Ο δερματολόγος βιαστής της 12χρονης, τα πέντε παιδιά του, το εξώγαμο με υπάλληλο της ΕΥΠ και οι άκρες με τον Πατούλη!!!!!!!!!!!

Ο δερματολόγος βιαστής της 12χρονης, τα πέντε παιδιά του, το εξώγαμο με υπάλληλο της ΕΥΠ και οι άκρες με τον Πατούλη!!!!!!!!!!!

16 Φεβρουαρίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,204
Μοίρασέ το

 

Βόμβα! Μπαινόβγαινε στην ΕΥΠ “σαν το σπίτι του” ο δερματολόγος Αντώνης Μανιάτης που συνελήφθη για την υπόθεση της 12χρονης.

Βίος και πολιτεία ο ψυχανώμαλος Μανιάτης που βίασε το δωδεκάχρονο κοριτσάκι…

Παντρεμένος, με πέντε παιδιά, ένα εξώγαμο με το παντρεμένο πουτανάκι της ΕΥΠ, και στο βάθος το ζεύγος Πατούλη…

Με τέτοιους πελάτες, είναι φυσικό να νοιώθει ο αρχιβιαστής Μίχος, πως κανείς δεν θα τον αγγίξει…

Στα μπουρδέλα, οι πουτάνες είναι ΚΥΡΙΕΣ…

ΣΤΗΝ ΕΥΠ, ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ…

ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ, ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ…

Ρε, στο γόνατο θέλουν σφάξιμο όλοι τους…

Καλλιόπη Σουφλή

 

“Όλη η Κατεχάκη είχε περάσει από το γραφείο του.” λέει στο edolio5 διευθυντικό στέλεχος της υπηρεσίας.

Του Άρη Σπίνου

Κάθε ώρα που περνάει οι πληροφορίες που φτάνουν από διαφορετικές πηγές στο edolio5 για την δράση του δερματολόγου Αντώνη Μανιάτη που διατηρούσε γραφείο στο Κολωνό και συνελήφθη ύστερα από υπόδειξη της 12χρονης αφού αναγνώρισε την φωτογραφία του ως πελάτη της είναι καταιγιστικές για έναν ακόμη ρόλο που είχε και μέχρι τούτη την ώρα δεν έχει φωτιστεί.

Όπως μας ενημέρωσαν ο Αντώνης Μανιάτης διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με τμηματάρχισα της ΕΥΠ που είναι παντρεμένη.

Τον εμφάνιζε σε εκδηλώσεις της υπηρεσίας και φυσικά αποχτούσε και αυτός, ως σύντροφος της, έστω και παράνομος τις προσβάσεις που είχε η ίδια.
Σύμφωνα με  τις ίδιες πάντα πληροφορίες η ερωμένη του Γ.Σ. διέδιδε ότι είναι κολλητή στενών συνεργατών του πρωθυπουργού αλλά και του ζεύγους Πατούλη.
Να θυμίσουμε ότι ο Γ. Πατούλης (χωρίς βέβαια αυτό να είναι μεμπτό νομικά) είχε παραβρεθεί ως ομιλητής σε συγκέντρωση στο σπίτι του Ηλία Μίχου.
Σύμφωνα με όσα μας μετέφεραν αρκετοί υπάλληλοι της ΕΥΠ, κυρίως γυναίκες ήταν πελάτες του γιατρού… με ότι σημαίνει αυτό για όσους καταλαβαίνουν.
Οι πληροφορίες έρχονται και το ρεπορτάζ συνεχίζεται.

 

Πηγή

 

Συλλήψεις υπόθεσης Κολωνού! Το εξώγαμο παιδί του γιατρού Αντώνη Μανιάτη με την πράκτορα της ΕΥΠ και ο γάμος της με τον “Κώστα από το συνεργείο” με την Μαίρη (κουμπάρα) που ήξερε τα πάντα για την “ατίθαση” φίλη της. Όλα τα ονόματα και οι “άκρες” του παράνομου ζευγαριού της Κατεχάκη.

Του Άρη Σπίνου

Τα πράγματα αρχίζουν και σοβαρεύουν για τις επαφές και τις άκρες που είχε ο ήδη συλληφθής δερματολόγος Αντώνης Μανιάτης.

Είναι ήδη γνωστό από το ρεπορτάζ ότι ο γιατρός έχει 5 παιδιά. 

Αυτό που δεν είναι γνωστό όμως είναι ότι το τελευταίο με την Γεωργία Σ..

Μια υπάλληλος της ΕΥΠ που προσλήφθηκε επί πρωθυπουργίας Αντώνη Σαμαρά ως καθαρίστρια.
Τα χρόνια πέρασαν και οι σπουδές της στο ανοιχτό πανεπιστήμιο της έδωσαν την δυνατότητα να πάρει το βαθμό του τμηματάρχη. Η σχέση της με τον γιατρό Αντώνη Μανιάτη ήταν γνωστή σε όλη την Κατεχάκη. Φίλες της με ενεργό επιχειρησιακό ρόλο περνούσαν από το γραφείο του ως ασθενείς.

 Η καλύτερη φίλη της ήταν η Μαρία Β. Επίσης στέλεχος της ΕΥΠ η οποία και έγινε κουμπάρα στο γάμο της με ένα τεχνικό που εργάζεται στο συνεργείο των αυτοκινήτων της ΕΥΠ.

Ο γνωστός σε όλους “Γιώργος”.

Ο γάμος όμως αυτός φαίνεται ότι δεν στάθηκε εμπόδιο και η εξωσυζυγική σχέση με τον γιατρό Μανιάτη συνεχιζόταν χωρίς διάλλειμα. 

Το παιδί που έκαναν μαζί τους ένωσε περισσότερο. 

Η Γεωργία Σ. τα τελευταία 3 χρόνια ήταν το αγαπημένο παιδί ενός εκ των υποδιοικητών της υπηρεσίας ενώ η ίδια προσπάθησε να συνδικαλιστεί στην υπηρεσία χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία.

Πάντα καυχιότανε για τις σχέσεις που είχε με άκρες του πολιτικού συστήματος.

Όλοι γνώριζαν και γνώριζουν όπως η ίδια λέει την στενή επαφή που διατηρεί με τον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη.

Να θυμίσουμε ότι ο Πατούλης ήταν από τους πρώτους πρωταγωνιστές φωτογραφιών που είδαν το φως της δημοσιότητας να είναι αγκαλιά με τον “πολιτικό του φίλο” Ηλία Μίχο.

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται…

 

Πηγή

Προβολές : 2,204


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα