Ο ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ

Ο ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ

16 Μαρτίου, 2024 15 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,632
Μοίρασέ το

Και οι σύγχρονοι απόγονοί τους είναι εξίσου αδίστακτοι με οποιονδήποτε πρόγονο! 

Εδώ, στο Ηνωμένο Βασίλειο, ακούσαμε φήμες ότι, κατά την πρόσφατη περίοδο των Χριστουγέννων, υπήρξε μια σωματική μάχη στην οποία η πριγκίπισσα Kate τραυματίστηκε σοβαρά.
Δεν την έχoυν δει από τότε που κυκλοφόρησε αυτή η φήμη. Πιστεύουμε ότι είναι πολύ πιθανό να είναι νεκρή και όλα όσα βλέπουμε στον Τύπο είναι μια συγκάλυψη.
Έμεινα έκπληκτη όταν διάβασα από την Celia Farber αυτή την συγκεχυμένη ανάρτηση:
Υπάρχουν τόσα πολλά λάθη εκεί που σχεδόν δεν ήξερα από πού να αρχίσω!
Έτσι ξεκίνησα με το πιο κραυγαλέο ατόπημα του άρθρου:
«Η κατάργηση των μοναρχιών θα ήταν ένας από τους στόχους της Νέας Παγκόσμιας Τάξης».
Η απάντησή μου πρέπει να είναι:
Όχι, δεν θα ήταν. Γι’ αυτό είμαι 100% σίγουρη.
Η βρετανική αριστοκρατία βρίσκεται στο τιμόνι της Παγκόσμιας Νέας Τάξης! Ο βασιλιάς Κάρολος έδωσε την ομιλία τον Ιανουάριο του 2021, η οποία ανακοίνωσε τη Μεγάλη Επαναφορά στο Νταβός του WEF. Ο Klaus Schwab χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα!
Παραθέτω:
Linda Ο η οποία σχολίασε την ανάρτηση της Celia ως εξής:
«Ο Κάρολος ήταν ένας από τους εμπνευστές του Πράσινου κινήματος και είναι ένας από τους πρωτεργάτες της Πράσινης Νέας Συμφωνίας και της Μεγάλης Επαναφοράς. Σεπτέμβριος 2020: ζητούσε ένα «σχέδιο τύπου Μάρσαλ» για τον πλανήτη. Ο Klaus Schwab και ο Charles ευθυγραμμίζονται στη Μεγάλη Επαναφορά. Γνωρίζει τον Schwab εδώ και δεκαετίες. Ο Κάρολος έχει δώσει συχνά ομιλίες στον ΟΗΕ.
Ο πρώτος ξάδερφος της βασίλισσας Ελισάβετ, ο Μιχαήλ, ο δούκας του Κεντ, είναι ο Τέκτων Μέγας Διδάσκαλος της Ηνωμένης Μεγάλης Στοάς της Αγγλίας. Ο Οίκος των Ουΐνδσορ είναι το Τάγμα της Μάλτας, γνωστό και ως Ιωαννίτες Ιππότες, και το Κυρίαρχο Στρατιωτικό Τάγμα της Μάλτας.
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, πρίγκιπας της Ουαλίας (Κόκκινος Δράκος) προορίζεται για έναν όλο και πιο ενεργό «παγκόσμιο ρόλο» και σχεδόν σίγουρα θα είναι βασιλιάς.
Για μια σαφή εξήγηση παρακαλώ δείτε αυτή την παλιά θέση μου:
·
18 ΙΑΝΟΥΑΡIΟΥ 2022
Και στη συνέχεια, αν μπορείτε να το αντιμετωπίσετε, κοιτάξτε τις άλλες θέσεις που αναφέρονται σε αυτήν τη συλλογή:
·
11 ΑΥΓΟYΣΤΟΥ 2023

 

Θα μάθετε ότι η βρετανική βασιλική οικογένεια είναι οι Saxe Coburg & Gotha, απόγονοι της οικογένειας Guelph, οι οποίοι βρίσκονται στην κορυφή της παλιάς δυναστείας από τη βενετσιάνικη μαύρη αριστοκρατία που, με ταχυδακτυλουργίες και γάμους, έχουν μετεγκατασταθεί για να καταλάβουν την παλιά ρωμαϊκή ανεξάρτητη πόλη του Λονδίνου και να κυριαρχήσουν στα βρετανικά νησιά, οικονομικά, πολιτικά και μέσω της μοναρχίας. Η πόλη χρησιμοποιεί επίσης τον δράκο ως έμβλημά της. Υπάρχουν αγάλματα δράκων που φρουρούν κάθε είσοδο στο One Square Mile City του Λονδίνου.
Η Νέα Παγκόσμια Τάξη είναι ένα σχέδιο για παγκόσμια ολοκληρωτική διακυβέρνηση!
Επινοήθηκε για να διασφαλίσει ότι η υπάρχουσα ευρωπαϊκή άρχουσα τάξη συνεχίζει να κυβερνά, ενώ η υπόλοιπη ανθρωπότητα είναι υποδουλωμένη χωρίς δυνατότητα διαφυγής, όπως εξηγείται εδώ:
·
16 ΑΠΡΙΛIΟΥ 2022

 

Τα Ηνωμένα Έθνη συνεργάζονται με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ από τον Ιούνιο του 2019 για την εφαρμογή των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης της Ατζέντας 2030 των Ηνωμένων Εθνών, μια ερμηνεία των οποίων είναι εδώ:
·
21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022
Εδώ, στο Ηνωμένο Βασίλειο, ακούσαμε φήμες ότι, κατά την πρόσφατη περίοδο των Χριστουγέννων, υπήρξε μια σωματική μάχη στην οποία η πριγκίπισσα Kate τραυματίστηκε σοβαρά.
Δεν την έχoυν δει από τότε που κυκλοφόρησε αυτή η φήμη. Πιστεύουμε ότι είναι πολύ πιθανό να είναι νεκρή και όλα όσα βλέπουμε στον Τύπο είναι μια συγκάλυψη.
Εάν στη συνέχεια «πεθάνει» λόγω «ιατρικών επιπλοκών», θα γνωρίζουμε ότι το σώμα της βρίσκεται στον πάγο, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να πραγματοποιηθεί μια κηδεία.
Ήταν αξιοσημείωτα επιβεβαιωτικό όταν παρατηρούμε ότι τα παιδιά της δεν την έχουν επισκεφθεί στο νοσοκομείο και ο πρίγκιπας William την έχει επισκεφθεί μόνο μία φορά εδώ και αρκετούς μήνες.
Πρέπει να καταλάβετε ότι οι Royals διαπράττουν φόνο.
Δείτε την τρομερή επίθεση σε ολόκληρη τη ρωσική βασιλική οικογένεια και τους πολλούς αποκεφαλισμούς εχθρών κατά τους προηγούμενους αιώνες.
Υπάρχει επίσης ένα τετράστιχο του Νοστράδαμου που ισχυρίζεται ότι ο βασιλιάς Κάρολος δεν θα βασιλεύσει για πολύ:

Η τράπουλα θα είναι ανοιχτή για τον Γουίλιαμ να πάρει το θρόνο και υπάρχουν φήμες ότι είναι πράγματι ένας πολύ δυσάρεστος, βίαιος χαρακτήρας.
Ίσως ο Χάρρυ και η Μέγκαν έκαναν το σωστό, δραπετεύοντας όταν το έκαναν!
Λυπάμαι που έσκασε η φούσκα των ονείρων ορισμένων…. πραγματικά λυπάμαι…. αλλά αυτό που συνέβη στην πριγκίπισσα Νταϊάνα θα έπρεπε πραγματικά να είχε ξυπνήσει τον κόσμο για το τι είναι πραγματικά η βασιλική μας οικογένεια.
ΕΜΠΡΟΣ! Έχουμε άλλη επιλογή;

Ο Charles Spencer μιλά για την σεξουαλική κακοποίηση την οποία υπέστη σε οικοτροφείο
Σε ένα συγκλονιστικό νέο βιβλίο, ο Charles Spencer μιλά για πρώτη φορά για τον εκφοβισμό και τη σωματική και σεξουαλική επίθεση που υπέστη στο οικοτροφείο. Θα μιλήσει για το ότι ένιωθε εγκαταλελειμμένος στα οκτώ του χρόνια όταν ξεκίνησε στο Maidwell Hall, γιατί ένιωθε ότι δεν μπορούσε να μιλήσει εκείνη την εποχή και γιατί χρειάστηκε μέχρι τα 40 του για να κατανοήσει πλήρως τη ζημιά της εμπειρίας του – και γιατί τώρα θέλει να βοηθήσει τους άλλους.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΗΓΗ: BRITISH ROYALS ARE BLACK NOBILITY – by Frances Leader (substack.com)

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

 

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 2,632


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα