Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Eric Adams λέει στους κατοίκους της πόλης να «φτιάξουν μια τσάντα» και να προετοιμαστούν για το επικείμενο πυρηνικό ολοκαύτωμα

15 Ιουλίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

 

Τον Μάιο, σε περίπτωση που δεν το διαβάσατε, τα ρωσικά κρατικά μέσα παρουσίασαν ένα τμήμα σχετικά με το πόσο εύκολο θα ήταν υποτίθεται για τη Ρωσία να σβήσει εντελώς τις Ηνωμένες Πολιτείες από τον χάρτη.

Μόλις τέσσερα από τα νέα πυρηνικά όπλα Sarmat 2 της Ρωσίας, δύο στοχευμένα σε κάθε ακτή, θα είχαν ως αποτέλεσμα να μην έχει μείνει «τίποτα» από την Αμερική, δήλωσε ο Alexei Zhuravlev, μέλος του κοινοβουλίου του Πούτιν.

Τα σύννεφα μανιταριών που θα προέκυπταν, είπε ο Zhuravlev, θα ήταν «ορατά από το Μεξικό».

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Άνταμς λέει στους κατοίκους της πόλης να «φτιάξουν μια τσάντα» και να προετοιμαστούν για το επικείμενο πυρηνικό ολοκαύτωμα

Υπάρχει ακόμη πιθανότητα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν να εκτοξεύσει πυρηνική βόμβα στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με τον δήμαρχο Έρικ Άνταμς (Eric Adams).

https://www.dailymail.co.uk/news/article-11007905/Mayor-Eric-Adams-says-PSA-instructing-New-Yorkers-nuclear-attack-prompted-invasion-Ukraine.html

Και οι Νεοϋορκέζοι πρέπει να «πακετάρουν μια τσάντα» και «να ξέρουν πού βρίσκονται τα φάρμακά τους» για κάθε ενδεχόμενο.

«Ας είμαστε προετοιμασμένοι», δήλωσε ο Άνταμς, αναφερόμενος σε ένα βίντεο ανακοίνωσης της δημόσιας υπηρεσίας (PSA) που κυκλοφόρησε το Big Apple τις προάλλες με συμβουλές για το τι πρέπει να γίνει σε περίπτωση ραδιενεργού έκρηξης.

«Αυτά είναι απλά έξυπνα πράγματα που πρέπει να κάνεις», είπε ο Άνταμς για το βίντεο. «Και πολλοί από εμάς, σκεφτόμαστε τον Covid και άλλα πράγματα που ήταν στην πρώτη γραμμή, αλλά εξακολουθούμε να αντιμετωπίζουμε μια από τις κορυφαίες τρομοκρατικές απειλές».

Σύμφωνα με τον Άνταμς, η Νέα Υόρκη δεν είναι απαραίτητα σε κατάσταση συναγερμού για πυρηνική επίθεση.

Ο ίδιος υποστήριξε κάπως το PSA, λέγοντας ότι οι κάτοικοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις πληροφορίες που παρουσιάζονται σε αυτό, συμπεριλαμβανομένης της προσέγγισης “Duck and cover” κάλυψη (μέθοδος προσωπικής προστασίας από τις επιπτώσεις μιας πυρηνικής έκρηξης), για να αντιμετωπίσουν επίσης φυσικές καταστροφές όπως τυφώνες ή πλημμύρες.

«Δεν υπάρχουν επικείμενες απειλές για την πόλη που γνωρίζουμε, αλλά πρέπει πάντα να είμαστε προετοιμασμένοι ως Νεοϋορκέζοι», πρόσθεσε.

Προγραμματίζουν προγνωστικά μια επικείμενη πυρηνική επίθεση στη Νέα Υόρκη;

Όταν ρωτήθηκε εάν το PSA είναι ανησυχητικό (alarmist, προειδοποιεί για μεγάλο κίνδυνο) όταν προτείνει ότι οι Νεοϋορκέζοι πρέπει να ξέρουν πώς να καταστρέφουν ρούχα που μπορεί να έχουν εκτεθεί σε ραδιενεργή σκόνη, για παράδειγμα, ο Adams απάντησε αρνητικά.

«Πιστεύω πολύ στο “better safe than sorry” (καλύτερα να είστε προσεκτικοί τώρα για να μην προκύψουν προβλήματα αργότερα) », δήλωσε ενώπιον του Τύπου.

Επειδή ο Πούτιν εισέβαλε στην Ουκρανία, ο Άνταμς συνέχισε να λέει, ότι η προετοιμασία για πυρηνικό πόλεμο στη Νέα Υόρκη απλώς «λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα».

Τον Μάιο, σε περίπτωση που το χάσατε, τα ρωσικά κρατικά μέσα παρουσίασαν ένα τμήμα σχετικά με το πόσο εύκολο θα ήταν υποτίθεται για τη Ρωσία να σβήσει εντελώς τις Ηνωμένες Πολιτείες από τον χάρτη.

Μόλις τέσσερα από τα νέα πυρηνικά όπλα Sarmat 2 της Ρωσίας, δύο στοχευμένα σε κάθε ακτή, θα είχαν ως αποτέλεσμα να μην έχει μείνει «τίποτα» από την Αμερική, δήλωσε ο Alexei Zhuravlev, μέλος του κοινοβουλίου του Πούτιν.

Τα σύννεφα μανιταριών που θα προέκυπταν, είπε ο Zhuravlev, θα ήταν «ορατά από το Μεξικό».

Ο Ζουράβλεφ απάντησε εν μέρει σε ένα άρθρο του CBS News στα τέλη Απριλίου που έλεγε ότι «υπολογίστηκε λάθος» πώς θα έμοιαζε στην πραγματικότητα μια πυρηνική επίθεση στη Νέα Υόρκη.

Ο ρεπόρτερ Tony Dokoupil προσομοίωσε μια επίθεση στο Big Apple χρησιμοποιώντας μια βόμβα στο μέγεθος αυτής που έπεσε στη Χιροσίμα το 1945. Με βάση αυτό, ένα σύννεφο μανιταριών θα καταβρόχθιζε το κτίριο Empire State και θα κατέστρεφε μεγάλο μέρος του Μανχάταν.

«Παιδιά, είστε τόσο funny – ποιες μεθόδους χρησιμοποιούν;» Ο Ζουράβλεφ κορόιδευε για την προσομοίωση.

«Θα σας πω αρμοδίως, ότι για να καταστραφεί ολόκληρη η ανατολική ακτή των ΗΠΑ, χρειάζονται δύο πύραυλοι Sarmat και δύο πύραυλοι για τη Δυτική Ακτή. Τέσσερα βλήματα και δεν θα μείνει τίποτα. Νομίζουν ότι το σύννεφο των μανιταριών θα είναι ψηλότερο από μια ψηλή άνοδο».

Ο Zhuravlev συνέχισε προειδοποιώντας ότι οι Αμερικανοί δεν πρέπει να παραπλανηθούν ότι μια ρωσική πυρηνική επίθεση θα είναι μικρή ή απομονωμένη σε μία μόνο πόλη ή περιοχή μιας πόλης.

«Αυτό που πρέπει να ειπωθεί είναι ότι δεν θα μείνει τίποτα», προειδοποίησε. «Κανείς δεν τρέφει αυταπάτες για αυτό, ότι όλοι θα είναι καλά σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου. Κανείς δεν θα είναι εντάξει, αλλά υπολογίστε το σωστά ».

Εάν συμβεί πράγματι ένας πυρηνικός πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Ηνωμένων Πολιτειών, ορισμένες έρευνες δείχνουν ότι θα πυροδοτήσει μια «Μικρή Εποχή των Παγετώνων» που θα διαρκέσει αρκετές χιλιάδες χρόνια.

Ο λόγος που η Ρωσία συνεχίζει να κάνει τέτοιου είδους δηλώσεις, παρεμπιπτόντως, είναι επειδή το καθεστώς Μπάιντεν δεν θα σταματήσει να στέλνει όπλα και δισεκατομμύρια δολάρια σε μετρητά στην Ουκρανία, η οποία οδηγεί τη Ρωσία σε πυρηνικό πόλεμο.

Θα βρείτε περισσότερες ιστορίες όπως αυτή στο NuclearWar.news .

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

DailyMail.co.uk

NaturalNews.com

Ο Επίτροπος Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης της Νέας Υόρκης, Zach Iscol, δήλωσε: «Η Διαχείριση Έκτακτης Ανάγκης της Νέας Υόρκης διαθέτει πολλούς δωρεάν πόρους για τους Νεοϋορκέζους ώστε να προετοιμαστούν για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, συμπεριλαμβανομένων γεγονότων χωρίς προειδοποίηση.

«Καθώς το τοπίο απειλών συνεχίζει να εξελίσσεται, είναι σημαντικό οι Νεοϋορκέζοι να γνωρίζουν ότι προετοιμαζόμαστε για οποιεσδήποτε επικείμενες απειλές και να τους παρέχουμε τους πόρους που χρειάζονται για να παραμείνουν ασφαλείς και ενημερωμένοι»

https://metro.co.uk/2022/07/12/new-york-eerie-video-showing-what-to-do-in-nuclear-attack-released-16983103/

 

Πηγή

Προβολές : 484


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα