Ο γιος του ηγέτη της Χαμάς αποκαλύπτει: «Είναι μια παγκοσμιοποιημένη ομάδα Psy-Op»

Ο γιος του ηγέτη της Χαμάς αποκαλύπτει: «Είναι μια παγκοσμιοποιημένη ομάδα Psy-Op»

28 Οκτωβρίου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:934
Μοίρασέ το

 

 

«Η Χαμάς δεν είναι εθνικό κίνημα. Η Χαμάς είναι ένα θρησκευτικό κίνημα με στόχο να ιδρύσει ένα ισλαμικό κράτος», είπε ο Γιούσεφ.

«Δεν τους νοιάζει ο εθνικισμός.

«Στην πραγματικότητα, είναι ενάντια στον εθνικισμό.

«Αλλά καταλαβαίνω ότι χρησιμοποιούν την παλαιστινιακή υπόθεση μόνο για να επιτύχουν τους στόχους τους, επομένως ο μακροπρόθεσμος στόχος… [είναι] η μετατροπή της Μέσης Ανατολής και του κόσμου σε ισλαμικό κράτος».

 

Οι μέρες είναι πολύ πονηρές και κανείς μας δεν γνωρίζει τι παιχνίδια παίζονται και ποιά τελικά είναι η αλήθεια…

Τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ είναι με την πλευρά του Παλαιστινιακού λαού, ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΦΡΙΚΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Ο γιος ενός ιδρυτικού ηγέτη της Χαμάς μίλησε για το πώς η τρομοκρατική οργάνωση δεν νοιάζεται πραγματικά για το Ισλάμ, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια παγκοσμιοποιημένη ψυχοπραξία που έχει σχεδιαστεί για να τρομοκρατήσει τον κόσμο ώστε να αποδεχτεί περισσότερους για πάντα πολέμους στη Μέση Ανατολή.

Ο Mosab Hassan Yousef έσπασε τη σιωπή του για την απόφαση να καταγγείλει τη Χαμάς και να αποκαλύψει για την οικογένειά του.

Ο Γιούσεφ έφυγε από τη Γάζα κατασκοπεύοντας υπέρ των Ισραηλινών και ζητώντας άσυλο στις ΗΠΑ

Το NN αναφέρει: Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης της Πέμπτης στο ” Fox & Friends “, ο Yousef μίλησε για την απόφασή του να αφήσει πίσω τη ζωή του τρόμου.

«Γεννήθηκα στην καρδιά της ηγεσίας της Χαμάς… και τους ξέρω πολύ καλά», είπε ο Γιούσεφ στον παρουσιαστή του Fox News, Brian Kilmeade.

 

« Δεν νοιάζονται  για τον παλαιστινιακό λαό.

«Δεν βλέπουν την ανθρώπινη ζωή.

«Είδα τη βαρβαρότητά τους από πρώτο χέρι το 1996, όταν πέρασα περίπου ενάμιση χρόνο στη φυλακή Megiddo…

«Σκότωσαν τόσους πολλούς Παλαιστίνιους σε εκείνο το σημείο και τότε ήταν που αποφάσισα ότι δεν μπορώ να είμαι μαζί με αυτό το κίνημα».

«Έπρεπε να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου», συνέχισε.

 

«Αν και η Χαμάς μου έδωσε πλεονεκτήματα….

«Ήμουν σαν πρίγκιπας σε αυτόν τον κόσμο… αλλά δεν μου άρεσαν.

«Στράφηκα ενάντια ακόμη και στο ίδιο μου το αίμα… γιατί αυτό είναι το πόσο δεν μου άρεσε η Χαμάς και σήμερα, 25 χρόνια μετά, είναι οι κυβερνήτες της Γάζας και βλέπουμε τι είναι ικανοί να κάνουν».

Οι δηλώσεις του έρχονται σχεδόν δύο εβδομάδες μετά τη σφαγή της τρομοκρατικής ομάδας σε ισραηλινές συνοριακές κοινότητες.

Οι τρομοκράτες εξαπέλυσαν φρικτές επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ, βιάζοντας, δολοφονώντας, τεμαχίζοντας αμάχους, συμπεριλαμβανομένων παιδιών, και παίρνοντας ομήρους.

 

Η Χαμάς φέρεται επίσης να έχει πάνω από 200 ομήρους που κρατούνται στη Γάζα για να τους χρησιμοποιήσει ως ανθρώπινες ασπίδες.

Το Ισραήλ κήρυξε τον πόλεμο λίγο αργότερα και οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF) αντάλλαξαν αεροπορικές επιδρομές με τη Χαμάς καθώς η χερσαία εισβολή παραμένει επικείμενη.

«Η Χαμάς δεν είναι εθνικό κίνημα. Η Χαμάς είναι ένα θρησκευτικό κίνημα με στόχο να ιδρύσει ένα ισλαμικό κράτος», είπε ο Γιούσεφ.

«Δεν τους νοιάζει ο εθνικισμός.

«Στην πραγματικότητα, είναι ενάντια στον εθνικισμό.

 

«Αλλά καταλαβαίνω ότι χρησιμοποιούν την παλαιστινιακή υπόθεση μόνο για να επιτύχουν τους στόχους τους, επομένως ο μακροπρόθεσμος στόχος… [είναι] η μετατροπή της Μέσης Ανατολής και του κόσμου σε ισλαμικό κράτος».

Αλλά ο Γιούσεφ είπε ότι το Ιράν είναι ο πραγματικός ένοχος στα παρασκήνια.

Το Ιράν είναι γνωστός χορηγός της τρομοκρατικής ομάδας.

Την Τετάρτη, ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας δημοσίευσε ένα  δυσοίωνο tweet  που ανέφερε ότι ο χρόνος «εξαντλείται» για το Ισραήλ.

«Το Ιράν είναι ο πραγματικός κύριος σε αυτήν την εικόνα», είπε ο Γιούσεφ.

 

 

«Η Χαμάς δεν υπηρετεί τον παλαιστινιακό λαό, η Χαμάς υπηρετεί το Ιράν.

«Αυτοί είναι οι κύριοι της Χαμάς.

«Το ψέμα τους λοιπόν για τον εθνικισμό, ότι είναι εθνικό κίνημα…

«Χρησιμοποιούν τον Παλαιστινιακό λαό ως ανθρώπινη ασπίδα».

«Πρέπει να απελευθερώσουμε τη Γάζα από τη Χαμάς», συνέχισε.

 

«Το Ισραήλ… κάνει τη μεγαλύτερη χάρη στον παλαιστινιακό λαό καταρρίπτοντας τη Χαμάς».

 

 

 

 

Τουλάχιστον 4.800 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί και στις δύο πλευρές από την έναρξη του πολέμου στις αρχές του μήνα, συμπεριλαμβανομένων τουλάχιστον 30 Αμερικανών.

 

Πηγή:  https://thepeoplesvoice.tv/son-of-hamas-leader-blows-whistle-they-are-a-globalist-psy-op-group/

 

 

Πηγή

Προβολές : 934


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα