Ο βίος και η πολιτεία του κατηγορούμενου Γιάννη Ρουμπάτη και τα ξεφτιλίκια της ΕΥΠ σε δημόσια θέα.

Ο βίος και η πολιτεία του κατηγορούμενου Γιάννη Ρουμπάτη και τα ξεφτιλίκια της ΕΥΠ σε δημόσια θέα.

28 Νοεμβρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:211
Μοίρασέ το

 

 

Άρχισε η δίκη! Η μηνύτρια, τα κόκκινα εσώρουχα, οι μάρτυρες υπερασπίσεως, ο «πρόθυμος» Μανώλης Κωστίδης που ήταν παρόν και οι «περίεργοι» στην αίθουσα του δικαστηρίου που έβγαζαν φωτογραφίες.

Όταν ο διοικητής της ΕΥΠ, αντί να ενδιαφερθεί ώστε η νευραλγική υπηρεσία του να παράγει ουσιαστικό έργο για την προστασία της Πατρίδας, κυνηγούσε με σεξιστικές διαθέσεις, μια σοβαρή πράκτορα της Ελλάδας, που έκανε σωστά τη δουλειά της… τότε αντιλαμβάνεστε πως η ασφάλεια της Πατρίδας μας και του ελληνικού λαού, βρισκόταν και βρίσκεται στο έλεος Του Θεού…
Το ποιόν όμως και τις βρωμοδουλειές του Ρουμπάτη, τις έχει βγάλει στη δημοσιότητα ο πρ. πράκτορας της ΕΥΠ, κ. ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ… (η παρακάτω εικόνα είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, σε ανάρτηση στο παλιό μου ιστολόγιο που κατάργησαν τα μασσονικά ερπετά…
Και συνεχίζει να τις δημοσιοποιεί…
Λυπάμαι για την πράκτορα της ΕΥΠ, που υπέστη τα πάνδεινα και την προσβολή της αξιοπρέπειάς της.
Οι πληροφορίες μου, κάνουν λόγο για μια αξιοπρεπέστατη και ευσυνείδητη διευθύντρια της ΕΥΠ…
ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ…
Καλλιόπη Σουφλή

Του ειδικού συνεργάτη

Σήμερα 24 Νοεμβρίου η δίκη ξεκίνησε αλλά λόγο ωραρίου διακόπηκε και θα συνεχιστεί στις 6/12.

Όπως σας έχουμε αποκαλύψει η δίκη με κατηγορούμενο τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη είχε αναβληθεί για τρίτη φορά λόγω κωλύματος του δικηγόρου του κ. Ρουμπάτη ο οποίος στην τελευταία διαδικασία τον περασμένο Ιούνιο είχε δεσμευτεί πέρα πάσης αμφιβολίας στην Έδρα του δικαστηρίου για την εξέλιξη της δίκης στις 27 Σεπτέμβρη.

 

Η πρώτη διαδικασία πριν μήνες είχε αναβληθεί λόγω ωραρίου. Η υπόθεση ήταν το Νούμερο 22 στο πινάκιο. Η τελευταία φορά που πάλι αναβλήθηκε ήταν το Νο 10 στο Πινάκιο. Σήμερα 24 Νοεμβρίου η δίκη ξεκίνησε αλλά λόγο ωραρίου διακόπηκε και θα συνεχιστεί στις 6/12.

Η μηνύτρια κα Αγγελική Ρ. μια πανέμορφη και γοητευτική κοπέλα, όπως άλλωστε φαίνεται και από την φωτογραφία που δημοσιεύουμε για πρώτη φορά στο edolio5, με την ανάλογη κάλυψη των ματιών για ευνόητους λόγους εξαιτίας της θέσεως που υπηρετούσε, υπήρξε υφισταμένη του κ Ρουμπάτη στην ΕΥΠ, ως προϊσταμένη μιας από τις πιο ευαίσθητες μονάδες της ΕΥΠ, στην Θράκη.

Στην κατάθεση της σήμερα επανέλαβε με κάθε λεπτομέρεια όσα περιγράφει στην μήνυση της σχετικά με την έντονη σεξουαλική παρενόχληση που δεχόταν από τον Γιάννη Ρουμπάτη.
Να διευκρινίσουμε ότι το αδίκημα αυτό έχει παραγραφεί σύμφωνα με το κατηγορητήριο λόγο παρέλευσης της εκδίκασης του. 
Να σημειώσουμε ότι η ίδια παρίστατο στο δικαστήριο μετά του δικηγόρου της Θέμη Σοφού αλλά και με την παρουσία μαρτύρων της, εκ των οποίων κάποιοι προσέρχονται, από την Θράκη σε όλες τις δικασίμους που έχουν οριστεί μέχρι σήμερα.
Οι μάρτυρες υπεράσπισης της μηνύτριας ολοκλήρωσαν την κατάθεση τους επιβεβαιώνοντας τα όσα ισχυρίζεται η ίδια αφού όπως είπαν σε πολλές συζητήσεις με τον «Γιόχαν» όπου ήταν το ψευδώνυμο του Γιάννη Ρουμπάτη ήταν παρόντες αφού άκουγαν τις τηλεφωνικές συνομιλίες  από την ανοιχτή ακρόαση που έβαζε η μηνύτρια. 
Από την πλευρά του Ρουμπάτη μάρτυρες είναι ο π. Α υποδιοικητής της ΕΥΠ επί των ημερών του Δενέκος Αλέξανδρος ο π. πρέσβης Ανυφαντής, ο π. υποδιοικητής Λιούκας και ο δημοσιογράφος Μανώλης Κωστίδη.
Όλοι εκφωνήθηκαν από την πρόεδρο της έδρας προκειμένου να είναι παρόντες και να καταθέσουν αλλά κατέθεσε τελικά λόγο ωραρίου μόνο ο Δενέκος.
Αυτό που αξίζει να επισημανθεί ότι η δίκη προσέλκυσε μεγάλο ενδιαφέρον από τους παρισταμένους αφού η αίθουσα ήταν κατάμεστη και πολλοί εξ αυτών κρατούσαν σημειώσεις.
Όπως έχει ήδη αποκαλύψει το edolio5 ο δημοσιογράφος Μανώλης Κωστίδης, εξαιτίας του γεγονός ότι η μηνύτρια υπηρετούσε στην Τουρκία την περίοδο που ήταν γενική πρόξενος και η σύζυγος του  και εξ αυτού του λόγου την είχε γνωρίσει έχει ήδη καταθέσει προανακριτικά ότι δεν είχε πέσει τίποτα στην αντίληψη του περί των όσων ισχυρίζεται η μηνύτρια.
Θα έπρεπε δηλαδή να του χτυπήσει το κουδούνι της πόρτας και να του πει τι έχει γίνει ;
Εύλογη όμως είναι και η απορία πως είναι δυνατόν ένας ανταποκριτής στην Τουρκία ενός ΜΜΕ της Ελλάδος, αποδεδειγμένα να δείχνει με φανερό τρόπο την άριστη σχέση που έχει με τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας του, ως μάρτυρας υπερασπίσεως ενός π. διοικητή τους και την ίδια ώρα η ΜΙΤ να του επιτρέπει να «αλωνίζει» στην Τουρκία μπαίνοντας σε υπουργεία και κυβερνητικούς οργανισμούς ;

Η δίκη συνεχίζεται

Διαβάστε την υπόθεση

 

Πηγή

Προβολές : 211


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα