν κατανόηση στους  συνειδητά «ανεμβολίαστους» ώστε να άρουν την «υποχρεωτικότητα» των εμβολίων και τον διχασμό της κοινωνίας που ετοιμάζουν για τον Σεπτέμβριο.

Αυτό πως σας φαίνεται; Λειτουργεί κατά ή υπέρ των μαζικών εμβολιασμών και διαχωρισμών με τα εμβόλια της μετάλλαξης και του θανάτου, όταν δεν τονίζεται κάθε στιγμή η επικινδυνότητα τους για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους;  

Μήπως αυτή η εγκληματική επικινδυνότητα των πειραματικών ενέσεων δεν αποτελεί την πιο στέρεη βάση για την υπέρβαση των διακρίσεων και της ενοχοποίησης όσων την επικαλούνται.

 

Στο δεύτερο μέρος της ομιλίας του, αφιερωμένο στη δήθεν ΕΝΩΣΗ «όλων των (αντικαθεστωτικών) ομάδων», ο Βόβολης τράβηξε βαθιές κόκκινες γραμμές ενάντια στους «αντιεμβολιαστές», συγχέοντας ηθελημένα όσους αντιτίθενται στα εμβόλια γενικώς, με εκείνους που αντιτίθενται αποκλειστικά στα πειραματικά εμβόλια mRNA για μια λοίμωξη με 99,9% πιθανότητα φυσιολογικής ανάρρωσης και ανοσίας.

 

Τείνοντας χέρι συνεργασίας με τις ομάδες του Θανάση Κολυβά και του Αντώνη Πουλτουρτζίδη, εξέφρασε επίσης περιφρόνηση για «λίγους θρησκόληπτους» που συμμετείχαν στις διαδηλώσεις, για την Ακροδεξιά του …Κασιδιάρη, αλλά ακόμα και για τους «συνομωσιολόγους», ενώ λίγες μέρες πρίν λοιδωρούσε την χρήση του όρου εναντίον του από τα ΜΜΕ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ελάχιστοι από τις χιλιάδες των διαδηλωτών θα συμφωνούσαν με τη στροφή του Βόβολη που προσέγγισε τόσο πολύ την συνθηματολογία των αντιπάλων του.

Αλλά το Καθεστώς της Νέας Τάξης θα δυσκολευτεί πολύ να δώσει μαζικότητα σε μια «ελεγχόμενη ιατρογενή αντιπολίτευση» που απαρτίζουν μια χούφτα συνάδελφοι του Βόβολη διδάκτορες του «ήξεις αφήξεις» όπως Γάκης, Κούβελας, Φαρσαλινός, Καλογερίδης κ.α.

 

Εν αναμονή των νέων συγκεντρώσεων της Τετάρτης 21 Ιουλίου, το μήνυμα των αφυπνισμένων Ελλήνων θα βρει σύντομα την ανταπόκριση της ηγεσίας που του αξίζει.

 

https://youtu.be/ky5LIZ7hqPo

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

 

Προβολές : 818


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα