Ο Βλαντιμίρ Πούτιν στο κρεβάτι του θανάτου. Διατάζει τους στρατιώτες να προετοιμαστούν για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν στο κρεβάτι του θανάτου. Διατάζει τους στρατιώτες να προετοιμαστούν για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο

10 Ιανουαρίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,028
Μοίρασέ το

 

Ο μεγάλος κίνδυνος θα μπορούσε να προκύψει εάν οι ΗΠΑ συνεχίσουν ανόητα την κλιμάκωση μέχρι το πικρό τέλος για να αποτρέψουν την ήττα της Ουκρανίας. Δεν προβλέπω ότι θα συμβεί, αλλά τα πράγματα θα μπορούσαν να κλιμακωθούν σε σημείο όπου τα τακτικά πυρηνικά όπλα θα χρησιμοποιηθούν από απόγνωση. Από εκείνο το σημείο, είναι ένα σύντομο βήμα προς την ευρύτερη χρήση στρατηγικών πυρηνικών όπλων.

Και πάλι, δεν προβλέπω συγκεκριμένα ότι θα συμβεί. Αλλά είναι μια ρεαλιστική πιθανότητα που βασίζεται στη λογική της κλιμάκωσης, και φαίνεται να υπνοβατούμε σε μια πυρηνική αντιπαράθεση εκτός αν ξυπνήσουμε.

Ο Πούτιν δίνει εντολή στον στρατό να προετοιμαστεί για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν προετοιμάζει τη μεγαλύτερη στρατιωτική επιχείρηση που έχει δει ο κόσμος εδώ και δεκαετίες και έχει διατάξει στρατιωτικούς αξιωματούχους να προετοιμαστούν για τον «3 Παγκόσμιο Πόλεμο».

 

Ο Πούτιν, ο οποίος φημολογείται ότι βρίσκεται στο νεκροκρέβατό του με τη μάχη με τον καρκίνο σε τελικό στάδιο, είπε στους στενούς του ότι η Ρωσία πρέπει να χτυπήσει πρώτα για να κερδίσει ένα πλεονέκτημα στον «επικείμενο» παγκόσμιο πόλεμο κατά της Δύσης.

Σύμφωνα  με την Daily Mail , ο επικεφαλής της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών στην Ουκρανία πιστεύει ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν «είναι τελικώς άρρωστος με καρκίνο»:

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι ανίατο άρρωστος με καρκίνο και θα πεθάνει πολύ σύντομα, ισχυρίστηκε ο επικεφαλής των στρατιωτικών πληροφοριών της Ουκρανίας.

Ο Kyrylo Budanov, χωρίς να παράσχει στοιχεία, είπε ότι γνωρίζει ότι ο θάνατος του Ρώσου δεσπότη είναι επικείμενος λόγω μιας συνεχιζόμενης ασθένειας από καρκίνο.

Το Americafirstreport.com αναφέρει: Όταν ρωτήθηκε πόσο σύντομα μπορεί να πεθάνει ο Πούτιν, ο Μπουντάνοφ δήλωσε ότι πιστεύει ότι θα έρθει  «πολύ γρήγορα»

Ερωτηθείς πότε πιστεύει ότι θα έρθει ο θάνατος του Πούτιν, ο Μπουντάνοφ είπε ότι πίστευε ότι θα είναι πολύ σύντομα.

«Σκέφτομαι πολύ γρήγορα. Ελπίζω.’

Οι εικασίες για την υγεία του Πούτιν συνεχίζονται εδώ και αρκετά χρόνια. Ο 70χρονος Ρώσος ηγέτης φημολογείται ότι έπασχε από καρκίνο, τη νόσο του Πάρκινσον και πολλές άλλες παθήσεις.

Αυτήν τη στιγμή, ο Πούτιν περιβάλλεται από αξιωματούχους που είναι ακόμα πιο γερακια από αυτόν.

Πολλοί στον δυτικό κόσμο θα χαρούν πολύ όταν πεθάνει ο Πούτιν, αλλά η αλήθεια είναι ότι όποιος αντικαταστήσει τον Πούτιν θα είναι σχεδόν σίγουρα λιγότερο διατεθειμένος να συμμετάσχει σε ειρηνευτικές συνομιλίες.

Εάν οι ηγέτες μας ήταν σοφοί, θα πίεζαν για ειρηνευτικές συνομιλίες με τη Ρωσία όσο ο Πούτιν είναι ακόμα εκεί.

Δυστυχώς, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.

Σε αυτό το σημείο, οι Ρώσοι συνειδητοποιούν ότι αυτός ο πόλεμος θα συνεχιστεί και θα συνεχιστεί έως ότου κάποιος κάνει μια πραγματικά μεγάλη κίνηση για να τον τερματίσει.

Τις τελευταίες εβδομάδες οι Ρώσοι κινητοποιούν μεγάλο αριθμό στρατευμάτων και τεράστιες ποσότητες στρατιωτικού εξοπλισμού στη Λευκορωσία. Διεξάγονται κοινές στρατιωτικές ασκήσεις και πολλοί ανησυχούν ότι ετοιμάζεται το σκηνικό  για κάτι πραγματικά μεγάλο

Η Ρωσία και η Λευκορωσία επέκτειναν τις κοινές στρατιωτικές τους ασκήσεις εκπαίδευσης στη Λευκορωσία, μετέδωσε το αμυντικό τηλεοπτικό κανάλι της χώρας την Κυριακή, καθώς αυξάνεται η ανησυχία ότι η Μόσχα πιέζει τον στενότερο σύμμαχό της να συμμετάσχει στον πόλεμο στην Ουκρανία.

Οι δύο χώρες πρόσθεσαν όπλα, στρατιώτες και εξειδικευμένο εξοπλισμό στις ασκήσεις και έκαναν ασκήσεις βασισμένες στη ρωσική εμπειρία στην Ουκρανία, ανέφερε το Reuters.

Την Παρασκευή, ο Λευκορώσος ηγέτης, Αλεξάντερ Λουκασένκο, επισκέφθηκε μια στρατιωτική βάση όπου βρίσκονται ρωσικά στρατεύματα για να συναντήσει τα στρατεύματα και να συζητήσουν τις κοινές στρατιωτικές ασκήσεις.

Στην πραγματικότητα, το Reuters  πρότεινε πρόσφατα  ότι οι Ρώσοι θα μπορούσαν σύντομα «να εξαπολύσουν μια νέα χερσαία εισβολή στην Ουκρανία από τον Βορρά»…

Η Ρωσία και η Λευκορωσία ενίσχυσαν την κοινή στρατιωτική τους ομάδα στη Λευκορωσία με όπλα, στρατιώτες και εξειδικευμένο εξοπλισμό και σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν κοινές αεροπορικές ασκήσεις, ανακοίνωσε την Πέμπτη το υπουργείο Άμυνας της Λευκορωσίας.

Η Ουκρανία έχει επανειλημμένα προειδοποιήσει ότι ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν μπορεί να προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει τη Λευκορωσία για να εξαπολύσει μια νέα χερσαία εισβολή στην Ουκρανία από τον Βορρά, ένα βήμα που θα άνοιγε ένα μεγάλο νέο μέτωπο στον πόλεμο.

Εάν οι Ρώσοι πραγματοποιήσουν μια τέτοια εισβολή, δεν θα είναι με περιορισμένο αριθμό στρατευμάτων όπως είδαμε στην αρχή του πολέμου.

Τότε οι Ρώσοι σκόπευαν να πιέσουν τους Ουκρανούς στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και προφανώς αυτό δεν πέτυχε. Εάν οι Ρώσοι αποφασίσουν να τραβήξουν τη σκανδάλη για μια άλλη εισβολή, αυτή τη φορά θα είναι ένα χτύπημα με σφυρί συντριπτικής δύναμης.

Εκατοντάδες χιλιάδες ρωσικά στρατεύματα θα εισέρχονταν από τον βορρά και πιστεύω ότι θα προσπαθούσαν να κόψουν εντελώς τη ροή όπλων και μισθοφόρων από τους δυτικούς συμμάχους της Ουκρανίας.

Τώρα που το έδαφος στην Ουκρανία παγώνει, οι επόμενοι δύο μήνες θα ήταν ο ιδανικός χρόνος για μια νέα μεγάλη ρωσική επίθεση.

Θα πρέπει απλώς να περιμένουμε και να δούμε αν θα συμβεί πραγματικά ή όχι.

Αλλά αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι γεμάτα με βίντεο με ρωσικά τανκς και στρατιωτικά οχήματα που μεταφέρονται στη Λευκορωσία  με τρένο .

Οι δυνάμεις που συγκεντρώνονται είναι πολύ μεγαλύτερες από τις δυνάμεις που ανέπτυξε η Ρωσία κατά την αρχική εισβολή στην Ουκρανία.

Και αναφέρεται ότι η Ρωσία και η Λευκορωσία θα πραγματοποιήσουν  «κοινές ασκήσεις τακτικής αεροπορίας»  από τις 16 Ιανουαρίου έως την 1η Φεβρουαρίου…

Η Ρωσία και η Λευκορωσία θα πραγματοποιήσουν κοινές ασκήσεις τακτικής αεροπορίας από τις 16 Ιανουαρίου έως την 1η Φεβρουαρίου, ανακοίνωσαν Λευκορώσοι αξιωματούχοι. Η Λευκορωσία είναι ο στενότερος σύμμαχος της Ρωσίας από την εισβολή στην Ουκρανία πριν από περισσότερους από 10 μήνες.

Θα μπορούσαν πράγματι τέτοιες ασκήσεις να χρησιμοποιηθούν ως κάλυψη για κάτι άλλο;

Αυτό είναι κάτι που πρέπει να σκεφτούμε.

Και αν ο Πούτιν κάνει μια τεράστια κίνηση για να προσπαθήσει να τερματίσει τον πόλεμο, τι θα κάνουν οι ΗΠΑ ως απάντηση;

Μπαίνουμε σε πολύ επικίνδυνο έδαφος.

Όπως  έχει προειδοποιήσει ο Gerald Celente , όσο περισσότερο διαρκεί ο πόλεμος στην Ουκρανία τόσο πιο πιθανό είναι να οδηγήσει σε πυρηνική σύγκρουση…

Ο Gerald Celente έχει πει εδώ και μήνες ότι σε αντίθεση με τις αναφορές ότι οι ΗΠΑ βρίσκονται σε πόλεμο «διαμεσολαβητών» με τη Ρωσία, η Ουάσιγκτον βρίσκεται επί του παρόντος σε πόλεμο με το Κρεμλίνο. Είπε ότι θα γίνει «επίσημο» μόνο μετά την πρώτη πυρηνική λάμψη ή ένα καταστροφικό συμβάν ψευδούς σημαίας.

Εβδομάδες πριν το πρώτο ρωσικό τανκ εισέλθει στην Ουκρανία, ο Μπάιντεν απέρριψε την ιδέα ότι τα αμερικανικά στρατεύματα θα εμπλακούν στη σύγκρουση και έφτασε στο σημείο να πει ότι δεν θα βοηθούσαν καν στις εκκενώσεις. Είπε κατηγορηματικά ότι μια αμερικανική παρουσία θα μπορούσε να πυροδοτήσει έναν παγκόσμιο πόλεμο.

Όσο περισσότερο διαρκεί ο πόλεμος, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να προκαλέσει πυρηνική ανταλλαγή.

Οι ηγέτες μας θα έπρεπε να είχαν προσπαθήσει να βρουν μια ειρηνική διέξοδο από αυτό το χάος όσο ήταν ακόμη δυνατό.

Τώρα ο Πούτιν φαίνεται να ετοιμάζεται να σπρώξει όλες τις μάρκες του στη μέση του τραπεζιού και ο Τζέιμς Ρίκαρντς  παρατήρησε εύστοχα  ότι «μοιάζουμε να υπνοβατούμε σε μια πυρηνική σύγκρουση αν δεν ξυπνήσουμε»…

Ο μεγάλος κίνδυνος θα μπορούσε να προκύψει εάν οι ΗΠΑ συνεχίσουν ανόητα την κλιμάκωση μέχρι το πικρό τέλος για να αποτρέψουν την ήττα της Ουκρανίας. Δεν προβλέπω ότι θα συμβεί, αλλά τα πράγματα θα μπορούσαν να κλιμακωθούν σε σημείο όπου τα τακτικά πυρηνικά όπλα θα χρησιμοποιηθούν από απόγνωση. Από εκείνο το σημείο, είναι ένα σύντομο βήμα προς την ευρύτερη χρήση στρατηγικών πυρηνικών όπλων.

Και πάλι, δεν προβλέπω συγκεκριμένα ότι θα συμβεί. Αλλά είναι μια ρεαλιστική πιθανότητα που βασίζεται στη λογική της κλιμάκωσης, και φαίνεται να υπνοβατούμε σε μια πυρηνική αντιπαράθεση εκτός αν ξυπνήσουμε.

Εμείς θα?

Πολύ καλά τα είπες.

Θα ξυπνήσουμε στην ώρα μας;

Το ελπίζω πραγματικά, γιατί η εναλλακτική είναι αδιανόητη.

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Πηγή μετάφρασης

Προβολές : 1,028


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα